FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A šta ako neznaš nikog da te preporući za forum a član si već dvije godine?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
hilmo je napisao/la:Jesi li sa njim išao prošle godine u Maribor ?emirati je napisao/la:dobar sam vam ja s zilketom pa ko bude sluso sredim vam to.![]()
![]()
![]()

jesmo isli na sisu

Jadan nebio prvo nauči kad da upotrebljavaš zareze u rečenici pa onda piši gluposti.pao je napisao/la:Pa ja istina boli i jeste istina, zato se i uradilo ovo aktivni clanovi fksinfa haha.joj tuge ahahahultrassa1921 je napisao/la:Ado76 je napisao/la:A vidiš ovih plavih i tamo se ko žohari nakotili, pa malo pospremaju![]()
Mislim da nikada nije bila ovakva situacija, od pojačanja, prve evropske tekme, dolaska Tanarada uprave, ama baš sve se poklopilo za pravi spektakl
![]()
![]()
![]()
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ti ces mi reci haha.Vozi 

Kako je sada lijepo na infu
. Ma hajde ljudi cemu frka. Moralo se to uraditi. Sad je pravi trenutak. Jako puno nezeljenih gostiju je bilo. Jbg svi idu tamo gdje je interesantno i zanimljivo. Neke su teme jako zastarile na pojedinim forumima
. U svakom slucaju svi imate nekog ko je ostao na infu pa neka urgiraju kod momaka sa infa. Ne vidim sta je tu problem.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Na fksinfu se moralo to napraviti jer i kunto i panto je pisao i sve, postao je forum zatvorenog tipa kao i hz.ba nema go veze sa selekcijom navijača , realno tamo šta god bi se napisalo imali su pristup i novinari i neki željni da oni imaju kao info iz prve ruke pa pisali po drugim forumima. Čisto i zbog prošlosti što su mali momci problema to je napravljeno.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Po meni glup potez. Slazem se da je bilo svega ali to i jeste sustina foruma i azurnija i obimnija moderacija je kljuc uspjeha. Ovako ce ostati 10-15 ljudi pricati izmedju sebe i to je to. Pa mogli su se i na kafici naci.
Clan sam tamo od 2006, pa i mnogo prije ako racunamo prijasnje bordo stranice.
Sretno im!
Sretno im!
Koji ti je nick bio tamo,javi mi se u ppEXIT je napisao/la:Po meni glup potez. Slazem se da je bilo svega ali to i jeste sustina foruma i azurnija i obimnija moderacija je kljuc uspjeha. Ovako ce ostati 10-15 ljudi pricati izmedju sebe i to je to. Pa mogli su se i na kafici naci.
Sretno im!
1946
javise bilo kome i vrate te na forum... ne znam sto ste tako sujetni, jednostavno se forum cisti od NEAKTIVNIH clanova i od komsija i raznih "novinara" eto, u tome je stvar, jer je forum FKS a ne javni...EXIT je napisao/la:Po meni glup potez. Slazem se da je bilo svega ali to i jeste sustina foruma i azurnija i obimnija moderacija je kljuc uspjeha. Ovako ce ostati 10-15 ljudi pricati izmedju sebe i to je to. Pa mogli su se i na kafici naci.
Sretno im!
vratis nick za 5 min
Znači sad će biti mnogo manje "insajderskih" informacija. Neka nije to loše, tamo će se ljudi bez ikakvih provokatora dogovarati o onome što je dobro za grupu, a ovdje ćemo se malo odmoriti raznih ljudi koji su se prdstavljali kao upućeni u klupsku politiku a ustvari su kupili informacije sa infa.
Sad izvolite ovdje da fino pričamo, a za sve ono što nije javno postoje poruke.
Sad izvolite ovdje da fino pričamo, a za sve ono što nije javno postoje poruke.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
svi dolaze na Hasetacollector je napisao/la:sad ce nama tekma, vrijeme je da se raja malo probudi i krene na tekme...ako nece sad ne znam stvarno kad ce onda !! dobra situacija u klubu, citav tim ostao, eto i Tana...moramo se fino pokazati

vlasnik V.T., direktor Cardiffa K.C. i predsjednik M.Dalaman

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Kao i ambasador Malezije, kao i Tanovi bliski prijateljidr.van nostrand je napisao/la:svi dolaze na Hasetacollector je napisao/la:sad ce nama tekma, vrijeme je da se raja malo probudi i krene na tekme...ako nece sad ne znam stvarno kad ce onda !! dobra situacija u klubu, citav tim ostao, eto i Tana...moramo se fino pokazati![]()
vlasnik V.T., direktor Cardiffa K.C. i predsjednik M.Dalaman![]()

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/ulazni ... odaji/1705" onclick="window.open(this.href);return false;
Dizajn ulaznica.
Dizajn ulaznica.

1946
odlicno izgledaju
zna li neko kako ide prodaja
zna li neko kako ide prodaja
Neće biti više od 60 KM za članove Kluba.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
VIDJAJ manekena 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko je ovaj levat sa lijeve strane vazda on neke misice pokazuje, nesto se prsi odakle mu pravo!?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma neki kloc, kažu Miloš se zove, velahavle ko nam sve igra u ekipiSarajlijc@ je napisao/la:Ko je ovaj levat sa lijeve strane vazda on neke misice pokazuje, nesto se prsi odakle mu pravo!?![]()

MS7

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pitari, svaka cast za marketing. 
Nadam se samo da ce i ekipa biti na nivou marketinga, da Vam se ne bi desio kontra efekat!
Do sada sto sam vam pratio bilo je zaista impresivno.

Nadam se samo da ce i ekipa biti na nivou marketinga, da Vam se ne bi desio kontra efekat!
Do sada sto sam vam pratio bilo je zaista impresivno.

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, zagorski i 40 gostiju.