Nazad ste losi havarijaLjoZee je napisao/la:E da je samo protiv vas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nazad ste losi havarijaLjoZee je napisao/la:E da je samo protiv vas
Penaltiky je napisao/la:Ima tu par faktora oko Radnika.
Grad sam po sebi ima oko 40.000 stanovnika. A Bijeljina ima više fudbalskih klubova nego London **** ih
Pola tih stanovnika su iz Tuzle, Sarajeva pa i ne osjećaju Radnik. A oni koji su ga osjećali su u Tuzli, Sarajevu, Njemačkoj, Americi.
Od ovih 20k koji su starosjedioci 1/3 je baza Radnika, znači 8000 ljudi a 2000-3000 interesuje fudbal i dobiješ tu posjetu.
Ako bi Radnik pravio uspjehe i nastavio mogao bi i skupiti neku bazu u budućnosti.
A sve ko cekam da tu ko dodje, ali svi sto dodju ne igraju nazadprisonbreak je napisao/la:Nazad ste losi havarijaLjoZee je napisao/la:E da je samo protiv vas
Ma vala i Mladost a i Borac prema naprijed osakaceniLjoZee je napisao/la:A sve ko cekam da tu ko dodje, ali svi sto dodju ne igraju nazadprisonbreak je napisao/la:Nazad ste losi havarijaLjoZee je napisao/la:E da je samo protiv vas![]()
Sad definitvno najlosi dio tima Zeljinog je odbrana s tim sto su izgledali solidno ova dva kola, ali vala nije da je bilo nekih sansi protivnika da kazes sad.
Protiv Zrinjskog da, al cuj protiv Celika, kakav je to faktor Celikprisonbreak je napisao/la: Ma vala i Mladost a i Borac prema naprijed osakacenividjet cemo protiv Zrinjskog i Celika kako ce ici
Cuj kakav je faktor haha pa 1-2 eto kakav faktor, ukratko receno.irfo je napisao/la:Protiv Zrinjskog da, al cuj protiv Celika, kakav je to faktor Celikprisonbreak je napisao/la: Ma vala i Mladost a i Borac prema naprijed osakacenividjet cemo protiv Zrinjskog i Celika kako ce ici
, pa jaci su i Mladost i Borac
Samo nemoj da te nema 3 dana na forumu poslije Zenice. Iznenadite nasirfo je napisao/la:Protiv Zrinjskog da, al cuj protiv Celika, kakav je to faktor Celikprisonbreak je napisao/la: Ma vala i Mladost a i Borac prema naprijed osakacenividjet cemo protiv Zrinjskog i Celika kako ce ici
Na njima cemo popravljat go razlikuredbull93 je napisao/la:Cuj kakav je faktor haha pa 1-2 eto kakav faktor, ukratko receno.irfo je napisao/la:Protiv Zrinjskog da, al cuj protiv Celika, kakav je to faktor Celikprisonbreak je napisao/la: Ma vala i Mladost a i Borac prema naprijed osakacenividjet cemo protiv Zrinjskog i Celika kako ce ici
Zasto? Zato sto najavljujemo pobjedu protiv Zelje mi uzeli 8 tirulairfo je napisao/la:Reko bi covjek Celik uzeo 8 od zadnjih 10 titula kako pisu njihovi navijaci, a istina je da ih savez spasava svake godine da ne odu u donji rang
Jedino sto im valja je ta sredina, i stvarno je dobra sredina. Napad im je dobar kad je stakleni tu. Imaju jedno krilo da valja.miky_hz je napisao/la:Dobro bas pojacanje za Zeljeznicar,ime je Stilic ipak za PL ligu. Samo imaju sad tu igraca za 10-tku i visak vjerorovatno,komotno mogu Ramovica pustit ili tako nekog,dosta igraca je na slican kalup(Mujezinovic,Alispahic,Ramovic,Stilic) sve su to realno 10-tke,ono mogu oni na drugom mjestu igrat al nije to to.Jedino ko Zrinjski da pocnu sa dva ofanzivna vezna igrat,al opet nemaju ni pravog razbijaca nekog sam da igra.Zanimljivo ce biti vidjeti kako ce se minutaza tu raspodjelit.
prisonbreak je napisao/la:Zasto? Zato sto najavljujemo pobjedu protiv Zelje mi uzeli 8 tirulairfo je napisao/la:Reko bi covjek Celik uzeo 8 od zadnjih 10 titula kako pisu njihovi navijaci, a istina je da ih savez spasava svake godine da ne odu u donji rang![]()
Smjesna vam je ekipa, ni Evropu necete izboriti, a vi se nadate tituli
Cuj nas savez spasava, pa taj isti savez je vama dao sve titule koje ste osvojili, sve preko morza, a sad nesto pricate
Ramović ide najvjerovatnije.miky_hz je napisao/la:Dobro bas pojacanje za Zeljeznicar,ime je Stilic ipak za PL ligu. Samo imaju sad tu igraca za 10-tku i visak vjerorovatno,komotno mogu Ramovica pustit ili tako nekog,dosta igraca je na slican kalup(Mujezinovic,Alispahic,Ramovic,Stilic) sve su to realno 10-tke,ono mogu oni na drugom mjestu igrat al nije to to.Jedino ko Zrinjski da pocnu sa dva ofanzivna vezna igrat,al opet nemaju ni pravog razbijaca nekog sam da igra.Zanimljivo ce biti vidjeti kako ce se minutaza tu raspodjelit.
Mislio sam da je ozbiljniji a lik je postao najveca smijurija Premijer lige.Penaltiky je napisao/la:Bošnjaković: Predstavljeni smo kao pretedenti za titulu, ali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.