FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Raz_ba
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Raz_ba » 25 mar 2010, 12:34

Respektiva je napisao/la:bez brige nas strucnak je predvidio oakve situacije pa je u prelaznom roku trazio sto veci br igraca. a uprava ih je naravno dovela. pa imamo dostojene zamjene
http://www.****/sport/fudbal/a ... -kartonima :D :D

jeste i ova nasa liga pravi cirkus nezna se ko pije ko placa[/quote]

Uplakani ALi zade Hodžić Sarajlić. A što se vi ne žalite savezu i za onu utakmicu protiv Slobode na Koševu koju ste remizirali, što ne pokušate šta fali, ako ne umijete na igru možda preko advokata nešta i uspijete. A možda biste ponovljenu izgubili 3:1 ili tako nekim rezultatom. Jesam kompleksaš! hehehe
A đe da znam?!

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 25 mar 2010, 13:09

ovi strumfovi i smogovi nek se jave kad njihovi "voljeni" klubovi budu igrali u evropi .. ako budu imali obraza, posto ih tamo ljudi buse ko svicarski sir ;) :D

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 25 mar 2010, 13:09

Nego da se vratimo Sarajevu.
Jeli vrijeme da Sarajevo počne dobivati utakmice i kad bolje igra. prošle godine u Travniku branio Hamzić i Sarajevo donijelo 3 boda. Istorija se ponavlja. Alaim ima 3 zuta i brani Hamzić. Škoro napokon može igrati i ako ovo zijanimo nije nam kriv ni savez ni kostolomci nego nespremnost i mala klupa a za to se zna ko je kriv.
Mislim da su u boljoj kondiciji Šaranović, Zeka turković i Safet Sušić nego Ihtijarević, Muminović, Rizvanović i Beloševič. Pa niko nema snage da istrči tri šprinta na utakmici. Šta snaga, Volja i kondicija rade možete vidjeti po Wolfsburgu dok su trčali i dok ih je Magat tjerao kao Bog maglu bili su šampioni NJEMAČKE.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 25 mar 2010, 13:16

meme pitar je napisao/la:Nego da se vratimo Sarajevu.
Jeli vrijeme da Sarajevo počne dobivati utakmice i kad bolje igra. prošle godine u Travniku branio Hamzić i Sarajevo donijelo 3 boda. Istorija se ponavlja. Alaim ima 3 zuta i brani Hamzić. Škoro napokon može igrati i ako ovo zijanimo nije nam kriv ni savez ni kostolomci nego nespremnost i mala klupa a za to se zna ko je kriv.
Mislim da su u boljoj kondiciji Šaranović, Zeka turković i Safet Sušić nego Ihtijarević, Muminović, Rizvanović i Beloševič. Pa niko nema snage da istrči tri šprinta na utakmici. Šta snaga, Volja i kondicija rade možete vidjeti po Wolfsburgu dok su trčali i dok ih je Magat tjerao kao Bog maglu bili su šampioni NJEMAČKE.
Muminovic nema snage?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 mar 2010, 13:23

Butmiran je napisao/la:
Muminovic nema snage?

Za Muminović ne znam ali Rizvanović ima snage za boks meč. Doduše pslije bude poslan na hlađenje, ali nema veze, čovjek ima snage da šamara!
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 mar 2010, 13:36

Nisi mi trn u oku,vec se pravo ismijem kad ti nesto prognoziras pa fulas,aj necu sa tobom vise da se raspravljam.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 mar 2010, 13:38

dirk i harry,
svoja prepucavanja nastavite kroz privatne poruku ili na msn-u.
neću više upozoravati.

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 25 mar 2010, 14:18

Za Muminović ne znam ali Rizvanović ima snage za boks meč. Doduše pslije bude poslan na hlađenje, ali nema veze, čovjek ima snage da šamara![/quote] Al imas humora svaka ti cast,ajde sad pali odavde nisi nam interesantan,prati Slobodu da se neoklizne cujem klizavo je danas,jer ode onda mozda i u 3 ligu nikad se nezna,vidimo se na Kosevu ako i dodjete uopste!RAZ BA al nam se ovaj lik divi on i HARY vise na ovoj temi pisu svaki dan,recite javno znamo da nam se divite!Oovm HARIJU svaka druga ajde ba necu sa tobom vise da raspravljam haha svima lik isto pise ja levata!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 25 mar 2010, 14:30

Pa ispade da je Sarajevo bilo grubo,a fudbaleri Slobode jedva zivu glavu izvukli.Haj navikne covjek nije Slobodi ovo prvi put da batinama rijesava stvari vec mi nije jasan VLATKO GLAVAS sto ih je huskao i bodrio da nekom iz Sarajeva slome nogu.Same izvjave Glavasa u dnevnim novinama dizale su tenzije tipa nema sta Sarajevo traziti,nek se nevade na nama itd,a kako kazu fudbaleri Sarajeva sa klupe Vlatko je svaki pogibneni start hvalio to majstore itd.Samo me interesuje sta ce kad reprezentacija bude igrala na Kosevu taj covjek pricati i kako ce ga Horde docekati. :x

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 mar 2010, 14:49

Vratite nam Husrefa 8-)

Nema Cala muda da vodi ovu ekipu sitna je on buranija mahalas klasicni, ovoj ekipi treba autoritet kao sto je Husref...sa Calom u gostima smo dobili jednu utakmicu van Sarajeva i to u Banja Luci...da bogdo da se ogrebemo za bodove u Travniku,dosadio je i bogu i narodu sa svojim jednim te istim izjavama ko da mu neko pise sta mora da kaze

Upravo ovoj ekipi fali fizicke spreme i trce ko krepane macke vecina njih...sta su radili po tim pripremama,mjesto sto su isli u CG gdje su vec isli bolje da ih je odveo da trce po Igmanu i Bjelasnici da nabijaju kondiciju imali bi vise koristi,kad je vecina igrala pripremne utakmice nasi nisu igrali jel je Cala rekao da su uigrani jasta su vidim,kad je trebalo pojacanja kad su se igraci nudili on kaze ma jok netrebaju mi nisu kvalitet za Sarajevo bla bla...pa samo od igraca koji su bili slobodni smo mogli napraviti prvih 11 koji bi se prohodali ligom,al jok ima on ekipu...ima ima vidimo...

Husrefe vrati se,uprava napolje :!:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 25 mar 2010, 15:06

no limit je napisao/la:Za Muminović ne znam ali Rizvanović ima snage za boks meč. Doduše pslije bude poslan na hlađenje, ali nema veze, čovjek ima snage da šamara!
Al imas humora svaka ti cast,ajde sad pali odavde nisi nam interesantan,prati Slobodu da se neoklizne cujem klizavo je danas,jer ode onda mozda i u 3 ligu nikad se nezna,vidimo se na Kosevu ako i dodjete uopste!RAZ BA al nam se ovaj lik divi on i HARY vise na ovoj temi pisu svaki dan,recite javno znamo da nam se divite!Oovm HARIJU svaka druga ajde ba necu sa tobom vise da raspravljam haha svima lik isto pise ja levata![/quote]

Ja vam se divim. No limit mom divljenju. Samo nastavite ovako!
A đe da znam?!

alibi

Post Postao/la alibi » 25 mar 2010, 15:07

miky_hz je napisao/la:

Vratite nam Husrefa 8-)

Nema Cala muda da vodi ovu ekipu sitna je on buranija mahalas klasicni, ovoj ekipi treba autoritet kao sto je Husref...sa Calom u gostima smo dobili jednu utakmicu van Sarajeva i to u Banja Luci...da bogdo da se ogrebemo za bodove u Travniku,dosadio je i bogu i narodu sa svojim jednim te istim izjavama ko da mu neko pise sta mora da kaze

Upravo ovoj ekipi fali fizicke spreme i trce ko krepane macke vecina njih...sta su radili po tim pripremama,mjesto sto su isli u CG gdje su vec isli bolje da ih je odveo da trce po Igmanu i Bjelasnici da nabijaju kondiciju imali bi vise koristi,kad je vecina igrala pripremne utakmice nasi nisu igrali jel je Cala rekao da su uigrani jasta su vidim,kad je trebalo pojacanja kad su se igraci nudili on kaze ma jok netrebaju mi nisu kvalitet za Sarajevo bla bla...pa samo od igraca koji su bili slobodni smo mogli napraviti prvih 11 koji bi se prohodali ligom,al jok ima on ekipu...ima ima vidimo...

Raja pa svakom iole poznavaocu fudbala je i ranije bilo jasno da sa calom i "prelaznim rokom" koji nismo ni imali nastavak proljetnog prvenstva ce biti trnovit ili nemoguca misija.Al jok mnogi su pametovali kako je bitno sto je ostao isti tim od jeseni,kako smo uigrani,a pri tome ne videci dalje od nosa.Prodavao nam je taj isti cala i uprava suplju na koju su mnogi ovde nasjeli.Ne igra se sa 13 igraca prvenstvo niti u jednoj ligi a kamoli u ovoj "kaznjenickoj".Sudija te unakazi sa kartonima,"domacin" te "domacinski" pocasti sa povredama i gdje si nakon takvih utakmica.A i dijeca u obdanistu znaju da je proljece u BiH prvenstvu teze nego u Bagdadu.Valja zivu glavu i noge izvuci.Tuzno i smijesno.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 mar 2010, 15:33

Pa taj Hamzic je od Alaima bolji 5 puta, samo sto Alaima drzi politika u klubu kao broj 1 na golu Sarajeva, dok Hamzic sjedi na klupi i moli Boga da Alaim dobije treci zuti karton ili da se povrijedi pa da stane na GO. A sto se tice fizicke spreme to si upravu 100 %, na Tv Vogosca sam gledao i protiv Modrice i a i protiv Olimpika, i bez provokacija Zeljo je fizicki spremniji od sarajeva 3 do 4 puta. Zeljo je igrao petu pripremnu utakmicu dok je Sarajevo svoje pripreme radilo na pomocnom terenu stadiona kosevo, a dok vas je Husref vodio ne znam ni sam koliko sam puta vidio ekipu sarajeva na kondicionim treninzima na planinama oko Sarajeva , a i prema Nahorevu, i Jagomiru nedaleko od stadiona Asim Ferhatovic Hase... Pozdrav ;)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 mar 2010, 16:21

miky_hz je napisao/la:
Vratite nam Husrefa 8-)

Volim kad je neko realan. Svaka ti čast na ovom postu.

Samo realno sagledati situaciju... sjačam se kad je Velež gostovao na Koševu u 3. kolu lige, dočekani su na nož, Džakmić je bio pravi barbarin na terenu a poslije je Osmanhodžića napao fizički, zajedno sa jednim iz uprave Sarajeva.
Taj događaj nije sankcionisan, nije niko kažnjen... Što Li?

Mislim da je glavni problem FK Sarajeva ovo gore što je napisao "miky_hz". Dok vas je vodio Husref bili ste po mom mišljenju stabilnija ekipa.
Ovo sad je po sistemu toplo-hladno...

Nebih volio da me neko posmatra kao provokatira, ja sam samo iznio svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u FK Sarajevu, a na to me navelo ovo što je sad izmišljena neka teorija zavjere o porazu u Tuzli, a zaboravilo se kako se ponašalo ne početku prvenstva kad je Velež bio gost...

Tada su HZ i Rođeni bili po strani i koretno su se ponašali, glavni akteri su bili igrači i uprava.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2010, 16:25

da malo budemo optimisticni ;) sa eventualna 4 boda iz ove dvije tekme..opet smo glavni kandidati za titulu...jer nam i borac i seljo dolaze na kosevo...jbg moramo prema naprijed gledat,ovo zaboravit sto prije mislim na ovaj takmicarski dio koji je iza nas,pokusat dici formu al nastaviti borit se sa onim majmunima u klubu....joj sta bi dao da u 28. kolu se odluci titula..puno kosevo ;) ...a onda i 30. kolo opet punooo..

Znaci sa 4 boda iz dvije tekme na pravom smo putu...a jos mnogo ce bit do kraja...imaju ta gostovanja zenica,lukavica,prijedor..i tu se moze sta uradit....nezz otkud odjednom ovaj optimizam kod mene al i dalje zavisimo samo od sebe iskljucivo..... ;) ;)

moram se i ja dotac te fizicke spreme....losa je....nema sta..protiv olimpika se to najbolje vidjelo,moramo to popravit sto prije...

SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 mar 2010, 16:32

Samo da ova uprava ode i sve će stati na svoje noge. Najgore mi je ono kad kažu u upravi i Janjoš kad je vrijeme za transfere : "Sarajevu netrebaju pojačanja" i šta ćeš ti tu raditi. Mogli smo ove godine ući s čvrstom odbranom (Milošević se sam nudio FKS-u #tvrdim da je on među 5 najboljih obrandbenih igrača u ligi#, da je uprava malo potegla za džepom mogao je lagano i Trivunović doći...) :roll:
Tek sad svaćam koliko nam je značio Husref, i vjerujem da je on vodio one mečeve u Evropa ligi mi bismo lagano ušli u grupnu fazu. Jedina tačka koja je dobra kod Janjoša je što je pravi pitar zato ga raja i gotivi, al ako nesmije da igra hrabro, pogotovo protiv ovih slabih ekipa, šta onda !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 25 mar 2010, 17:01

Treba pogledati malo omjer datih i primljenih golova i možemo vidjeti da smo haman najlošiji sa realizacijom od prvih 8 ekipa. osim je govorio da svaka ekipa kojoj Željo zabije dva gola treba ispasti iz lige, a sad željo dao više golova od nas, a kod nas u špicu Škoro, Avdić, Jahović, Hadžić, a kod njih Mešanović i opstali niko. Željina ekipa nema imena osim Bešlije i Mešanovića, a kod nas već pobrojani + Muminović, Džakmić, Torlak,Maksumić, Ihtijarević pa ko reprezentacija a nemožemo 3 boda donijeti iz Vrapčića ili bilo odakle.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 25 mar 2010, 17:11

meme pitar je napisao/la:Treba pogledati malo omjer datih i primljenih golova i možemo vidjeti da smo haman najlošiji sa realizacijom od prvih 8 ekipa. osim je govorio da svaka ekipa kojoj Željo zabije dva gola treba ispasti iz lige, a sad željo dao više golova od nas, a kod nas u špicu Škoro, Avdić, Jahović, Hadžić, a kod njih Mešanović i opstali niko. Željina ekipa nema imena osim Bešlije i Mešanovića, a kod nas već pobrojani + Muminović, Džakmić, Torlak,Maksumić, Ihtijarević pa ko reprezentacija a nemožemo 3 boda donijeti iz Vrapčića ili bilo odakle.
Mislim da si realan pravo...cuj kod nas nema imena a kao kod vas sve imena,Avdic,Jahovic,Maksumic :o ko reprezentacija :? od nabrojanih svaka cast za Skoru,ovi ostali mozda Muminovic...samo cu reci Milan Culum..dalje da ne nabrajam,svatice me pogresno neki...
1921-2011

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 25 mar 2010, 17:20

Esii TM87 je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:Treba pogledati malo omjer datih i primljenih golova i možemo vidjeti da smo haman najlošiji sa realizacijom od prvih 8 ekipa. osim je govorio da svaka ekipa kojoj Željo zabije dva gola treba ispasti iz lige, a sad željo dao više golova od nas, a kod nas u špicu Škoro, Avdić, Jahović, Hadžić, a kod njih Mešanović i opstali niko. Željina ekipa nema imena osim Bešlije i Mešanovića, a kod nas već pobrojani + Muminović, Džakmić, Torlak,Maksumić, Ihtijarević pa ko reprezentacija a nemožemo 3 boda donijeti iz Vrapčića ili bilo odakle.
Mislim da si realan pravo...cuj kod nas nema imena a kao kod vas sve imena,Avdic,Jahovic,Maksumic :o ko reprezentacija :? od nabrojanih svaka cast za Skoru,ovi ostali mozda Muminovic...samo cu reci Milan Culum..dalje da ne nabrajam,svatice me pogresno neki...

*ebo ti ovu ligu cu Milan Culum ko je taj matereti kako on samouvjereno ko da je Mesi!Ha,ha imali kralju sta o Culumu da slicice o njemu skupljamo na albumu.Dobar si pravo "samo ce reci Culum" ha,ha.Treba odmah obavjestiti Papata neznam iz koje nam je susjedne zemlje Culum da nam ga neotmu dusmani da igra za njihovu reprezentaciju. :P
Zadnja izmjena: cena, dana/u 25 mar 2010, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 25 mar 2010, 18:13

mislim da je krajnje vrijeme da se angažuje kondicioni trener :!: vrijeme kada je šef struke vodio ovaj segment treninga je davno prevaziđeno u evropi a pošto smo mi evropski klub , krajnje je vrijeme da i mi to prevaziđemo ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Hajdeee, haris004, misstianopenaldo, mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 69 gostiju.