Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Neosporavam kvalitet dzeke,al Pipita igra u Realu a Dzeko u Wolfsburgu. Sad da Higuain ode na trziste,najmanje bi 10 klubova za njega dalo 40 mill eura. Koliko ce ih dati za dzeku???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
da je Dzeko Argentinac vjerovatno bi 10 klubova nudilo po 50 milki 

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 21 jul 2010, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- majestic24
- Kontakt:
To je dokaz koliko cijene bosancejuznjak> je napisao/la:da je Dzeko Argentinac vjerovatno bi 10 klubova nudilo po 50 miliona milki
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Nasa aBd tek dolazi. Samo da nas ne izbace iz kvalifikacija.majestic24 je napisao/la:To je dokaz koliko cijene bosancejuznjak> je napisao/la:da je Dzeko Argentinac vjerovatno bi 10 klubova nudilo po 50 miliona milki
Za to "koliko cijene" su se pobrinuli Dzeko,Pjana, Miske, Spaha, Vedo i ostali zmajevi u roku od godinu dana.
A uskoro ce valjda da to nastave Seferovic, Besic, Hajrovic, Vuckic itd itd
-
- Kontakt:
Ili dokaz koliko precjenjuju Argentince,Brazilce i co. dokazali su se na SP-u mnogi o kojima se pjeni,cak neki nisu mogli ni gola da potrefemajestic24 je napisao/la:To je dokaz koliko cijene bosancejuznjak> je napisao/la:da je Dzeko Argentinac vjerovatno bi 10 klubova nudilo po 50 miliona milki

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Sve si to lijepo rekao, a ja bih samo u jednoj kracoj verziji rekao to isto: Dzeko je novi prototip Didiera Drogbe!velez_mostar je napisao/la:Samo dobro neupucen, i veoma limitiran sa znanjem o nogometu moze reci da je Higuain bolji napadac od Dzeke, to je neozbiljna izjava.
Ali, evo da malo bacim moju viziju naseg napadaca...naime, za moj pojam C:Ronaldo je najkompletniji igrac danasnjice, pa iza su i Drogba, Torres, Milito,jos par njih, a tu je i veliki Dzeko, zasto??Pa, taj covjek puca lijevom, desnom, ogroman je, zna se zagradit, idealno koristi fizicke predispozicije, kontrola lopte savrsena, osjecaj za prostor idealan, skok igru ne treba komentirati, jednostavno igrac kojeg odlikuje kompletnost, i to je to, danas je jako tesko naci igraca da sve to ima, evo Messi, on je jedan od najboljih, ali nije kompletan igrac, jest da to nadoknadjuje drugim stvarima, ali definitivno mu se sve vrti na lijevu nogu, glavom je kriminalan, uostalom nije to isti tip napadaca, ali samo pravim malu komparaciju, za koju se nadam da niste pokusali objasniti kao "Dzeko bolji od Messija", to nikako.
Sjetih se utakmice protiv Njemacke, i dubinska lopta na Dzeku, i oko njega su 3, pa i 4 igraca, ali je on prima na prsa, kontrolira je, navlaci sve te igrace oko sebe ostavljajuci suigracima prostora koliko hoces, i lagano se okrece i nalazi rjesenje, i to je odlika strasnog igraca.
Malo bi samo trebao poraditi na agresivnosti dok je bez lopte, malo na sebicnosti, i na sutu, ponekad mlako sutira, nekako bezvoljno..ali je on, nije sto je nas, jedan od najboljih napadaca na PLANETI, i tacka!
Nadjite neke igrace tipa Drogba, Torres, sta ti ja znam, pa poredite, nemojte Higuaina, nije on taj kalibar..ne kazem da je los igrac, ali Dzeko je bas Dzeko za njega.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Italia je napisao/la:Džeko je za ženidbu, Stara dama spremna

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- miralem444
- Kontakt:
meni jedno nije samo jasno kako mozete poredit higuaina i dzeku sta je s vama normala da ce higuain dat vise golova vise kostat sto..prvo argentinac je a drugo on iza sebe ima kaku ronalda i sve one zvijezde reala. zamislite dzeku u realu a higuaina u wolf.dajte malo dzeko je za mene klasa naspram higuaina i kraj price...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Kakve to ima veze ?miralem444 je napisao/la:meni jedno nije samo jasno kako mozete poredit higuaina i dzeku sta je s vama normala da ce higuain dat vise golova vise kostat sto..prvo argentinac je a drugo on iza sebe ima kaku ronalda i sve one zvijezde reala. zamislite dzeku u realu a higuaina u wolf.dajte malo dzeko je za mene klasa naspram higuaina i kraj price...
Misliš da bi Ronaldo i Kaka samo dodavali loptu Džeki i njemu namještali golove ?
Po tebi Džeko bi u Realu zabio 40-tak golova.

FK Pjetlovi
- Barca u srcu
- Kontakt:
pa i dao bi sigurno 25 golova, jer Higuain samo zna postaviti nogu i ubaciti loptu u go, ništa više, a to bi i ja znao.
Higuain je dokazan igrač. Džeko nije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne kažem da ne bi dao 25 golova ali sigurno ne bi lahko zabijao golove kao što neki misle.Barca u srcu je napisao/la:pa i dao bi sigurno 25 golova, jer Higuain samo zna postaviti nogu i ubaciti loptu u go, ništa više, a to bi i ja znao.
FK Pjetlovi
sigruno je lakse pogoditi golove iz 30 prilika koje naprave Kaka i Ronaldo ( bez obzira ko ce sutati ) neko 10 prilika koje napravi Miske, a od toga pola Grafite hoce da on ubaci u mrezu
ko je taj Higuain? pravi igraci se prvo dokazuju u malom klubu.. od pocetka se krene i onda u zvijezde.. a ovi sto preskoce taj najtezi dio posla, jako cesto i propadnu
kako tutosport pise, Dzeko je izjavio da ako se Juve interesuje za njega odbit ce velike ponude City-a.. Krasic je to isto pricao sam puno vise puta.. gdje su oni sto kazu da se ne zivi od historije?

ko je taj Higuain? pravi igraci se prvo dokazuju u malom klubu.. od pocetka se krene i onda u zvijezde.. a ovi sto preskoce taj najtezi dio posla, jako cesto i propadnu

kako tutosport pise, Dzeko je izjavio da ako se Juve interesuje za njega odbit ce velike ponude City-a.. Krasic je to isto pricao sam puno vise puta.. gdje su oni sto kazu da se ne zivi od historije?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Po cemu je to Higuain dokazan a Dzeko ne? Haj molim te razjasni. **** vas Higuain da vas ****, kopija Inzaghija. Sta to Dzeko nije dokazan, pa nije frajer zadnje 2 godine igro u FK Sloga Doboj, nego je dva puta medju najboljim strijelcima BL, drugi u kvalifikacijama za SP, prvak Njemacke sa jednim Wolfsburgom i sad mi dodje lik poput tebe i prdi da je **** Higuain dokazan igrac A Edin ne. Neznamo cijeniti svoje.Virtu4l je napisao/la:Higuain je dokazan igrač. Džeko nije.
Ali zato si ti nedokazan.Virtu4l je napisao/la:Higuain je dokazan igrač. Džeko nije.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
hoces reci da Pipo ne valja?samadhi je napisao/la:Po cemu je to Higuain dokazan a Dzeko ne? Haj molim te razjasni. **** vas Higuain da vas ****, kopija Inzaghija. Sta to Dzeko nije dokazan, pa nije frajer zadnje 2 godine igro u FK Sloga Doboj, nego je dva puta medju najboljim strijelcima BL, drugi u kvalifikacijama za SP, prvak Njemacke sa jednim Wolfsburgom i sad mi dodje lik poput tebe i prdi da je **** Higuain dokazan igrac A Edin ne. Neznamo cijeniti svoje.Virtu4l je napisao/la:Higuain je dokazan igrač. Džeko nije.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Samo vi živite u zabludama, iz sata u sat, iz dana u dan...harishp je napisao/la:Ali zato si ti nedokazan.Virtu4l je napisao/la:Higuain je dokazan igrač. Džeko nije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nail for Real
- Kontakt:
To Virtual brat moj
Dje si do sad?

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dzeko ce tek dokazati da je jedan od najboljih napadaca na svijetu samo da predje iz Suge 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Bravo.juznjak> je napisao/la:Dzeko ce tek dokazati da je jedan od najboljih napadaca na svijetu samo da predje iz Suge
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.