Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Ozymandias
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
https://www.metacritic.com/game/pc/cyberpunk-2077
Nije lose s obzirom da ima par upitnih reviewova(Gamespot).
U startu mi se ne svidja sto je iz prvog lica.
Ovi sto nabave za PC nek pisu kakva je optimizacija, je li graficki zahtjevnije od RDR2 npr. da ne nabavljam ako cu pokretati na nekim sirotinjskim detaljima.
Ovi sto nabave za PC nek pisu kakva je optimizacija, je li graficki zahtjevnije od RDR2 npr. da ne nabavljam ako cu pokretati na nekim sirotinjskim detaljima.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Day one patch za konzole 42 GB. Wow. Citam da se PC dosta pati sa recimo GTX 1060 dok stoji da se s njom moze i recommended requirements igrat.
27.10.2020
Optimizacija je losa trenutno ,svak ko ima osrednji pc nek se ne zamara mjesec dva dok sve ne ispeglaju
Neki dan kazete radi se na igri 7 godina, a prvi dan ima patch od 40 GB?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa **** y to ti je ko na fakultetu.
Počneš raditi zadnja tri mjeseca, a dotad gledaš kako obmanuti profesora da pomisli kako si vrijedan student.
Počneš raditi zadnja tri mjeseca, a dotad gledaš kako obmanuti profesora da pomisli kako si vrijedan student.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
-
- Moderator
- Kontakt:
Kakva je ovo kraljica sa gamespota, ovo vise lici na trolanjeOzymandias je napisao/la: ↑09 dec 2020, 15:19https://www.metacritic.com/game/pc/cyberpunk-2077

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cyberpunk lockan na 60 fps na PS5. A tek upgrade next gen 2021. Kako mocna konzola.
27.10.2020
Dali trebi da napravi review koja i ne igra nit voli RPG igreBrokula je napisao/la: ↑10 dec 2020, 00:56Kakva je ovo kraljica sa gamespota, ovo vise lici na trolanjeOzymandias je napisao/la: ↑09 dec 2020, 15:19https://www.metacritic.com/game/pc/cyberpunk-2077
Nije lose s obzirom da ima par upitnih reviewova(Gamespot).![]()

27.10.2020
Jel ovo vec crackovan Cyberpunk?
Call the coroner!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Moderator
- Kontakt:
Leo nemoj nas sramotiti i skinuti crackovanu igru.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
On je ovo kupio prije 4-5 godina sigurno, podrzao developere.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
8 miliona pre-ordera, obaraju rekorde, za poredjenje, GTA 5 prodan u 4 miliona pre-ordera.

Kupio sam za peticu, cisto da se proba na Oledu

Takodjer, vec oborili rekord za najigraniju single player igru ikada, mislim da je bilo 700k ljudi na Steamu za 2 sata.

Zadnja izmjena: leorey, dana/u 10 dec 2020, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
Ma uzmi i za PC da uživaš u ultra postavkama, šta je to za tebe.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Citam da se slabo vrti na PC, cak 1080Ti se pati, dosta pada fps. A sa pre-order za PS5 dobio i free upgrade za next-gen sljedece godine, tako da ce PC ipak sacekat ovaj put.
Ovo je tipicna konzolaska igra.
27.10.2020
Ipak, samo u "bitnom dijelu Evrope":
Zaboravili u RIOT-u da postoji išta istočnije od Italije i Njemačke

Rade sad da to poprave, al' ne znaju da li će biti spremno danas ili naredne sedmice.
200 years of collective gaming experience

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.