Izgubili 2:1.tropic je napisao/la:Kozara-Jedinstvo 0:1 poluvrijeme. Kremenovic strijelac
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šta je sa onim Adom Jahićem sto je odradio pripreme sa Sarajevom? Jeli još tu?
Koliko sam vidio nije registrovan za ovu polusezonu.35SN96 je napisao/la:Šta je sa onim Adom Jahićem sto je odradio pripreme sa Sarajevom? Jeli još tu?
Covjek kojeg' je Mladen doveo na onu skupstinu izgleda novi sportski direktor, Avdo Mahic iz Nogometne skole Feniks Bosanska Krupa.
-
- Kontakt:
Ko. Je ovaj Ishak pise novi igrac
Ma naš dečko sa kantona, iz Bosanske Krupe. Igrao za Bratstvo iz Krupe, mlad 21 godina.nebeskasila je napisao/la:Ko. Je ovaj Ishak pise novi igrac
Ko je ovaj crnac sto je danas igrao?
Gnabry dosao iz Bayerna na posudbu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Sta je sa Amirom Alagicem, jel i on otisao iz kluba?
U klubu je, radi kao koordinator akademije Jedinstva. On, Evi, Sejdara i Pasaga. Mislio sam da je otisao vani ali nije.BIHfAnatiC86 je napisao/la:Sta je sa Amirom Alagicem, jel i on otisao iz kluba?
Kamy na fb najavio neke radove oko krove u narednom periodu, otkud sad to 

Mene samo zanima, kad se vec osniva Akademija Nk Jedinstvo, da li ce sve omladinske skole u Bihacu biti jedna zajednicka ili cemo i dalje imati Kolibri, Bod, Bihac itd itd?
Vidim na FB počeli radovi na krovu, ogradi, svlačionicama.
Onaj predsjednik koliko je pričao o renoviranje svlačiona ja sam mislio da izgledaju kao Realove.
Sutra u 15.30 prijateljska protiv Ktajšnika
Onaj predsjednik koliko je pričao o renoviranje svlačiona ja sam mislio da izgledaju kao Realove.
Sutra u 15.30 prijateljska protiv Ktajšnika
IOM potpomaze renoviranje svlacionica i promjenu krova?
-
- Kontakt:
tropic je napisao/la:IOM potpomaze renoviranje svlacionica i promjenu krova?
Taj IOM treba poslati u pm
Ko je Belmin Cerimovic? I on je tu, nikad cuo
- ASD
- Kontakt:
Junior vas.harden je napisao/la:Ko je Belmin Cerimovic? I on je tu, nikad cuo
Fakat, sad vidio slike na fb, sreo lika u gradu x putaASD je napisao/la:Junior vas.harden je napisao/la:Ko je Belmin Cerimovic? I on je tu, nikad cuo

Koliko igraca ispod 21 godine

Ima li neko više informacija u vezi renoviranja svlačionica, krova itd., jer vidim da je IOM na svojoj službenoj stranici objavio post gdje spominju NK Jedinstvo. Da li oni financiraju radove i šta će se sve raditi ukoliko financiraju? 

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****