Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Husso97
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Husso97 » 15 jan 2010, 13:00

ljubav je napisao/la:Ko provocira?
Samo se iznose cinjenice, a to sto su iste bolne za vas, je duga i zamorna tema.
Nije bolest sve što boli

Jesi ti glup
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jan 2010, 13:04

Naslovi tipa 'Liverpool ponovo izgubio' i 'Benitez ostaje' postali su svakodnevnica. Nadam se da ce ubrzo doci do neke promjene, jer ocito je da ovako vise ne moze.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 jan 2010, 13:14

Neutral je napisao/la:Naslovi tipa 'Liverpool ponovo izgubio' i 'Benitez ostaje' postali su svakodnevnica. Nadam se da ce ubrzo doci do neke promjene, jer ocito je da ovako vise ne moze.
Sigurno kada bi Hiddink dosao da bi se sve promijenilo,a nadam se da hoce.Ali ako si procitao onaj moj post od maloprije vezan za Hiddinka u kojem on kaze :"Nakon ogromne podrške koju sam dobio od Romana Abramovicha, dugujem mu da bilo koji transfer na otok prvo prodiskutujem s njim."Tako da ako bude pitao Abramovica za "dozvolu" nece doci sigurno,jer sumnjam da ce mu dozvoliti da ugrozi njegovu ekipu sto Hiddink sigurno moze pa cak i sa ovim igracima . :D
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 jan 2010, 13:15

Husso97 je napisao/la:
ljubav je napisao/la:Ko provocira?
Samo se iznose cinjenice, a to sto su iste bolne za vas, je duga i zamorna tema.
Nije bolest sve što boli

Jesi ti glup
Kako je glup , kad je cak na forumu uspio da se zaljubi i da nadje djevojku hahah :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 15 jan 2010, 13:20

Husso97 je napisao/la:
Jesi ti glup
Je li ovo pitanje ili konstatacija?

Ako je pitanje, mislim da nisam puno, mozda malkice.

Ako je konstatacija, u dure, samo se nadam da ti ovo 97 iz nicka nije godiste rodjenja jer bi bio razocaran da
tako mlada djeca ovako kvarno razmisljaju.

@reds

Zbilja, treba pogledati istini u oci, vi nemate kvalitetan tim i daba svi strucnjaci svijeta.
Nema kvaliteta, koliko god to grubo zvucalo.
tim ne cini jedan ili dva igraca, potrebno je 11 dobrih igraca.

@Dirk

Ne razumijem.
Volio bih da se prestane piati o meni, a da razgovaramo o gradskom rivalu Evertona.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jan 2010, 13:21

reds je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Naslovi tipa 'Liverpool ponovo izgubio' i 'Benitez ostaje' postali su svakodnevnica. Nadam se da ce ubrzo doci do neke promjene, jer ocito je da ovako vise ne moze.
Sigurno kada bi Hiddink dosao da bi se sve promijenilo,a nadam se da hoce.Ali ako si procitao onaj moj post od maloprije vezan za Hiddinka u kojem on kaze :"Nakon ogromne podrške koju sam dobio od Romana Abramovicha, dugujem mu da bilo koji transfer na otok prvo prodiskutujem s njim."Tako da ako bude pitao Abramovica za "dozvolu" nece doci sigurno,jer sumnjam da ce mu dozvoliti da ugrozi njegovu ekipu sto Hiddink sigurno moze pa cak i sa ovim igracima . :D
Hiddink je dobar, ali nije mađionicar. 12 bodova zaostatka u PL je nesto nenadoknadivo. Pogotovo kad imas takve konkurente.
Optimizam je lijepa stvar, ali realno govoreci - Liga prvaka ce biti uspjeh ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 jan 2010, 13:40

@Neutral
Nisam ja rekao da ce on osvojiti Premiership odmah ali mislim da bi vec naredne sezone bili u konkurenciji za titulu,a sigurno da bi nas on doveo bar do 4 pozicije ove sezone.
ljubav je napisao/la: @reds
Zbilja, treba pogledati istini u oci, vi nemate kvalitetan tim i daba svi strucnjaci svijeta.
Nema kvaliteta, koliko god to grubo zvucalo.
tim ne cini jedan ili dva igraca, potrebno je 11 dobrih igraca.
Istina je nemamo kvalitetan tim kao sto ima Chelsea ili Barcelona,ali da te podsjetim da je ovaj tim prosle sezone bio blizu titule te da je titula izgubljena na banalnim stvarima.Imamo dosta dobrih igraca ali Rafa ne umije da izvuce najbolje iz njih.Rekao sam vec daj ovaj isti tim u ruke SAF-a pa ces sta ce covjek uraditi.Mislis da su Carrick,Anderson,Nani,Park,Fletcher,O'Shea i jos niz drugih.. igraci svjetske klase ?Ja mislim da nisu.Mislis da su Carrick,Anderson problizno dobri kao Gerrard,Lampard,Fabregas,Xavi ?Nisu ni blizu ali nekim cudom oni kod SAF-a imaju veliku ulogu pogotovo Carrick i obavljaju ogroman dio poslao na terenu.Na osnovu cega Carrick vrijedi ovoliko?
Michael Carrick
Mittelfeld (ZM), 28 Jahre
England ! 26.000.000 €
Anderson ?
Anderson
Mittelfeld (ZM), 21 Jahre
Brasilien ! 22.000.000 € (momak igra svaku 5 utakmicu)
Znaci dosta toga zavisi i od trenera.
A sto se tice toga da je potrebno 11 dobrih igraca za neki dobar tim,meni ovo i nije toliko lose
-----------------------Reina----------------------
--Johnson-----Carragher----Agger----Insua--
------------Mascherano--Aquilani--------------
----Kuyt------------------------------Benyoun--
---------------------Gerrard--------------------
---------------------Torres----------------------
Ono sto nama fali jeste kvalitetna klupa.Recimo to da Johnsona nema ko da zamijeni,jedino Degen koji nije neka zamjena.Gerrarda da ne pricam mijenjaju ga ga Lucas ili Spearing.Slicno je i sa Torresom,N'Gog jeste solidan ali on jedan mec igra dobro drugi lose... ima u ovoj ekipi dosta dobrih igraca ali Benitez je problem bar po meni...
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 jan 2010, 13:45

Rafa je ocigledno izgubio autoritet i sposobnost motivacije.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 15 jan 2010, 13:57

Carrick i flecher su mesari i oni nemaju nikakav talenat, cistokrvni mesari, zato Utd. moze samo sanjati
da ce osvojiti nesto ove godine jer je koncentracija talenta u toj ekipi mizerna.

Anderson stagnira, sta vise njegova igra je u padu, a SAF nije neduzan u tome.
Covjek je doveden kao jedan od najvecih talenata na poziciji ofanzivnog veznog i placen je grdne pare, ali i njeg SAF polahko transformise u mesara.

Imena, imena, ne igraju imena.
Siguran sam da Benitez ne kaze igracima na pocetku tekme da nabijaju loptu samo u protivnicki ses'est.
Valjda njeguje neku pas igru, ali ovi to jednostavno ne znaju ili nece.
Nije mi jasno kako neka ekipa, koja sebe smatra kvalitetnom, en moze povezati 5-6 dodavanja.
Pa Hull i Wolwesi odigraju ponekad dobre akcije, a vi bas nista, sve na silu.

Potrebne su promjene, ali svi znamo da Rumenko nece dobiti otkaz iz nekoliko miliona zelenih razloga.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 jan 2010, 14:30

reds je napisao/la:Ponekad se pitam imaju li ovi drugi klubovi svoje teme pogotovo Arsenal ? Vidim svi redovno dolaze kod nas :D
Posljedni post na temi Arsenala
Novi postPostao/la Cescinho4 dana 14 jan 2010, 21:19
Nema ljubav s kim da prica pa dolazi ovdje....
Kao i ostali :Cescinho4 ,GunnerS...i to je to od navijaca Arsenala
oni su ti po prirodi takvi..ja kojeg god navijaca arsenala poznajem u nebo ih uzdize...oni,oni,oni,samo oni,oni,oni,niko drugi,oni,oni,oni...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 jan 2010, 14:32

ljubav je napisao/la: Imena, imena, ne igraju imena.
Siguran sam da Benitez ne kaze igracima na pocetku tekme da nabijaju loptu samo u protivnicki ses'est.
Valjda njeguje neku pas igru, ali ovi to jednostavno ne znaju ili nece.
Da on kaze to ali je pitanja da li on to uigrava na treningu :evil: kad nemamo jednog takvog igraca dobro bi nam dosao jedan Fabregas,Xavi,Iniesta igraci koji su slicni njima da znaju da dodaju i razigravaju ekipu.

Torres: "Ide nam - nikako"

Liverpool ove sezone bilježi samo neuspjehe, a takva situacija povlači mnoga pitanja. Svoje je viđenje iznio i Fernando Torres...

Torres savjetuje svojim čelnicima da pojačaju klub, a nedostatak kvalitetne konkurencije smatra najvećim razlogom Benitezovog i klupskog podbačaja.

"Situacija je frustrirajuća. Prošlu smo sezonu završili kao drugi i ovo je trebala biti naša sezona uspona, prilika da napravimo nešto veliko. Šanse su nam još više porasle kada je United prodao Teveza i Cristiana, a Chelsea se nije pojačao. Ali vidite i samo kako nam ide. Nikako."

Nudi i rješenje. "Sada je red na vlasnicima. Moraju dovesti pojačanja kako se ovo više nikad ne bi ponovilo. Ako želimo u borbu s Unitedom i Chelseaom moramo dosta osnažiti momčadi. I to sve redom moraju biti top igrači, a one koje već imamo ne smijemo pustiti da odu."
FK Pjetlovi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 jan 2010, 14:38

Sakib Malkocevic idealno rjesenje za Liverpool da ih izvuce iz krize :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 15 jan 2010, 14:40

Malo i Torres ide na živce svojim izjavama i glupim komentarima....
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jan 2010, 14:41

Carrick i flecher su mesari i oni nemaju nikakav talenat, cistokrvni mesari, zato Utd. moze samo sanjati
da ce osvojiti nesto ove godine jer je koncentracija talenta u toj ekipi mizerna.
^ Nek su Song , Denilson bolji od njih ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 jan 2010, 14:45

OTNYS_YNWA je napisao/la:
^ Nek su Song , Denilson bolji od njih ;)
Po meni Song jeste :?
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 jan 2010, 14:47

LFC_LAVOV je napisao/la:Malo i Torres ide na živce svojim izjavama i glupim komentarima....
on je jedan od rijetkih koji ce iskazati svoje zamjere prema vlasnicima...e da jos hoce samo benitezu iznijeti svoje zamjerke na njegov racun...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 jan 2010, 14:48

reds_forever je napisao/la: on je jedan od rijetkih koji ce iskazati svoje zamjere prema vlasnicima...e da jos hoce samo benitezu iznijeti svoje zamjerke na njegov racun...
Nece,znas da je 100 puta rekao da ga podrzava i da je sjajan trener :cry: .
FK Pjetlovi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2010, 14:51

ljubav je napisao/la:Carrick i flecher su mesari i oni nemaju nikakav talenat, cistokrvni mesari, zato Utd. moze samo sanjati

.
Hahaha, pa ta dvojica su igrali i prosle sezone i osvojili prvenstvo. Fletcher je igracina. Pa Arsenal nikad ne moze nista osvojit sa pickicama poput Nasria i Rosickog na terenu. Zato cete opet na kraju pricat o talentima, povredama i ostalim glupostima i gledat kako Chelsea i United dizu trofeje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 15 jan 2010, 14:53

In pictures: Maxi signs in

Evo ga, sluzbeno je nas! - ko malo prosurfa moze na pocetnoj stranici vidjeti da je uvrsten u sastav za sutrasnji mec sa Stoke Cityjem.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... i-signs-in
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jan 2010, 14:56

Po meni Song jeste :?
^ :o

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, kakarut i 3 gosta.