Treba mu ebat majku, covjek nas je unistio svojim odlukama u Banja Luci.. Prvo nije ni pao, kao sto bi svaki sudija u nasoj ligi kad zeli da prekine, kada su ga pogodili, on bi vrlo rado i nastavio da nije glavni sudija bio pri sebi.. Drugo, svaki prekrsaj, odsajd, sve lik svira, vidi se da smo mu mrski...ellaxaz je napisao/la:Opet Nikica Tomas pomoćni sudija protiv Borca u subotu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Ili si se ti krivo izrazio ili ja ne kontam šta si ti htio reći jer mi se čini da mu je upravo to posao, suditi sve što treba suditi kako nama tako i drugima.Baja_Zvjerka je napisao/la:.. Drugo, svaki prekrsaj, odsajd, sve lik svira, vidi se da smo mu mrski...ellaxaz je napisao/la:Opet Nikica Tomas pomoćni sudija protiv Borca u subotu.
Biščević: Objasniti djeci važnost bavljenja sportom
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bi ... ja-sportom" onclick="window.open(this.href);return false;
svaka čast za ovaj potez, konačno nešto pametno
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bi ... ja-sportom" onclick="window.open(this.href);return false;
svaka čast za ovaj potez, konačno nešto pametno

DRUG NEBI TI PUNCA
Pa kad je tako sve i kad mu je radijus kretanje 15 metara i zna se da neće da trči zašto je doveden onda? Da sjedi na klupi eto onako i da mu se daje plata bezveze. To nije istina što si napisao, momak možda i nema neke trkačke sposbnosti, ali je igračina. Kad se već priča o tim trkačima kao Jamak, Svraka zato smo u evropi trkački za 20 minuta primili tri komada. Ta ti priča baš nikako ne stoji.avlami97 je napisao/la:Kakav Perica? Koga izbaciti? Patricka, Jamaka, Svraku, Bekrića, Zebu, Bešu....? Pa i ovi standardni se bore za mjesto u timu. Nekada neko nema mjesta. Ne mogu svi igrati.
Perica je igrač u kojoj cijela ekipa mora igrati za njega. Ne može da trči. Radijus kretanja 15 m. jeste znalac, al' sa tim načinom igre ne bi imao mjesta u Želji ni prije 25-30 godina. Pa, Meša, Škoro, Šaban su u svoje vrijeme deset puta više trčili nego on sada.
Zar je bitno kada je tekma? Bitno je da igra Željo, a uz to volio bih da ne pada kiša. Moje godine ne podnose vlagu, a možda upravo i zbog Željinih kišnih tekmi.
U subotu će biti jedno3-4 milje, a tako je i najbolje, bar za mene. Nije prevelika gužva, atmosfera super i što je najbitnije poznata raja. Znam kako ko diše, šta će ko kada prokomentarisati, a ne kada nas je previše, pa mi zazmu mjesto, galame, psuju, a nakon 10 minuta govore, neće mene Grbavica zadugo vidjeti. ne volim kada takvi dolaze.
Ni Zeba nije neki trkač pa igra..
Ovdje skroz neka druga priča u pitanju, koju vjerovatno niko ne zna. Podržavam Amara u svemu i uvijek ću podržavati, ali ovo što se radi s nekim igračima zbog nečiji hirova mislim da nije ok. To se odnosi na Stančeskog i Markovića. Dva vrlo kvalitetna igrača i puno bolji i od Jamaka, Staniča i ostali koji ulaze.
Ne kažem da trebaju biti u prvi jedanaest, ali da trebaju ulaziti u igru često, to svakako da.
Potpis!
Stančeski sigurno nije bolji od Jamaka.Ako si gledao utakmicu protiv Čelika sve ti je jasno 
A što se tiče Zebe, Zeba od prošle i Zeba od ove sezone se ne mogu porediti.Ove sezone Zajko grize na terenu, bori se za svaku loptu, trči, kao da mu je 20 godina i kao da se tek dokazuje.Dok je prošle sezone igrao nonšalantno, opušteno, bez mnogo borbe, sve suprotno od ovog sada.

A što se tiče Zebe, Zeba od prošle i Zeba od ove sezone se ne mogu porediti.Ove sezone Zajko grize na terenu, bori se za svaku loptu, trči, kao da mu je 20 godina i kao da se tek dokazuje.Dok je prošle sezone igrao nonšalantno, opušteno, bez mnogo borbe, sve suprotno od ovog sada.
DRUG NEBI TI PUNCA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hoce oni(perica i goran) da provode Amaru, e pa nek provode, al nece igrati, uostalom mi smo ovih 26 utakmica bez njih dvojice ostvarili, a sa jamakom, svrakom i ostalim "neznalicama", tako da bi bilo van svake pameti ih ubacivati u igru sada kada se ova ekipa uigrala i pocela ostvarivati ono zbog cega su placeni
Za zivot cijeli!
Realno Jamak nema mjesta ni medju 22 a kamoli medju 11 i nije mi jasno kako on igra. S druge strane Perica nas je ubio na onom finalu Kupa i to je bilo to od njega. Iskreno ni meni nije jasno što ga plaćamo kad već nije ni blizu ekipe i ne sjećam se kad je odigrao minute
- eliminator
- Kontakt:
joj sto ne mogu ovih "strucnjaka"bambur je napisao/la:Realno Jamak nema mjesta ni medju 22 a kamoli medju 11 i nije mi jasno kako on igra. S druge strane Perica nas je ubio na onom finalu Kupa i to je bilo to od njega. Iskreno ni meni nije jasno što ga plaćamo kad već nije ni blizu ekipe i ne sjećam se kad je odigrao minute
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ma pišite vi ša hoćete, Jamak je svojim igrama, trudom i radom na treningu zaslužio da igra prvu postavu, sreća pa to Amar cijeni za razliku od nas ovdje na forumu.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kad pročitam ovaj post zapitam se jesi li ti pregledao makar jednu utakmicu Želje ove sezonebambur je napisao/la:Realno Jamak nema mjesta ni medju 22 a kamoli medju 11 i nije mi jasno kako on igra. S druge strane Perica nas je ubio na onom finalu Kupa i to je bilo to od njega. Iskreno ni meni nije jasno što ga plaćamo kad već nije ni blizu ekipe i ne sjećam se kad je odigrao minute
DRUG NEBI TI PUNCA
Onaj Selimovićev ofsajd je bila greška, što jest jest.Plavetnilo je napisao/la:Ili si se ti krivo izrazio ili ja ne kontam šta si ti htio reći jer mi se čini da mu je upravo to posao, suditi sve što treba suditi kako nama tako i drugima.Baja_Zvjerka je napisao/la:.. Drugo, svaki prekrsaj, odsajd, sve lik svira, vidi se da smo mu mrski...ellaxaz je napisao/la:Opet Nikica Tomas pomoćni sudija protiv Borca u subotu.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Nijednu ali i to mi je dovoljno da znam kvalitete i mogućnosti Jamaka 

nemoj više pisati gluposti živ biobambur je napisao/la:Nijednu ali i to mi je dovoljno da znam kvalitete i mogućnosti Jamaka

DRUG NEBI TI PUNCA
- eliminator
- Kontakt:
HAHAHHAHAHAHAHA sta ima fergusonebambur je napisao/la:Nijednu ali i to mi je dovoljno da znam kvalitete i mogućnosti Jamaka
Neću samo mi odgovori od koga je on to bolji u našem veznom redu pa zaslužuje da igra ? Ili mi reci po redu kada se uzmu naši vezni igrači koje mjesto on zauzima ? osmo ili deveto ?bagrcavi je napisao/la:nemoj više pisati gluposti živ biobambur je napisao/la:Nijednu ali i to mi je dovoljno da znam kvalitete i mogućnosti Jamaka
Kako možeš govoriti da je Jamak loš, ako nisi ni jedne utakmice pogledao ?
Na poziciji koju Jamak igra, imamo samo jednog kvalitetnijeg igrača a to je Samir Bekrić

Na poziciji koju Jamak igra, imamo samo jednog kvalitetnijeg igrača a to je Samir Bekrić

DRUG NEBI TI PUNCA
I ti vjeruješ u ovo što sam rekao za gledanje utakmica ?bagrcavi je napisao/la:Kako možeš govoriti da je Jamak loš, ako nisi ni jedne utakmice pogledao ?![]()
![]()

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bravoGaetanoScirea je napisao/la:Ma pišite vi ša hoćete, Jamak je svojim igrama, trudom i radom na treningu zaslužio da igra prvu postavu, sreća pa to Amar cijeni za razliku od nas ovdje na forumu.
Za zivot cijeli!
Ja sam prošle sezone nerijetko kritikovao Zebu. Zeba ove godine uklizava, trči, ganja. Neuporedivo u odnosu na prošlu godinu. Svaka čast, velika promjena u stavu i pristupu. Sad je zaista nekoliko stepenica iznad ove naše lige. Što se vidi i po našim rezultatima.bagrcavi je napisao/la:Stančeski sigurno nije bolji od Jamaka.Ako si gledao utakmicu protiv Čelika sve ti je jasno
Za ove Pericine advokate: Perica zabije 2 gola Fojnici na prijateljskoj utakmici i odma je igračina. Btw, te golove nismo ni vidjeli. Možda je čovjek bio sretan i pogodila ga lopta i otišla u gol, a mi ovdje o njemu raspravu razvili.
Elem, Perica ima znanje i talenat, to ne sporim. Međutim ima očito problem zbog kojeg ne igra. A da je Amar taj problem dobro riješio govore naši rezultati.
Ne znam šta bi trebo Jamak da uradi da bi zadovoljio forumaše (ako je to uopšte potrebno)? Jel ko vidio onaj gol protiv Čelika? Ne sjećam se baš da je Perica igdje zabio onakav gol. Pored toga Jamak je ove polusezone svaki ulazak u igru dobro iskoristio, zbog čega je na kraju zauzeo Bekrićevo mjesto u sastavu.
Dalje, Perica je nizak i spor da bi zauzeo neku od pozicija koje popunjavaju Stanić, Svraka, Nyema ili Jamak.
Kad god sam gledao Pericu na Grbavici, činilo mi se da igra preko neke stvari, dok se kod Jamaka vidi da jedva čeka igru, da ima uvijek tremu i da je željan i igre i golova (zbog toga je ranije griješio, ali se radom i trudom sve ispraviti može, što možemo jasno vidjeti).
Uglavnom, Perica nije ni prvi ni zadnji koji je došao sa velikom reputacijom, a kojega je ubrzo pretekao onaj koji ima veću želju i volju.
Bilo bi mi drago da imamo više koristi od njega i da se i on uključi kao aktivan član ekipe, ali sada nisam baš optimista. Volio bi kad bi se i on popravio kao i Zeba.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mojne se izvlaciti sad, dovoljno si rekaobambur je napisao/la:I ti vjeruješ u ovo što sam rekao za gledanje utakmica ?bagrcavi je napisao/la:Kako možeš govoriti da je Jamak loš, ako nisi ni jedne utakmice pogledao ?![]()
![]()
Na poziciji koju Jamak igra, imamo samo jednog kvalitetnijeg igrača a to je Samir BekrićUhvati se knjige brzo će mrak valja spavati
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.