FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlaya_tm87 » 21 apr 2012, 23:23

nidi je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:Ova igra se ne smije ponoviti protiv Sirokog. Veceras je bas slabo bilo...
Biće bolje protiv širokog 100 % po meni je Borac puno bolja ekipa od širokog
Ne znam sta bih ti rekao po tom pitanju, gledao sam ih danas protiv Sarajeva, otresli su ih kao slinu. Kad su poveli 3:0 i kad su izasla 2 kljucna igraca, Sarajevo je tek tada pocelo malo igrati, stvarati neke sanse. Ipak, vjerujem da ce ih Amar nafurati i motivisati dovoljno. Bekric veceras fenomenalno odigrao, mozda je kandidat za prve ponovo..
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 21 apr 2012, 23:24

Nek' se oni lože koliko hoće da su bili dobri, ali ja sam 100% siguran da smo ovu utakmicu odigrali pod ručnom, vidjeli ste u Kupu kako smo ih uništili u prvoj utakmici, da mi ne igramo Kup u srijedu i večeras bi isto prošli kao u Kupu, tj. ne bi centra prešli.

Mi smo ove sezone naučili pobjeđivati, to je najbitnije, jedan potez nam je dovoljan za pobjedu, to su odlike pravih ekipa, ne moramo se patiti da zabijemo gol kao recimo prošle sezone. Mi smo u prvom imali jednu priliku i odmah ga zabili, oni su imali 5 istih takvih i nisu zabili, zato što ne znaju.

Mogu se oni tješiti da je to sve u 5 deka, ali razlika između nas i njih je što mi znamo, a oni ne znaju, a to svakako nije mala stvar.

Nema tu neke filozofije.

KRAJ PRIČE :!: :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 21 apr 2012, 23:28

Lijepo uzeti bodove i kad nismo baš bili raspoloženi za igru. I to je dokaz da smo stvarno ovu ligu prekucali. Niko nam gola ne može dati i kad smo loši.
Danas opet najbolji mali Kvesić koji ako ne završi u reprezentaciji onda ne znam stvarno. Svraka opet dobar, a ovo ostalo jako loše. Zeba tanak skroz, kao i ostali.
I ovom Šipovcu treba poručiti da sad opet unose kamanje po tribini, da policije nema na istoj, da napdaju gostujuče navijače kamenjem, da gađaju sudiju takođe kamenje. I sad došao i žali se na suđenje, kud nam nije svirao tri penala da se popišamo svi na dotičnog smrada. Nek te bude stid majmune jedan. Osvoji si ligu na Grbavici ispračeni ste aplauzom i hočeš opet nešto ?? E neće moći ove noći. Nije Željo neki papanski klub, Šipovac MI SMO INSTITUCIJA! Mrš sad nazad ...
Potpis!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 21 apr 2012, 23:29

Ukratko receno, sa 50% snage smo uzeli ove AJ troprstaše i sacuvali snagu za finala Kupa.
Selimović nakon Travnika opet promašio nemoguce :o :shock:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 21 apr 2012, 23:35

zlaya_tm87 je napisao/la:
nidi je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:Ova igra se ne smije ponoviti protiv Sirokog. Veceras je bas slabo bilo...
Biće bolje protiv širokog 100 % po meni je Borac puno bolja ekipa od širokog
Ne znam sta bih ti rekao po tom pitanju, gledao sam ih danas protiv Sarajeva, otresli su ih kao slinu. Kad su poveli 3:0 i kad su izasla 2 kljucna igraca, Sarajevo je tek tada pocelo malo igrati, stvarati neke sanse. Ipak, vjerujem da ce ih Amar nafurati i motivisati dovoljno. Bekric veceras fenomenalno odigrao, mozda je kandidat za prve ponovo..
lako se na sarajevu **** :D :D borac je za klasu bolja ekipa od širokog

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 21 apr 2012, 23:39

Jos nam dolaze na Grbavicu..gosk,kozara i slavija..kuku nama :lol:

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 21 apr 2012, 23:44

Rijetko šta napišem, ali me večeras nešto ovo sve pogodilo. Nisam imao onaj šampionski osjećaj kao recimo prije dvije godine.
Drago mi je zbog pobjede, ali ovo je večeras bilo užasno i prepuno materijala za sve one koji već danima govore da imamo suđenje kao iz bajke. Nažalost, moram priznati da je Šipovac u pravu za većinu stvari, doduše treba pogledati snimak na Vogošći, ali suđenje je fakat bilo fuj. Željin go je čist, ali oni ofsajdi za Borac su nidže veze. Procjena faulova i kriterij je Čuićeva klasika. Onaj pomoćni sudija nije smio suditi večeras ni pod razno nakon kamena koji je fasovao u BL. Nevjerovatno. Imam osjećaj da on ništa ni ne gleda već unaprijed odluči da mahne. Čuića nikad nisam volio i čim sam vidio da je delegiran znao sam da će biti cirkus. Sječam se šta je nama radio u Lukavici protiv Slavije (0:0 bilo, Džeko igr'o).
Željo je igrao samo na momente dobro, požrtvovanost je fakat na nivou bila na nivou cijelu tekmu kao i trka, ali ovo je pregruba igra za moj ukus. Ovoga se ni pokojni Ribar ne bi postidio. Samo je pitanje kada će i neko nas stradati. Krajnje je vrijeme da Bešliji nego stane u kraj. Amar je prvi na potezu. Ubili smo ih i bukvalno smo najjača ekipa. Ne bih o igračima po imenice dok se ne slegnu utisci, a i Bokaćo će to svakako bolje odraditi.
Borac me fakat prijatno iznenadio. Nisu zaslužili da izgube i fasciniralo me je kako su mirni bili. Valjda su unaprijed skontali da bodova na Grbavci nema. Trener isto miran, zaćudno skroz. Također, nisam očekivao da će fizički izdržati Željin tempo koji je fascinirajući za našu ligu. Da se naši nebobaju nečim, ozbiljno.
Uglavnom drago mi je zbog pobjede večeras, titula je očito završena, ali mi je ostao gorak ukus. Vjerujte da sam u neka doba pomislio da hoće Borac izjednačiti iz nekog offside-a, nepostojećeg penala i sl. jer i +5 bi nam bilo dovoljno za titulu.
Ovo je moje mišljenje i unaprijed se ograđujem od polemiziranja i vraćam read-only mod.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 apr 2012, 23:47

čamac je napisao/la: Također, nisam očekivao da će fizički izdržati Željin tempo koji je fascinirajući za našu ligu. Da se naši nebobaju nečim, ozbiljno.
ovo je razlog njihove fizičke spreme :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 21 apr 2012, 23:54

Večeras smo odigrali veoma loše,pobjedili smo na mišiće.Podjela bodova je bila najrealnija,suđenje katastrofa i borac je više zakinut.Mirso je zaslužio crveni ja sam sa sjevera vidio da ga je namjerno nagazio.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 apr 2012, 23:55

Jbg, nije sudija šiljio i odmah bodove piši a igru briši :lol: :lol:
Dragon Town

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 21 apr 2012, 23:58

Sta ima u wood lozi,jel postavljen koji novi 'astal :lol: :lol:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 apr 2012, 23:59

zmaj_Bosne je napisao/la:Jbg, nije sudija šiljio i odmah bodove piši a igru briši :lol: :lol:
dobar si ti momak.
DRUG NEBI TI PUNCA

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 apr 2012, 00:02

bagrcavi je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Jbg, nije sudija šiljio i odmah bodove piši a igru briši :lol: :lol:
dobar si ti momak.
ma nemam ja ništa protiv Želje ali ima dosta tu komentara suprotnih u zadnjih sedam dana ;)
Dragon Town

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 apr 2012, 00:05

idi bolan ne bio organizuj sajam šljive, nemoj trošiti struju u kući ;) Nemam ni ja ništa protiv Zvijezde, al' haj ti tamo bavi se sajmom šljive pusti Želju ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 22 apr 2012, 00:07

Za onakav papanluk koji je Željo doživio najmanje tri puta, danas nam je trebao svirati tri penala, da se pokaže da mi nismo seoski klub i da s nama ne može igrati kao što neki pokušavaju.
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 22 apr 2012, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 apr 2012, 00:08

bagrcavi je napisao/la:idi bolan ne bio organizuj sajam šljive, nemoj trošiti struju u kući ;) Nemam ni ja ništa protiv Zvijezde, al' haj ti tamo bavi se sajmom šljive pusti Želju ;)
hehe, to je već organizovano, kao i sve ostalo u Gradačcu, samo još da se organizuje sudjenje biće svega u vašoj firmi :mrgreen:
Dragon Town

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 22 apr 2012, 00:09

Ne sjecam se kad smo zadnji put ovako grubo i agresivno igrali ali kad nije islo na tehniku onda moze na snagu, "igrac utakmice" manijaci, vjerovatno bi primili gol u drugom da nije bilo onakve podrske

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 apr 2012, 00:10

Hocemo li biti kaznjeni za ovu bakljadu,nadam se da nije uzalud prije utakmice bila hahahah.

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 22 apr 2012, 00:12

evo sad sam gledao snimak gola više puta a i zaustavljao sliku na snimku gdje je kamera u liiniji i definitivno opsajda nije bilo i go je čist ko suza.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 apr 2012, 00:13

ljepota
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 9 gostiju.