BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Scof1eld
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Scof1eld » 16 nov 2011, 03:43

@fanfara eto mi velesila pobjede nad bjelorusima, rumunima necemo uzimati kao mjerilo.. protiv albanije samo 2:0 :lol: luxemburg nista to.. ali zato se jel de mozemo mjeriti sa francuzima i portugalom...

spustite se malo, bice nam mozda lakse ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

BosnjoInside
Kontakt:

Post Postao/la BosnjoInside » 16 nov 2011, 03:43

Reuf je napisao/la:
BosnjoInside je napisao/la:Bravo Fanfara.slazem se sa tobom,samo sto bih ja dodao da smo citave kvalifikacije odigrali na hooruuk osim sa francuzima!
Ma mi nismo ni za kantonalne lige cim pobjedzujemo na horuuk
Ja mislim da bi nam Braco(Vrbanjusa) najboljsi bio za selektora

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 nov 2011, 03:47

harishp je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:ja zelim na klupi reprezentacije Marcelo Lippija a za placu predlazem @velez_mostar(cu) da digne kredit, proda kucu, auto ako treba i porodicu nek proda da bi isplacivao ovog cijenjenog strucnjaka

jel moRe
MoRe jedino kamenja na rasprodaju iznijeti.I kamenje puca od huje kad ga vide :lol:
Sto bi rekao @gero da mi ga je ''u zivo''vidjeti,makar pet minuta da mu poostrim sliku.
Harise, Harise, ni u snu ne bi volio da se susretnes sa mnom..ali vjerujem da ti je i ovako jako tesko.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 16 nov 2011, 03:47

harishp je napisao/la: A ja bi prvi imao protiv da ostane na klupi i uveliko mu zelim da vodi nebitno koju ekipu.Gdje god da ode destrostruko ce biti vise placen i vise cjenjen.
U vezi Barbe da je bio stvano ambciozan do sada bi blo sta i bilo koga koga vodio.Na ovoj poziciji se greske skupo placaju.
Ako ga zelite zivog sahraniti za skoro vrijeme,bujrum.
U vezi sudije Stark je vec cuvena levatina i tip nesvjesno unistava bit bilo koje utakmice koju on sudi.
Neznam sta da kazem. Za Barbareza to je neki moj osjecaj, moje misljenje, ne mora znaciti da sam u pravu. Na ambicioznost sam mislio sto se tice reprezentacije. Imao sam otisak da je pravo interesiran na klupu i da napravi nesto dobro.
Stark je krme.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 16 nov 2011, 03:50

Bolji prodje, kraj price, idemo dalje....

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 16 nov 2011, 03:52

Ima l' gdje slika kad Džeko provocira onu cigansku bagru ? Jedino se to lijepo desilo večeras .

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 03:55

noah je napisao/la:
harishp je napisao/la: A ja bi prvi imao protiv da ostane na klupi i uveliko mu zelim da vodi nebitno koju ekipu.Gdje god da ode destrostruko ce biti vise placen i vise cjenjen.
U vezi Barbe da je bio stvano ambciozan do sada bi blo sta i bilo koga koga vodio.Na ovoj poziciji se greske skupo placaju.
Ako ga zelite zivog sahraniti za skoro vrijeme,bujrum.
U vezi sudije Stark je vec cuvena levatina i tip nesvjesno unistava bit bilo koje utakmice koju on sudi.
Neznam sta da kazem. Za Barbareza to je neki moj osjecaj, moje misljenje, ne mora znaciti da sam u pravu. Na ambicioznost sam mislio sto se tice reprezentacije. Imao sam otisak da je pravo interesiran na klupu i da napravi nesto dobro.
Stark je krme.
Barba je preostar,otjerao bi pola repke.Dosta ih igraca fakticki za porciju cevapa igra u repci na osnovu plata u ekipama i niko nebi zelio trpiti trsitost Sergeja.
Drugo zivotna greska Barbe je sto se nije prihvatio mlade repke ili makar kao pomocnik u repci.Mogao je proci kao Baka.Ovako treca godina a on ni Triera iz cetvrte lige nije vodio.Ne ide to ,bas tako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BosnjoInside
Kontakt:

Post Postao/la BosnjoInside » 16 nov 2011, 04:02

Mozada da dovedemo Phil Jacksona???

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 04:06

Kad je ponovo okupljanje reprezentacije, kad su prijateljske.

Kad ce PlatiMi Platini dolaziti u 'prijateljsku BiH' da mu kazem neke stvari
15.10 - 15.06 ...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 nov 2011, 04:13

Ogorcen sam, ponizen, razocaran..... :evil:

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 16 nov 2011, 05:08

Hladne glave sutra cu komentarisat, trenutno mi je najgori moment u zivotu, ne znam kako da pokusam lec i zaspat. Samo mi na um pada Velid, pa bruka, ja pretplatu vise necu platit s puskom kad bi dosli na vrata.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 16 nov 2011, 05:21

Pesimista kaže: "Ništa od Poljakinja i Ukrajinki." :(

Optimista kaže: "Brazilijanke su još bolje!" :D
Definitions belong to the definers, not the defined

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 16 nov 2011, 05:58

AJmo realno, Papeta sam osporavao na pocetku vala i sad nastavljam sa tim. Zasto on da bude selektor kad nema nikakvog iskustva trenerskog? Kako se to bira selektor? On hoce da uspije, da pobjedi Portugal, ono sto nije uspio Ciro, covjek sa iskustvom i dokazanim trenerskim vjestinama, ne pricamo o igrackim kvalitetima.
2 godine su premalo, a Pape je nedovoljan da za takav period napravi neki velikim napredak, i nerealno je bilo ocekivati pobjedu. Jedno je biti optimista a drugo je sanjati.

Mi koji smo malo realnije gledali vi ste nas napadali ovdje na forumu, e pa neka ste sad vidjeli.
Ljudi, kakvu smo mi grupu imali? Sve tekme u raspadu, Rumunija, Bjelorusija, Francuska, Albanija sama po sebi nije neka repka za respekt.
Kad u takvoj grupi nismo uspjeli biti prvi, mi hocemo da pobjeidmo Portugal, koji je jaci kad sastavis i Francusku i Rumuniju i Bjelorusiju.

Jel to opet sudija kriv? ma dajte molim vas, samo sudija kriv, a nikaad nikakve zalbe oficijalno.

Sta reci nakon svega? Bolje i 6 nego 7. haha
Kako kaze ovaj mozemo igrati protiv velikih? Ma dajte, naravno da mozemo igrati, i izgubiti.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 nov 2011, 06:03

Sto se tice kvalitete, mi smo tu negdje izmedju tvoje vizije nase repke i vizije tih koje kritikujes. :)

Kad gledas imena, i klubove za koje nasi igraci igraju, mi smo bolji od nekoliko ekipa koje ce sudjelovati na EP, ali jbg, pali smo na Portugal. Da smo izvukli Cesku, na primjer, mi bi sada bili vesela nacija. :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 nov 2011, 06:34

LukasL33 je napisao/la:AJmo realno, Papeta sam osporavao na pocetku vala i sad nastavljam sa tim.
i to je realno.. kad ne valja napadaj.. kad valja dobar je.. kad ne valja opet napadaj.. <--- klasicni primjer bosanca ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 16 nov 2011, 07:11

Ne razumijem samo jednu stvar kod 1 0 za Portugal nema ulaska Ibisevica,
kod 2 0 nema nista od Ibisevica pa onda smanjimo na 2 1 nema nista od
ulaska jos jednog napadaca da rasteretimo Dzeku.Nista covjek samo stoji
kraj klupe i nijemo sve promatra.Ja sam mislio da cemo napraviti pritisak
visoko na njihovu odbranu medjutim islo se na 0 0 dok nismo dobili dva
gola koje bi malo koji golman odbranio.Nista jedno veliko razocarenje al
nema veze idemo dalje valjda cemo i mi jednom proci na neko veliko
takmicenje. :cry:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 16 nov 2011, 07:38

Necu sad serendati na nase igrace i selektora , svaka cast momci borili ste se kroz cijele kvalifikacije.

Sudija ebem ti sve sto imas ruzni majmune odvratni stakoru jebla ti fifa i uefa sve prodato.Svaki prekrsaj zivi zid 12-13 metara udaljen , sjecka igru ko kuhar krompir. Onda samo podpaljuje nase igrace i dijeli kartone ko mutav .
Sjebada totalna ,shut down sam i godinu dana cu imati mentalne posljedice od ove tekme. :x
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 16 nov 2011, 07:45

Nije mi jasno kako pored ovolikog broja strucnjaka imamo ovako slab kvalitet domace lige,hajde momci otidjite trenirajte svoje klubove kad se vec toliko razumijete u fudbal.....napravite nam kojeg ronalda,nanija i sl.....normalno i ja sam razocaran i krivo mi je sto nismo prosli na EP....al to nije razlog da pljujem po svemu sto su ovi momci napravili u ovim kvalifikacijama,odjednom su nase pobjede bile na guzove,odjednom je lulic debil,odjednom dzeko los,susic nema pojma,....ljudi su jednostavno bili bolji...zasto je lulic dobio crveni i da li bi ga dobio nani da je isto uradio :?: :?: :?: :?: .....kazu susic nije promijenio nista na poluvremenu :o :o :o :o ...mozda vi fudbalski strucnjaci niste uocili ali evo ja cu vam napisati....prvo poluvrijeme:lijevi bek-PAPAC,stoperi-SPAHIC i JAHIC,desni bek ZAHIROVIC.......................drugo poluvrijeme:lijevi bek-LULIC,stoperi -PAPAC i SPAHIC,desni bek-JAHIC,.......MOZDA JE TREBAO OVO ,MOZDA JE TREBAO ONO......ZA RAZLIKU OD VAS MNOGIH JA NISAM PLJUVAO NIKADA I NIKOGA ,OVO JE MOJA JEDNA I JEDINA,SVE SU TO LJUDI OD KRVI I MESA I IMAJU PRAVO DA GRIJESE.......HVALA IM STO ME ODVEDOSE O PARIZA JER SUMNJAM DA BIH OTISAO DA NIJE BILO ONE TEKME ;) ;) ;) ;) Idemo dalje ,glavu gore.....bilo je dobro(ne i odlicno)nada umire u zadnjoj epizodi ;) ;) ;) ostane li pape ili dodje neko drugi opet ce voditi moju reprezentaciju i opet cu ja navijati za svoju reprezentaciju......igrao spaha ili ne,opet cu ja navijati za svoju reprezentaciju...ONA JE MOJA I GOTOVA PRICA.....NEMA PLJUVANJA PO SVOM :!: :!: :!: :!:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 nov 2011, 07:48

Historija se ponavlja... :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 16 nov 2011, 07:49

Kad pobjedjujemo i kad gubimo to radimo kao ekipa. Nije potrebno bacati krivicu na jednog momka niti na selektora, nego na sviju ukupno. Iz svake utakmice izvuci pouku i to koristiti za sljedece utakmice. Gledati u proslost i komentarisat o sta je moglo biti i "sta bi bilo da se.." nema potrebe jer nista nemozemo promijenit. Nemoj te molim vas biti vulgarni kad spominjete nase momke, jer koliko god je vama tesko, njima je jos teze, i nebi, vjeruj te, niko bio sretniji od njih da su oni uspjeli pobijedit i da smo se plasirali na Evropsko Prvenstvo.

Hvala

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.