Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Agamemnon je napisao/la:Ljudi nemojte unaprijed pricati,tako su u Zelji prekrizili Toure-a.![]()
![]()
Samo sto je kod nas bio mudo.Koktrijeb je napisao/la:Jackson je bio odlican par sezona.
Denis Sadikovic ga tjerao da igra pod povredom, uz to tad je stanje u klubu bilo katastrofa.Heller je napisao/la:Samo sto je kod nas bio mudo.Koktrijeb je napisao/la:Jackson je bio odlican par sezona.
Za ovo mi moj Krleža pare dajemo, a uprava nam ovako zahvaljuje, pa od nas živeAgamemnon je napisao/la:Znaci ovi "zvucniji"cekaju da vide mogul gdje u inostranstvo.Ej tugo.![]()
Valjda ko se prikljuci.
Ja necu na sjever,ja necu doc na sjeverHeller je napisao/la:Za ovo mi moj Krleža pare dajemo, a uprava nam ovako zahvaljuje, pa od nas živeAgamemnon je napisao/la:Znaci ovi "zvucniji"cekaju da vide mogul gdje u inostranstvo.Ej tugo.![]()
Valjda ko se prikljuci.![]()
Mozda ovu dvojicu planira u SloguSkver je napisao/la:Siguran sam da je Azmir zavrsio 90% sto je naumio, samo nece da se jos objavi, pametno....sigurno nije bezveze bio vani, a ovdje moze uzeti igraca kojeg pozeli....valjda ostane nesto i za Sloge.
Alija ostani, ne ustaj...NYKnicks Fan je napisao/la:Joj sto smarate alija ustani da se ja ispruzim
Slazem se.NYKnicks Fan je napisao/la:Joj sto smarate alija ustani da se ja ispruzim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.