miky_hz je napisao/la:
Vratite nam Husrefa
Nema Cala muda da vodi ovu ekipu sitna je on buranija mahalas klasicni, ovoj ekipi treba autoritet kao sto je Husref...sa Calom u gostima smo dobili jednu utakmicu van Sarajeva i to u Banja Luci...da bogdo da se ogrebemo za bodove u Travniku,dosadio je i bogu i narodu sa svojim jednim te istim izjavama ko da mu neko pise sta mora da kaze
Upravo ovoj ekipi fali fizicke spreme i trce ko krepane macke vecina njih...sta su radili po tim pripremama,mjesto sto su isli u CG gdje su vec isli bolje da ih je odveo da trce po Igmanu i Bjelasnici da nabijaju kondiciju imali bi vise koristi,kad je vecina igrala pripremne utakmice nasi nisu igrali jel je Cala rekao da su uigrani jasta su vidim,kad je trebalo pojacanja kad su se igraci nudili on kaze ma jok netrebaju mi nisu kvalitet za Sarajevo bla bla...pa samo od igraca koji su bili slobodni smo mogli napraviti prvih 11 koji bi se prohodali ligom,al jok ima on ekipu...ima ima vidimo...
Husrefe vrati se,uprava napolje

Volim kad je neko realan. Svaka ti čast na ovom postu.
Samo realno sagledati situaciju... sjačam se kad je Velež gostovao na Koševu u 3. kolu lige, dočekani su na nož, Džakmić je bio pravi barbarin na terenu a poslije je Osmanhodžića napao fizički, zajedno sa jednim iz uprave Sarajeva.
Taj događaj nije sankcionisan, nije niko kažnjen... Što Li?
Mislim da je glavni problem FK Sarajeva ovo gore što je napisao "miky_hz". Dok vas je vodio Husref bili ste po mom mišljenju stabilnija ekipa.
Ovo sad je po sistemu toplo-hladno...
Nebih volio da me neko posmatra kao provokatira, ja sam samo iznio svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u FK Sarajevu, a na to me navelo ovo što je sad izmišljena neka teorija zavjere o porazu u Tuzli, a zaboravilo se kako se ponašalo ne početku prvenstva kad je Velež bio gost...
Tada su HZ i Rođeni bili po strani i koretno su se ponašali, glavni akteri su bili igrači i uprava.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...