Bianconeri1988 je napisao/la:
Ovaj je vaš, ne sikirajte se, sigurno nećete doći do cifre od 25 penala koju pomalo patetično spominje Ranieri
Vec se vadite na sudce...ccc nece vam to pomoc

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bianconeri1988 je napisao/la:
Ovaj je vaš, ne sikirajte se, sigurno nećete doći do cifre od 25 penala koju pomalo patetično spominje Ranieri
ti nekog direkto nazivaš šljamom i pričaš o njegovoj mržnji prema juventusu a samo pogledaj koji si avatar izabraoBianconeri1988 je napisao/la:Ma uredu je, ti si svoje lice pokazao, ti se sad možeš tu ironično smijati koliko hoćeš!
U tvom postu se vidi koliko mrziš Juventus, a ja s takvim ne želim da diskutujem jer ćeš i mene zamrziti.
Ciao, prescritti!
Hajd ne rise još i ti, dobro znaš na šta je mislio, to pitanje prvo njemu postavi jer je on napisao "sutra gazimo cigane."Nail for Real je napisao/la:Ti igras za Juve?
Šta sad ti hoćeš, sve advokat do adovakata!tony-mortale je napisao/la: ti nekog direkto nazivaš šljamom i pričaš o njegovoj mržnji prema juventusu a samo pogledaj koji si avatar izabrao![]()
ovo je isto skeč iz monty pythona
jesam te to otjerao sa teme, e svaka mi castBianconeri1988 je napisao/la:Ma uredu je, ti si svoje lice pokazao, ti se sad možeš tu ironično smijati koliko hoćeš!
U tvom postu se vidi koliko mrziš Juventus, a ja s takvim ne želim da diskutujem jer ćeš i mene zamrziti.
Ciao, prescritti!
Da se na tom putu po ta 4 boda ne okliznete niz basamake, klizavi su, pripazite dobrosarajlija89 je napisao/la: Očekujem minimalno 4 booda iz ova dva meča.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.