Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la LjoZee » 29 jul 2019, 15:44

MortemHz je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Vidim da se iz Sarajeva zale za Jug sto nisu dali. Napisao sam na nasoj temi da bi sigurno sve isarali i polijepili ovi sto furaju taj stil. Vise puta niste ispali fer prema nasem stadionu kakav god da je, a nisu ni vasi igraci. Privatno nek pricaju sta zele jer ne znam ni sta nasi pricaju u vezi te relacije Sarajevo-Zeljo, ali pokusavati ispasti smijesan i ponizavati nekog i poslije kao upit da se igra tu. Od slike Dine Selimovica preko slike stolica i “hvaljenja” za to djelo do ispada kapitena. Zamijenite stvari pa razmislite da li bi vi na nasem mjestu dali stadion. Cast navijacima Sarajeva koji i dodju kad je derbi pa budemo svi zajedno. Za njih uvijek bujrum i kad je derbi ili slicno.
Vrlo dobro znaš da su gradonačelnik i Rile progurali tu priču i da je zato bio sastanak, isto tako znaš i da je originalno samo Čeliku poslan upit, odnosno gradu Zenici. :D
Što ne kažeš kako je počelo to? Manijaci su prije toga izvaljivali česme i gađali ljude na istoku Koševa a i čupali su stolice u više navrata.

2014 - ''Do obračuna specijalaca i navijača Željezničara došlo je nakon što je Plavima poništen gol zbog ofsajda u samom finišu utakmice, zbog čega su Manijaci počeli čupati stolice na južnoj tribini te su razvalili i dio zaštitne ograde.''
2018 - ''Ogorčeni navijači Željezničara sinoć čupali stolice na Koševu i vrijeđali fudbalere.''

Ovo su samo najsvježiji primjeri.
Ja sam odmah rekao da se politika ne mijesa. Oni gledaju samo kako da u medijama se ne brukaju, ali nek se brukaju kad na vrijeme nisu reagovali i kad su prosipali suplju. Trebala je i vasa Uprava na vrijeme obavijestiti javnost da ne moze trece pretkolo na Kosevu i na taj nacin napraviti neki pritisak na ove politicare.
Je li se vas direktor bivsi sad slikao pored urusenog krova nekad davno i to osmijehom?
Ne opravdam ja uopste nijedno cupanje, gadjanje niti bilo sta slicno tome. Jadan nacin ispoljavanja emocija ili cega vec. Da ste vi u nasem polozaju ne vjerujem da bi dopustili da igramo ili bi stavili uslove kao mi. Da se ne bi neko nadovezao igrali smo i mi na Kosevu, ali to ne mogu izjednaciti jer je to gradsko. Tu moze i Olimpik i Vrbanjusa i ko god zeli i plati Centru.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

maraBL
Kontakt:

Post Postao/la maraBL » 29 jul 2019, 16:32

Pozdrav da li neko moze da mi pošalje link od posljednje emisije bht1 o premijer ligi
& & ?
FC LIVERPOOL

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 29 jul 2019, 22:09

Pratim ovu sapunicu oko stadiona za pitare, jel vi uopste znate koliko se sramotite sa svom tom pricom. Jasno smo pokazali UEFA da nismo civilizovani ni da stadion podijelimo.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 29 jul 2019, 22:24

Čestitke ekipi Željezničara na velikoj pobjedi protiv konkurenta za ispadanje.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 jul 2019, 22:25

Pite su u slicnoj gabuli ko i mi za stadion u smislu da je stadion gradski i onda mozes samo cekat novu laz izabranih politicara o obnovi, rekonstrukciji bla bla. Ova prica sa ajnadzicem jel ajnadzic me uveliko podsjeca na masu pricu kad ono najavi jasmin da ce stadion biti spreman za euro utakmice.ni stdiona ni evrope...
Iz zelje su imali priliku postupit gospodski al dzaba kad je to nasa japija koliko god se trsili metropola ovo ono isti krac drugo pakovanje.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 29 jul 2019, 22:46

maraBL je napisao/la:Pozdrav da li neko moze da mi pošalje link od posljednje emisije bht1 o premijer ligi
Izgleda da nema nigdje, i ja sam trazio. 27.05. zadnja emisija koja ima na netu
Jedan grad, jedna ljubav!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2019, 10:52

Gifron je napisao/la:
maraBL je napisao/la:Pozdrav da li neko moze da mi pošalje link od posljednje emisije bht1 o premijer ligi
Izgleda da nema nigdje, i ja sam trazio. 27.05. zadnja emisija koja ima na netu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 jul 2019, 10:58

U susretu Zrinjski-Velez komentator rece da je iz Zrinjskog otislo 15 igraca, a doslo 11 novih, ako se dobro sjecam. Pa to je i vise nego puno jbt.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 30 jul 2019, 11:55

Od tih 15 koji su otisli, 3 ili 4 su mozda imali bitniju ulogu u timu, a od ovih 11 sto su dosli vecina su ozbiljna imena za PL
Don't believe the hype.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 jul 2019, 17:55

Cipetic ce biti odlicno pojacanje za Siroki, odlicno je od8grao protiv Slobode.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 30 jul 2019, 18:55

Vječna tabela Premijer lige Bosne i Hercegovine

1. Sarajevo

(...)

:bih:

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 30 jul 2019, 20:03

Sta mi mozemo ocekivati, pa odabir stadiona smo sveki na najgori balkanizam. Mogu misliti kako ce nas tek nakon ovoga gledati u uefi, kao parazite, krpelje. Mi sami moramo poraditi na nasoj pristojnosti, uctivosti, civiliziranosti. A nazalost, nasi klubovi se ponasaju kao da ih forumasi sa pdf prepucavanja vode. Osramotili smo se opet, nije da nam je prvi put.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 30 jul 2019, 20:13

MakabiTuzla je napisao/la:Sta mi mozemo ocekivati, pa odabir stadiona smo sveki na najgori balkanizam. Mogu misliti kako ce nas tek nakon ovoga gledati u uefi, kao parazite, krpelje. Mi sami moramo poraditi na nasoj pristojnosti, uctivosti, civiliziranosti. A nazalost, nasi klubovi se ponasaju kao da ih forumasi sa pdf prepucavanja vode. Osramotili smo se opet, nije da nam je prvi put.
Ne razumijem, zasto smo se osramotili ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 30 jul 2019, 20:20

brile je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:Sta mi mozemo ocekivati, pa odabir stadiona smo sveki na najgori balkanizam. Mogu misliti kako ce nas tek nakon ovoga gledati u uefi, kao parazite, krpelje. Mi sami moramo poraditi na nasoj pristojnosti, uctivosti, civiliziranosti. A nazalost, nasi klubovi se ponasaju kao da ih forumasi sa pdf prepucavanja vode. Osramotili smo se opet, nije da nam je prvi put.
Pa bas u tome sto vi uopste ne shvatate zasto ste se osramotili u kotlini, ustvari i nas, jer pred UEFA smo svi BiH.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 30 jul 2019, 21:11

MakabiTuzla je napisao/la:
brile je napisao/la:
Pa bas u tome sto vi uopste ne shvatate zasto ste se osramotili u kotlini, ustvari i nas, jer pred UEFA smo svi BiH.
Brate poslali dva upita, dobili dvije ponude, izabrali povoljniju i to je to.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 30 jul 2019, 21:31

Sve je u redu, gospodski ste ispratili sve ovo :) Upravo o tome i pricam, korida na Cevljanovicima je bila uzor kulture za vas, kotlinski, odabir stadiona.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2019, 00:27

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 31 jul 2019, 07:49

MakabiTuzla je napisao/la:Sve je u redu, gospodski ste ispratili sve ovo :) Upravo o tome i pricam, korida na Cevljanovicima je bila uzor kulture za vas, kotlinski, odabir stadiona.
Sam sebi skačeš u usta. Lijep pozdrav.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 31 jul 2019, 09:38

Biće dobra ova utakmica u Mostaru za vikend. Velež mora ići na 3 boda, ne toliko zbog tabele **** tabelu tek je august al onako zbog atmosfere a Čelik stiže u više nego dobrom raspoloženju. Uglavnom mislim da će biti dobra :)
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 31 jul 2019, 09:55

1-0 za Velež, Brandao iz kontre.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.