Trenirali smo zajedno, zna momak igrati što je najbitnije sad da je neki extra kvalitet nije.Iraola je napisao/la:Jedan od igrača koji vam je bio na probi danas je i naš Armel Berbić iz Radničkog. Primarna pozicija mu je ofanzivni vezni, zahvalan je i na poziciji desnog krila i napadača. Dobar igrač mada nije dobivao puno prilika u našem timu. Ne znam koliko je dobar za tim koji će se sljedeće sezone boriti za trofeje, odnosno nije za prvih 11 to je 100% ali je sigurno da je bolji od jednog Pršeša i bio bi bolja zamjena nego on, za ništa veću platu tako da bi možda i mogao proći, zavisi od ostalih kandidata za njegovoj poziciji.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
kinder_jaje, sta je s Dzidica
Nikakve još potvrde nema, to će vjerovatno biti 7-10 dana prije početka prvenstva poznavajući ove jalijaše iz saveza.Agamemnon je napisao/la:Zna li se uopste kojim sistemom se igra,trokruzno,play-off. ..
Ima li sluzbena potvrda saveza.
Kontaktiran je i Memišević. Iako je rekao da se ne bi nikad vratio u Slobodu jer su ga otjerali na tako ružan način, dobio je ponudu i malo će izvagat ipak, fine je pare Azmir ponudio, nebitno koliko, ima još nekih ponuda i vani da ode pa će se skontat. Valjda će srcem odlučit.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nek neka fina dusa posalje taj pp sa imenom, nisam bas u toku zadnji dana 

Jedan grad, jedna ljubav!
Jest mu bila losa furka ali sam oplakao kad mu je Aco napisao da skine avatar ili ce ga banovati a ovaj odgovara kontrapitanjem "Mozel ona od Kolarova?" .
sto se tice srceta, ako njime bude odlucivao, sigurno nece u Slobodu
sto se tice tjeranja, igrao je u losoj ekipi, los je bio, sasvim ocekivano da je dobio nogu, svi su zasluzili nogu, tako je to.. koliko me sjecanje sluzi, cak je igrao i kao vezni igrac, mislim da je i jedan gol zabio.. druga su vremena tada bila, druga su sada.. mozda bi i on bio dobar da je tada ekipa bila dobra, ko zna.. ako dodje, ko ce mu sestru trpit
sto se tice tjeranja, igrao je u losoj ekipi, los je bio, sasvim ocekivano da je dobio nogu, svi su zasluzili nogu, tako je to.. koliko me sjecanje sluzi, cak je igrao i kao vezni igrac, mislim da je i jedan gol zabio.. druga su vremena tada bila, druga su sada.. mozda bi i on bio dobar da je tada ekipa bila dobra, ko zna.. ako dodje, ko ce mu sestru trpit
Chinaglia izvini se krlezi i on ce ti oprostiti sto ti je psovao zivo i mrtvo.
This time next year we'll be millionaires.
Momciluk je napisao/la:Chinaglia izvini se krlezi i on ce ti oprostiti sto ti je psovao zivo i mrtvo.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Rahmetli Huka je Mirzi Mesicu licno sam cuo protiv Veleza 2:0 dobili i Mirza dao 2 gola ovaj ga zove kodnautnlinije i govori mu da ga gleda u oci..i.kaze mu "p i c k a ti materina hoces li trcat ili ces napolje" mirza ga je razumio i samo klimao glavom jer znao je.kakav je Huka bio ...Mirza je tad pogrijesio pobjegla mu lopta i nije je potrcao.za njom ...Ciro svima psuje pa sta.onda se svi smiju kao smjesan..**** ni ja ne volim **** ruzno je sto jest jest ali ne mozes sad ni citav zivot to vuci sa sobom treba pruzit ruku izgladiti toahmic je napisao/la:Imas ljudi koji takve stvari ne prihvataju...
Lucno,ne bih presao preko psovanja majke...
Onda sam Huku cuo u autubusu kad je Alenu Mesanovicu, Bajrovicu isto tako kad sam se vracao jednom sa njima sa gostovanja nisam imao prevoz pa sam mogao da cujem taj razgovor nakon utakmice ..uglavnom eviga ali svi oni su postovali rahmetli Huku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Top s Kicelja će najavljivat dolazak pojačanja. Nema više bombi.
Memisevica je iskljucivo otjerao Denis Sadikovic. I to na hinjski nacin. Bez da mu je receno. A na dan odlaska na pripreme. Frajer se bio razocaro pravo. Vratio se u Slaven. I onda nekako zavrsi u Radniku...
Niko, niko, samo Sloboda
S probe mogu ostat samo ako su za prvih 11. Ko ne bude takav, nece ni ostatAgamemnon je napisao/la:Mi ni jedno zvucno ime nismo doveli a evropa se igra...
Tomic,Grahovac,Eric,....podrzavam.
Ima i momaka na probi mozda i ostave dvojicu ili max trojicu za klupe.
Krajnje je vrijeme za "prava"pojacanja.
Dva, tri,kapitalca.
Niko, niko, samo Sloboda
- Suljo20002
- Kontakt:
-
- Kontakt:
moze i meni taj pp 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Suljo20002 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/ermin-zec/p ... eler/51350
Zavrsio epizodu u Gabali

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Znači ljudi, u ovoj sedmici možemo očekivati većinu pojačanja, kako reče Azmir. Ja već polako postajem nestrpljiv i nervozan 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- Suljo20002
- Kontakt:
Babuka sredio http://www.transfermarkt.de/royston-dre ... eler/35631Rimes87 je napisao/la:Znači ljudi, u ovoj sedmici možemo očekivati većinu pojačanja, kako reče Azmir. Ja već polako postajem nestrpljiv i nervozan

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.