Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Da li je Sulejman Smajić igrao kod vas ovaj prvi dio sezone ili?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Igrao je do 9 kola i tada se povrijedio,tačnije na utakmici u Travniku 25.9.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/danij ... 48119.html" onclick="window.open(this.href);return false;Mokroguz je napisao/la:Da, vidio sam.
Mislim da je sigurno jedan od ovih koji dolaze Karamarko, a ostale ne znam koji bi mogli biti.
Trenutno mislim da nam je ekipa savrsena, jedino na klupi bi se mozda moglo pojacati. A i ne znam koji svi idu.
Mislim da bi bili neki od ovih:
Huseinspahic
Sehovic
Durak
Mujezinovic
Irhan Smajic
A Dulju i jos mozda Vidovica kupe neki stranci.
Nebi me cudilo da preko ostatka sezone stigne ponuda za Hamzica.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/karam ... 97220.html" onclick="window.open(this.href);return false;NeRi_K je napisao/la:Da li je Sulejman Smajić igrao kod vas ovaj prvi dio sezone ili?
" onclick="window.open(this.href);return false;Mokroguz je napisao/la:Samo sto nisu gotovi transferi, jos ce igraca doci, a neki ce u inostranstvu, neki ce mozda napustiti itd.
Moj stalni gost u piceriji PREDLAŽE ovog nogometaša za OLIMPIC,,,,,,,pabizo je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Mokroguz je napisao/la:Samo sto nisu gotovi transferi, jos ce igraca doci, a neki ce u inostranstvu, neki ce mozda napustiti itd.
Bas dobar finis ima. Mislim da bi bio dobar napadac. Dodavanje mu je lose, barem meni, zna driblati dovoljno.pabizo je napisao/la:Moj stalni gost u piceriji PREDLAŽE ovog nogometaša za OLIMPIC,,,,,,,pabizo je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Mokroguz je napisao/la:Samo sto nisu gotovi transferi, jos ce igraca doci, a neki ce u inostranstvu, neki ce mozda napustiti itd.
Samo sto je taj video postavljen kad je on imao 23 godina, sad je vec 26(napunio u novembru). Ne zna se nikad je li se ista promijenilo u tom vremenu.
Mozda je bolje sacekati i vidjeti koji nas napustaju sad preko zime pa da saznamo kojim pozicijama treba igraca.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Vidi ovoga:
http://www.transfermarkt.com/en/masibuz ... 08608.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]

Ovdje se samo zafrkaje po terenu, stane pred protivnika i igra se lol, ali bas me zanima zna li dobro driblati? Izgleda da mu je tehnika jaka. Citam da je bio vrlo dobar prije, igrao za U20 Juzne Afrike, ali mu nesto kao opala forma ili imao dugu ozlijedu ili sta vec.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trazim da vidim koju utakmicu gdje igra pa da ga mogu procijeniti.
http://www.transfermarkt.com/en/masibuz ... 08608.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Ovdje se samo zafrkaje po terenu, stane pred protivnika i igra se lol, ali bas me zanima zna li dobro driblati? Izgleda da mu je tehnika jaka. Citam da je bio vrlo dobar prije, igrao za U20 Juzne Afrike, ali mu nesto kao opala forma ili imao dugu ozlijedu ili sta vec.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trazim da vidim koju utakmicu gdje igra pa da ga mogu procijeniti.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Otvoreni su razgovori sa Kvesicem iz Zelje.
Malom je valjda istekao ugovor a menadjer ga nudi.
svejedno je napisao/la:Otvoreni su razgovori sa Kvesicem iz Zelje.
-
mulumbu1921
- Kontakt:
e svasta ces cutisvejedno je napisao/la:Otvoreni su razgovori sa Kvesicem iz Zelje.
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Jest mu istekao ugovor i jos mu se duguje par plata. Ali su on i Amar pruzili ruke tako da mislim da je to sve dogovoreno. A njegov menadzer ga je nudio i Rijeci i Sturmu i Napoliju ali svi su rekli pricekati zbog povrede barem jos polusezonu.
Jel Kvesicu klub placao lijecenje ili je licno snosio troskove?
Mislim da je on ostao duzan jos dobrih partija navijacima Zelje zbog svega sto se desilo i da bi najlogicnije bilo da produzi ugovor.U ovakvom stanju kakvom je sada to je macak u vreci za svaki klub koji ga kupi i u Zelji bio imao i razumijevanje i strpljenje zbog svega sto se desilo dok vec u drugim klubovima tesko.Mada treba biti posten i isplatiti i sve ugovorene obaveze prema igracu jos ako je snosio svoje troskove lijecenja a nije plata dobijao mozda ga jedino to moze nagnat na odlazak u drugi klub.
Mislim da je on ostao duzan jos dobrih partija navijacima Zelje zbog svega sto se desilo i da bi najlogicnije bilo da produzi ugovor.U ovakvom stanju kakvom je sada to je macak u vreci za svaki klub koji ga kupi i u Zelji bio imao i razumijevanje i strpljenje zbog svega sto se desilo dok vec u drugim klubovima tesko.Mada treba biti posten i isplatiti i sve ugovorene obaveze prema igracu jos ako je snosio svoje troskove lijecenja a nije plata dobijao mozda ga jedino to moze nagnat na odlazak u drugi klub.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Da ja tebe pitam. Koliko sekundi zdravstvenog osiguranja ste vi platili Duljeviću? Okani se više Želje, nek tvoj klub plati Želji dug koji izbjegava više od godinu dana.arhimed89 je napisao/la:Jel Kvesicu klub placao lijecenje ili je licno snosio troskove?
Jao kakvog smeća bude na ovoj.Olimpic potpiše profesionalni ugovor a ne amaterski kao prevarant sa Bukvićem i Pehiljem.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne vidim razlog zasto bi se osjecao uvrijeden zato sto sam pitao?Pitam zato jer bi Kvesic ispao smece ako mu je klub pomagao i izlazio u susret a on nakon toga jednostavno digao sidro i hoce da ode.Ja inace nisam nikakav navijac ni za jednim klubom da bi isao gladan pratit te klubove i slicni navijacki fazoni ali u Premijer ligi su mi najdrazi Olimpik i Zeljo.halconi je napisao/la:Da ja tebe pitam. Koliko sekundi zdravstvenog osiguranja ste vi platili Duljeviću? Okani se više Želje, nek tvoj klub plati Želji dug koji izbjegava više od godinu dana.arhimed89 je napisao/la:Jel Kvesicu klub placao lijecenje ili je licno snosio troskove?
Da se okanim Zelje?A gdje sam ja to jos spominjao Zelju pile moje drago
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- molotovljev
Ubacili su te arhimede u centrifugu...Koliko god ti pokušavao da budeš objektivan i pristojan sagovornik,
bojim se da ćeš vremenom podleći pritisku. To ti govorim jer nisi jedini koji je pokušao biti 'normalan'
pa su sada jedni od najvećih gnjida na ovom forumu.
Čuvaj se jarane i pamet u glavu..
bojim se da ćeš vremenom podleći pritisku. To ti govorim jer nisi jedini koji je pokušao biti 'normalan'
F.K.SARAJEVO
jel istina da vam dolazi Jamak i Kvesic posto ni jedan nece da ostane u zelji , zbog velikog duga prema njima ?
Ma cudni su ljudi.Neka su druga mjerila vrijednost u nas na snazi.Ono sto bi u nekom nasem svijetu trebalo biti normalno ovdje je nenormalne.Tako imamo pojave kad dodjes na neku temu Sarajeva i ebes matere i provociras onda si pravi Zeljovac,a ako dodjes normalno nesto da pitas,cujes i slicno onda se zetoniras.Isto tako i obrnuto. Ljudi mrze,pljuju,omalozavaju,vrijedaju,provociraju i to je IN i na taj nacin pokazuju ljubav prema klubu.Ti isti ljudi na tribinama pale baklje,pjevaju nacionalisticke pjesme,bacaju kamenje u teren,utrcaju i prekidaju utakmice,udaraju se sirom gradova BiH,rasprsuju mrznju i batinjaju slucajne prolaznike i lokale jer im se qrac digao i jer oni smatraju da na taj nacin pomazu klubu a nanose ogromnu stetu ali to sve lijepo upakuju u ljubav. Takvi prozivaju i po forumu i to su ti jastrebovi ulice ciji nacin rezonovanja odavno nije normalan.U svakom slucaju hvala na savjetumolotovljev je napisao/la:Ubacili su te arhimede u centrifugu...Koliko god ti pokušavao da budeš objektivan i pristojan sagovornik,
arhimed89 je napisao/la:Ne vidim razlog zasto bi se osjecao uvrijeden zato sto sam pitao?Pitam zato jer bi Kvesic ispao smece ako mu je klub pomagao i izlazio u susret a on nakon toga jednostavno digao sidro i hoce da ode.Ja inace nisam nikakav navijac ni za jednim klubom da bi isao gladan pratit te klubove i slicni navijacki fazoni ali u Premijer ligi su mi najdrazi Olimpik i Zeljo.halconi je napisao/la:Da ja tebe pitam. Koliko sekundi zdravstvenog osiguranja ste vi platili Duljeviću? Okani se više Želje, nek tvoj klub plati Želji dug koji izbjegava više od godinu dana.arhimed89 je napisao/la:Jel Kvesicu klub placao lijecenje ili je licno snosio troskove?
Da se okanim Zelje?A gdje sam ja to jos spominjao Zelju pile moje dragoZeljo je i moj klub koliko i tvoj i imam pravo pitati sta god me zanima a oni koji ne znaju odgovor nisu duzni odgovarati.Olimpik je duzan da plati Zelji i treba to da plati ili neka im blokiraju racun dok to ne urade.Ja licno pitam jer je neko spomenuo da bi Kvesic mogao doci u Olimpik ali smatram da bi trebao da se oduzi navijacima i klubu ali me zanima dali su se oni oduzili njemu da se ne proziva covjek kako je papak i slicno sto je otisao ako prema njemu nisu ispunjene neke osnovne obaveze.
Prvo, nisam uvrijeđen, nego sam ti rekao da popustiš Želju pošto pokušavaš vrlo perfidno proturiti neke stvari. Pokušao sam te navesti da kada pričaš o ugovorima, obavezama i poštenju sagledaš i situaciju u klubu za koji tu pišeš. Pošto pokušavaš od sebe napraviti objektivnog forumaša, onda nemoj samo potencirati eventualne probleme u drugim klubovima. Za razliku od drugih klubova koji se bave fan shopovima, navijačima, stadionima i drugim stvarima, tvom klubu i ljudima koji ga vode jedina je satisfakcija dovesti ovog ili onog igrača. Svakih malo se jave i daju javnosti bombastičnu najavu nečega. Svjesni smo da su mnoge od tih najava propale, pa se ni naredne ne mogu uzeti ozbiljno. Na kraju krajeva bilo koga da dovedete za kratak period vam neće valjati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.