FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 19 apr 2012, 14:31

bambur je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Kako možeš govoriti da je Jamak loš, ako nisi ni jedne utakmice pogledao ? :shock: :shock:
Na poziciji koju Jamak igra, imamo samo jednog kvalitetnijeg igrača a to je Samir Bekrić ;)
I ti vjeruješ u ovo što sam rekao za gledanje utakmica ? :D Uhvati se knjige brzo će mrak valja spavati
evo odoh, samo Boga ti pozdravi Stančeskog, dok ja budem učio :lol: :lol: :lol:
ne mogu da vjerujem kakvih "pametnica" ima.Kad vidi da nema argumenata, onda spominje neke knjige, spavanje i tako to... :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 apr 2012, 14:58

Ne treba biti previše pametan da bi se zaključilo kako u ovoj ekipi, trenutno, nema mjesta za Pericu. Ovo sa pericom me malo podsjeća na Savića. Savara je dobar igrač, ali spor. Dao je dosta bitnih golova za Želju i na tome mu hvala, ali kada je on izletio iz ekipe mi NIJEDNU utakmicu nismo izgubili.

Počela sezona u ekipi Stana, marković, Patrick na stoperu, nas nigdje nema. Kasnimo za Pitarima u 5-6 kola 8 bodova. onda Amar, to malo pretumba, ubaci nove igrače i mi bez poraza već 25-26 utakmica. Šta je uradio Amar? Skine Patricka sa stopera i postavi Vasilića 5-6 kolo nisam siguran. Od tada Željo primi slovom i brojem dva (2) gola. Haloooo! Umjesto Savare uleti Jamak i počinje deračina. Eto jučer negdje pročitah, kako Gušo, Jamak i Vasilić nisu ni jednu izgubili. Jedino njih trojica. Ljudi standardni, igraju stalno. Sada će neko reći, ni jednu tekmu nije zijanio ni Perica. Bravo. Al' umjesto koga da igra. Umjesto Jamaka, Bekrića, Svrake, Nijeme? Koga? Pa sa ovim ljudima "ubijamo" svu ligu.

Po onome što ja vidim, uvijek bih malom Zoli dao prednost nad Pericom. Možda jeste, trenutno bolji igrač od Zole, ali je Zola naše dijete, a u perspektivi i zlatna koka.

Ne mogu se sjetiti u kojoj sam utakmici gledao Pericu, ali znam da je bio spor iako je na toj tekmi odigrao sa Zebom dupli pas, a Zeba majstorski zabio sa vrha 16-erca. Tad je Perica i pored tog pasa odigrao, po meni dosta loše, tromo, nezainteresovano, a mislim da je bila neka odron ekipa.

Za kraj, Bekrić je i meni, kao i većini raje veoma drag igrač, ali se bojim da će zarad interesa ekipe sve više vremena provoditi na klupi, a Jamak ponovo zacementirati svoje mjesto u prvih 11.

Mnogi se neće složiti sa mnom, ali predpostavljam da će prvi iz ekipe izletjeti Nijema, a u igri u isto vrijeme biti -Svraka - Bekrić - Jamak.

Nemojte me samo napadati za ovo moje mišljenje vezano za Patricka. To je neki moje vlastito mišljenje i vjerovatno će to biti na domaćim tekmama, dok će na strani Patrick imati više prostora za igru, a manje možda Bekrić.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 19 apr 2012, 15:07

Ne mogu se sjetiti u kojoj sam utakmici gledao Pericu, ali znam da je bio spor iako je na toj tekmi odigrao sa Zebom dupli pas, a Zeba majstorski zabio sa vrha 16-erca. Tad je Perica i pored tog pasa odigrao, po meni dosta loše, tromo, nezainteresovano, a mislim da je bila neka odron ekipa.

Leotar ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 19 apr 2012, 15:52

domorocki je napisao/la:Ne mogu se sjetiti u kojoj sam utakmici gledao Pericu, ali znam da je bio spor iako je na toj tekmi odigrao sa Zebom dupli pas, a Zeba majstorski zabio sa vrha 16-erca. Tad je Perica i pored tog pasa odigrao, po meni dosta loše, tromo, nezainteresovano, a mislim da je bila neka odron ekipa.

Leotar ;)
I kao igrac i kao osoba mali Perica je obicna fukara...
Nedo mu bog da dodje u BL!!!covjek koji nema obraz i svoje ja ne treba nikome pa cak ni ljutom protivniku!!!

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 19 apr 2012, 15:53

Preokret Željine sezone je postavljanje Guše na gol šta god ko mislio i rekao

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 apr 2012, 15:56

domorocki je napisao/la:Ne mogu se sjetiti u kojoj sam utakmici gledao Pericu, ali znam da je bio spor iako je na toj tekmi odigrao sa Zebom dupli pas, a Zeba majstorski zabio sa vrha 16-erca. Tad je Perica i pored tog pasa odigrao, po meni dosta loše, tromo, nezainteresovano, a mislim da je bila neka odron ekipa.

Leotar ;)
Da, upravu si, tu tekmu je igrao protiv Leotara. Ali je u toj utakmici mali Zola bio naš najbolji igrač. Zola razvaljivao, u par navrata dugim loptam promjenio pravac napada, stizao i naprijed i nazad, za njega nije bilo izgubljene lopte. Za razliku od Stančeskog, koji je bio dosta statičan i nezainteresovan. Imao je tada Perica i jedan dobar šut sa 25-30 metara, čini mi se prečku pogodio, ali i pored toga na mene nije ostavio neki jak utisak.

Zadnjih pola sata smo stali protiv Leotara, nešto slično kao i protiv Slobode. Zato sam i rekao neka odron ekipa. Dosta više o Stančeskom. Odoh na temu tamo jednog kluba, tamo pravo interesantno. ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 19 apr 2012, 16:24

Svakako mu u maju istice ugovor, da je Mesi od njega vise fajde nema

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 apr 2012, 16:39

bambur je napisao/la:Nijednu ali i to mi je dovoljno da znam kvalitete i mogućnosti Jamaka ;)
Veze ti nemas ;) da i ja tebi namignem ...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 apr 2012, 17:15

Plavetnilo je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Opet Nikica Tomas pomoćni sudija protiv Borca u subotu. :lol:
.. Drugo, svaki prekrsaj, odsajd, sve lik svira, vidi se da smo mu mrski...
Ili si se ti krivo izrazio ili ja ne kontam šta si ti htio reći jer mi se čini da mu je upravo to posao, suditi sve što treba suditi kako nama tako i drugima.
Ne, mislio sam na to da samo tako nama sudi.. Svaki manji kontakt prekrsaj, i par puta je pogrijesio oko auta cija treba biti lopta, dosudio nam ofsajd.. itd. To je sve bilo samo za 30 min igre u Banja Luci, i bas sam se do tada bio nervirao najvise zbog njega, i njegovih odluka na nasu stetu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 19 apr 2012, 20:43

Za ove pojedine kriticare. Glupa vam je prica tko je bolji i tko treba igrati. Ekipa sastavljenja od Guse, Vasilica, Bogija, Cole, Kvese, Svrake, Zebe, Jamaka (Bekrica?), Beslije, Adilovica, Ramica, Selimovica, Stanica & Zolotica je jos uvijek prva na tabeli i ima priliku da osvoji duplu krunu. Ja ovdje ne vidim Stancevkog i Markovica nigdje? Ovi nabrojani momci gore su nosioci nase igre i igraju po zaslugama. Jamak ce igrati dok god izgara na terenu, gine i pritom zna donjeti prevagu na terenu kao i Svraka. Stanic se gura jer je mladi reprezentacivac i takvi igraci su skoni oscilacijama tokom cijele sezone. Za njegove van terenske aktivnosti ne znam i ne zelim komentarisati. valjda Amar najbolje zna i nema potreba nekoga kritikovati i petljati se covjeku u posao koji je vise od bilo cega u nasem KLUBU, ARGUMENTOVANO. :!:

Neko je spominjao da nas je Stancevski razvalio u finalu kupa 2009/10. Naravno, ali to je 2009/10 i forma nije vjecna. A druga stvar je biti faca na terenu kada jedna cijela ekipa izgara radi jednog igraca i ceka da taj uradi nesto. Zao mi Stancevkog, ali sta je, tu je. Nema srece, a ni mjesta u ovoj ekipi upravo kako tvrde iskusniji forumasi. Sto se Markovica tice, ima dosta prica oko njega, jedna od njih je prodaje meca u utakmici protiv Zrinskog (3:3). Ali to je sve mahalska prica i ne treba to sve zdravo za gotovo svatati. Moje misljenje bi bilo, da ga je jednostavno Benjo istisnuo iz tima, a ujedno je Benjo nase dijete, takoder i mladi reprezentativac pa je ujedno realnije gurati Benju nego Markovica.

Onaj tko poredi evropske timove i nas, stvarno nije dobar. Samo neka pogleda budet Hapoela ili Macabia od 20 mil € godisnje i naseg od jedva 2 mil KM godisnje pa ce mu valjda biti nesto jasnije nakon toga, plus deset puta jace nacionale lige od nasih :!:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 19 apr 2012, 21:02

@BlueTiger

Nisu ovo kritike uopče bile. Ovo je bilo moje mišljenje kakav je igrač Stančeski i Marković i kakav je Jamak ili Stanić.Dat ću te jedan primjer iz evropskih ekipa. Man. City i Mancini je morao da trpi Balotelija i stavlja ga ispred Džeke zbog reprezentacije Italije koja je rekla da Maria gleda kao prvog napadača, ali da mora da igra u timu. I ako ga je Mancini trpio i ako su pobjeđivali morao ga je izbaciti iz ekipe zato što je kreten, a opet s druge strane je dŽEKO BIO NA KLUPI I AKO JE BOLJI IGRAČ od Maria. Kod nas nije takva situacija da je neki igrač kreten, več Čolić igra zbog reprezentacije,Jamak ulazi iz poznati razloga, što naravno vrijedi i za Stanića. Pratim ja Žrelju mnogo godina i niko meni ne može reći da je Stanić, Jamak bolji od Stančeskog u bilo kojem smislu i da njih dvojica imaju prednost ispred njega, pa i Markovića koji je igrač za Čolića, ali gore sam naveo šta je u pitanju.
Amar radi svoj posao dobro, pravi rezultate i to je najvažnije. I ja nisam kritikovao nikoga niti sam napisao da Stančeski treba igrati od početka, niti da treba ubaciti Markoviča na beka, nego sam pisao o kvaliteti.
Svraka je prošlih godina bio na nivou Jamaka, ali je momak bljesnuo i nadam se da neće biti kratko i da se fino proda aBd.
Potpis!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 19 apr 2012, 21:19

Ne znam cemu suplja,ako Amar vrati Nikolu(Nikica)u tim vjerujte zna sta radi.

Samo coooooooooooooool
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 apr 2012, 21:21

Goran Marković - 26 godina
Benjamin Čolić - nepunih 21
Da se ne lažemo, nit je Benjo igračina, nit je Marković fudbaler koji donosi prevagu. Što bi se šanerski reklo, u 5 deka. Što u tom slučaju da se gura Marković koji je stariji, manja mogućnost da se dobro proda, a Benjo s druge strane ima budućnost pred sobom, član je mlade reprezentacije, ima prostora za rad i napredak i ako Bog da možemo ga prodat kroz sezonu, dvije dosta masno za naše uslove. Da se ne lažemo, razlike u kvalitetu gotovo da i nema, il je mala, ali navedeni razlozi su dovoljni da Benjo ima zagarantovano mjesto u prvih 11 i da ga istrpimo iako isrekno mislim da je trenutno najslabija karika u našem timu. ;)

Jamak je s druge strane svojim partijama pokazao kvalitet, htjenje, borbenost i jedan je od igrača u najboljoj formi trenutno, zašto da sjedi na klupi kad ima mjesta, zbog zlih jezika ? Nikad, Amar je svjestan svega hvala Bogu i bit će kako on kaže ! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 apr 2012, 22:08

avlami97 je napisao/la:

Leotar ;)
Da, upravu si, tu tekmu je igrao protiv Leotara. Ali je u toj utakmici mali Zola bio naš najbolji igrač. Zola razvaljivao, u par navrata dugim loptam promjenio pravac napada, stizao i naprijed i nazad, za njega nije bilo izgubljene lopte. Za razliku od Stančeskog, koji je bio dosta statičan i nezainteresovan. Imao je tada Perica i jedan dobar šut sa 25-30 metara, čini mi se prečku pogodio, ali i pored toga na mene nije ostavio neki jak utisak.

Zadnjih pola sata smo stali protiv Leotara, nešto slično kao i protiv Slobode. Zato sam i rekao neka odron ekipa. Dosta više o Stančeskom. Odoh na temu tamo jednog kluba, tamo pravo interesantno. ;)
To je utakmica protiv Rudara kad je Perica sa centra probao sut (Tripic bio na zemlji), al Tripic jedvitim jadima vrhovima prstiju dohvatio loptu i ona pogodila precku...

maknadi
Kontakt:

Post Postao/la maknadi » 19 apr 2012, 22:21

BlueTiger je napisao/la:Za ove pojedine kriticare. Glupa vam je prica tko je bolji i tko treba igrati. Ekipa sastavljenja od Guse, Vasilica, Bogija, Cole, Kvese, Svrake, Zebe, Jamaka (Bekrica?), Beslije, Adilovica, Ramica, Selimovica, Stanica & Zolotica je jos uvijek prva na tabeli i ima priliku da osvoji duplu krunu. Ja ovdje ne vidim Stancevkog i Markovica nigdje? Ovi nabrojani momci gore su nosioci nase igre i igraju po zaslugama. Jamak ce igrati dok god izgara na terenu, gine i pritom zna donjeti prevagu na terenu kao i Svraka. Stanic se gura jer je mladi reprezentacivac i takvi igraci su skoni oscilacijama tokom cijele sezone. Za njegove van terenske aktivnosti ne znam i ne zelim komentarisati. valjda Amar najbolje zna i nema potreba nekoga kritikovati i petljati se covjeku u posao koji je vise od bilo cega u nasem KLUBU, ARGUMENTOVANO. :!:

Neko je spominjao da nas je Stancevski razvalio u finalu kupa 2009/10. Naravno, ali to je 2009/10 i forma nije vjecna. A druga stvar je biti faca na terenu kada jedna cijela ekipa izgara radi jednog igraca i ceka da taj uradi nesto. Zao mi Stancevkog, ali sta je, tu je. Nema srece, a ni mjesta u ovoj ekipi upravo kako tvrde iskusniji forumasi. Sto se Markovica tice, ima dosta prica oko njega, jedna od njih je prodaje meca u utakmici protiv Zrinskog (3:3). Ali to je sve mahalska prica i ne treba to sve zdravo za gotovo svatati. Moje misljenje bi bilo, da ga je jednostavno Benjo istisnuo iz tima, a ujedno je Benjo nase dijete, takoder i mladi reprezentativac pa je ujedno realnije gurati Benju nego Markovica.

Onaj tko poredi evropske timove i nas, stvarno nije dobar. Samo neka pogleda budet Hapoela ili Macabia od 20 mil € godisnje i naseg od jedva 2 mil KM godisnje pa ce mu valjda biti nesto jasnije nakon toga, plus deset puta jace nacionale lige od nasih :!:

Ne mozes ni vidjeti u ekipi igraca koji ne igra kod nas :mrgreen: :mrgreen:

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 19 apr 2012, 22:49

slika

S V I !
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 19 apr 2012, 22:58

Aldinn1 je napisao/la:@BlueTiger

Nisu ovo kritike uopče bile. Ovo je bilo moje mišljenje kakav je igrač Stančeski i Marković i kakav je Jamak ili Stanić.Dat ću te jedan primjer iz evropskih ekipa. Man. City i Mancini je morao da trpi Balotelija i stavlja ga ispred Džeke zbog reprezentacije Italije koja je rekla da Maria gleda kao prvog napadača, ali da mora da igra u timu. I ako ga je Mancini trpio i ako su pobjeđivali morao ga je izbaciti iz ekipe zato što je kreten, a opet s druge strane je dŽEKO BIO NA KLUPI I AKO JE BOLJI IGRAČ od Maria. Kod nas nije takva situacija da je neki igrač kreten, več Čolić igra zbog reprezentacije,Jamak ulazi iz poznati razloga, što naravno vrijedi i za Stanića. Pratim ja Žrelju mnogo godina i niko meni ne može reći da je Stanić, Jamak bolji od Stančeskog u bilo kojem smislu i da njih dvojica imaju prednost ispred njega, pa i Markovića koji je igrač za Čolića, ali gore sam naveo šta je u pitanju.
Amar radi svoj posao dobro, pravi rezultate i to je najvažnije. I ja nisam kritikovao nikoga niti sam napisao da Stančeski treba igrati od početka, niti da treba ubaciti Markoviča na beka, nego sam pisao o kvaliteti.
Svraka je prošlih godina bio na nivou Jamaka, ali je momak bljesnuo i nadam se da neće biti kratko i da se fino proda aBd.

Kakva je ovo neznalica,samo mi reci dokle ide ta tvoja djecija masta,pa ti nemas ni muda da ovdje kazes da bi radije gledao Stanceskog i Markovica iz tebi samo poznatih razloga,pa Markovic kad je igrao patnja je bila konstantno,onda guras ovog Stanceskog koji je starac od 25-26 godina..covjek nemoze meda shvati.
I te price o kvalitetu su tako licmjerne pa reci mi kako su to kvalitetniji ovi od Jamaka i ostalih kad s Jamakom u ekipi nismo izgubili neznam ni ja koliko utakmica u kojima je jamak konstantno bio medju boljim igracima na terenu, dok taj stanceski dobije priliku na grbavici i momak ne spoji 3 pasa za utakmicu..Problem je sto ti imas ness licno pritiv Jamaka i ostale zeljine djece jer vidi se ocigledno je da svjesno ciljas na djecu sa sljake..
Ako si pratio ovaj niz je poceo izbacivanjem markovica i savica iz ekipe tu su upali mali benjo i jamak i ostalo je historija,slucajno ili ne tako je pasa a ti ovdje nastavi izigravat klovna i nastavi zabavljat raju svojim glupostima

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 19 apr 2012, 23:12

Braco draga smoriste tom pricom evo 2 stranice,glava me zabolila.Hoce li neko nesto pisat u vezi utakmice Zeljo-Borac????
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 19 apr 2012, 23:17

MarkoDa je napisao/la:Braco draga smoriste tom pricom evo 2 stranice,glava me zabolila.Hoce li neko nesto pisat u vezi utakmice Zeljo-Borac????
slika

SAMO ŠIRITE, a ima raje da piše konstruktivne i čitljive postove :mrgreen:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 apr 2012, 23:42

slika

:lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.