Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
@Asteriks, stoji sve, super, ali ne treba ići ni u drugu krajnost, dovoljno je tabelu pogledat i zaostatak za Cityem. Valjda se tome teži.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Zadnja Fergijeva sezona nakon 29. kola kasnila je 4 bobe u odnosu na ovaj City. Jednostavno ljudi prekucali ligu bez vece prilike da nesto ucinis.
Logicno cemu se tezi al ovdje se pljuje po svim vrijednostima kluba, zanemaruje napredak te kvalitetna takticka podloga i to konstantno, iz tekme u tekmu.
Ajax, Spursi, Chelsea, danas Pool, to su jednostavno mecevi gdje se vidi onaj zig managera, njegov trademark.
Ocito da trenutni roster nije za poziciju iznad, unatoc zeljama simpatizera ali se radi dosta toga vrijednog pohvale.
Trebam li pominjati da Labilni zaigra kad mu se cefne, da su Young i Valencia prilagodjena krila na poz beka, da Scott nema vise od 10 tekmi ukupno,...
Ovdje se sve promatra sa gledista - milioni, ah ti ulozeni milioni i ono jos gore, unaprijed se degradira manager te priziva blam po vec ustaljenom sablonu.
Logicno cemu se tezi al ovdje se pljuje po svim vrijednostima kluba, zanemaruje napredak te kvalitetna takticka podloga i to konstantno, iz tekme u tekmu.
Ajax, Spursi, Chelsea, danas Pool, to su jednostavno mecevi gdje se vidi onaj zig managera, njegov trademark.
Ocito da trenutni roster nije za poziciju iznad, unatoc zeljama simpatizera ali se radi dosta toga vrijednog pohvale.
Trebam li pominjati da Labilni zaigra kad mu se cefne, da su Young i Valencia prilagodjena krila na poz beka, da Scott nema vise od 10 tekmi ukupno,...
Ovdje se sve promatra sa gledista - milioni, ah ti ulozeni milioni i ono jos gore, unaprijed se degradira manager te priziva blam po vec ustaljenom sablonu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Hajde samo da kompletiraju pobjedom protiv Sevilje,jer bez toga prolaza ovo nista ne vrijedi
Jednostavno sevilja ne smije biti prepreka ovakvoj ekipi,vidimo i u Spaniji da ih sve vece ekipe razbijaju,atletiko ih rastavio na proste faktore,evo danas ih i Valencija dobi
Jednostavno njihova igra se rasprsi cim gol prime i onda pocnu srljat,zato onu paartiju koju smo odigrali nikad halalit,morali smo krenut po gol i to bi bio kraj,ovako strahuj da ispadnes po meni nista posebne ekipe,bez tog prolaza ne moze se reci da je sezona nesto dobra
Jednostavno sevilja ne smije biti prepreka ovakvoj ekipi,vidimo i u Spaniji da ih sve vece ekipe razbijaju,atletiko ih rastavio na proste faktore,evo danas ih i Valencija dobi
Jednostavno njihova igra se rasprsi cim gol prime i onda pocnu srljat,zato onu paartiju koju smo odigrali nikad halalit,morali smo krenut po gol i to bi bio kraj,ovako strahuj da ispadnes po meni nista posebne ekipe,bez tog prolaza ne moze se reci da je sezona nesto dobra
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Odlicna pobjeda danas. Veoma bitna za nastavak sezone. Sad svi puni samopouzdanja docekujemo na Old Traffordu Sevillu koji su danas kuci od Valencije izgubili. Sanse su nam 95%-5%. Najrealnije. Pa cemo da vidimo sta ce se zbiti.
Danas:
DDG - Solidan. Siguran. Nije nista mogao kod gola. Nije imao ni nekog ozbiljnijeg posla zahvaljujuci dobroj odbrambenoj igri ekipe.
AV - Solidan.
CS - Neprolazan. Veoma dobra partija.
EB - Ja mislim da u njemu imamo buduceg kapitena. Djeluje veoma dobro iako nije dugo igrao. Jos kad uhvati formu ima da bude stijena abd. Tek su mu 23
a tako zrelo izgleda.
AY - Vidjelo se sto je bolja opcija od Shawa. Mo Salah se nije vidio. Prvi put ga primjetio u 96' kad me umalo srcka nije opalila.
SM - Strasan mec. Tek mu 21.
Tako zrelo djeluje a koliko ce tek napredovat.
NM - Malo je bio klimav. Pogrijesio par puta. Al sve u svemu veoma dobra partija. Kao da ga je malo umor uhvatio. I ne uhvatio ga kad igra svaki mec 90 minuta. Nemamo nikog da ga malo odmorimo.
JM - Dobar je bio. Malo ga je ponijela atmosfera kod one sanse pa htjeo da ponovi go za Enfilda al da je bilo 0:0 mislim da bi je primio i zavrsio hladno. Mata je pravi vojnik kluba
MR - 20
2 gola. Igrac utakmice. Kakva zavrsnica. Nijedan golman na svijetu ono nebi odbranio.
RL - Kako je ovaj covjek koristan ekipi to je cudo jedno. Danas mozda i najbolji igrac utakmice bio ali Markus im je ipak dva puta zabiberio. Zna lopte, brz, jak ko kamen, dobar u skoku, zna zabit, nabrijan vazda.
AS - zaboravio covjeka a strasno odigrao. Kakav igrac je Alexis.
Tek je dosao nije nikome lahko da se uklopi u ekipu prije ljetnih priprema al on se polako vec uklapa jer je ipak klasa vidi se.
Imamo pravo da se nadamo pravo uzbudljivoj zavrsnici ako ne ovoj sezoni onda nekih iducih to je sigurno.
Danas:
DDG - Solidan. Siguran. Nije nista mogao kod gola. Nije imao ni nekog ozbiljnijeg posla zahvaljujuci dobroj odbrambenoj igri ekipe.
AV - Solidan.
CS - Neprolazan. Veoma dobra partija.
EB - Ja mislim da u njemu imamo buduceg kapitena. Djeluje veoma dobro iako nije dugo igrao. Jos kad uhvati formu ima da bude stijena abd. Tek su mu 23

AY - Vidjelo se sto je bolja opcija od Shawa. Mo Salah se nije vidio. Prvi put ga primjetio u 96' kad me umalo srcka nije opalila.
SM - Strasan mec. Tek mu 21.

NM - Malo je bio klimav. Pogrijesio par puta. Al sve u svemu veoma dobra partija. Kao da ga je malo umor uhvatio. I ne uhvatio ga kad igra svaki mec 90 minuta. Nemamo nikog da ga malo odmorimo.
JM - Dobar je bio. Malo ga je ponijela atmosfera kod one sanse pa htjeo da ponovi go za Enfilda al da je bilo 0:0 mislim da bi je primio i zavrsio hladno. Mata je pravi vojnik kluba

MR - 20

RL - Kako je ovaj covjek koristan ekipi to je cudo jedno. Danas mozda i najbolji igrac utakmice bio ali Markus im je ipak dva puta zabiberio. Zna lopte, brz, jak ko kamen, dobar u skoku, zna zabit, nabrijan vazda.

AS - zaboravio covjeka a strasno odigrao. Kakav igrac je Alexis.

Imamo pravo da se nadamo pravo uzbudljivoj zavrsnici ako ne ovoj sezoni onda nekih iducih to je sigurno.

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zna li se kada bi trebali igrati ovu zaostalu s West Hamom? Steta vala sto nije ovaj vikend.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Sad vidjeh članak... moron, bez obzira na podjebavanje. Sad mu je vjerovatno noga sa Sky-a. Bar ćemo biti pošteđeni njegovih "stručnih" analiza.jagamu je napisao/la:Karageru ckopi jedna vazda si mi bio odvratan pas ti mater yebo
Ništa od Pogbe za sutra, nije trenirao danas.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
To ce se razvuci na mjesec kao da gledam. Steta za njega fkt, ove sezone bas nema srece s povredama.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Portugalski bogotac u vrhunskoj formi i van terena.Jose: The worst manager in history of PL - Frank de Boer 7-0-0-7 zero goals - says it is no good for Marcus Rashford to have manager like me. Maybe with him he would learn how to lose.
Asteriks je napisao/la:Portugalski bogotac u vrhunskoj formi i van terena.Jose: The worst manager in history of PL - Frank de Boer 7-0-0-7 zero goals - says it is no good for Marcus Rashford to have manager like me. Maybe with him he would learn how to lose.

Nitro je napisao/la:Ništa od Pogbe za sutra, nije trenirao danas.
Trenirao je
Prvo pitanje je bilo za Pogbu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Martial? Jones? 

Martial spreman Jones 

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenirao jako kratko, ništa od njega za sutra.
Ne znam meni je drago što Pogba nije spreman, da igramo protiv bunkerasa ok jer on ima tu vic loptu al ovi ne znaju igrati drugačije već otvoreno a tu Pogba puno luta, ubjedjen sam da je Pogba igrao protiv Liverpoola imali bi puno više prostora za prilike i golove liverpoolovci, znamo svi koliko je neodgovoran a imamo naprijed Alexisa, Lukakua i Rasford prilika mora doc
Et nisam vjerovao da ću ovako nešto napisat al et puno smo sigurniji bez Pogba bar protiv jačih ekipa
Et nisam vjerovao da ću ovako nešto napisat al et puno smo sigurniji bez Pogba bar protiv jačih ekipa
Znacaj vecerasnjeg meca sa sportskog aspekta ne treba ni pominjati, ali finans gledano, United u dzepu vec ima cca 45m funti (prize money + market pool).
Ulazak u 1/4 finale je dodatnih 5.8m te 6.7m funti za polufinale itd.
Dalje, 2. pozicija u epl na osnovu pojacane raspodjele tv prava od prosle sezone, donijet ce oko 144m funti.
Uz sponzore i ostale karafeke, ova godina ce biti upamcena kao strasan boom u proracunu a msm da ce uprava za naredni period odobriti jos veci transfer budzet, ak je to ikak moguce.
Ulazak u 1/4 finale je dodatnih 5.8m te 6.7m funti za polufinale itd.
Dalje, 2. pozicija u epl na osnovu pojacane raspodjele tv prava od prosle sezone, donijet ce oko 144m funti.
Uz sponzore i ostale karafeke, ova godina ce biti upamcena kao strasan boom u proracunu a msm da ce uprava za naredni period odobriti jos veci transfer budzet, ak je to ikak moguce.
Javlja ESPN da je Pogba prošao "fit test" i da je u protokolu za večeras. 

Taman da ga uvedes da melja loptu zadnjih 30 min kod vodstva recimo 2:0...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.