Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Povrijeđeni ili bolesni:Nervoza je napisao/la:Moze li mi neko od navijaca Zelje napisati koji su vam igraci povredjeni? Hvala.
Misliš kad su tvoji došli iz Turske prije par stoljeća živjeti pokraj naših?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sjecam se ja kad ti je dedo dolazio na magarcu iz ljutog doca da ga pravi![]()
![]()
klub koji nema nista svoje
ne diraj se tih glupih prica, vidis da je interesantno i bez toga, popije li koju viska bacit ce se u neretvu od mukeHercUSrcu je napisao/la:Misliš kad su tvoji došli iz Turske prije par stoljeća živjeti pokraj naših?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sjecam se ja kad ti je dedo dolazio na magarcu iz ljutog doca da ga pravi![]()
![]()
A ne mogu odoljeti kad mi se ovak slatka ribica da upecatikrmak je napisao/la:ne diraj se tih glupih prica, vidis da je interesantno i bez toga, popije li koju viska bacit ce se u neretvu od mukeHercUSrcu je napisao/la:Misliš kad su tvoji došli iz Turske prije par stoljeća živjeti pokraj naših?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sjecam se ja kad ti je dedo dolazio na magarcu iz ljutog doca da ga pravi![]()
![]()
kako moze jedanaestogodisnjak smisliti ovako mudru recenicu, respect.HercUSrcu je napisao/la:Misliš kad su tvoji došli iz Turske prije par stoljeća živjeti pokraj naših?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sjecam se ja kad ti je dedo dolazio na magarcu iz ljutog doca da ga pravi![]()
![]()
inteligentno dijete nema staterabajt je napisao/la:kako moze jedanaestogodisnjak smisliti ovako mudru recenicu, respect.HercUSrcu je napisao/la:Misliš kad su tvoji došli iz Turske prije par stoljeća živjeti pokraj naših?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sjecam se ja kad ti je dedo dolazio na magarcu iz ljutog doca da ga pravi![]()
![]()
Nekima tu mogu biti tata, bez brige budite.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:inteligentno dijete nema staterabajt je napisao/la: kako moze jedanaestogodisnjak smisliti ovako mudru recenicu, respect.![]()
Al onda će svim ostalima biti dosadno na forumu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako su ti fore kad su Turci naseljavali ovo podrucje najbolje je da se ne salimo
Zar mostarci traze stream kad im ekipe igraju kuciHercUSrcu je napisao/la:Al onda će svim ostalima biti dosadno na forumu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako su ti fore kad su Turci naseljavali ovo podrucje najbolje je da se ne salimo![]()
Jedine "fore" će biti konstantna dosadna prepucavanja između željeznih i pitara, tko to želi gledati bez malo miksa iz Mostara.
Traže kada rade van Mostara, jer se ipak želi gledati kada igramo domaće utakmice na našem stadionu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zar mostarci traze stream kad im ekipe igraju kuciHercUSrcu je napisao/la:Al onda će svim ostalima biti dosadno na forumu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako su ti fore kad su Turci naseljavali ovo podrucje najbolje je da se ne salimo![]()
Jedine "fore" će biti konstantna dosadna prepucavanja između željeznih i pitara, tko to želi gledati bez malo miksa iz Mostara.![]()
Zašto se uvijek sam sebi smiješ ? zar nisi tako malo arogantan,Izvini molim te,ali zar bi se ti trebao javljati i pitati ih zašto gledaju preko stream-a,pa prijatelju pogledaj malo u svoje dvorište i sam znaš koliko je vaših ljudi prestalo ići na Veleža i boli ih više neka stvar a svezao si ovdje ljudi koji nisu zbog razloga mogli doći na utakmicu,dok vaši sjede kući i neće da dođu na utakmicu,čak štoviše ne potrude se ni stream pronaći i nemoj se više hvatati nas,barem ne do 30.kola kada igramo i tada se možemo početi prepucavati,do tada ohladi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ok divno. A ja odo popit kafu na staro Velezovo inace dio tik pored vaseg stadiona. Sto li se taj dio tako zove jos ne mogu skontat![]()
![]()
Iskreno,mene nisi pogodio ni najmanje,niti razumijem u srž čega si trebao "pogoditi" no to je ipak manje bitno,naravno da nam nije lagan raspored sve su respektabilni protivnici,ali ipak ako se ne dobiju ove 3 kući i Slavija vani onda i nemamo pravo misliti na titulu,stvarno ne znam ko je skrenuo sa teme niti mi se da tražiti sada unazad ali ste trebali ostati na rasporedu utakmica a ne doći do ovoga,ovakve naše međusobne rasprave nemaju apsolutno nikakvog smisla jer se uvijek skrene i ide u jednom pravcu,nama je nepoznat pojam normalno komunicirat(ne ja i ti,općenito"mi-vi"),pa makar preko interneta,možda jest žalosno ali je istinito.Tebi pozdrav i vidimo se nekom drugom prilikom.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kad vas se 4-5 javlja da mi replicira znam da pogadjam u srz. Velez nije izgubio nikoga. Velez ima navijaca od Tokija do San Diega i od Sj do Juznog pola. Velez je vasiona za vas sto se tice brojnosti i golemo ne mozete skontati da sam samo napisao da vam nije raspored nimalo lagan i da se bezveze podcjenjuju ekipe tipa Celik,Borac,Olimpic,Slavija itd plus Siroki i mi na kraju. Sad sto ne znate normalno komunicirat (za tebe ne govorim) to je druga stvar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.