messilla je napisao/la:L’Equipe claims Dembélé has agreed terms with Barcelona, negotiations starting at €100m.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
messilla je napisao/la:L’Equipe claims Dembélé has agreed terms with Barcelona, negotiations starting at €100m.
Oduzilo se Bgm.gaston je napisao/la:Do kad da ostanemo budni čekajući ?
gle, 99% driblera se bolje uklapa u ekipe koje imaju vise prostora u napadu, tako da to vazi za sve igrace osim za one spore i trome predatore..sajo10 je napisao/la:Haha jedno je dogovoriti se sa igracem. Drugo je sa njegovim sefom, ili ti ga klubomNisam jos sold na Dembelea, mislim da bi bolje pasao ekipi koja igra counter-attack fudbal ali vidjetcemo. Isto misljenje vazi za Mbappea.
Di su sada Frankove trupe da koknu ovog Bartomeua i ostatak uprave...Andres Iniesta and Sergio Busquets could be offloaded this summer [SPORT]
Nema od toga ništa.....ali za razliku od drugih (bar većine ovde) ja ću reći.....NAŽALOST nema ništa od togaLittleCule je napisao/la:Di su sada Frankove trupe da koknu ovog Bartomeua i ostatak uprave...Andres Iniesta and Sergio Busquets could be offloaded this summer [SPORT]
Ma to stoji... Sta ja znam, opet kontam da bi Coutinho mozda i najbolje se uklopio u sistem. Samo je pitanje kako ce Valverde postaviti formaciju. Ako ce igrati 4-3-3 onda nebi volio Dembelea, jer decko nikada (?) nije igrao LW.. Onda bolje idi all in za francuza pa kud puklo da puklo. Ili ti ga Coutinho, koji je skoro pa gotov. Moze Klopp laprdati kolko hoce i dizati mu cjenu, ali on bi njega tusnuo Barci i za 50M jer je igrac koji nije superstar i koji ima problema sa povredama.Furymaker je napisao/la:gle, 99% driblera se bolje uklapa u ekipe koje imaju vise prostora u napadu, tako da to vazi za sve igrace osim za one spore i trome predatore..sajo10 je napisao/la:Haha jedno je dogovoriti se sa igracem. Drugo je sa njegovim sefom, ili ti ga klubomNisam jos sold na Dembelea, mislim da bi bolje pasao ekipi koja igra counter-attack fudbal ali vidjetcemo. Isto misljenje vazi za Mbappea.
Naravno da nije on idealan za sistem jer tehnicki nije na istom nivou kao Messi ili Neymar, pa cak ni Coutinho i Iniesta, al kad pogledas sva krijela svijeta, tko je zapravo jos na tom nivou?
Nisu to potezi očajnika već zakoni tržišta.....ne možeš kupiti ono što nije na prodaju. Što se tiče Couthinja on deluje kao igrač koji se može uklopiti i dobro delovati sa Luisom i Mesijem....ponavljam deluje a da li će tako i biti bumo videli. U svakom slučaju preferiram ga više nego Hazarda za ono što Barsi treba trenutno. Glede Dembelea činjenica je da on jeste "mačak u džaku" ali perspektivan "mačak".. Slažem se da je cena za 20-ogodišnjeg talenta previsoka ali.........tržište hebiga. Da ne pričamo o tome da sad svi znaju da Barsa ima love i da mora u shoping....a to je odmah duplanje cenaSaurman je napisao/la:Eventualna kupovina Coutihna i Dembela je potez očajnika, nijedan od ove dvojice nije nivo Neymara.Prvi je dobar igrač al' ne i top klasa koja je potrebna Barceloni a drugi je previše mlad i još uvijek ne afirmisan al' veliki talenat.
Barceloni treba top klasa odmah kao što su Hazard i Dybala.
Antonio Conte naglasio da niko ne pomišlja da šalje ponudu za Hazarda jer on ne ide nigdje, a što se tiče Dybale to je ko da sami sebi pucamo u nogu. Klinac na LW bi bio očajniji od Arde i svako ko misli da je Dybala idealna zamjena za Neymara treba posjetit doktora da vidi šta nije dobro s glavom. Ukoliko ovi pametnjakovići dovedu Dybalu morat će se kupit opet LW kvalitetan kako bi Dybala mogao otić na RW, a Leo na ACM što je nemoguće da ova uprava napravi, kako financijski tako i sa svojom sposobnoscu, a druga solucija je da se totalno mijenja formacija u 4-3-2-1 ili ti ga bozicno drvce sto je opet pucanj u noge.Saurman je napisao/la:Eventualna kupovina Coutihna i Dembela je potez očajnika, nijedan od ove dvojice nije nivo Neymara.Prvi je dobar igrač al' ne i top klasa koja je potrebna Barceloni a drugi je previše mlad i još uvijek ne afirmisan al' veliki talenat.
LW-RW-ACM.....a ja mislim LPS (Little-Preterano-Sereš)LittleCule je napisao/la:Antonio Conte naglasio da niko ne pomišlja da šalje ponudu za Hazarda jer on ne ide nigdje, a što se tiče Dybale to je ko da sami sebi pucamo u nogu. Klinac na LW bi bio očajniji od Arde i svako ko misli da je Dybala idealna zamjena za Neymara treba posjetit doktora da vidi šta nije dobro s glavom. Ukoliko ovi pametnjakovići dovedu Dybalu morat će se kupit opet LW kvalitetan kako bi Dybala mogao otić na RW, a Leo na ACM što je nemoguće da ova uprava napravi, kako financijski tako i sa svojom sposobnoscu, a druga solucija je da se totalno mijenja formacija u 4-3-2-1 ili ti ga bozicno drvce sto je opet pucanj u noge.Saurman je napisao/la:Eventualna kupovina Coutihna i Dembela je potez očajnika, nijedan od ove dvojice nije nivo Neymara.Prvi je dobar igrač al' ne i top klasa koja je potrebna Barceloni a drugi je previše mlad i još uvijek ne afirmisan al' veliki talenat.
Sad ti meni reci koga bi ti doveo ako ne Dembelea? Možda Mbappea koji je ista stvar ko i Dembele, samo imao zapaženiju sezonu + kontaj da ispod 200M nećeš proć s njim.
Sutra u 10 Coutinho, Dembele i Seri na predstavljanju.AlfredNobel je napisao/la:Ima li ikakvih novosti?
Po kojoj vremenskoj zoni?Kawhi je napisao/la:Sutra u 10 Coutinho, Dembele i Seri na predstavljanju.AlfredNobel je napisao/la:Ima li ikakvih novosti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.