FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
I da, od onih dimnih na kraju nisam ni vidio kompletan prodor Petrovica. Slazem se da ga treba gurati u spic ako vec mora da igra.
HAJ FAJV
Ma šta ima tu da se kaže...
, sve ima svoju cijenu, ali znaš koji su ljudi koji kupuju ljubav...
P.S. Molim administraciju da mi omogući da promijenim nik...

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
ma znas , bioje to odlican prodor, al ono sto moram da priznam tom malom, je takva mirnoca za davanje golova, sjecam se onog proslog slaviji , pazi igrac mu na desnoj strani, i on ima sansu da skine odgovornost i proba da ga uposli, onako nije nelogicno, ali on ladno to trpa u mrezu bez imalo oklijevanja, sad isto, pa prosao je kompletnu njihvou odbranu, i spicom je je ladno smjestio.Simpatizer je napisao/la:I da, od onih dimnih na kraju nisam ni vidio kompletan prodor Petrovica. Slazem se da ga treba gurati u spic ako vec mora da igra.
Mislim da je jako los veznjak, ali da bi mogao biti jako dobar spic igrac ili eventualno neki poluspic
TREĆI PUT ČASTIMO !
- ibrakadabra
- Kontakt:
ako ne bude prvak borac propušta prvom predkolo lige uefa,Igra u drugom predkolu i nece biti nosioc.
- Simpatizer
- Kontakt:
VB 1987 je napisao/la:Ma šta ima tu da se kaže..., sve ima svoju cijenu, ali znaš koji su ljudi koji kupuju ljubav...
![]()
![]()
![]()

Kasno je za promjenu nika, svako svoj krst nosi!

Meni se smucilo kad su poceli da mu skandiraju. Prvo popljuvase Fisera (sa tim se slazem), ali sam ocekivao da ce oplesti i po Maricu. Kad ono....prc!
Dobila se suska, a Fiser je zrtveno janjce!
HAJ FAJV
- Simpatizer
- Kontakt:
Znamo to, analizirali smo prije nekih 20-ak stranica.ibrakadabra je napisao/la:ako ne bude prvak borac propušta prvom predkolo lige uefa,Igra u drugom predkolu i nece biti nosioc.

HAJ FAJV
- ibrakadabra
- Kontakt:
a dali se u ligi uefa prave one grupe po regijama ili ko koga izvućeSimpatizer je napisao/la:Znamo to, analizirali smo prije nekih 20-ak stranica.ibrakadabra je napisao/la:ako ne bude prvak borac propušta prvom predkolo lige uefa,Igra u drugom predkolu i nece biti nosioc.
- Simpatizer
- Kontakt:
Prave se grupe po regijama. To vazi za prva dva pretkola, poslije ne.ibrakadabra je napisao/la:a dali se u ligi uefa prave one grupe po regijama ili ko koga izvućeSimpatizer je napisao/la:Znamo to, analizirali smo prije nekih 20-ak stranica.ibrakadabra je napisao/la:ako ne bude prvak borac propušta prvom predkolo lige uefa,Igra u drugom predkolu i nece biti nosioc.
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
Simpatizer je napisao/la:ako ne bude prvak borac propušta prvom predkolo lige uefa,Igra u drugom predkolu i nece biti nosioc.
Prave se grupe po regijama. To vazi za prva dva pretkola, poslije ne.[/quote]
Ja koliko znam od ove sezone se ni te grupe po regijama ne prave.Jer kako je moguce da mi mozemo eventualno igrati protiv Metalurga ili Sutjeska protiv MTZ-a ili Siroki protiv Bananatsa kada nismo ni blizu regija.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
" ' ? на " ", & " $ тај ?.Simpatizer je napisao/la:I da, od onih dimnih na kraju nisam ni vidio kompletan prodor Petrovica.

Све је ¥.Simpatizer je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Ma šta ima tu da se kaže..., sve ima svoju cijenu, ali znaš koji su ljudi koji kupuju ljubav...
![]()
![]()
![]()
P.S. Molim administraciju da mi omogući da promijenim nik...![]()
Kasno je za promjenu nika, svako svoj krst nosi!![]()
Meni se smucilo kad su poceli da mu skandiraju. Prvo popljuvase Fisera (sa tim se slazem), ali sam ocekivao da ce oplesti i po Maricu. Kad ono....prc!
Dobila se suska, a Fiser je zrtveno janjce!

"" ПУТ ""
Simpatizer je napisao/la:Prave se grupe po regijama. To vazi za prva dva pretkola, poslije ne.
To je tacno, regije su izbacene od tekuce sezone...Devil je napisao/la:Ja koliko znam od ove sezone se ni te grupe po regijama ne prave.Jer kako je moguce da mi mozemo eventualno igrati protiv Metalurga ili Sutjeska protiv MTZ-a ili Siroki protiv Bananatsa kada nismo ni blizu regija.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
& те $ " $ по ? " па $ $ па, " - " " $ $ по "
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Aha isto kao sto rusite i protiv Sarajeva i Zelje.? 2 - ? je napisao/la:& те $ " $ по ? " па $ $ па, " - " " $ $ по "
Nece krua' ti pecenog nista ni biti od toga.

Jer za rekonstrukciju vec odavno trebalo biti predano da jestadion i gotov u UEFA a kamoli da jos i nisu ni poceli sa radom.Dobro se vec zna kad je vec ikad klub morao predati na kojem ce stadionu igrati kvalifikcije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cisto da se zna,skandiranje Maricu je bilo sarkasticno i ironicno,uz smijanje kad je debil dizao ruku i javljao se!
Da neko ne pomisli da ga podrzavaju ozbiljno...

Treci put castimo
- Simpatizer
- Kontakt:
Tekuca sezona je 2009/2010 i jesenas je vrijedio regionalni princip u prva dva pretkola. Na primjer, Zvezda je igrala sa Slovencima, Slaven Belupo sa Makedoncima, Zrinjski sa Slovacima, Rijeka sa ekipom iz San Marina itd.Isnar je napisao/la:Simpatizer je napisao/la:Prave se grupe po regijama. To vazi za prva dva pretkola, poslije ne.To je tacno, regije su izbacene od tekuce sezone...Devil je napisao/la:Ja koliko znam od ove sezone se ni te grupe po regijama ne prave.Jer kako je moguce da mi mozemo eventualno igrati protiv Metalurga ili Sutjeska protiv MTZ-a ili Siroki protiv Bananatsa kada nismo ni blizu regija.
Moguce je da ce od naredne 2010/2011 biti drugacije, ali ne vjerujem.
@hare
Opet lupetas a nemas pojma o cemu pricas! Ne znas elementarne stvari. Stadion se jos moze prijaviti, posto ima oko mjesec i po do zadnjeg roka. A ako zelis da saznas vise vrati se 30-ak stranica unazad i naucices ponesto!
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 09 maj 2010, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV
Zar se nik zaista ne može promijeniti...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
" " $ & ".tatamata je napisao/la:Cisto da se zna,skandiranje Maricu je bilo sarkasticno i ironicno,uz smijanje kad je debil dizao ruku i javljao se!Da neko ne pomisli da ga podrzavaju ozbiljno...

"" ПУТ ""
Vjeruj mi da je bila ironija,bio sam u kopu.Pa ko bi normalan podrzavao Marica,dajte ljudi sta vam je.EastStand je napisao/la: " " $ & ".
Treci put castimo
Zvezde je igrala sa Rudarom ali je cekala pobednika Trans Narva/Rudar gde je tu ista regija sa Estima,Slaven je igrao protiv Makedonaca ali je pre toga igrao protiv Birkirkare(Malta).To je sve bilo u prva dva pretkola.A kasnije su ovi igrali ali je to bilo trece pretkolo ali si i sam rekao da od tada ne vazi nikako.Mada ja sam i dalje pri svome da nema regionalnih podela.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.