TM87doboj je napisao/la:
najbolje do sada

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
TM87doboj je napisao/la:
ova cura mi je poznata, mislim da ide u jednu srednju skolu iz Novog Sarajeva (necu da imenujem), sjecam se iz vidjena dok sam jos bio ucenik tamo, ja mislim da nema ili je tek sada nekada napunila 18. E Nyema, neces valjda u pedofilebagrcavi je napisao/la:Kakva je situacija sa Nyemom, jel' on produžio ugovor ?
Ali zato samo ganja djevojke
Djevojka je Dajana K. najbolja drugarica od Tamare M., Adiloviceve djevojke.Sve znam qume.A Nyema eno napadao i Natasu Bekvalac kad je gostovala prije 2-3 dana ali mu nije htjela broj datiAnelZ je napisao/la:ova cura mi je poznata, mislim da ide u jednu srednju skolu iz Novog Sarajeva (necu da imenujem), sjecam se iz vidjena dok sam jos bio ucenik tamo, ja mislim da nema ili je tek sada nekada napunila 18. E Nyema, neces valjda u pedofilebagrcavi je napisao/la:Kakva je situacija sa Nyemom, jel' on produžio ugovor ?
ispravite me ako grijesim, mozda samo lice jedna na drugu...
Henderson je napisao/la:Danas su igrači Borca zajedno sa trenerom uplaćivali ogromne pare na kladionici. Sjedili su u kafiću Vitraž u Vogošći a igrali su listiće u Premieru. Ona žena što radi neće da kaže koje su parove igrali.
Henderson je napisao/la:Danas su igrači Borca zajedno sa trenerom uplaćivali ogromne pare na kladionici. Sjedili su u kafiću Vitraž u Vogošći a igrali su listiće u Premieru. Ona žena što radi neće da kaže koje su parove igrali.
pomislio tamnije puti, pa moze sve dobiti, eee nije sve tako lahkoMarkoDa je napisao/la:Djevojka je Dajana K. najbolja drugarica od Tamare M., Adiloviceve djevojke.Sve znam qume.A Nyema eno napadao i Natasu Bekvalac kad je gostovala prije 2-3 dana ali mu nije htjela broj datiAnelZ je napisao/la:ova cura mi je poznata, mislim da ide u jednu srednju skolu iz Novog Sarajeva (necu da imenujem), sjecam se iz vidjena dok sam jos bio ucenik tamo, ja mislim da nema ili je tek sada nekada napunila 18. E Nyema, neces valjda u pedofilebagrcavi je napisao/la:Kakva je situacija sa Nyemom, jel' on produžio ugovor ?
http://www.expressmag.ba/thumbnail.php? ... icle_large" onclick="window.open(this.href);return false;ispravite me ako grijesim, mozda samo lice jedna na drugu...
![]()
![]()
Trebali jos sta???
joj koji kompleksi prema Željeznicaru da ne povjerujesArmageddon2012 je napisao/la:ja mislim da je najveca nocna mora navijaca zeljeznicara veceras kako da se ne sazna da su ostali u kuci da gledaju kombinovano barsu i zelju![]()
![]()
ne smiju se konektovati i pisati,cak ni odg na ovaj moj post,jer bi trebalo da su na putu za stadion i sad citaju ovo i psuju me sto sam ih provalio a ne mogu odg![]()
![]()
![]()
![]()
potvrda ovoga ce biti pocetak prenosa i objava da utakmici prisustvuje 2500 gledalaca![]()
![]()
al do kraja da budes,nemoj se gubitArmageddon2012 je napisao/la:nema nikoga na borcevoj temi,pa cu ovdje sa vama gledati i komentarisati utakmicu...
Dal ima neko kakav link za ove koji nemaju BHTV preko satelita.........i koji nemogu momentalno na Grbavicu da gledaju Live ovu tekmu...Armageddon2012 je napisao/la:nema nikoga na borcevoj temi,pa cu ovdje sa vama gledati i komentarisati utakmicu...
TM87doboj je napisao/la:al do kraja da budes,nemoj se gubitArmageddon2012 je napisao/la:nema nikoga na borcevoj temi,pa cu ovdje sa vama gledati i komentarisati utakmicu...
Hvala naljepse jaro spasio si mi zivot, i malimilion zivaca prateci onaj tekstulani prenos^^Armageddon2012 je napisao/la:TM87doboj je napisao/la:al do kraja da budes,nemoj se gubitArmageddon2012 je napisao/la:nema nikoga na borcevoj temi,pa cu ovdje sa vama gledati i komentarisati utakmicu...
ma naravno,ja i tako ocekujem pobjedu...da ne ocekujem,gledao bih sam
ima link...
http://www.****.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.