Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
E moj Curto rupčago 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mada ovdje nije opet mogao nista. Nije on kriv za gol al eto ima jos vremena 30 minuta.soccerfan je napisao/la:Evo ga
- Gabon
- Kontakt:
Harishp koristi internet malo dalje od svoji ocijuDeepPurple je napisao/la:ja ne mogu da shvatim da niko ovaj internet ne koristi malo dalje od svojih ociju.
begovica ako nakon sezone dvije pronadjete na mapi to ce biti radost.
u redu on je sad nas ali je svako ko je htio mogao da se uvijeri samo dvadest dana prije nego sto ce pristati da igra za bih na lokalnom kanadskom radiu tako omalovazavao svoju drzavu da to nije zdravo.
kad neko kaze da on uopste ne zna bosanski i daga ne interesuje i jos kaze da mu je Kanada i u srcu i u dusi.
a nakon velike kritike bosanaca sa tog kontinenta usput kaze nisam znao da ce me i moji slusati.![]()
delaca je kupio chelzie za iste pare koje i begovic vrijedi iako je 6 godina mladji i hrvatima je tek mozda treci golman.dok mi svrsajemo na ovih par meceva gdje begovic igra.kad se james vrati i begovic ce opet u posudbu ili u najboljem slucaju u drugu ligu zajedno sa portsmouthom.kako je u dugovima otice i u trecu.
hasagica odjednom svi zaboravljaju iako bez obzira gdje branio u repci je uvjek pokazao svoj kvalitet.
dok raja ne skonta da nekad nije vazno gdje igra nego kako igra,uvjek ce nam potopa repke biti i puno razocarenja.
tako da ovo branjenje nekoga ko nije zasluzio izadje na veliku nulu i na nos.

Zlatna kanta na aparatimaDeepPurple je napisao/la:tako nekako.harishp je napisao/la:Trazili ste gledajte ili na bosanskom prevodu ''zaiskaliste evo vam ga''

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Takoo jee primi ga Kurto, mislim gol 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kakav je go primio? jel makar mogao bolje reagovat 

This time next year we'll be millionaires.
Gdje si poletio nuteliceee
Kad Nutela brani svi protiv Čelzija, a kad Asmir brani... 

Momci,nije lijepo to sto radite

- DragonGirl
- Kontakt:
Pa mi samo navijamo za one koji igraju protiv onog koji je protiv nekog našeg, sasvim logično.
Upoznaću pola igrača ovih manjih engleskih timova gledajući hoće li koji od njih Curtoisu uvaliti koji gol.

Courtois je trenutno jedini igrač Chelsea koji je u formi. I danas je skinuo par stopostotnih prilika. Tako da se Asmir za sada može nadati samo igranju u domaćim kupovima.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mozda dobije sansu u spicu, slaba im je realizacija a Beg je dokazan golgeter.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mrs se vise u p... materinu.Koliko ces nas vise golova kostati ove kvalifikacije!??

Čovjek nas spasio potpunog potopa. Drugi gol je Spaha pokrio Begovica i trebao je ono Spaha da blokira.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ebes ti njegove odbrane kad smo mi u minusu..Pisaj ga.Lopta po sred gola,totalno nespreman bio...
Kad ne bi gledali onaj drugi go odlicna partija veceras, nazalost u najgorem trenutku nije bio na visini zadatka.
This time next year we'll be millionaires.
Da je nama Begovic najveći problem, mi bi bili u rangu ove Belgije.