Olimpik Sarajevo

arhimed89
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la arhimed89 » 15 dec 2013, 16:33

halconi je napisao/la:
Prvo, nisam uvrijeđen, nego sam ti rekao da popustiš Želju pošto pokušavaš vrlo perfidno proturiti neke stvari. Pokušao sam te navesti da kada pričaš o ugovorima, obavezama i poštenju sagledaš i situaciju u klubu za koji tu pišeš. Pošto pokušavaš od sebe napraviti objektivnog forumaša, onda nemoj samo potencirati eventualne probleme u drugim klubovima. Za razliku od drugih klubova koji se bave fan shopovima, navijačima, stadionima i drugim stvarima, tvom klubu i ljudima koji ga vode jedina je satisfakcija dovesti ovog ili onog igrača. Svakih malo se jave i daju javnosti bombastičnu najavu nečega. Svjesni smo da su mnoge od tih najava propale, pa se ni naredne ne mogu uzeti ozbiljno. Na kraju krajeva bilo koga da dovedete za kratak period vam neće valjati.
Nisam ja proturio nikakvu pricu,nego je jedan od forumasa rekao da bi Kvesic mogao doci u Olimpik i onda se @PL BIH nadovezao na to da se Kvesicu duguju neke plate te da ga je menadzer nudio jos nekim klubovima.Ja sam rekao da bi Kvesic-u trebalo izmiriti njegova primanja ako je tako ali da bi i isti trebao potpisati novi ugovor jer je ostao duzan navijacima Zelje zbog ove povrede.Isto tako otvoreno kazem da je Olimpik duzan platiti obestecenje za juniora kojeg je doveo iz Zelje i to je nesto sto zakon nalaze i te pare ce morati da isplati direktorica Bisera Gracic.
Ja licno bi volio da Kvesic ostane u Zelji jer Olimpik moze naci i nekog drugog beka.Ali sam ono pitao cisto da imam uvid u sitvaciju i napisao sam to na ovoj temi zato sto se doticni dovodio u vezu sa ovim klubom.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 dec 2013, 17:00

Halconi dosta više sa šupljom pričom i ublehama.Zaista je dosta sa zavišću,ljubomorom,barem na ovoj temi,ne trolaj više.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

halconi
Kontakt:

Post Postao/la halconi » 15 dec 2013, 17:09

Mancini je napisao/la:Halconi dosta više sa šupljom pričom i ublehama.Zaista je dosta sa zavišću,ljubomorom,barem na ovoj temi,ne trolaj više.
Ko je tebe šta pitao? Ko ti šta troluje jadan bio? Šta uvijek kukaš kao neka tetkica?

Moraš naučiti da ljudi razmjenjuju mišljenja, a to smo @arhimed89 i ja uradili i mirna Bosna.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 dec 2013, 17:21

Mislim da je Zeljo zato sad trazio od nas ove pare za Hajradinovica, da mogu platiti nesto igracima koji hoce da napuste pa da ne odu. Bas ce biti zanimljiv ovaj prelazni rok.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 15 dec 2013, 17:39

Ocekivati je bilo hajku na Olimpic nakon moje info o Kvesicu.
Namjerno sam presutio da nas sef ni u bunilu ne bi sjeo i dogovarao se sa Kurtagicem pa da ima Mesija a pogotovo sto je nasao rjesenja po toj strani.Svakako ne bi bilo korektno ni prema zelji da uzimamo igraca od kojeg bi mogli nesto hajrovati a i momka se mora cekati minimum dva mjeseca da se vrati na teren.
Pominjani dug naseg kluba niko ne osporava i on ce biti uplacen od prvog transfera ali nije korektno da se narucuju tekstovi preko medija koji su bliski pojedinim klubovima jer je to odgovor na preuzimanje Gojaka kojeg sam davno najavio da je nas igrac za narednu sezonu.
U vistafonu se sve cuje i zna :D

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 15 dec 2013, 17:47

Boli brate ali ti moje suze ne mogu pomoci :D

halconi
Kontakt:

Post Postao/la halconi » 15 dec 2013, 17:54

Sve OK, ali ovo je cirkus braćo draga. Zvanična stranica jednog kluba i lična karta jednog kluba.

Presjednik (bez D)

Sekretar

itd

slika

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 dec 2013, 18:02

halconi je napisao/la:Sve OK, ali ovo je cirkus braćo draga. Zvanična stranica jednog kluba i lična karta jednog kluba.

Presjednik (bez D)

Sekretar

itd

slika
Za cega se ti neces zakaciti sinko..
Mokroguz je napisao/la:[...]Drago mi je da se brinete toliko o Olimpicu.[...]

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 16 dec 2013, 00:30

halconi je napisao/la:Sve OK, ali ovo je cirkus braćo draga. Zvanična stranica jednog kluba i lična karta jednog kluba.

Presjednik (bez D)

Sekretar

itd

slika
Hvala na kritici.Nadam se da ce neko od kolega sa teme Olimpik(tipujem na mokroguza :mrgreen: ) kontaktirati covjeka koji ovo odrzava i da ce se greska ispraviti.Dobronamjerna kritika je uvijek na mjestu.I iskreno se nadam da ces i ubuduce detaljno pratiti zbivanja na oficijalnoj stranici i ukazivati na propuste. :mrgreen:

edit:prijavljena je greska,obozavam konstruktivne i dobronamjerne forumase :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 17 dec 2013, 16:06

???

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 dec 2013, 18:21

Pa gdje si Baliću šta ima novo kod tebe?:-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 17 dec 2013, 18:30

Mancini je napisao/la:Pa gdje si Baliću šta ima novo kod tebe?:-)
Ima svašta. Nego još jednom moram poručiti slijedeće:

???

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 dec 2013, 18:34

What?

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 17 dec 2013, 20:23

Ajmo ljudi bacajte imena novih pojacanja...Bar nek se bacaju "bombe" :mrgreen:
Saljem kredit na mob za provjerenu info :lol:
Nadarevic je skoro napustio Jedinstvo i nadam se da bi on mogao biti jedan od 4 igraca.Sharbini je takodje ali se nije bas naigrao ni u jedinstvu,tacnije igrao je al nista posebno ako je vjerovati forumasima iz Bihaca pa ni ja nisam siguran koliko bi njega zelio vidjeti,,,

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 dec 2013, 21:01

Bogicevic ,Sivsic to su dva od cetiri nova" poker asa",kredit mi netreba hvala :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 17 dec 2013, 21:21

miky_hz je napisao/la:Bogicevic ,Sivsic to su dva od cetiri nova" poker asa",kredit mi netreba hvala :mrgreen:
Hvala.. :mrgreen:
Za jednog od ovih sam vec cuo i ti si ga takodje potvrdio tako da je istina sigurno.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/safet ... ktErgebnis

http://www.transfermarkt.co.uk/en/jadra ... ktErgebnis

Tandem u odbrani ce znaci da bude Torlak-Bogicevic.Kako je zivot cudan do juce igrali derbije i nastupali za najljuce gradske rivale a danas ce braniti boje istog tima u istom gradu.

Stubican,Ragoje? :shock:

Nadarevic otpada vjerovatno!

Baci Bisera jednog klasu napadaca da se igramo :mrgreen:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 dec 2013, 21:46

Cao vukovi. Zanima me onaj igrac mislim da se preziva Rahmanovic. Odakle je dosao kod vas i kakav ugovor ima. Hvala
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 17 dec 2013, 21:52

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cao vukovi. Zanima me onaj igrac mislim da se preziva Rahmanovic. Odakle je dosao kod vas i kakav ugovor ima. Hvala
Amar Rahmanovic
Dosao iz Novog Pazara.Koliko me sjecanje sluzi mislim da je tamo presao iz omladinskog pogona Slobode
Ugovor prema transfermarket-u do 2014 sa opcijom da klub produzi jos 2 godine.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/amar- ... ktErgebnis

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 dec 2013, 21:54

arhimed89 je napisao/la:[...] Stubican,Ragoje? :shock: [...]
slika

Mora da prodaju jednog a drugog da ostave na klupi. Nece valjda samo napustiti nekog dobrog igraca a da ne dobijemo pare za njega?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 dec 2013, 21:57

arhimed89 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cao vukovi. Zanima me onaj igrac mislim da se preziva Rahmanovic. Odakle je dosao kod vas i kakav ugovor ima. Hvala
Amar Rahmanovic
Dosao iz Novog Pazara.Koliko me sjecanje sluzi mislim da je tamo presao iz omladinskog pogona Slobode
Ugovor prema transfermarket-u do 2014 sa opcijom da klub produzi jos 2 godine.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/amar- ... ktErgebnis
Hvala druze. Gledao sam ga 2-3 puta i svidio mi se kao igrac pravo. Mislim da ga je i nama zavalio. Volio bi ga vidit u Rodjenim. Pozz
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.