Nisam ja proturio nikakvu pricu,nego je jedan od forumasa rekao da bi Kvesic mogao doci u Olimpik i onda se @PL BIH nadovezao na to da se Kvesicu duguju neke plate te da ga je menadzer nudio jos nekim klubovima.Ja sam rekao da bi Kvesic-u trebalo izmiriti njegova primanja ako je tako ali da bi i isti trebao potpisati novi ugovor jer je ostao duzan navijacima Zelje zbog ove povrede.Isto tako otvoreno kazem da je Olimpik duzan platiti obestecenje za juniora kojeg je doveo iz Zelje i to je nesto sto zakon nalaze i te pare ce morati da isplati direktorica Bisera Gracic.halconi je napisao/la:
Prvo, nisam uvrijeđen, nego sam ti rekao da popustiš Želju pošto pokušavaš vrlo perfidno proturiti neke stvari. Pokušao sam te navesti da kada pričaš o ugovorima, obavezama i poštenju sagledaš i situaciju u klubu za koji tu pišeš. Pošto pokušavaš od sebe napraviti objektivnog forumaša, onda nemoj samo potencirati eventualne probleme u drugim klubovima. Za razliku od drugih klubova koji se bave fan shopovima, navijačima, stadionima i drugim stvarima, tvom klubu i ljudima koji ga vode jedina je satisfakcija dovesti ovog ili onog igrača. Svakih malo se jave i daju javnosti bombastičnu najavu nečega. Svjesni smo da su mnoge od tih najava propale, pa se ni naredne ne mogu uzeti ozbiljno. Na kraju krajeva bilo koga da dovedete za kratak period vam neće valjati.
Ja licno bi volio da Kvesic ostane u Zelji jer Olimpik moze naci i nekog drugog beka.Ali sam ono pitao cisto da imam uvid u sitvaciju i napisao sam to na ovoj temi zato sto se doticni dovodio u vezu sa ovim klubom.