FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rastafarian
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rastafarian » 20 apr 2012, 00:20

http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... rac-najava" onclick="window.open(this.href);return false;

fina najava :mrgreen:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

nanek

Post Postao/la nanek » 20 apr 2012, 00:31

Sve je ekstra u fan shopu i cijene uopste nisu visoke,ali brate lazy bag je ne skupn nego skup na KVADRAT! Ovo pod hitno moraju skresati, prvi bi ga ja kupio i jos nekoliko raje da je bar u pola jeftiniji! Al hajd nema veze,ostale je sve ok, i vise nego ok

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 apr 2012, 00:40

Jesam se jucer ismijao u Fan-shopu. Ulazi starija gsopodja kupi dva plava dresa, kupi dvije dukserice, kupi dvije baby flasice, neke privjeske i onda kada ja platila hebe onom momku sve po spisku i kako su skupi i da trebaju sniziti cijene. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja licno mislim da cijene nisu skupe, jer ja se uvijek sjetim da je vecina nas dvala po 10 KM za onaj sal sa pijace.
Ne znam je li istina, ali onaj momak sto radi kaze ukoliko se ovako nastavi da ce otvoriti jos jedan fan-shop i da se nisu nadali da ce prodaja ici ovako dobro - a isto je rekao da je Zebinih dukserica najvise otislo, oko 50-tak.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 20 apr 2012, 00:51

BlueTiger je napisao/la:Za ove pojedine kriticare. Glupa vam je prica tko je bolji i tko treba igrati. Ekipa sastavljenja od Guse, Vasilica, Bogija, Cole, Kvese, Svrake, Zebe, Jamaka (Bekrica?), Beslije, Adilovica, Ramica, Selimovica, Stanica & Zolotica je jos uvijek prva na tabeli i ima priliku da osvoji duplu krunu. Ja ovdje ne vidim Stancevkog i Markovica nigdje? Ovi nabrojani momci gore su nosioci nase igre i igraju po zaslugama. Jamak ce igrati dok god izgara na terenu, gine i pritom zna donjeti prevagu na terenu kao i Svraka. Stanic se gura jer je mladi reprezentacivac i takvi igraci su skoni oscilacijama tokom cijele sezone. Za njegove van terenske aktivnosti ne znam i ne zelim komentarisati. valjda Amar najbolje zna i nema potreba nekoga kritikovati i petljati se covjeku u posao koji je vise od bilo cega u nasem KLUBU, ARGUMENTOVANO. :!:

Neko je spominjao da nas je Stancevski razvalio u finalu kupa 2009/10. Naravno, ali to je 2009/10 i forma nije vjecna. A druga stvar je biti faca na terenu kada jedna cijela ekipa izgara radi jednog igraca i ceka da taj uradi nesto. Zao mi Stancevkog, ali sta je, tu je. Nema srece, a ni mjesta u ovoj ekipi upravo kako tvrde iskusniji forumasi. Sto se Markovica tice, ima dosta prica oko njega, jedna od njih je prodaje meca u utakmici protiv Zrinskog (3:3). Ali to je sve mahalska prica i ne treba to sve zdravo za gotovo svatati. Moje misljenje bi bilo, da ga je jednostavno Benjo istisnuo iz tima, a ujedno je Benjo nase dijete, takoder i mladi reprezentativac pa je ujedno realnije gurati Benju nego Markovica.

Onaj tko poredi evropske timove i nas, stvarno nije dobar. Samo neka pogleda budet Hapoela ili Macabia od 20 mil € godisnje i naseg od jedva 2 mil KM godisnje pa ce mu valjda biti nesto jasnije nakon toga, plus deset puta jace nacionale lige od nasih :!:
Mozda da probas sa STANCESKI???????????????????????????????????????????????????????
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 apr 2012, 01:14

bas je zalosno da se neki "navijaci" moraju moliti da dodju na utakmicu zelje na grbavicu... :roll: boriti se protiv drugih klubova je jedna stvar ali imati petokolonase u svojim redovima, kojima je nekakav el-clasico bitniji od zelje je tuga i zalost... jest da ne zivim vise u sarajevu, ali kad god igra zeljo pokusavam da dobijem slobodno od posla, ustanem, obucem se u plavoj odjeci (iz fanshop), mada rijetko koja odjeca mi nije plave boje... stavim plavim sat, plavi kacket, bijele adidaske, stari zeljin dres iz 1999. godine sa imenom vazde, prosetam s curom gradom, pokoji cudni pogled brnjaka me zadesi, kao za koga ovaj navija?!... upalim radio ako nema prenosa, ako ima prenos uzmem pivo, i i gledam tekmu, zivciram se malo, vise se radujem, i na kraju kad se zavrsi utakmica cijeli sutrasnji dan hodam po poslu sa zeljinim obiljezjima i slavim pobjedu :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 apr 2012, 01:39

al i ovaj plavi tigar sere dramaticno, napise kilometarski post i u njemu kaze sve sto je receno na prethodnim stranicama, polako djecace, ne moras ti svaki post na ovoj temi komentarisati
Za zivot cijeli!

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 20 apr 2012, 02:25

Joj kud zapoces temu o Stanceskom sta je ovov 4-5 stranica se napisa. Uglavnom ja sam cuo da su se on i Amar zakacili, sada koliko je to istina ne znam, samo ne ide mi uglavu kako eto bar protiv Celika 5-0 ili jos nekih tekmi Zvijezda npr 3-0 on ne moze dobiti 20tak minuta. Ako Jamak moze, moze i on. Ne znam, eto nije mi Stanceski niko i nista ali steta da propada na klupi a mi ga placamo....Markovic?? on je izgubio svoje mjesto zbog golova protiv Hapoela, ja bar tako mislim.

FORZA ZELJO!!
BAS SVE TI DAJEMO.....

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 20 apr 2012, 08:27

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 20 apr 2012, 09:27

Najava: ŽELJEZNIČAR - Borac Banjaluka
Vikend pred nama donosi veliku utakmicu, na Grbavicu dolazi banjalučki Borac.

http://tm87-breza.com.ba/index.php?opti ... d=1:vijest" onclick="window.open(this.href);return false;
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 apr 2012, 10:12

Elegant je napisao/la:slika

:lol:
Treba Gušinu sliku staviti na prezervativ, kao simbol sigurnosti!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 20 apr 2012, 10:31

spielführer_21 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:slika

Treba Gušinu sliku staviti na prezervativ, kao simbol sigurnosti!
A šta misliš KARIĆevu zbog asocijativnog prezimena
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 20 apr 2012, 10:46

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:al i ovaj plavi tigar sere dramaticno, napise kilometarski post i u njemu kaze sve sto je receno na prethodnim stranicama, polako djecace, ne moras ti svaki post na ovoj temi komentarisati
Ma pametnice nasa lijepa! Ne znam ja tko se pravi pametan ovdje i tko samo komentarise postove drugih forumasa. Evo pratim te vec duze vrijeme i svaki post od drugi forumasa koji ti nije odgovarao ti si na pogrdan nacin uzvracao, komentarisao polako djeco ili sa nekim drugim uvredama. Koji je tebi vrag pametnice? Nikada da nekoga pohvalis za neki post ili da napises neku pozitivnu kritiku, svaki tvoj post ide u negativnom tonu. TI mislis da sve znas i da drugi ne smiju komentarisati. Sacu u inat tebi da pisem sve so ti ne odgovara da te jos vise nerviram :!: Nemas ti nikome pravo govoriti kako ce tko pisati, ovo je javni forum i dok se god drzimo teme FK Zeljeznicar moze svako da komentarise sta hoce. Ako imas neku primjedbu na neke postove ispravi nekoga, a ne samo pricati gluposti ovo je dijete, ovaj nema veze sa vezom. Na kraju ispade koliko spominjes tu djecurliju da si tek napunio 18!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 apr 2012, 11:02

BolanBolan je napisao/la:slika slika
"Ko voli Željezničar, taj će doći."
Kratko i jasno.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 apr 2012, 12:04

BlueTiger je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:al i ovaj plavi tigar sere dramaticno, napise kilometarski post i u njemu kaze sve sto je receno na prethodnim stranicama, polako djecace, ne moras ti svaki post na ovoj temi komentarisati
Ma pametnice nasa lijepa! Ne znam ja tko se pravi pametan ovdje i tko samo komentarise postove drugih forumasa. Evo pratim te vec duze vrijeme i svaki post od drugi forumasa koji ti nije odgovarao ti si na pogrdan nacin uzvracao, komentarisao polako djeco ili sa nekim drugim uvredama. Koji je tebi vrag pametnice? Nikada da nekoga pohvalis za neki post ili da napises neku pozitivnu kritiku, svaki tvoj post ide u negativnom tonu. TI mislis da sve znas i da drugi ne smiju komentarisati. Sacu u inat tebi da pisem sve so ti ne odgovara da te jos vise nerviram :!: Nemas ti nikome pravo govoriti kako ce tko pisati, ovo je javni forum i dok se god drzimo teme FK Zeljeznicar moze svako da komentarise sta hoce. Ako imas neku primjedbu na neke postove ispravi nekoga, a ne samo pricati gluposti ovo je dijete, ovaj nema veze sa vezom. Na kraju ispade koliko spominjes tu djecurliju da si tek napunio 18!
:lol: :lol: :lol: ne daj se tigre, pravda za plavog tigra sa sportsport foruma :lol: :lol: :lol:
Za zivot cijeli!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 apr 2012, 12:44

"Koliko ja znam, nije bilo delegiranja i ovo mi je prva vijest da će Bjelica suditi prvu utakmicu na Grbavici. Ja mislim da finale Kupa, jednu od najbitnije utakmice u sezonu, trebaju suditi najbolji suci, po mogućnosti međunarodni. Pošto Komitet radi kako radi, sve je onda moguće", smatra Jelić.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/jelic-za ... bova/78972" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 20 apr 2012, 12:48

ellaxaz je napisao/la:"Koliko ja znam, nije bilo delegiranja i ovo mi je prva vijest da će Bjelica suditi prvu utakmicu na Grbavici. Ja mislim da finale Kupa, jednu od najbitnije utakmice u sezonu, trebaju suditi najbolji suci, po mogućnosti međunarodni. Pošto Komitet radi kako radi, sve je onda moguće", smatra Jelić.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/jelic-za ... bova/78972" onclick="window.open(this.href);return false;
koliko sam upoznat, niko jos nije delegiran za susret, posto nisam vidio na oficijelnoj stranici saveza da je objavljeno, samo ima za 23. kolo... A da treba suditi sudija najveceg ranga kojeg imamo, to sigurno bi trebalo za jedan takav susret
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 20 apr 2012, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 apr 2012, 12:49

Hoce li ova kisurina stati, kakav je teren ? Nadam se da nece biti oranica. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 20 apr 2012, 12:51

Elegant je napisao/la:Hoce li ova kisurina stati, kakav je teren ? Nadam se da nece biti oranica. :|
prosetat cu do stadiona, ne mogu garantovati slike, ali mislim da je travnjak sasvim uredu, kao i u prosloj utakmici...

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 20 apr 2012, 13:04

Ma dobra je drenaža kod nas pravi je teren,al bi valjalo da bar sutra bude malo sunčano i bez padavina da se teren stabilizuje i bit će ko lampa. :)

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 apr 2012, 13:51

Netko je od vaših navijača izgubio šal na Pecari prije 6-7 godina, točnije ukraden mu je u sačekuši, i krv je njime brisana. Ako je to neko na forumu nek se javi na pp
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 29 gostiju.