LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
cudo da je ekipa sa startno postavom Blake-Meeks-Wes Johnson-Hill-Gasol na omjeru 6-7
kad bi se Kobe vratio i bio na nekih 70% od prosle sezone mozda bi se i mogli borit za PO jer ionako Lakersi nece radit momcad tankiranjem vec FA-ima
kad bi se Kobe vratio i bio na nekih 70% od prosle sezone mozda bi se i mogli borit za PO jer ionako Lakersi nece radit momcad tankiranjem vec FA-ima
Nash je definitivno postao visak...posebno kad se vrati Bryant.Mozda u nekoj drugoj ekipi Steve moze da odigra kvalitetno ali u ovakvom sistemu mislim da ne moze vise.Cak je pitanje i koliko ce Kobe moci.
Farmar,Blake,Young,Kobe treba da dijele minute na vanjskim pozicijama.
Farmar,Blake,Young,Kobe treba da dijele minute na vanjskim pozicijama.
Da vidimo sta ce nam veceras prirediti igraci...
Igramo protiv Kingsa koji su jucer namucili Clipperse, iako su po omjer druga najgora ekipa na zapadu.
Ukoliko nas sut bude sluzio mislim da ne bi trebali imati problema da dodjemo do pobjede, a u protivnom bice tijesno i mislim da ce tada pobjednika odlucivati jedan posjed.
Odlicna je vijest sto naredne sedmice igramo tri utakmice na istoku i nadam se da ce Netsi do Srijede i utakmice sa nama sacekati kako bi promjenili trenera, jer bilo bi bas nezgodno ukoliko bi novi trener upravo protiv nas debitovao na klupi Netsa.
Igramo protiv Kingsa koji su jucer namucili Clipperse, iako su po omjer druga najgora ekipa na zapadu.
Ukoliko nas sut bude sluzio mislim da ne bi trebali imati problema da dodjemo do pobjede, a u protivnom bice tijesno i mislim da ce tada pobjednika odlucivati jedan posjed.
Odlicna je vijest sto naredne sedmice igramo tri utakmice na istoku i nadam se da ce Netsi do Srijede i utakmice sa nama sacekati kako bi promjenili trenera, jer bilo bi bas nezgodno ukoliko bi novi trener upravo protiv nas debitovao na klupi Netsa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
pustiti cousina,a ostale stisnuti i to je to.
vala kos vise od njih mozemo i moramo zabiti
vala kos vise od njih mozemo i moramo zabiti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Iako sam se pribojavao Kingsa, s obzirom na to da su odigrali odlicno protiv Clippersa sinoc smo upisali rutinsku pobjedu rezultatom 100-86.
Najbolji u nasim redovima je bio ponovo Pau Gasol koji je postigao 20 poena i uz to imao deset skokva, a takodjer vrijedi istaci 12 asistencija Blake-a.
Najbolji u nasim redovima je bio ponovo Pau Gasol koji je postigao 20 poena i uz to imao deset skokva, a takodjer vrijedi istaci 12 asistencija Blake-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Blake asistira li asistira. Od koga li je naučio onako dodat poslije pickaamerosm je napisao/la:Iako sam se pribojavao Kingsa, s obzirom na to da su odigrali odlicno protiv Clippersa sinoc smo upisali rutinsku pobjedu rezultatom 100-86.

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
dijabola je napisao/la:Blake asistira li asistira. Od koga li je naučio onako dodat poslije pickaamerosm je napisao/la:Iako sam se pribojavao Kingsa, s obzirom na to da su odigrali odlicno protiv Clippersa sinoc smo upisali rutinsku pobjedu rezultatom 100-86.
Od D'Antonija borazeru...
Mozes mu reci sta god hoces, ali za napad je genije, pod uslovom da ima igrace koji su za to sposobni. Uvijek je znao napraviti da prosjecan talent izgleda kao All star.
SI AMO CONte!!!
- ArthurBishop
- Kontakt:
Odlična tekma, zaslužena pobjeda. Malo nam se razmahao Greivis sa svojom igrom, al' to je kod LAL-a očekivano već godinama. S druge strane Cousins nije imao svoju noć, te uz našu dobru igru u napadu, pobjeda je neminovna bila.
Željezničar za život cijeli!
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gledajuci Vasqueza jucer, momak bi bio Bog i batina pod D'Antonijem.ArthurBishop je napisao/la:Odlična tekma, zaslužena pobjeda. Malo nam se razmahao Greivis sa svojom igrom, al' to je kod LAL-a očekivano već godinama. S druge strane Cousins nije imao svoju noć, te uz našu dobru igru u napadu, pobjeda je neminovna bila.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
48mil za te 2 god....Vauuu,kakav potez menadzmenta!

Nisam još vidio nigdje zvaničnu potvrdu visine ugovora..NEZALAGANJE je napisao/la:48mil za te 2 god....Vauuu,kakav potez menadzmenta!![]()
Da te volim duša zna, draga moja BiH
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Potvrdio Brussard na svom twitter profilu....Inace,jedan od boljih insajdera...kokuz je napisao/la:Nisam još vidio nigdje zvaničnu potvrdu visine ugovora..NEZALAGANJE je napisao/la:48mil za te 2 god....Vauuu,kakav potez menadzmenta!![]()
- ArthurBishop
- Kontakt:
Previše novca će primiti za te 2 godine, al' ako njima odgovara, odgovara i meni. Nije da nisam očekivao ovo, već jednostavno sam računao da bi mogao uzet' bar 20 miliona na godinu..
Željezničar za život cijeli!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ni ja nigdje ne vidjeh potvrdu o visini plate. Znam da je Kobiša prije 2-3 godine rekao da ne bi pristao da igra za manje novca, al' ovih 24 miliona su previše čak i kad je Kobe u pitanju. Zbog toga i sumnjam u tačnost tog insajdera. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Marc Stein @ESPNSteinLine 12mMonolog je napisao/la:Ni ja nigdje ne vidjeh potvrdu o visini plate. Znam da je Kobiša prije 2-3 godine rekao da ne bi pristao da igra za manje novca, al' ovih 24 miliona su previše čak i kad je Kobe u pitanju. Zbog toga i sumnjam u tačnost tog insajdera.
Kobe contract details from our own @ramonashelburne & @Chris_Broussard: Two-year extension is worth $48.5 mil ($23.5M + $25M)
Mislim da su ovi prilicno tacni!

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo vidjeh na još dva mjesta.
Ne znam šta da kažem. Čovjek je zadužio sve živo i sigurno da nije puno ni kad bi tražio milijardu, al' ovo će opet syebati Lakerse kada je u pitanju SC.The two-year deal is expected to pay Bryant between $40-50 million dollars, keeping his position as the highest paid player in the league. ESPN’s Ramona Shelburne and Chris Broussard are reporting the deal is for $48.5 million.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- dr.van nostrand
- Kontakt:
potpis ako nistakokuz je napisao/la:Nisam još vidio nigdje zvaničnu potvrdu visine ugovora..

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Imacete mjesta za jednog max igraca,pored njega,ali ce problem biti ostali igraci...Monolog je napisao/la:Evo vidjeh na još dva mjesta.Ne znam šta da kažem. Čovjek je zadužio sve živo i sigurno da nije puno ni kad bi tražio milijardu, al' ovo će opet syebati Lakerse kada je u pitanju SC.The two-year deal is expected to pay Bryant between $40-50 million dollars, keeping his position as the highest paid player in the league. ESPN’s Ramona Shelburne and Chris Broussard are reporting the deal is for $48.5 million.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jara, iz "moje" ekipe ide sve što valja.
Inače, ako te zanima - to su Bucksi.

Inače, ako te zanima - to su Bucksi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.