FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Na kraju će biti još i predobro ako uspiju pokupiti Lemara i Serija..

Ali Coutinho želi ostat u Liverpoolu i osvajat četvrta mjesta

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Meni je i dalje fasticnantno da mi sluzbeno ulazimo veceras u novu sezonu sa yebenim ISTIM timom koji je jos stariji za godinu dana. Dok si slabiji za Neymara jos. Ljudi nisu uspjeli nikog kupit....dosao Semedo i Deulofeu
Nakon kraha prosle sezone, umjesto da ojacas tim- ti u novu sezonu ulazis bar DUPLO slabiji
Zao mi samo Valverdea, s ovom ekipom mu je januar- i noga.
Dosli Semedo i Deulofeu. Otisli Neymar i Mathieu
Only Bart Simpson
Cak nisu uspjeli otjerati ni Ardu, Rafinhu, Vermalena i Douglasa
Zar vi fkt vjerujete da ce stici 3 zvijezde, 3 igracine za 22 dana ? Nema yebene sanse. Ljudi jednostavno ne znaju ili mozda sto je jos gore- ne zele. Proklet bio dan kad je pacov dosao na celo kluba. Proklet.

Nakon kraha prosle sezone, umjesto da ojacas tim- ti u novu sezonu ulazis bar DUPLO slabiji

Dosli Semedo i Deulofeu. Otisli Neymar i Mathieu

Only Bart Simpson

Cak nisu uspjeli otjerati ni Ardu, Rafinhu, Vermalena i Douglasa

Zar vi fkt vjerujete da ce stici 3 zvijezde, 3 igracine za 22 dana ? Nema yebene sanse. Ljudi jednostavno ne znaju ili mozda sto je jos gore- ne zele. Proklet bio dan kad je pacov dosao na celo kluba. Proklet.
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakva je ovo frka i zbrka oko igrača, 50 imena jbt. Otkud sad Lemar i Serri?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma pitam se samo na koga li ste tako pametni? Ah da......vi ste PES generacijaDonnie Darko je napisao/la:Logicno da sam sarkastican. U suprotnom ne bih zalio za Pjanicem, odnosno zelio bilo kakvog novog kreatora u vezi.leorey je napisao/la:Jesmo ja i jaran. Na PESU. Nadam se da si sarkasticanDonnie Darko je napisao/la: Mozes ako imas 4 stopera, logicno, sto vise stopera bolja odbrana. Cista matematika. Kad smo vec kod toga, cudi me kako se niko jos nije sjetio da igra sa 4 napadaca i 4 mozda cak i 5 stopera, napad ubitacan odbrana armirani beton.![]()
Ko ce da vodi igru onda ? Ili cemo opet preskakati, sutaj je u napad samo pa sta bude. Zar neko ocekuje da Coutinho i Messi sprintaju uz aut liniju svu sezonu po loptu, da se vracaju i igraju odbranu ?
To protiv izbalansiranih ekipa jednostavno nece proci. Bitno je naci balans izmedju veze i napada. Nisam ni rekao da mora biti zvijezda tipa Verrattija. Ali veznjaci su definitivno potrebni.
Meni je smijesno na temi Barcelone vidjeti postavke bez bekova, bez zadnjeg veznog, i efektivno bez ofanzivnog veznog jer je Coutinho gore u ulozi lijevog krila. Ona ekipa gore bi se obrukala u svim relevantnim takmicenjima.

zar nije trebao potpisati cou dns u 10h
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vraćaj rernu dati ćemo im parangala. Ali valja mu priznati da ima petlju da se loguje na forum nakon one kataklizme od postova sinoć.

Barcelona have not contacted LFC since £72m offer was firmly and immediately rejected 18 days ago [sky sports]

Neće da plate više od 80m.Ousmane Dembele wants Barcelona move. Waiting for Dortmund & Barcelona to agree deal. Waiting to see if Barca willing to pay more than €100m [sky sports]

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Tvoji postovi vrijeđaju inteligenciju, bilo da pišeš o nogometu ili košarci. Zašuti bogati.Torres_9 je napisao/la:zar nije trebao potpisati cou dns u 10h
klinjo izadji iz pelena pa nekog citirajLillard je napisao/la:Tvoji postovi vrijeđaju inteligenciju, bilo da pišeš o nogometu ili košarci. Zašuti bogati.Torres_9 je napisao/la:zar nije trebao potpisati cou dns u 10h
Ja ne znam kako netko moze biti navijac Barce i otici veceras na tekmu i predstavljanje ekipe i ne zvizdati Barti i upravi, frajer unistava klub otkako je dosao malo je reci.
Gdje su ti sociosi i pizdarije, obicne picketine, ublehe ko i on
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Gdje su ti sociosi i pizdarije, obicne picketine, ublehe ko i on
Svaki dan izleti neko novo ime u medijima, samo u zadnja 24 sata se pominju Lemar, Draxler, Seri, Inigo....od Paulinha se valjda odustalo.AlfredNobel je napisao/la:Kakva je ovo frka i zbrka oko igrača, 50 imena jbt. Otkud sad Lemar i Serri?
A u stvarnosti Barca dovela samo Semeda

Dozvole li još jedan odlazak zbog klauzule, neka se povješaju.Španski mediji pišu da će Manchester United i Manchester City uskoro poslati ponudu od 40 milijuna € za S. Roberta, koliko i iznosi njegova otkupna klauzula.
Hoće li Barça ostati bez još jednog kvalitetnog veznjaka iz La Masije (kao što je ostala bez Thiaga), saznat ćemo u idućim danima.
Ja ovo citam oprilike kao - Necemo se zalijetati i spiskati sve pre samo zato što sad svi znaju da smo puni kao brod nakon transfera Neymara...što i nije loš rezon....u prevodu necemo pušiti kite Dortmundu i davati im 100 miliona za Osmana, jer taj momak sigurno ne vrijedi toliko.
Josep Maria Bartomeu (o Neymaru): "On je želio otići. Nismo se slagali s njegovom odlukom, ali nijedan igrač nije veći od Barçe."
"Novcem koji smo dobili od Neymarovog transfera ćemo upravljati pažiljvo, detaljno i rigorozno."
Ali hajd vjeruj Barti, koji jedno prica a drugo radi

Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 avg 2017, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje ne kupovati ništa nego bacati pare...Barsa je više nego prepuna polovnjaka i krš igrača, samo joj fale još neke Seri(onje) i Lemuri.....ako ne možeš dovesti odmah klasu bolje ostavi lovu za upravu koja će to znati a ne raskrčmiti 300 miliona na neke nove Gomeze, AlcaserE, Dignje, Dagnje i Lignje....ako ne možeš kupiti Couthina, Dybalu i Dembelea, Veratija....bolje ne kupuj ništa jer je i ovakav sastav kadar da dogura do 1/8 LP što je Barsi u poslednje vreme primarnoleorey je napisao/la:Meni je i dalje fasticnantno da mi sluzbeno ulazimo veceras u novu sezonu sa yebenim ISTIM timom koji je jos stariji za godinu dana. Dok si slabiji za Neymara jos. Ljudi nisu uspjeli nikog kupit....dosao Semedo i Deulofeu![]()
Nakon kraha prosle sezone, umjesto da ojacas tim- ti u novu sezonu ulazis bar DUPLO slabijiZao mi samo Valverdea, s ovom ekipom mu je januar- i noga.
Dosli Semedo i Deulofeu. Otisli Neymar i Mathieu![]()
Only Bart Simpson![]()
![]()
Cak nisu uspjeli otjerati ni Ardu, Rafinhu, Vermalena i Douglasa![]()

vise ce mu navijaci zamjeriti ako ne plati i ne dovede nikoga, nego da pretplati i kiksa sa transferom..
Žalosno što ti imaš više od 12. 3 rečenice sastavit ne znaš.Torres_9 je napisao/la:klinjo izadji iz pelena pa nekog citirajLillard je napisao/la:Tvoji postovi vrijeđaju inteligenciju, bilo da pišeš o nogometu ili košarci. Zašuti bogati.Torres_9 je napisao/la:zar nije trebao potpisati cou dns u 10h
Treba se lagano pripremati za odlazak Roberta, cifra je smijesna a vjerovatno ce dobiti i trostruku vecu platu.
ser del barça es el millor que hi ha !
Potpisao?Lillard je napisao/la:

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
donnie, nemamo nista protiv tudjih navijaca tu, samo rascisti ovo malo

Onaj glodar Carvajal ima vecu klauzulu od Lionela

Gledaj Robertove smijurije

FC Barcelona
kad dodjes do statusa magistra masinstva onda mi napisi da ne znam sastaviti 3 recenice.Lillard je napisao/la:Žalosno što ti imaš više od 12. 3 rečenice sastavit ne znaš.Torres_9 je napisao/la:klinjo izadji iz pelena pa nekog citirajLillard je napisao/la: Tvoji postovi vrijeđaju inteligenciju, bilo da pišeš o nogometu ili košarci. Zašuti bogati.
cjus kinderche
btw ako moderator moze izbrisati ove bljuvotine
Biće. De mi kaži, Coutinho želi ostat milijun posto a? Ajde...Rooney88 je napisao/la:Potpisao?Lillard je napisao/la:
@torres svaki tvoj post je bljuvotina.
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 07 avg 2017, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.