Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Cartman
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2010, 15:04

Cescinho4 je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Po meni Song jeste :?
^ :o
To hoces da kazes da nije :o
Vidi se po titulama da nije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2010, 15:08

Cescinho4 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Vidi se po titulama da nije.
slika Nemoj vise, molim te....
Sta je to Song osvojio? Mora da je nesto u Kamerunu. A pitaj svakog neutralnog i rec ce ti kakav je igrac Song. Kloc svjetske klase. Bas kao i Diaby i Denilson. Ali eto, posto su u Arsenalu, "talenti" su. I ostat ce talenti do 30.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 15 jan 2010, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jan 2010, 15:09

To hoces da kazes da nije :o
^ Bolji od Carricka ?? Daj nemoj me nasmijavati zivotati ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 jan 2010, 15:11

JEDAN od dvojice najboljih nogometaša Liverpoola Fernando Torres dramatično je poručio vlasnicima kluba da smjesta ulože novac u pojačanja.

"Trenera Beniteza treba sačuvati od tolikog pritiska. Tome će pomoći samo ozbiljno investiranje u pojačanja", rekao je Torres, koji se ozlijedio u prvom poluvremenu dvoboja FA Cupa protiv Readinga, kluba koji će se boriti za opstanak u drugoj engleskoj ligi, u kojem su na svom Anfieldu Liverpoolovi igrači izgubili 2-1 u srijedu.

"Ovo je frustrirajuće. Prošle smo sezone završili drugi. Ova je trebala biti još bolja: morali smo napraviti nešto veliko. No, od svega ništa. Sad je red na vlasnicima. Moraju potpisati prava pojačanja kako nam se ovo ne bi ponovilo."

"Želimo li se natjecati s Manchester Unitedom ili Chelseajem, treba nam daleko širi kadar kvalitetnih nogometaša, treba nam više ekstraklasnih pojedinaca i niti jedan kvalitetan igrač ne smije otići."

Za engleski magazin Four-Four-Two Torres je također kazao da je osvajanje Europa lige sada prioritet kluba: "Moramo uzeti to natjecanje. Moramo ove sezone završiti u Top 4 engleskog nogometa i osvojiti nešto. Za naslov prvaka više nemamo izgleda."

Američki vlasnici Tom Hicks i George Gillett, pišu engleski mediji, traže zamjenu za Beniteza. Najbliže poslu nizozemski je stručnjak Guus Hiddink, piše The Sun.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jan 2010, 15:14

harry_90 je napisao/la:JEDAN od dvojice najboljih nogometaša Liverpoola Fernando Torres dramatično je poručio vlasnicima kluba da smjesta ulože novac u pojačanja.

"Trenera Beniteza treba sačuvati od tolikog pritiska. Tome će pomoći samo ozbiljno investiranje u pojačanja", rekao je Torres, koji se ozlijedio u prvom poluvremenu dvoboja FA Cupa protiv Readinga, kluba koji će se boriti za opstanak u drugoj engleskoj ligi, u kojem su na svom Anfieldu Liverpoolovi igrači izgubili 2-1 u srijedu.

"Ovo je frustrirajuće. Prošle smo sezone završili drugi. Ova je trebala biti još bolja: morali smo napraviti nešto veliko. No, od svega ništa. Sad je red na vlasnicima. Moraju potpisati prava pojačanja kako nam se ovo ne bi ponovilo."

"Želimo li se natjecati s Manchester Unitedom ili Chelseajem, treba nam daleko širi kadar kvalitetnih nogometaša, treba nam više ekstraklasnih pojedinaca i niti jedan kvalitetan igrač ne smije otići."

Za engleski magazin Four-Four-Two Torres je također kazao da je osvajanje Europa lige sada prioritet kluba: "Moramo uzeti to natjecanje. Moramo ove sezone završiti u Top 4 engleskog nogometa i osvojiti nešto. Za naslov prvaka više nemamo izgleda."

Američki vlasnici Tom Hicks i George Gillett, pišu engleski mediji, traže zamjenu za Beniteza. Najbliže poslu nizozemski je stručnjak Guus Hiddink, piše The Sun.
^ Hiddink nece doci sve dok vlasnici ne daju 50tak miliona za pojacanja , pa nije budala da devera sa ovakvim igracima .. Nema Torresa , Glena , Gerrarda , Benayouna , ko ce nam igrati ?? ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 jan 2010, 15:19

Gospodine,kad pricas o Unitedu govorio to s postovanjem il nemoj spominjati uopste. Koji to tim nema igraca koji je glavni u timu???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 15 jan 2010, 15:20

harry_90 je napisao/la:
Ma traže šipak! Samo ako Benitez sam da ostavku, oni ce uzeti novog trenera. Inace ce morati Benitezu isplatiti 13,5 milioncica (koje nemaju, jer su u dugovima do guše). Oni bi se njega rado otarasili, ali su se zajebali u martu prosle godine, kad su mu produzili ugovor. E sad da li se isplati ustedjeti tih 13,5 miliona i vjerovatno ispušiti LP naredne sezone (i izgubiti ko zna koliko miliona zarade) ili naci negdje te pare i nogirati levata (sto opet ne garantuje da ce se dokopati Lige prvaka)? :mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 jan 2010, 15:21

bice tekma sutra na BHTu :)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2010, 15:22

Cescinho4 je napisao/la: Kakve to veze ima? Sad je Fletcher bolji i od Cesca i Gerrarda slika De ovo je tema "Liverpool" ti fino idi na temu "Najsmjesniji postovi na forumu" pa se provaljuj.
Sta ti upredjujes? Song ima manje-vise istu ulogu kao Fletcher. Fletcher je 100 puta bolji. Ne znam odakle ovim Arsenalovcima ovoliko samopouzdanja, nista nisu osvojili 5 godina a imaju sve najbolje igrace. :lol: Ferguson ja mislim jos place nakon sto ste uzeli najvazniju kariku Uniteda, Silvestrea. :lol: Toliko o tim silnim talentima kad morate dovodit igrace sa 30 i kusur da bi zakrpili odbranu. Evo sad i Campbell dosao.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 jan 2010, 15:37

LFC_LAVOV je napisao/la:Malo i Torres ide na živce svojim izjavama i glupim komentarima....
sta je to torres rekao pa to smatras glupim komentarom :?:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 jan 2010, 16:07

slika
slika
slika
Sarajevo i Liverpool

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 jan 2010, 17:10

YNWA je napisao/la:slika
slika
slika
Covjek navikao na sunce,lijepo vrijeme dode u Englesku snijeg pola metra :D
FK Pjetlovi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2010, 17:49

Znam da je bio sjajan igrac, ali ne znam sto ga je tako lahko pustio Atletico, cujem i da nije bio standardan ove sezone. Ali mislim da bi mogao valjat Liverpoolu.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 jan 2010, 18:03

From Twitter

RT @RyanBabel: Hey people, I got some disappointing news, I m not travelling 2 Stoke.. The Boss left me out the squad. No explanation

:o :o
Sarajevo i Liverpool

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jan 2010, 18:07

RT @RyanBabel: Hey people, I got some disappointing news, I m not travelling 2 Stoke.. The Boss left me out the squad. No explanation
^ Bas se vidi da je izmisljeno :mrgreen:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 jan 2010, 18:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:
^ Bas se vidi da je izmisljeno :mrgreen:

http://www.clickliverpool.com/sport/liv ... earer.html

prije nekoliko dana sam napisao da ocekujem da neko objavi da cemo dati babela + nekoliko miliona za ardu, tad sam se samo salio, ali moglo bi doci do ove ponude, pogotovo nakon informacije da je babel sutra nece igrati protiv stoke, pola ekipe je povrijeđeno i pored toga babela nece biti ni na klupi
znaci babel + 3 miliona za ardu, ja bih bio presretan da se ovo desi, jer arda mi je jedan od drazih igraca, a i ocigledno je da babel nema vise sta traziti u liverpoolu, a niakko en bi volio da ga prodamo nekoj ekipi iz premier lige
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 jan 2010, 19:57

daBogda babel otisao u neki drugi klub,postao jedan od najboljih igraca na toj poziciji i daBogda svi oni (ako je ovo istina ) koji ga ovako zavitlavaju zalili sto mu nisu pruzili sansu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 jan 2010, 21:07

Ryan Babel na Twitteru
"Šef me odbacio bez objašnjenja"

Holandski krilni napadač Liverpoola, 23-godišnji Ryan Babel, produbio je krizu na Anfieldu javno se potuživši o svom statusu u ekipi putem društene mreže Twittera.

Krizi u Liverpoolu ne nazire se kraj. Španski menadžer Rafel Benitez u svojoj šestoj sezoni na Anfieldu dotaknuo je dno. Ekipa je u 20 utakmica u Premiershipu ostvarila samo 10 pobjeda i čak sedam poraza, a u cijeloj prošloj sezoni Liverpool je u prvenstvu izgubio samo dvije utakmice. ''Redsi'' su trenutno na sedmom mjestu. Za vodećim Chelseajem zaostaju 12 bodova, a za Manchester Cityjem, koji drži četvrtu poziciju, zadnju koja vodi u Ligu prvaka, Liverpool kaska pet bodova.

Benitezova družina oprostila se i od Lige prvaka, Carling Cupa, a kap koja je prelila čašu strpljenja čak i kod navijača Liverpoola, najvećih štovatelja lika i djela Rafaela Beniteza svih ovih godina, bio je poraz na Anfieldu u 3. kolu FA Cupa u srijedu od drugoligaša Readinga, 2-1 u produžetku. Navijači su čak i na forumu klupske web stranice inicirali vlastitu anketu po pitanju ostanka ili odlaska omiljenog španjolskog stručnjaka…

Da stvar bude gora, protiv Readinga su se povrijedila trojica igrača, od kojih su dvojica udarna snaga ''redsa''. Fernando Torres potrgao je hrskavicu u desnom koljenu. Morat će na operaciju i potom ga čeka oporavak dug šest sedmica. Steven Gerrard će zbog povrede zadnje lože pauzirati sljedeće dvije sedmice, dok Yossija Benayouna čeka pauza u trajanju između tri i četiri sedmice. Njemu je napukla rebrena kost. Torres je, u međuvremenu, poslao poruku američkim vlasnicima kluba, točnije, vapaj za kvalitetnim pojačanjima u zimskom prijelaznom roku.

Zadnji udarac narušenom Benitezovom autoritetu zadao je Ryan Babel, koji je na Anfield stigao 2007. godine iz Ajaxa. U petak je, dan uoči gostovanja Liverpoola kod Stokea u Premiershipu, napisao na Twitteru:

''Imam razočaravajuće vijesti. Šef me izostavio iz ekipe. Bez objašnjenja''.

Nakon što je čuo za to, Benitez je novinarima na press konferenciji rekao:

"Danas više ne možete zaustaviti priče u nogometu. Nije to kao nekada. Menadžeri, TV stanice, radio, internet, svi imaju potrebu nešto komentirati i pričati. Svako danas ima Twitter ili nešto slično."

No, samo jedan sat nakon što je Benitez okončao press konferenciju, Babel se opet oglasio na Twitteru:

''Što se događa sa mnom nakon dobre prve sezone u Liverpoolu? Zabio sam 10 golova, bio proglašen za mladu nadu godine, a potom prošle sezone gotovo da uopće nisam igrao, kao niti ove. Ne znam što je krenulo po zlu. S menadžerom nikada nisam bio u svađi, uvijek sam držao jezik za zubima. Ali, ja vjerujem u sebe i jednog dana ću pokazati svima kakve su moje mogućnosti. Bilo to u Liverpoolu ili nekom drugom klubu'', zaključio je Babel, jedan od igrača koje je Liverpool nakanio prodati u zimskom prijelaznom roku, kako bi namaknuo sredstva za pojačanja.

Međutim, Holanđanin je Benitezu poručio da želi ostati u klubu i boriti se za mjesto u momčadi, iako ga je u svoje redove želio dovesti Birmingham, a bio je povezan i s odlaskom u Marseille.
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 jan 2010, 21:51

Pa ko sad igra na toj lijevoj strani?Mislim ko god da igra,nema onda rezerve,Babel je trebao bit' ili u prvoj,ili na klupi,jer su i Riera i Benayoun out
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 jan 2010, 21:53

the scouser je napisao/la:Pa ko sad igra na toj lijevoj strani?Mislim ko god da igra,nema onda rezerve,Babel je trebao bit' ili u prvoj,ili na klupi,jer su i Riera i Benayoun out
Aurelio :D
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.