GMT+222FCBlaugrana je napisao/la:Po kojoj vremenskoj zoni?Kawhi je napisao/la:Sutra u 10 Coutinho, Dembele i Seri na predstavljanju.AlfredNobel je napisao/la:Ima li ikakvih novosti?
Sent from my iPhone using Tapatalk
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sutra nikad nestati.FCBlaugrana je napisao/la:Po kojoj vremenskoj zoni?Kawhi je napisao/la:Sutra u 10 Coutinho, Dembele i Seri na predstavljanju.AlfredNobel je napisao/la:Ima li ikakvih novosti?
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
- AlfredNobel
- Kontakt:
EjššKawhi je napisao/la:Sutra u 10 Coutinho, Dembele i Seri na predstavljanju.AlfredNobel je napisao/la:Ima li ikakvih novosti?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Za velike pare, da. Bolje ostaviti silne milione do januara, do kad' bi trebali ostati u igri na svim frontovima. Do tada bi imali vremena da vide šta Valverdeovoj Barci najviše fali.Saurman je napisao/la:Eventualna kupovina Coutihna i Dembela je potez očajnika
kakvog crnog januara, u januaru samo tudji skart mozes dovesti
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
U pravu si ali se bojim da neće još više zeznut' sa pojačanjima...
aj ba sikter, pogledao tamo video neki skysportsa i misli da je znalac, kakav crni potez ocajnika, o cemu pricas?Saurman je napisao/la:Eventualna kupovina Coutihna i Dembela je potez očajnika, nijedan od ove dvojice nije nivo Neymara.Prvi je dobar igrač al' ne i top klasa koja je potrebna Barceloni a drugi je previše mlad i još uvijek ne afirmisan al' veliki talenat.
Barceloni treba top klasa odmah kao što su Hazard i Dybala.
Sudeci po ovakvim ublehasima Barca sta god da uradi ce biti potez ocajnika, kakvo plitko razmisljanje ljudi imaju, strasno.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinh ... one/247334
Ovoga se bojim, svi znaju da je otkupna klauzula 40 miliona, što je za engleske klubove smiješna cijena.
Ovoga se bojim, svi znaju da je otkupna klauzula 40 miliona, što je za engleske klubove smiješna cijena.
Ne ide on nigdje.
Koja sreca sto nisu doveli ovog Bellerina.Kakav ocajan fudbaler,gubi se na terenu.sad ce @parangal da suflira kako fali brzine jer je on brzi od svjetlosti 

btw. barca bih prenosi da je draxlerov agent u barci, posto sam bez interneta ovih dana, osim ovog mobilnog, nisam pratio strane medije previse, mrsko mi, to bi moglo znaciti da je klopp zabranio prodaju Coutinha, mene to itekako raduje.
Prvo, Draxler je odlican igrac, nije daleko kvalitetom od Coutinha, bez sumnje Coutinhov potencijal i max je dosta veci od Draxlerovog, ali ovaj je Svabo, fizicki je dosta jaci i svabo ko svabo, presing i defanziva su mu karakteristika igre.
Ja sam davno pisao da Barca treba pokusati dovesti Draxlera u dogovoru sa PSG-om u dealu za Neymara, a sad cu vam napisati zasto, bar moje misljenje.
Draxler je po prirodnoj poziciji lijevi ofanzivni veznjak, pocesto igrao i lijevo krilo, a i centralnog ofanzivnog veznjaka, dosta je visok, brz, tehnicki odlican, nije bas prodoran al nema slabe tacne u njegovoj igri, osim nerijetkih ozljeda.
Samim tim, Draxler je odlicna opcija za Barcu, mislim na pozicije koje pokriva, kao i Coutinho, dosta vise sudjeluje u defanzivi, moze igrati i lijevo krilo, lijevog ofanzivnog veznjaka u nekoj 4-2-3-1 formaciji, a vrlo lako moze odigrati i Iniestinu poziciju.
Ako bi se doveo Dembele, automatski imas 3 igraca u Messiju, Draxleru, Dembeleu koji mogu pokriti puno ofanzivnih pozicija u ekipi.
-----------Suarez-----------
Draxler--Messi--Dembele
Dembele--Suarez--Messi
Draxler--Busquets--Roberto
Deulofeu-Suarez--Dembele
-----Messi---Roberto-----
---------Busquets-------
itd.
Puno opcija se tu otvara ako bi on dosao i ne gubis toliko u ofanzivi u odnosu na Coutinha, dobijes dosta na fizici i defanzivi, a zasigurno dobijes vise opcija tj. sirinu u ekipi sa njegovim dolaskom.
Sad ima li tu istina ikakvih, il nema, koliko bi njegov eventualni transfer mogao kostati, to su druga pitanja, al po meni je on ponajbolja alternativa Coutinhu uz Lemara, a posto je to Svabo, tu nema greske.
Samo se nadam da ga levati nece preplatiti, jer i dalje mislim da bi idealan prelazni rok bio Inigo+Dembele+Seri+Draxler/Coutinho/Lemar uz Semeda i Deulofeua, prodaju par veznjaka..
Kako god, trebaju sto prije zavrsavati ove transfere..
Sto se tice glasina o Robertu, 300% ce on sam odbiti sve ponude i ako plate klauzulu, frajer je ostao u Barci, borio se, igrao neprirodne pozicije, ginuo za dres i grb, sad kad je 90% sigurno da ce biti prvotimac na svojoj prirodnoj poziciji, mislis da ce otici u United gdje bi krijao klupu Herreri, Maticu ili Pogbi?
Ili da ide u Chelsea i da mora da gleda hoce li ga Conte staviti da igra pored Bakayoka, Kantea, Fabregasa, itd. ?
Garantiram da on nece nigdje otici, to je pravi cule i nema sanse da ode.
Prvo, Draxler je odlican igrac, nije daleko kvalitetom od Coutinha, bez sumnje Coutinhov potencijal i max je dosta veci od Draxlerovog, ali ovaj je Svabo, fizicki je dosta jaci i svabo ko svabo, presing i defanziva su mu karakteristika igre.
Ja sam davno pisao da Barca treba pokusati dovesti Draxlera u dogovoru sa PSG-om u dealu za Neymara, a sad cu vam napisati zasto, bar moje misljenje.
Draxler je po prirodnoj poziciji lijevi ofanzivni veznjak, pocesto igrao i lijevo krilo, a i centralnog ofanzivnog veznjaka, dosta je visok, brz, tehnicki odlican, nije bas prodoran al nema slabe tacne u njegovoj igri, osim nerijetkih ozljeda.
Samim tim, Draxler je odlicna opcija za Barcu, mislim na pozicije koje pokriva, kao i Coutinho, dosta vise sudjeluje u defanzivi, moze igrati i lijevo krilo, lijevog ofanzivnog veznjaka u nekoj 4-2-3-1 formaciji, a vrlo lako moze odigrati i Iniestinu poziciju.
Ako bi se doveo Dembele, automatski imas 3 igraca u Messiju, Draxleru, Dembeleu koji mogu pokriti puno ofanzivnih pozicija u ekipi.
-----------Suarez-----------
Draxler--Messi--Dembele
Dembele--Suarez--Messi
Draxler--Busquets--Roberto
Deulofeu-Suarez--Dembele
-----Messi---Roberto-----
---------Busquets-------
itd.
Puno opcija se tu otvara ako bi on dosao i ne gubis toliko u ofanzivi u odnosu na Coutinha, dobijes dosta na fizici i defanzivi, a zasigurno dobijes vise opcija tj. sirinu u ekipi sa njegovim dolaskom.
Sad ima li tu istina ikakvih, il nema, koliko bi njegov eventualni transfer mogao kostati, to su druga pitanja, al po meni je on ponajbolja alternativa Coutinhu uz Lemara, a posto je to Svabo, tu nema greske.
Samo se nadam da ga levati nece preplatiti, jer i dalje mislim da bi idealan prelazni rok bio Inigo+Dembele+Seri+Draxler/Coutinho/Lemar uz Semeda i Deulofeua, prodaju par veznjaka..
Kako god, trebaju sto prije zavrsavati ove transfere..
Sto se tice glasina o Robertu, 300% ce on sam odbiti sve ponude i ako plate klauzulu, frajer je ostao u Barci, borio se, igrao neprirodne pozicije, ginuo za dres i grb, sad kad je 90% sigurno da ce biti prvotimac na svojoj prirodnoj poziciji, mislis da ce otici u United gdje bi krijao klupu Herreri, Maticu ili Pogbi?
Ili da ide u Chelsea i da mora da gleda hoce li ga Conte staviti da igra pored Bakayoka, Kantea, Fabregasa, itd. ?
Garantiram da on nece nigdje otici, to je pravi cule i nema sanse da ode.
- FCBlaugrana
- Kontakt:

Lionel - Ousmane - Luis [emoji23] LOL
Eto baš će ti Pariz pustiti Draxlera.
Jbt još malo opet će se praviti sastavi sa Verattijem.
Jbt još malo opet će se praviti sastavi sa Verattijem.

Don't hate what you don't understand.
Sta kazete za Goretzku? Ima ugovor samo jos ovu sezonu, Bayern ga takodje planira dovesti, ali besplatno. Schalke bi sigurno rado zaradio 30 mio nego ga besplatno dati Bayernu. Na KONFED-Kupu odigrao je jako dobro.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Leon već ima dogovor sa Bayernom. Neće ga niko drugi uzeti, sljedeće sezone dolazi džabe u Bayern.FA7 je napisao/la:Sta kazete za Goretzku? Ima ugovor samo jos ovu sezonu, Bayern ga takodje planira dovesti, ali besplatno. Schalke bi sigurno rado zaradio 30 mio nego ga besplatno dati Bayernu. Na KONFED-Kupu odigrao je jako dobro.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AlfredNobel
- Kontakt:
Draxler je ekstra igrač, aposolutno ništa ne bih imao kad bi on došao. Strašno opasan kad ima loptu u svojim nogama.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Moguće je da puste Draxlera kako bi se rasteretio budžet mislim da je Inter zainteresovan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Draxler odlicno rijesenje , a mogao bi se dovesti za nekih 60tak miliona
a sto to psg ne bi pustio draxlera kad su doveli igraci koji igra njegovu poziciju i to dali 222m eura za njega, cisto sumnjam da bi pokusali poslati verrattija il rabiota na klupu a forsirali draxlera na toj poziciji umjesto njega, osim ako nece igrati neku 4-4-2 sa draxlerom siroko lijevom a neymarom u vrhu napada, sto je poprilicno suludo na papiru, al znamo da su formacije fleksibilne u igri i da bi se to moglo furati, al sumnjam da bi emery tako nesto igrao, iako bi i on mogao u 4-2-3-1 igrati sa cavanijem, neymarom, draxlerom i di mariom/lucasom.
Po meni je Draxler brutalna opcija i ako bi se mogao dovesti za 60-80mil, bolje nego da daju 120mil za Coutinha.
Po meni je Draxler brutalna opcija i ako bi se mogao dovesti za 60-80mil, bolje nego da daju 120mil za Coutinha.
steta samo sto klauzula za neymara nije bila veca...
al profitirali ste,nevjerovatno koji seljacina bar po meni..
iako sam fan uniteda,kojeg barsa muci godinama :)nek vam je sretno,mozda svratite i po marsijala
al profitirali ste,nevjerovatno koji seljacina bar po meni..
iako sam fan uniteda,kojeg barsa muci godinama :)nek vam je sretno,mozda svratite i po marsijala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.