Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

Clutch
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Clutch » 02 sep 2015, 20:27

Ne bih ja isao s Vrancicem u prvih 11 u nekoj 'normalnoj' situaciji. Medjutim, mi s veznim redom nismo u normalnoj situaciji, stoga je on trenutno, i kao novajlija, najbolje rjesenje.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

High

Post Postao/la High » 02 sep 2015, 20:32

Evo i ovdje:

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 sep 2015, 20:37

I kakve su mogucnosti ovon novog semafora? Jel prikazuje samo rezultat i mozda sastavi timova?
This time next year we'll be millionaires.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 sep 2015, 20:39

Ajax je napisao/la:Sta se je vratio polako covjece. Prije SP je bio proglasen za najboljeg veznjaka "cvajte" prema Kickeru. Pa proslu sezonu je bio drugi najbolji igrac Paderborna u Bundresligi i bio je vise manje standardan. Koliko je drugih igraca standardno bilo u ligama petice ?? Potpuno pogresna procjena da nije bio potreban zna se koga. Da se je on ocjenio kao prioritet davnih dana bi debitovao. Uostalom nikad nisi imao neko misljenje o ovom igracu pa nemoj ni sada jer se jako dobro sijecam nekih tvojih postova o Vrancicu. Ti si jednostavno mislio da su neki drugi igraci bolji izbor na toj poziciji od njega.
Kao sto rekoh, znam za njega vec odavno. Nisam cuo juce za njega, kao sto je mozda slucaj kod nekih drugih... Google moze dosta otkriti ali ponekad ipak ne daje pravu sliku. Vrancic je bio veliki talenat jednog velikog njemackog kluba i kada je trebao da napravi iskorak i da se probije u seniorsku ekipu, on je krenuo u suprotnom pravcu. Tako da je sa 22-23 godine igrao po njemackim regionalnim i nizim ligama. Normalno da nam nije bio prioritet.
Eto na sta sam mislio kada sam rekao da se polako vratio.

High

Post Postao/la High » 02 sep 2015, 20:47

Momciluk je napisao/la:I kakve su mogucnosti ovon novog semafora? Jel prikazuje samo rezultat i mozda sastavi timova?
Pa, LED je. :mrgreen: :D Sve ti govori. :D Bit će i sastavi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 02 sep 2015, 20:54

Momciluk je napisao/la:I kakve su mogucnosti ovon novog semafora? Jel prikazuje samo rezultat i mozda sastavi timova?
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Ma daj jesi li ozbiljan :clap: :urnebes: :clap: :urnebes:

Možda radi na solarnu energiju :hmmmmm: :rol:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 sep 2015, 20:56

Eld0rado je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Ma daj jesi li ozbiljan :clap: :urnebes: :clap: :urnebes:

Možda radi na solarnu energiju :hmmmmm: :rol:
Ma daj zar sam te toliko uvrijedio tamo na temi da moras 10 istih smajlija koristit da bi me kao ismijao.. :roll:
This time next year we'll be millionaires.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 02 sep 2015, 20:57

Mozel neka peticija da se Visca ošiša. Neznam kako ce podnjeti onaj LED.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2015, 21:03

calcio je napisao/la:Kao sto rekoh, znam za njega vec odavno. Nisam cuo juce za njega, kao sto je mozda slucaj kod nekih drugih...
Hajde onda reci koliko puta si ga gledao tu sezonu prije SP kada je prekucao cvajtu i prosle sezone u Bundesligi kada sam to toliko spominjes ?? I to kakav je on bio dvije godine prije toga nema nikakve veze. On je svojim nastupima u cvajti zasluzio da se ga pozove odma poslje SP a ne da ceka jos godinu dana. Vjerovatno suprotno od tvojih ocekivanja on je proslu sezonu bio i vise nego dobar i standardan u Bundesligi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 sep 2015, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 sep 2015, 21:03

AzRimiRzA je napisao/la:Mozel neka peticija da se Visca ošiša. Neznam kako ce podnjeti onaj LED.
Cekali da se Avdija oprosti od repke pa ugradili LED jbg

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 02 sep 2015, 21:08

Izgleda da su novinari na osnovu treninga zaključili sastav
Beg Mujdza Ognjen Spahic Seo Visca Pjanic Besic Medo Lulic Dzeko
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2015, 21:11

adoo11 je napisao/la:Izgleda da su novinari na osnovu treninga zaključili sastav
Beg Mujdza Ognjen Spahic Seo Visca Pjanic Besic Medo Lulic Dzeko
Neznam dali je to bas najbolji izbor. Mada je to i najocekivaniji izbor nekako. Neznam bas da Ogi moze zaustaviti Lukakua pa cak mozda ni Spaha u potpunosti. Po meni bi bolji izbor bio Sunjic. A ne destku nisam ni sam siguran. Ili Medo ili Mario koga izabrati. To Mesa vidi na treninzima. Jedino sam siguran da ce pripazit na te dubinske lopte na Viscu i njegova utrcavanja a u igri jedan na jedan on i nije nesto ekstra bas.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 02 sep 2015, 21:14

I po meni vjeruj. Bio sam ubijeđen da ogi neće startati ali eto.
Za Maria sam znao da Mesa neće rizikovati sa njim posebno nakon Medine partije protiv Izraela.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 02 sep 2015, 21:28

Ma ovo je u suštini očekivan sastav, jedino mislim da je Šunjić bolje rješenje na stoperskoj poziciji uz Spahića, ali eto.
Nego, i sudije su trenirale večeras sa nama na stadionu, šta će to bit. :lol:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 sep 2015, 21:29

Sheyi je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:jao sto nas ima na aerodromu pa tokralju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ide li cartman?
Nije mogao nesto radi vezi škole a hotel pun nas ovo ce biti ludo opaaaaa

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 sep 2015, 21:44

Fidelis je napisao/la:Ja naprosto molim boga da igra Fellaini,ta prevara od igraca.Pa i Vitsel zasto ne.Ako im je to najbolji vezni red sto imaju onda nemaju bolji vezni red od naseg.
Ja se bas bojim tog Fallainia i bilo bi mi draze da ne zaigra. Lukaku je pravi napadac i otprilike znas sta mozes da ocekujes, dok je onaj 'zbun' totalno nedefinisan nekakav.... 5 puta ce napraviti faul u napadu i kontas nista mu ne ide, a onda dadne gol iz nista. :crazy: Takva mu je cijela karijera.
Eld0rado je napisao/la:
Kratko i jasno ako sutra izgubimo to bi bilo to :|
Prvo, ne mogu vjerovati da te jos nisu banovali, s obzirom da si obicna trolcina i provokator.
A drugo, ne baratas informacijama ili ne znas sabirati: mi ostajemo u igri pa makar 10:0 sutra zijanili! :shhh:

Mesa treba da uradi samo jednu stvar: da maksimalno rastereti momke. Da udjemo u utakmicu sto opusteniji. Sutra da izgubimo, ili ih nabijemo 5:0, to opet nece znaciti plasman na Euro i ostace jos da se igra do kraja, a sutra je jedina utakmica gdje mozemo 'priustiti' kiks, i tesko da cemo se hvatati za glavu ako ne pobjedimo gore. Zato, samo lagano.... Sa takvim se pristupom najlakse dodje do velikih senzacija! :bih:

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 02 sep 2015, 21:54

@SlevinKelevra

Ipak ti imaš druže pravo :thumbup:
Mnogo smo jaci, igraci nam igraju u top klubovima i u najboljoj su formi spremni sutra da dobiju Belgiju lagano.

Belgija je zaista loša, Hazard, Felaini, Kompani su 0 igraci koji nemaju pojma.

U baraž ako odemo tamo smo favoriti uvijek, tamo uvijek prolazimo zar ne ;) :nene:

Žao je i meni što nisu ovo tacne cinjenice ali realnost je jedno emocije su drugo :wave:

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 02 sep 2015, 22:00

Tacno mi nekako zao ovih Belgijanaca.
Veceras euforija,racunanje na bodove,vec isplanirano slavlje a sutra znojavi i pognutih glava napustaju stadion. kuknjava
Dzaba kvalitet,dzaba ti sve kad ti neko ne lezi ko njima Bosna. :bih: :kafa:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2015, 22:11

Svidja mi se ova izjava Pjanica, nece li dati bog da je napokon odlucio igrati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], forgempp, kakarut, napapijri1987 i 29 gostiju.