Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Asteriks
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Asteriks » 08 apr 2018, 11:32

Podrska dolazi od korisnika koji su prije svake tekme kukali, trazili momentalni otkaz a cak msm jednom i na poluvremenu. :rol: :tokralju:

Jozo radi skoro pa fantasticno ali mu je iduca svakako zadnja ak ne uzme epl.

To je razlika izmedju Uniteda te Poola i Arsenala sa dr strane.

Ak' treba potrosit ce trilion, dovest Zizua i napast lp kao plan B, na krilima bolnice Balea.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 apr 2018, 11:40

Izvini ali ako stvari koje su se popravile mogu iznijeti samo oni koji nikad nisu kritikovali Josea onda ovdje mozes pisati samo ti. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 08 apr 2018, 11:46

Simpatizeri Uniteda su tvrdokorni, prekaljeni korisnici koji ni sec nisu razmazeni, barem je prije tak bilo, pocev od stovatelja agresivnog Fergija, Cantone i vec sada bolesnog Keanea.

Cheers.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 apr 2018, 12:03

Fino je bilo biti hardkor kada je SAF jeo sve redom. Drugo vrijeme, prilagodjavamo se valjda.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 08 apr 2018, 14:51

Nakon onakvog poluvremena kritikovao bih svog starog da je sjedio na klupi Utda. Užas i sramota. Sterling nas je ostavio u igri i tek onda smo izašli sa m.udima i pokazali da ipak nešto znamo. Zašto od početka utakmice nije bilo više hrabrosti i volje da se odigra kao 2 pol? Zašto su nam prvo trebali dat' 2 gola i promašiti još 3 da bi se mi sjetili odigrati nešto? Mislim, odličan come back, kao u stara vremena, ali tek kad nismo imali šta izgubiti krenuo se igrati nogomet. Nemam ništa protiv Josea, ima moju podršku dokle god sjedi na klupi, ali ima ovdje još dostaa stvari za popraviti. Naravno da i igrači snose dio krivice, hvala Bogu ima takvih kod nas, ali uvijek će se pokazivati na trenera kada rezultati izostaju. Krenuti po FA cup svim silama, da se barem malo popravi gorak okus od sezone i onda ponovo dati odriješene ruke Mourinhu da vidimo je li još "živ" i da li je u stanju nešto učiniti u svojoj epizodi sa Utdom.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 apr 2018, 08:06

Ima li svjetla na kraju tunela, ae asterikse, zadnja nada ostaju Spursi i FA kup :mrgreen:

Korak naprijed, nazad dva, opis sezone :oops:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 apr 2018, 10:42

Tesko je svariti sve ovo. Razumijem i manjak motiva za ligu ali je fkt sjebano da dobijes Chelsea, Liverpool i City a izgubis od Seville i, slag na tortu, najgore ekipe u ligi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 16 apr 2018, 12:42

Asterikse brate jel bolja bila prosla sezona kad smo zavrsili 6. uz tri trofeja, ili je bolja ova koju cemo zavrsit 2. uz vjerovatno nula trofeja?

Ne znam kako ti gledas na to, ali fakticki smo nazadovali u odnosu na proslu sezonu. Jer kvalifikovat se u LP kao drugoplasirani u ligi uopste ne znaci vise od kvalifikovanja preko EL kao 6-plasirani.
Ja iskreno vjerujem da ce nas zidovi nabit i da necemo ni FA Cup osvojit. I volio bi da ga ne osvojimo jer necu da se onaj seljober vadi na usrani kup i drugo mjesto kao uspjesnu sezonu.

To da su navijaci Uniteda tvrdokorni nema veze s vezom jer ti si apsolutno jedini koji vidi tu genijalnost u Murinju iako ove sezone apsolutno samo svoju glupost pokazuje, sa trovanjem nasih talenata, sa svojim retardiranim izjavama i na kraju krajeva sa svojim rezultatima

Ja jucer hocu da napisem otkad nismo nekog nabili 3-4 razlike i da je sramota da raspalom WBA ne mozes zabit 3 gola, kad ljudi nas pobijedise :rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 16 apr 2018, 13:06

Oštećeni smo za čist penal juče, ne znam što se ne žalite. :kafa:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 apr 2018, 13:16

Poligon10 je napisao/la:Oštećeni smo za čist penal juče, ne znam što se ne žalite. :kafa:
Nismo mi topnici :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 16 apr 2018, 13:29

Napredak itekak vidljiv.

Ove sezone, imali smo mozda 7 - 8 tekmi (ukupno) za koje treba kriviti cijeli kolektiv, nekoliko njih gdje se moglo bolje te dobar dio na zavidnom nivou.

Glavni krivac prosle bjese realizacija dok trenutno fali tik vise mobilnosti u defanzivnoj vezi uz jednog prekaljenog stopera te ono mozda najvaznije - konstantnost Labilnog.

Nije to genijalnost Jozuna, sigurno, ista se definise kroz trofeje, ali ipak dobar period na radnom mjestu gdje se sporije vec ocekivano lijece rane onih cirkus strucnjaka.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 16 apr 2018, 21:40

Sve je izvjesnije da se na Old Traffordu bliži novi "redizajn" ekipe, a prema pisanju britanskog Independenta Mourinho bi trenutno bio voljan prodati sve igrače Uniteda osim sedmorice "nedodirljivih", a to su David De Gea, Alexis Sanchez, Romelu Lukaku, Nemanja Matić, Jesse Lingard, Ashley Young i Juan Mata.
:rol:
Nekog idiota treba na vjesalo, ili ovog novinara ili Josea
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 17 apr 2018, 14:56

Joseu opet svlačionica izmiče kontroli i to nažalost nije ništa novo kad je on u pitanju. Vidljivo je da se Pogba ne može prilagoditi njegovom sistemu, naravno tu su još Martial i ostala klapa koju je teško uklopiti. Znam da se i igrači trebaju kritikovati, pogotovo Pogba koji igra svaku drugu tekmu ozbiljno, ali ovo već liči na bojkot i bojim se da će doći toga. Previše ofanzivnog talenta je u ekipi a igra se defanzivni fudbal, u ovakvim situacijama mora doći do nezadovoljstva. Već ide priča pola rostera na prodaju, bla bla. Upravi i svima u klubu treba biti jasno, lakše je jednog čovjeka promijeniti nego pola ekipe. Mora se pronaći rješenje koje neće oštetiti klub u bližoj budućnosti. Ogromna bi šteta bila izgubiti Pogbu i Martiala jer se bez problema može graditi tim oko njih. Ne znam šta će desiti, rek'o sam već Jose ima podršku dok god je na klupi, ali u ovom slučaju prije bih izabrao igrače nego njega. Zato što znam da ova ekipa sa ovakvim talentom može dosta više od ovoga, naravno u boljem sistemu.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 17 apr 2018, 17:51

Poligon10 je napisao/la:Joseu opet svlačionica izmiče kontroli i to nažalost nije ništa novo kad je on u pitanju. Vidljivo je da se Pogba ne može prilagoditi njegovom sistemu, naravno tu su još Martial i ostala klapa koju je teško uklopiti. Znam da se i igrači trebaju kritikovati, pogotovo Pogba koji igra svaku drugu tekmu ozbiljno, ali ovo već liči na bojkot i bojim se da će doći toga. Previše ofanzivnog talenta je u ekipi a igra se defanzivni fudbal, u ovakvim situacijama mora doći do nezadovoljstva. Već ide priča pola rostera na prodaju, bla bla. Upravi i svima u klubu treba biti jasno, lakše je jednog čovjeka promijeniti nego pola ekipe. Mora se pronaći rješenje koje neće oštetiti klub u bližoj budućnosti. Ogromna bi šteta bila izgubiti Pogbu i Martiala jer se bez problema može graditi tim oko njih. Ne znam šta će desiti, rek'o sam već Jose ima podršku dok god je na klupi, ali u ovom slučaju prije bih izabrao igrače nego njega. Zato što znam da ova ekipa sa ovakvim talentom može dosta više od ovoga, naravno u boljem sistemu.
Ma, nezgodna je situacija skroz. Ne bih mijenj'o trenera zbog tog nekog kontinuiteta, ipak je ovo znatno bolji pos'o zasad od dva prethodnika, a i pitanje je kakve su druge opcije za angažovat trenutno? Ja nemam pojma ko bi to garantov'o nešto bolje, a da je dostupan.

A, s druge strane opet stoji i to da ova ekipa može i mora napadački više da ponudi, kao i u globalu, tako da je onako baš neka ružna situacija, da ne zna čovjek šta da uradi.

Ipak, ja kad bih bir'o dao bi mu još narednu sezonu. Ovo ljeto će standardno imat para da ostvari želje i ako to sad ne posloži da valja i osvoji nešto bitno (čitaj EPL ili LP), jasno je šta (bi trebalo da) slijedi na kraju naredne sezone.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 17 apr 2018, 18:45

Ma Mourinho jednostavno mora bolje slj sezone. Naravno da će ostati, FA cup i druga pozicija mu nisu uslov. Znači pod svaku cijenu lov na titulu bez opravdanja. Ono što ne bih volio da u tom cilju krene po novi remont ekipe. Rješavanje talentovanih igrača nije opcija, u klubu je puno više škarta kojeg se mora riješiti, zašto udarati po Pogbi i Martialu? Small/Rojo, Blind, Shaw, vjerovatno Herrera su igrači kojih se moramo riješiti. Njihovim odlaskom popunimo rupe. Lijevi bek, stoper i veznjak su prioriteti. Vraćanjem Fosu-Mensaha i Perreire proširavamo klupu a Fosu bi od starta mogao biti opasna konkurencija za Valenciu. Nema potrebe govoriti koliko je kvalitetan lijevi bek potreban, stoper također jer su naša 2 najbolja uvijek u bolnici. Veznjak ponovo, jer je neophodan balans i podrška Pogbi. Dati mu pare na raspolaganje da to uredi i posle toga nema nazad. Nek' bude pukovnik ili pokojnik, uostalom treća sezona mu i jest takva.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 17 apr 2018, 21:23

Samo retardirana uprava bi dala zeleno svjetlo za prodaju tako 2 mlada i kvalitetna igraca(Martial Pogba)
A sto se tice Josea on jos nema taj status u klubu da mu se bez problema mogu dopustiti tako krupne odluke pogotovo jer ovo nisu izolovani slucajevi nego pola ekipe ima problem s ovim sistemom koji hoce da igra evo konkretno za poziciju lijevog krila cak 4 igraca u 2 sezone ima problem Depay nije dovoljno dobar Rashford nije dovoljno dobar Martial isto tako a evo sad i Sanchez ulazi u "prokletstvo" pozicije lijevog krila ali ne nije do njega i sistema nego kako kaze "igraci su nekonstantni" kako da ne moze 1 igrac da ne valja ali cetvorica
Uprava samo treba da vidi koji klubovi se interesuju za ove igrace dakle nisu prosjecni nego najveci klubovi planete koji vode glavnu rijec zadnjih par sezona njima su dobri ali eto nama nisu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 19 apr 2018, 11:15

Da li je Pogba i dalje u nemilosti Mourinha, mozda je Pogba preokrenuto stvar u svoju korist, a mozda i nije, ko ce znati ?!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 apr 2018, 11:27

U top 20 najbrzih EPLa niko iz Uniteda. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 21 apr 2018, 12:01

Rooney88 je napisao/la:U top 20 najbrzih EPLa niko iz Uniteda. :D
Eee, druga bi se prica pricala da su odbojka i kosarka uzeti kao parametar vrijednosti i sposobnosti ekipe...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 21 apr 2018, 12:24

Rooney88 je napisao/la:U top 20 najbrzih EPLa niko iz Uniteda. :D
I Salah 18 ti a kamera ga uhvatit ne moze,pusti njihova mjerenja
Zeljeznicar! 1921 !

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.