ma sad je jos koliko toliko minimalno s kaznama,al sta kad budu kazne 10000-15000km.nece biti smisla toliko stetiti klub.avlami97 je napisao/la:Malo smirite strasti. Ja sam napisao da smo ove polusezone kažnjeni sa 7000,00 KM. Mislim da se može bez baklji i bez petardi, dimnih bombi i topovskih udara.
Meni je glupo zapaliti baklju, dvije, baciti koju petardu i zato moramo platiti 2500 KM kazne. Znači direktno oštetiti klub koji podržavamo.
Preskočimo koju tekmu sa pirotehnikom. Napravimo bakljadu npr. svaku četvrtu domaću utakmicu u kojoj ćemo zapaliti ne 5, nego 500 baklji. Da sve gori. Ovako konstantno plaćamo kazne, pa kada ih već moramo plaćati, a kazne su otprilike iste i za jednu i za 100 baklji uradimo to kako treba, a i da klub bude manje kažnjen u zbiru.
mislim meni je licno velika draz bakljada i sve ostalo sto ide uz navijacku tribinu,ali bi razmislio ako bi ta baklja izbila 10tak 15 hiljada iz kase kluba koji volim u vrijeme kad po utakmici uzmu max 10000km na kartama bez nas sa godisnjim