Kako je los momak van sljake sta je ovo, magica upravu totalno... legenda kloc

Cuj ovo hahahahahhaha 5 minuta slave

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa zar se ni u tenis ne razumijes?legenda reala je napisao/la:Žao mi je, ali se ne mogu složiti s tom konstatacijom, za mene je i dalje Nole prvi favorit, a Rafa drugiGreivis je napisao/la:Legendarni hoces se sloziti sa mnom da je Andy prvi favorit turnira?
Sta ti je, poslusat ce te neko fakat, ima ovdje ljudi koji dodju zbog kladionice...ronaldo99 je napisao/la:2,2 kvota na rafu na live kladjenju, a ja nemam nista na racunu....ko ima nek ulozi
Nema šanse Nadal , Darcis bi danas poijedio bilo koga na svijetu.ronaldo99 je napisao/la:2,2 kvota na rafu na live kladjenju, a ja nemam nista na racunu....ko ima nek ulozi
ahahahha sta je Tony kriv molim te?emir18 je napisao/la:Nema Rafa odgovor na ovu igru,Gitivi je ovdje,nista nije naucio od prosle godine i vrijeme je da ovog Tony-a levata otpusti.
Sta nije,trebas trenera imati kako Bog zapovijeda sta Lendl uradi od Muraya?Edin TM87 je napisao/la:ahahahha sta je Tony kriv molim te?emir18 je napisao/la:Nema Rafa odgovor na ovu igru,Gitivi je ovdje,nista nije naucio od prosle godine i vrijeme je da ovog Tony-a levata otpusti.
Covjek je maksimum napravio od ovog, nije on kriv sto frajer nema pojma na brzim podlogama...
Nema pojma a dva puta osvojio WB, to bilo isto kao kad bi neko rekao da Federer nema pojma na šljaci.Edin TM87 je napisao/la:ahahahha sta je Tony kriv molim te?emir18 je napisao/la:Nema Rafa odgovor na ovu igru,Gitivi je ovdje,nista nije naucio od prosle godine i vrijeme je da ovog Tony-a levata otpusti.
Covjek je maksimum napravio od ovog, nije on kriv sto frajer nema pojma na brzim podlogama...
Vidis da se fura na najveceg ikadretro je napisao/la:Ne moze se ovako, ne ide, gubi 0-2 opet nista ne mijenja, opet stoji dva metra iza linije i vraca.
Znaju oni da ne mogu osvojiti. Nije bitno jel Nadal tu il ne.Neutral je napisao/la:Ma kakav Nadal, pošla je Dona
Federer i Đoković imaju sada osmijeh kao Grinch
A ja, imamo tu i Murraya koji ne može uzeti ovaj turnir radi pritiska.Greivis je napisao/la:Znaju oni da ne mogu osvojiti. Nije bitno jel Nadal tu il ne.Neutral je napisao/la:Ma kakav Nadal, pošla je Dona
Federer i Đoković imaju sada osmijeh kao Grinch
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.