Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Jesu i vama zabranili put Banja Luke ?
-
- Kontakt:
E hebem ti više tog kolegu, opra s njim na ruke. Vjerovatno neki seljačić oko Tuzle kojem na ličnoj piše Tuzla jer je došljo.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
IDI DOPIS PISI DA VAS PUSTE NA GOSTOVANJE U BANJA LUKU, NEK VIDE MANIJACI DA STE DOBRE PUDLICEsimonknows je napisao/la: ↑12 nov 2023, 10:46E hebem ti više tog kolegu, opra s njim na ruke. Vjerovatno neki seljačić oko Tuzle kojem na ličnoj piše Tuzla jer je došljo.
SIUUU
-
- Kontakt:
Jesu do BL, ali nisu do utakmica reprezentacije.

Isto kao sa Jusicem kod nas

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije ga Tušanj vidio nikad ove sezone. Na svim utakmicama Čelika je tu i bodri Čelik. Šta ste se ponadali klošari da vas voli

To što mu je dijete odraslo u Tuzli jer je gore imao stan, to ne znači da on voli Slobodu. Dijete mu je sada polaznik omladinskog pogona NK Čelik

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Tupane, govorim za proslu sezonu kad je dosao na Tusanj, a u isto vrijeme njegov Celik igrao za ulazak u Prvu ligu FBiH.laudrop je napisao/la: ↑12 nov 2023, 11:00Nije ga Tušanj vidio nikad ove sezone. Na svim utakmicama Čelika je tu i bodri Čelik. Šta ste se ponadali klošari da vas voli![]()
To što mu je dijete odraslo u Tuzli jer je gore imao stan, to ne znači da on voli Slobodu. Dijete mu je sada polaznik omladinskog pogona NK Čelik![]()
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A ti pisao prvi kako je bio na derbiju u obilježjima Slobode. Kao sramota da se to dopušta. Joj al' se brukate.laudrop je napisao/la: ↑12 nov 2023, 11:00Nije ga Tušanj vidio nikad ove sezone. Na svim utakmicama Čelika je tu i bodri Čelik. Šta ste se ponadali klošari da vas voli![]()
To što mu je dijete odraslo u Tuzli jer je gore imao stan, to ne znači da on voli Slobodu. Dijete mu je sada polaznik omladinskog pogona NK Čelik![]()
![]()

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Smećaru pisao sam za dijete njegovo orangutaneIceTea je napisao/la: ↑12 nov 2023, 11:06A ti pisao prvi kako je bio na derbiju u obilježjima Slobode. Kao sramota da se to dopušta. Joj al' se brukate.laudrop je napisao/la: ↑12 nov 2023, 11:00Nije ga Tušanj vidio nikad ove sezone. Na svim utakmicama Čelika je tu i bodri Čelik. Šta ste se ponadali klošari da vas voli![]()
![]()
Na temi Čelika si pisao kad sam vas ja prozivao ovdje.
![]()

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Šta je radio na Tušnju protiv Gradine, ili sezonu brojiš od 4. kola?laudrop je napisao/la: ↑12 nov 2023, 11:00Nije ga Tušanj vidio nikad ove sezone. Na svim utakmicama Čelika je tu i bodri Čelik. Šta ste se ponadali klošari da vas voli![]()
![]()
Pa sramota da opet Robije na gostovanju ima vise u terminu 13:30, deveti na tabeli, nego Fukarestina hhaha… iz kola u kolo…Tisina smradovi
!
Sa 50 na 30 spali hahahahhahaha
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Bio je i on, lik se izjašnjava kao navijač Slobode.laudrop je napisao/la: ↑12 nov 2023, 11:08Smećaru pisao sam za dijete njegovo orangutaneIceTea je napisao/la: ↑12 nov 2023, 11:06A ti pisao prvi kako je bio na derbiju u obilježjima Slobode. Kao sramota da se to dopušta. Joj al' se brukate.laudrop je napisao/la: ↑12 nov 2023, 11:00
Nije ga Tušanj vidio nikad ove sezone. Na svim utakmicama Čelika je tu i bodri Čelik. Šta ste se ponadali klošari da vas voli![]()
![]()
Na temi Čelika si pisao kad sam vas ja prozivao ovdje.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A sad ćeš i ban popušit zbog uvreda.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ako je ko ovdje ban zaslužio to si ti, ako bude trebalo izvući ću sve i jedan post ovdje zbog kojeg si zaslužio ban, pa nek odluči admin.
Smije li ko od Fuksi spomenuti Vicu
Zamisli Vico ti odredjuje sta smijes skandirati
A ćelava glava nadgleda ako ko pisne da odbije od plate
Što je najgore ovo nije ni smijesno, nego je zalosno.
Vico HEROJ A NE ZLOČINAC.

Zamisli Vico ti odredjuje sta smijes skandirati

A ćelava glava nadgleda ako ko pisne da odbije od plate

Što je najgore ovo nije ni smijesno, nego je zalosno.
Vico HEROJ A NE ZLOČINAC.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
To bi ti i bio najveći uspjeh i radost.
S obzirom da vas tučemo u svemu.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Osim u navijanju, brojci na tribinama (svim), međusobnim utakmicama (1:0) i mnogo toga još

100 clanova imaju sa igracima o cemu mi pricamo.
Velika, prevelika Sloboda.
Velika, prevelika Sloboda.
Prosječna posjeta, ukupna, pozicija na tablici, kup, sve.

Gasi se gasi mali Čelik.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Tzv. Fukare mogu o svemu, ali o navijačima i navijanju nikako.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.