spustite se malo, bice nam mozda lakse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja mislim da bi nam Braco(Vrbanjusa) najboljsi bio za selektoraReuf je napisao/la:Ma mi nismo ni za kantonalne lige cim pobjedzujemo na horuukBosnjoInside je napisao/la:Bravo Fanfara.slazem se sa tobom,samo sto bih ja dodao da smo citave kvalifikacije odigrali na hooruuk osim sa francuzima!
Harise, Harise, ni u snu ne bi volio da se susretnes sa mnom..ali vjerujem da ti je i ovako jako tesko.harishp je napisao/la:MoRe jedino kamenja na rasprodaju iznijeti.I kamenje puca od huje kad ga videskyisthelimit je napisao/la:ja zelim na klupi reprezentacije Marcelo Lippija a za placu predlazem @velez_mostar(cu) da digne kredit, proda kucu, auto ako treba i porodicu nek proda da bi isplacivao ovog cijenjenog strucnjaka
jel moRe![]()
Sto bi rekao @gero da mi ga je ''u zivo''vidjeti,makar pet minuta da mu poostrim sliku.
Neznam sta da kazem. Za Barbareza to je neki moj osjecaj, moje misljenje, ne mora znaciti da sam u pravu. Na ambicioznost sam mislio sto se tice reprezentacije. Imao sam otisak da je pravo interesiran na klupu i da napravi nesto dobro.harishp je napisao/la: A ja bi prvi imao protiv da ostane na klupi i uveliko mu zelim da vodi nebitno koju ekipu.Gdje god da ode destrostruko ce biti vise placen i vise cjenjen.
U vezi Barbe da je bio stvano ambciozan do sada bi blo sta i bilo koga koga vodio.Na ovoj poziciji se greske skupo placaju.
Ako ga zelite zivog sahraniti za skoro vrijeme,bujrum.
U vezi sudije Stark je vec cuvena levatina i tip nesvjesno unistava bit bilo koje utakmice koju on sudi.
Barba je preostar,otjerao bi pola repke.Dosta ih igraca fakticki za porciju cevapa igra u repci na osnovu plata u ekipama i niko nebi zelio trpiti trsitost Sergeja.noah je napisao/la:Neznam sta da kazem. Za Barbareza to je neki moj osjecaj, moje misljenje, ne mora znaciti da sam u pravu. Na ambicioznost sam mislio sto se tice reprezentacije. Imao sam otisak da je pravo interesiran na klupu i da napravi nesto dobro.harishp je napisao/la: A ja bi prvi imao protiv da ostane na klupi i uveliko mu zelim da vodi nebitno koju ekipu.Gdje god da ode destrostruko ce biti vise placen i vise cjenjen.
U vezi Barbe da je bio stvano ambciozan do sada bi blo sta i bilo koga koga vodio.Na ovoj poziciji se greske skupo placaju.
Ako ga zelite zivog sahraniti za skoro vrijeme,bujrum.
U vezi sudije Stark je vec cuvena levatina i tip nesvjesno unistava bit bilo koje utakmice koju on sudi.
Stark je krme.
i to je realno.. kad ne valja napadaj.. kad valja dobar je.. kad ne valja opet napadaj.. <--- klasicni primjer bosancaLukasL33 je napisao/la:AJmo realno, Papeta sam osporavao na pocetku vala i sad nastavljam sa tim.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.