Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Sramotan odnos prema najvecem klubu u drzavi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Treba ugasiti Djubrentus. Ne znam do kad ce se tolerisati ove malverzacije. Oduzimanje titula svakako bi trebalo zavrsiti. Talijanska liga osim sto je propala ko kauc sve vise i vise malverzacija i lopovluka sebi dopusta. A i prvenstvo kad Milan uze je namjesteno. Jasno kao dan. Pa Inter i nas Dzeka ih razbucase.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Lobotomci na temi iz misijih rupa izlaze
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nakon afere Calciopoli očekivao da sam da će se urazumiti i voditi klub na ispravan način a oni opet po starom.Pogrešni ljudi vode Juventus da ne koristim neku težu riječ i igraju se sa ugledom kluba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuj plaćali igrače "na ruke", kakvi majstori.
Najgore je od svega što je ovo samo prva presuda, a potpuno odvojeno se izgleda vodi još jedna istraga protiv njih.

Najgore je od svega što je ovo samo prva presuda, a potpuno odvojeno se izgleda vodi još jedna istraga protiv njih.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evo i kobasicara, utaja poreza itd.. a Da, to je radio samo Uli, nema to veze sa Bayernom.

Max Allegri
Dušmanski potez taman kad se Juvkan zahukt'o i Tripletta nije bila nerealna
Smrdi na prljavi posao Napolitanaca

Smrdi na prljavi posao Napolitanaca

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa Milan je namještao utakmice i dobio kaznu čini mi se -8 bodova a Juventus za istu stvar izbacili iz lige i oduzeli 2 titule.Sudstvo u Italiji zaista funcioniše na čudne načine.
Naravno da nema veze sa Bayernom.Uli je utajio porez preko vlastite firme i dobio kaznu zatvora nema puno rasprave kriv si i tačka.
Inter u prošloj sezoni nije isplatio nikako 4 place..Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 23:22Čuj plaćali igrače "na ruke", kakvi majstori.![]()
Pa se nista nije desilo, posljedice korone??
Nemam problem sa kaznom, imam problem sto je Juventus jedini klub na svijetu koji je kaznjen bodovno za ovakve financijske stvari.
Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
Namjestiše LP, superkup i svjetsko prvenstvo te sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A Juventus namjestito 11 od 22 startera u finalu SP i onu zadnju tekmu koju je Colina sudio na San Siru..Romagnoli13 je napisao/la: ↑20 jan 2023, 23:29Namjestiše LP, superkup i svjetsko prvenstvo te sezone.
Max Allegri
Opste je poznato da se Milanu ipak oduvijek najvise siljilo. Ni oni sami ne znaju kako imaju sve one titule, u LP pogotovo.

Zato je danasnjica surova i realna, srozali su se na najnize grane.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Joj jesu „vridjovni“ ovi navijaci juventusa 
Sad je samo bitno da nadjete opravdanje za kaznu, da druge okrivite i odmah ce vam biti lakse.

Sad je samo bitno da nadjete opravdanje za kaznu, da druge okrivite i odmah ce vam biti lakse.

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Je li tacna prica da ce Juventus opet biti izbacen u drugu ligu?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Mala kazna je 15 bodova. Napolitanke su svakako osvojile ovo.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Mogu ih za kitu povući, čujem da će se prebaciti u ligu neke druge države. Farmerska bi im legla k'o budali šamar

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije to opravdanje, ali ako za istu stvar Juventus kazne oduzimanjem 15 bodova, a sve ostale klubove oslobode bilo kakve krivice, kako to objasniti? Zašto Napoli nije kažnjen za one muljaže s Lillom prilikom dovođenja Osimhena?
U našim srcima su vječni drugoligaši. Mogu još 16 titula u nizu uzeti,nitko normalan te njihove fake titule kroz povijest ne broji više. Raspad od kluba. Cijelu povijest u kriminalu. Pa tog nema nigdje da je netko desetljećima i desetljećima,tamo od šezdesetih negdje,sa prstima u pekmezu. Do šezdesetih 11 naslova,od šezdesetih 25 od kojih je tko zna koliko sumnjivo počevši upravo od onoga 61.: https://cultofcalcio.com/throwback-thur ... ing-inter/
Vidi ovog Mamicevog druga ozivio
Zastara.

Zastara.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina