Nije bolest sve što boliljubav je napisao/la:Ko provocira?
Samo se iznose cinjenice, a to sto su iste bolne za vas, je duga i zamorna tema.
Jesi ti glup
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nije bolest sve što boliljubav je napisao/la:Ko provocira?
Samo se iznose cinjenice, a to sto su iste bolne za vas, je duga i zamorna tema.
Sigurno kada bi Hiddink dosao da bi se sve promijenilo,a nadam se da hoce.Ali ako si procitao onaj moj post od maloprije vezan za Hiddinka u kojem on kaze :"Nakon ogromne podrške koju sam dobio od Romana Abramovicha, dugujem mu da bilo koji transfer na otok prvo prodiskutujem s njim."Tako da ako bude pitao Abramovica za "dozvolu" nece doci sigurno,jer sumnjam da ce mu dozvoliti da ugrozi njegovu ekipu sto Hiddink sigurno moze pa cak i sa ovim igracima .Neutral je napisao/la:Naslovi tipa 'Liverpool ponovo izgubio' i 'Benitez ostaje' postali su svakodnevnica. Nadam se da ce ubrzo doci do neke promjene, jer ocito je da ovako vise ne moze.
Kako je glup , kad je cak na forumu uspio da se zaljubi i da nadje djevojku hahahHusso97 je napisao/la:Nije bolest sve što boliljubav je napisao/la:Ko provocira?
Jesi ti glup
Je li ovo pitanje ili konstatacija?Husso97 je napisao/la:
Jesi ti glup
Hiddink je dobar, ali nije mađionicar. 12 bodova zaostatka u PL je nesto nenadoknadivo. Pogotovo kad imas takve konkurente.reds je napisao/la:Sigurno kada bi Hiddink dosao da bi se sve promijenilo,a nadam se da hoce.Ali ako si procitao onaj moj post od maloprije vezan za Hiddinka u kojem on kaze :"Nakon ogromne podrške koju sam dobio od Romana Abramovicha, dugujem mu da bilo koji transfer na otok prvo prodiskutujem s njim."Tako da ako bude pitao Abramovica za "dozvolu" nece doci sigurno,jer sumnjam da ce mu dozvoliti da ugrozi njegovu ekipu sto Hiddink sigurno moze pa cak i sa ovim igracima .Neutral je napisao/la:Naslovi tipa 'Liverpool ponovo izgubio' i 'Benitez ostaje' postali su svakodnevnica. Nadam se da ce ubrzo doci do neke promjene, jer ocito je da ovako vise ne moze.
Istina je nemamo kvalitetan tim kao sto ima Chelsea ili Barcelona,ali da te podsjetim da je ovaj tim prosle sezone bio blizu titule te da je titula izgubljena na banalnim stvarima.Imamo dosta dobrih igraca ali Rafa ne umije da izvuce najbolje iz njih.Rekao sam vec daj ovaj isti tim u ruke SAF-a pa ces sta ce covjek uraditi.Mislis da su Carrick,Anderson,Nani,Park,Fletcher,O'Shea i jos niz drugih.. igraci svjetske klase ?Ja mislim da nisu.Mislis da su Carrick,Anderson problizno dobri kao Gerrard,Lampard,Fabregas,Xavi ?Nisu ni blizu ali nekim cudom oni kod SAF-a imaju veliku ulogu pogotovo Carrick i obavljaju ogroman dio poslao na terenu.Na osnovu cega Carrick vrijedi ovoliko?ljubav je napisao/la: @reds
Zbilja, treba pogledati istini u oci, vi nemate kvalitetan tim i daba svi strucnjaci svijeta.
Nema kvaliteta, koliko god to grubo zvucalo.
tim ne cini jedan ili dva igraca, potrebno je 11 dobrih igraca.
oni su ti po prirodi takvi..ja kojeg god navijaca arsenala poznajem u nebo ih uzdize...oni,oni,oni,samo oni,oni,oni,niko drugi,oni,oni,oni...reds je napisao/la:Ponekad se pitam imaju li ovi drugi klubovi svoje teme pogotovo Arsenal ? Vidim svi redovno dolaze kod nas![]()
Posljedni post na temi Arsenala
Novi postPostao/la Cescinho4 dana 14 jan 2010, 21:19
Nema ljubav s kim da prica pa dolazi ovdje....
Kao i ostali :Cescinho4 ,GunnerS...i to je to od navijaca Arsenala
Da on kaze to ali je pitanja da li on to uigrava na treninguljubav je napisao/la: Imena, imena, ne igraju imena.
Siguran sam da Benitez ne kaze igracima na pocetku tekme da nabijaju loptu samo u protivnicki ses'est.
Valjda njeguje neku pas igru, ali ovi to jednostavno ne znaju ili nece.
^ Nek su Song , Denilson bolji od njihCarrick i flecher su mesari i oni nemaju nikakav talenat, cistokrvni mesari, zato Utd. moze samo sanjati
da ce osvojiti nesto ove godine jer je koncentracija talenta u toj ekipi mizerna.
Po meni Song jesteOTNYS_YNWA je napisao/la:^ Nek su Song , Denilson bolji od njihCarrick i flecher su mesari i oni nemaju nikakav talenat, cistokrvni mesari, zato Utd. moze samo sanjati
da ce osvojiti nesto ove godine jer je koncentracija talenta u toj ekipi mizerna.
on je jedan od rijetkih koji ce iskazati svoje zamjere prema vlasnicima...e da jos hoce samo benitezu iznijeti svoje zamjerke na njegov racun...LFC_LAVOV je napisao/la:Malo i Torres ide na živce svojim izjavama i glupim komentarima....
Nece,znas da je 100 puta rekao da ga podrzava i da je sjajan trenerreds_forever je napisao/la: on je jedan od rijetkih koji ce iskazati svoje zamjere prema vlasnicima...e da jos hoce samo benitezu iznijeti svoje zamjerke na njegov racun...
Hahaha, pa ta dvojica su igrali i prosle sezone i osvojili prvenstvo. Fletcher je igracina. Pa Arsenal nikad ne moze nista osvojit sa pickicama poput Nasria i Rosickog na terenu. Zato cete opet na kraju pricat o talentima, povredama i ostalim glupostima i gledat kako Chelsea i United dizu trofeje.ljubav je napisao/la:Carrick i flecher su mesari i oni nemaju nikakav talenat, cistokrvni mesari, zato Utd. moze samo sanjati
.
^Po meni Song jeste