Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
E e **** ti vise boga i hendikepe, gubi Washington od Miamia 20 razlike, pa **** mu majku morel ista normalno
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ajde daj gortata nek probaju stić

i **** majku im yebem američkuuuuuu

i **** majku im yebem američkuuuuuu
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
ajmoooooooooooooooooooooooooooooo

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Premier
Riješio sam da se klonim ovih debila više i njihovih glupih uslova i kombiniranja. Uplatim u Zmajevima ko čovjek po dva igrača na osam tiketa sa ukupnom uplatom 24 KM. 4 prošao, 3 pao i još jedan u igri ostao. Na svaki tiket po 3 KM uplaceno a dobitak po tiketu malo iznad 10 KM. Nije neka velika para ali ici cemo laganini. Jedino što me mrzi jest nosanje tiketa jer jos nisam dobio clanski za online. Zmajevi

Riješio sam da se klonim ovih debila više i njihovih glupih uslova i kombiniranja. Uplatim u Zmajevima ko čovjek po dva igrača na osam tiketa sa ukupnom uplatom 24 KM. 4 prošao, 3 pao i još jedan u igri ostao. Na svaki tiket po 3 KM uplaceno a dobitak po tiketu malo iznad 10 KM. Nije neka velika para ali ici cemo laganini. Jedino što me mrzi jest nosanje tiketa jer jos nisam dobio clanski za online. Zmajevi

I ja se u subotu pozdravio sa premierom i otvorio račun u MaxBetu i počeo lagano. Koka koja radi jeSPY je napisao/la:Premier![]()
![]()
Riješio sam da se klonim ovih debila više i njihovih glupih uslova i kombiniranja. Uplatim u Zmajevima ko čovjek po dva igrača na osam tiketa sa ukupnom uplatom 24 KM. 4 prošao, 3 pao i još jedan u igri ostao. Na svaki tiket po 3 KM uplaceno a dobitak po tiketu malo iznad 10 KM. Nije neka velika para ali ici cemo laganini. Jedino što me mrzi jest nosanje tiketa jer jos nisam dobio clanski za online. Zmajevi![]()

Samo tako možeš biti u plusu ili u podnošljivom minusu. Vremenom pojačaš uplatu i to je to.SPY je napisao/la:Riješio sam da se klonim ovih debila više i njihovih glupih uslova i kombiniranja. Uplatim u Zmajevima ko čovjek po dva igrača na osam tiketa sa ukupnom uplatom 24 KM. 4 prošao, 3 pao i još jedan u igri ostao. Na svaki tiket po 3 KM uplaceno a dobitak po tiketu malo iznad 10 KM.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
halo koji maxbet, jel se to otvorio onaj ondje?nele-BHF je napisao/la: I ja se u subotu pozdravio sa premierom i otvorio račun u MaxBetu i počeo lagano. Koka koja radi je
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
- Kontakt:
nele-BHF je napisao/la:I ja se u subotu pozdravio sa premierom i otvorio račun u MaxBetu i počeo lagano. Koka koja radi jeSPY je napisao/la:Premier![]()
![]()
Riješio sam da se klonim ovih debila više i njihovih glupih uslova i kombiniranja. Uplatim u Zmajevima ko čovjek po dva igrača na osam tiketa sa ukupnom uplatom 24 KM. 4 prošao, 3 pao i još jedan u igri ostao. Na svaki tiket po 3 KM uplaceno a dobitak po tiketu malo iznad 10 KM. Nije neka velika para ali ici cemo laganini. Jedino što me mrzi jest nosanje tiketa jer jos nisam dobio clanski za online. Zmajevi![]()
Jel se racun moze otvoriti na njihovoj web stranici, pa otici u poslovnicu i uplatiti novac na username ili ?
Moze,kad se reg vidis svoj cl.broj odes u poslovnicu i uplatis.risingforce je napisao/la:
Jel se racun moze otvoriti na njihovoj web stranici, pa otici u poslovnicu i uplatiti novac na username ili ?
Valja i ovaj wwin izgleda mijenjat ma koliko god da sam ih hvalio dosad, je.bo li ih upaljac da ih ****..
This time next year we'll be millionaires.
Meni samo nije jasno da još mnogi igraju u premieru, dosta je bilo njihovih uslova, a i ponuda im je loša. 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
**** ti sve Groth, imo si 4:0 u TB
Nullius in verba
- themaniaks
- Kontakt:
ma navika je cudo a i nekako mi je najjednostavnije tamo listic odigrati,kad vidim one sifre u pojedinim kladionicama povraca mi segonzales je napisao/la:Meni samo nije jasno da još mnogi igraju u premieru, dosta je bilo njihovih uslova, a i ponuda im je loša.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Slucaj 'Premier' slobodno moze u najvece svjetske misterije
Sta je magicno u toj kladionici pa ljudi lete tamo, nikada mi nije bilo jasno. Evo nedavno otvorili u mom komsiluku, gdje vec godinama u okrugu od 100 metara postoje Bet Live, Millennium i BH Play. Ja sam mislio, ako ce igdje zatvoriti poslovnicu, to ce biti ovdje, ali qurac... kad god prodjem ispred, unutra je vise raje nego u sve tri ostale zajedno.
Ljudi imaju ogranicenje na 5 (slovima: pet!) parova ako igras superponudu
Misterija!

Hajde Watson okreći ovu ružnu žabarku!
Mozel mi neko na pm poslati za statistiku nba igraca
ajde almagro
**** ti mater u picku almagro
retarde
retarde
jooooj Almagro majku ti u picku ****
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.