FK Radnički Lukavac

Iceplayer
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Iceplayer » 29 avg 2016, 00:06

Čestitke iz predivnog Bihaća :)

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 29 avg 2016, 20:42

Danas na treningu Svatovca u Poljicu se pojavilo 10 igrača (5 iz prve postave), a znamo za priču da su htjeli neke poslat u Radnički tipa Joge, Elo, Mujić itd. Ovo ništa ne znači, ali bili bi nam od velike koristi ko god od njih dođe, bar jedan super bi došlo, ne znam ko još od ovih boljih igra tamo..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 29 avg 2016, 20:43

Ima li sta novo...prica li se???

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 29 avg 2016, 23:54

Iraola je napisao/la:Danas na treningu Svatovca u Poljicu se pojavilo 10 igrača (5 iz prve postave), a znamo za priču da su htjeli neke poslat u Radnički tipa Joge, Elo, Mujić itd. Ovo ništa ne znači, ali bili bi nam od velike koristi ko god od njih dođe, bar jedan super bi došlo, ne znam ko još od ovih boljih igra tamo..
Koji to Mujic igra u Poljicu?

Miki Hidanovic bi dao ruke u odbrani. Bolji je od svih trenutnih u Radnickom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 30 avg 2016, 01:22

Senad Mujić što je bio kod nas pa u Budućnost prešao...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 30 avg 2016, 06:07

LukavacLive je napisao/la:Senad Mujić što je bio kod nas pa u Budućnost prešao...
Covjek ima posao, radi u smjenama. Znaci slabo da on moze svaki dan trenirat. Al da moze, bio bi top za ovu ekipu.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 30 avg 2016, 10:29

U Budućnosti je Muhamed Mujić :)
Senad je došao u Poljice, kakvo je trenutno stanje ne znam.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 31 avg 2016, 20:06

HNK Tomislav u Kupu, kući igramo, dobar žrijeb. Moja želja, a nije daleko od toga da je to razmišljanje i Džinde da će u Kupu šansu dobiti igrači s klupe, po neki junior i iz prvih 11 ko mora. I opet imamo velike šanse za prolaz.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 31 avg 2016, 20:12

Tomislav je dobra ekipa, dobar klub. Treba otici i vidjeti stadion. Ljudi trenutno ne zele da igraju Prvu ligu FBiH jer su svjesni da im je to samo trosak koji se ne isplati. Iako imaju sve uslove da igraju i Premijer ligu oni cekaju pravi trenutak da krenu naprijed i prosetaju ovom ligom (prvom fbih), kao sto je to uradio i Metalleghe. Znaci, nimalo naivna a posebno ne losa ekipa. E sad, da li je njima u interesu igrati Kup, to cemo jos vidjeti.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 01 sep 2016, 06:58

Iraola je napisao/la:HNK Tomislav u Kupu, kući igramo, dobar žrijeb. Moja želja, a nije daleko od toga da je to razmišljanje i Džinde da će u Kupu šansu dobiti igrači s klupe, po neki junior i iz prvih 11 ko mora. I opet imamo velike šanse za prolaz.

tako rade ekipe koje igraju mnogo utakmica . ja mislim da našoj prvoj ekipi treba ta utakmica da bi još dobili na uigravanju , i kroz eventualnu pobjedu na samopouzdanju .idealno bi bilo pobijediti u subotu N. Travnik , pa još i pobjeda u kupu , mladi momci bi dobili ,,krila,, za dalje . a svi mladi , nebi ni osjetili tu utakmicu , što se tiče umora. ipak trener je taj koji odlučuje

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 03 sep 2016, 10:28

Ocekuje li se danas pobjeda...nadam se da ce momci ostaviti srce na terenu...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 sep 2016, 19:22

:clap: :thumbup:

ynaoyam
Kontakt:

Post Postao/la ynaoyam » 03 sep 2016, 19:45

Svaka cast momcima

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 03 sep 2016, 20:21

Svaka čast momcima, ništa ne bi mogli bez "VELIKOG POJAČANJA".

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 sep 2016, 21:01

LukavacLive je napisao/la:Svaka čast momcima, ništa ne bi mogli bez "VELIKOG POJAČANJA".
Ako mislis na Mahovkica, mislim da momak ne zasluzuje kritike. I kod penala je najmanje kriv, sa zapada je izgledalo da je izbio prvo loptu. Danas je sudija svakako svaki kontakt sudio za njih, cudan kriterij definitivno (da ne spominjem ona 3-4 nepostojeca ofsajda u prvom)

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 04 sep 2016, 00:15

studeni je napisao/la:
LukavacLive je napisao/la:Svaka čast momcima, ništa ne bi mogli bez "VELIKOG POJAČANJA".
Ako mislis na Mahovkica, mislim da momak ne zasluzuje kritike. I kod penala je najmanje kriv, sa zapada je izgledalo da je izbio prvo loptu. Danas je sudija svakako svaki kontakt sudio za njih, cudan kriterij definitivno (da ne spominjem ona 3-4 nepostojeca ofsajda u prvom)
A sa juga je bio 100% penal.I ja ne kontam šta on ima letit na loptu klizeći kad nikako igrač Novog Travnika nije bio okrenut prema našem golu već je bio okrenut prema svom, ali neću da ulazim u nikakvu raspravu...Bravo za naše momke, idemo u Goražde po 3 boda ili bod.

A evo i jedan video, slobodan udarac od Almisa.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 04 sep 2016, 09:43

Fudbal nije igrica da se moze pauzirat i razmislit sta uradit. Nema se momku sta prigovorit, ona lopta nije trebala uopste doci do onog igraca.btw Saletovic je vise gresaka napravio za ono malo minuta nego Mahovkic. Al eto kad nekog uzmu na zub onda po defaultu ide kritika.
Sramota za Siouxe! Sad kad momcima treba podrska njih nigdje nema. Al bitno je da se oni sjete svog dilera svaku tekmu :thumbdown:

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 04 sep 2016, 11:56

studeni je napisao/la: Sramota za Siouxe! Sad kad momcima treba podrska njih nigdje nema. Al bitno je da se oni sjete svog dilera svaku tekmu :thumbdown:
Mislim da ti nije fer da stavljas sve u isti kos,svi znamo ko je momak kome se skandira svaku tekmu,i ja prvi nisam pristalica toga da se evo vec toliko dugo vremena za njega skandira a nije se za neke bitnije i vjernije ljude i navijace to radilo,2,3 utakmice uredu,ali sve preko toga je pretjerivanje,a za situaciju sto se tice podrske klubu vjerujem da su svi upuceni da su se u grupi ljudi podjelili,mada to nekome sa strane tako ne izgleda ali je to istina,trenutno su podjeljena misljenja,ideje a jedni bez drugih ne mozemo,sto je realno,tako da se trenutno tu nista ne dogadja sve dok se to ne vrati ponovo na svoje,da li ce nas spojiti rezultati nadolazeci? vidjet cemo...

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 04 sep 2016, 17:31

još jedna pobjeda , već djelujemo uigranije, i smanjujemo broj grešaka , iako je kasum (budin) imao grešku kad je protivnički igrač izašao sam pred naseg golmana koji je odbranio , kao i penal kasnije. bojao sam se da kasum ne dobije i 2 žuti , mahovkić je napravio penal , ali idemo dalje .
imamo super golmana brezičanin , i imamo vezni red kuduz , hasko , meho , koji nosi igru. pomažu odbrani i isto tako napadu.
mali nukić pokazuje da zna s loptom. almis trči trudi se , ali s loptom tanak , i puno forsira slobodnjake sa 40 metara , sa te udaljenosti se golovi daju par puta u životu. zona šuta je do 30 metara .i nije svaki slobodnjak ,,pogadjao ,, ni del piero ili pjanić . svaka čast momcima za pobjedu , mislim da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 07 sep 2016, 18:36

Pravo dobro organizovana ekipa je danasnji gost.ne znam otkud informacije u vezi s njima.kad je izvlacenje kupa,al de sad nemojte lupat nego zvanicno

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.