Ako mi kazes kako da vodim Slobodu na FM-u, recu ti koji je igracDoeTz je napisao/la:KojeG?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ako mi kazes kako da vodim Slobodu na FM-u, recu ti koji je igracDoeTz je napisao/la:KojeG?
Iskreno da ti kazem ne znam ni ja kako sam napravioNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako mi kazes kako da vodim Slobodu na FM-u, recu ti koji je igracDoeTz je napisao/la:KojeG?
Hajd objasni zasto bi bio glupan ako bi otkrio?.. daj eto jedan validan razlog zasto ne treba napisati javno..Chinaglia je napisao/la:samo se pitam koji glupan ce otkrit' ovdje na forumu o kom igracu se radi
pitanje je vremena..
zato sto se takve stvari drze u tajnosti i ne treba sira javnost da zna, iz prostog razloga da se posao ne izjalovi, mozda ga pokupi konkurencija, sta znas.. vi izgleda ne shvatate koliko je ovo citan forumMomciluk je napisao/la:Hajd objasni zasto bi bio glupan ako bi otkrio?.. daj eto jedan validan razlog zasto ne treba napisati javno..Chinaglia je napisao/la:samo se pitam koji glupan ce otkrit' ovdje na forumu o kom igracu se radi
pitanje je vremena..
Ne treba ti nikakav patch odes na Editor i ubacis/formiras premijer ligu BiH.DoeTz je napisao/la:Iskreno da ti kazem ne znam ni ja kako sam napravioNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako mi kazes kako da vodim Slobodu na FM-u, recu ti koji je igracDoeTz je napisao/la:KojeG?Skinuo nekakvih metar patcheva i jedan je upalio
Zato se hajmo igrat one ko pisne g***o stisne! Ne treba javno pisati o tome, to se slažem u potpunosti, kao što nije trebalo javno ovdje i pominjati neke navijače pod punim imenom u par navrata, ali to neka ide na dušu tim ljudima. Ipak ovo čita svako, u što smo se uvjerili milion puta (ovo se najviše odnosi na medije).Chinaglia je napisao/la:zato sto se takve stvari drze u tajnosti i ne treba sira javnost da zna, iz prostog razloga da se posao ne izjalovi, mozda ga pokupi konkurencija, sta znas.. vi izgleda ne shvatate koliko je ovo citan forumMomciluk je napisao/la:Hajd objasni zasto bi bio glupan ako bi otkrio?.. daj eto jedan validan razlog zasto ne treba napisati javno..Chinaglia je napisao/la:samo se pitam koji glupan ce otkrit' ovdje na forumu o kom igracu se radi
pitanje je vremena..
znaci, ne treba pisat' ime i prezime, ni inicijale, ni koliko godina ima, iz koje drzave je, iz koje lige dolazi, nista ne treba pisat', pametni ljudi lako povezu o kome se radi cak i sa malo info
Hajd ne kaki. Nek kaže ako hoće ko je i došao do informacije, to neće uopšte utjecat hoće li doći kod nas, već bi jedino bilo glupo da se počne pričati a da ne dođe igrač.Chinaglia je napisao/la: znaci, ne treba pisat' ime i prezime, ni inicijale, ni koliko godina ima, iz koje drzave je, iz koje lige dolazi, nista ne treba pisat', pametni ljudi lako povezu o kome se radi cak i sa malo info
Rame uz rame sa Cardenasomwobly92 je napisao/la:
Ko je igrao FM 2008 zna itekako o kakvom se igraču radi.![]()
Kažem samo da i ovom ističe ugovor i ne bi bio loš.wobly92 je napisao/la:
@Mramore, zamalo
Ma taj je prop'o, za ovog ima šanse ako dođe kod nas da napravi nešto od sebe.Rimes87 je napisao/la: Rame uz rame sa Cardenasom
Taman sa kolegom bivšim, dobro bi se uklopiliNKMramor je napisao/la: Kažem samo da i ovom ističe ugovor i ne bi bio loš.![]()
![]()
I meni je to naumpalo, samo cekam ko ce mi javiti njegovo ime.Pasha_car_aga je napisao/la:Hajd dajte pp ko je taj igrač, pa da ja napišem javno o kome se radi![]()
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Može i meni ppSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pregovaramo sa jos jednim camugom, ali necu pisat' ime da kasnije kad' ne bi dosao bilo nekakvih sranja, mogu vam poslat' na pp ko hoce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.