fina najava

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mozda da probas sa STANCESKI???????????????????????????????????????????????????????BlueTiger je napisao/la:Za ove pojedine kriticare. Glupa vam je prica tko je bolji i tko treba igrati. Ekipa sastavljenja od Guse, Vasilica, Bogija, Cole, Kvese, Svrake, Zebe, Jamaka (Bekrica?), Beslije, Adilovica, Ramica, Selimovica, Stanica & Zolotica je jos uvijek prva na tabeli i ima priliku da osvoji duplu krunu. Ja ovdje ne vidim Stancevkog i Markovica nigdje? Ovi nabrojani momci gore su nosioci nase igre i igraju po zaslugama. Jamak ce igrati dok god izgara na terenu, gine i pritom zna donjeti prevagu na terenu kao i Svraka. Stanic se gura jer je mladi reprezentacivac i takvi igraci su skoni oscilacijama tokom cijele sezone. Za njegove van terenske aktivnosti ne znam i ne zelim komentarisati. valjda Amar najbolje zna i nema potreba nekoga kritikovati i petljati se covjeku u posao koji je vise od bilo cega u nasem KLUBU, ARGUMENTOVANO.![]()
Neko je spominjao da nas je Stancevski razvalio u finalu kupa 2009/10. Naravno, ali to je 2009/10 i forma nije vjecna. A druga stvar je biti faca na terenu kada jedna cijela ekipa izgara radi jednog igraca i ceka da taj uradi nesto. Zao mi Stancevkog, ali sta je, tu je. Nema srece, a ni mjesta u ovoj ekipi upravo kako tvrde iskusniji forumasi. Sto se Markovica tice, ima dosta prica oko njega, jedna od njih je prodaje meca u utakmici protiv Zrinskog (3:3). Ali to je sve mahalska prica i ne treba to sve zdravo za gotovo svatati. Moje misljenje bi bilo, da ga je jednostavno Benjo istisnuo iz tima, a ujedno je Benjo nase dijete, takoder i mladi reprezentativac pa je ujedno realnije gurati Benju nego Markovica.
Onaj tko poredi evropske timove i nas, stvarno nije dobar. Samo neka pogleda budet Hapoela ili Macabia od 20 mil € godisnje i naseg od jedva 2 mil KM godisnje pa ce mu valjda biti nesto jasnije nakon toga, plus deset puta jace nacionale lige od nasih
Treba Gušinu sliku staviti na prezervativ, kao simbol sigurnosti!Elegant je napisao/la:
A šta misliš KARIĆevu zbog asocijativnog prezimenaspielführer_21 je napisao/la:Treba Gušinu sliku staviti na prezervativ, kao simbol sigurnosti!Elegant je napisao/la:
Ma pametnice nasa lijepa! Ne znam ja tko se pravi pametan ovdje i tko samo komentarise postove drugih forumasa. Evo pratim te vec duze vrijeme i svaki post od drugi forumasa koji ti nije odgovarao ti si na pogrdan nacin uzvracao, komentarisao polako djeco ili sa nekim drugim uvredama. Koji je tebi vrag pametnice? Nikada da nekoga pohvalis za neki post ili da napises neku pozitivnu kritiku, svaki tvoj post ide u negativnom tonu. TI mislis da sve znas i da drugi ne smiju komentarisati. Sacu u inat tebi da pisem sve so ti ne odgovara da te jos vise nerviramThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:al i ovaj plavi tigar sere dramaticno, napise kilometarski post i u njemu kaze sve sto je receno na prethodnim stranicama, polako djecace, ne moras ti svaki post na ovoj temi komentarisati
BlueTiger je napisao/la:Ma pametnice nasa lijepa! Ne znam ja tko se pravi pametan ovdje i tko samo komentarise postove drugih forumasa. Evo pratim te vec duze vrijeme i svaki post od drugi forumasa koji ti nije odgovarao ti si na pogrdan nacin uzvracao, komentarisao polako djeco ili sa nekim drugim uvredama. Koji je tebi vrag pametnice? Nikada da nekoga pohvalis za neki post ili da napises neku pozitivnu kritiku, svaki tvoj post ide u negativnom tonu. TI mislis da sve znas i da drugi ne smiju komentarisati. Sacu u inat tebi da pisem sve so ti ne odgovara da te jos vise nerviramThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:al i ovaj plavi tigar sere dramaticno, napise kilometarski post i u njemu kaze sve sto je receno na prethodnim stranicama, polako djecace, ne moras ti svaki post na ovoj temi komentarisatiNemas ti nikome pravo govoriti kako ce tko pisati, ovo je javni forum i dok se god drzimo teme FK Zeljeznicar moze svako da komentarise sta hoce. Ako imas neku primjedbu na neke postove ispravi nekoga, a ne samo pricati gluposti ovo je dijete, ovaj nema veze sa vezom. Na kraju ispade koliko spominjes tu djecurliju da si tek napunio 18!
koliko sam upoznat, niko jos nije delegiran za susret, posto nisam vidio na oficijelnoj stranici saveza da je objavljeno, samo ima za 23. kolo... A da treba suditi sudija najveceg ranga kojeg imamo, to sigurno bi trebalo za jedan takav susretellaxaz je napisao/la:"Koliko ja znam, nije bilo delegiranja i ovo mi je prva vijest da će Bjelica suditi prvu utakmicu na Grbavici. Ja mislim da finale Kupa, jednu od najbitnije utakmice u sezonu, trebaju suditi najbolji suci, po mogućnosti međunarodni. Pošto Komitet radi kako radi, sve je onda moguće", smatra Jelić.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jelic-za ... bova/78972" onclick="window.open(this.href);return false;
prosetat cu do stadiona, ne mogu garantovati slike, ali mislim da je travnjak sasvim uredu, kao i u prosloj utakmici...Elegant je napisao/la:Hoce li ova kisurina stati, kakav je teren ? Nadam se da nece biti oranica.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 29 gostiju.