Izvini ali ne mogu se sloziti sa tvojim posto, najbolje ekipe su ekipe koje inaju balans na odbranu/sredinu/napad. Bolje imati dobru all round ekipu nego najbolji napad sa slabijom stedinom i obranin a to je ono sto smo mi imali zadnje dvije godine pa nismo impresionirali. Pogledaj zadnij 10 godina 3-4 najdominantnije ekipe barcelona, real, bayern sve balansirano (ne govorim za barcelonu u zadnje 2 godine koja je sve vise pocela liciti na argentinu). Mislim da cemo ove gonine koliko toliko vratiti taj balans naravno uz ova 3 igraca koja se najvise povezuju da ce potpisati za barcelonuparangal je napisao/la:Pa nije to baš tako.....ti to sudiš prema onom trenerskom analfabeti Enrikeu. Osim toga mi govorimo o Barceloni a ne o nekim "Murinjovim ekipama"....Barsa je igrala i igraće ofanzivno bez obzira na imena koji čine tim.....sa pomenutim igračima (konačno) dobija širinu napada i postaje opasna na svim delovima terena u napadu i neće više biti predvidiva i jednolična...jasmin10 je napisao/la:I gdje bi sve to uklopio ? Messi, Dybala, Suarez i lijevo krilo ?
Svi operisani od defanzive. Moglo bi u 70 % utakmica Primere ali u završnici lige prvaka nikako.
A odbrana? Pa sa ovakvim napadačkim potencijalom nije potrebna više "ofanzivna" odbrana.....bekovi neka konačno rade svoj posao a ne kao Alba da se guze gde im nije mesto a da ih posle nema tamo gde bi ih trebalo biti. Cilj je oduzeti, vrlo brzo i što jednostavnije preneti loptu onima koji znaju šta sa njom treba dalje učiniti sa njom a pomenuti to itekako znaju i bez "pomoći kojekakvih Albi, Vidala, Semeda i ostalih goveda....svako neka radi svoj posao i sve će biti kako treba što kod glupandera Enrikea nikako nije bio slučaj....možda Valverde nije po mom ukusu ali mu trenersko znanje ne sporim, ako se stvari poslože kako bi trebale Barsa će ponovo povratiti dominaciju bar još 3-4 godine.....ali, ali, ali, videćemo šta će biti jer za sad još niko nije doveden od pomenutih.
Sent from my iPhone using Tapatalk