FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la amypitar » 17 mar 2015, 14:56

Western je napisao/la:@miden

Pokusacu biti realan a nadam se da ces i ti realno ovo procitati. Od trenutnih konkurenata zbog raje sa kojom sam odrastao volio bih da Sarajevo uzme titulu. A zbog debila na ovome forumu tipa lafomamone, Gojkara, amy, obiteljskicovjek (papagaja ima), hilme, sekca i ostalih obradovalo bih me ispadanje Sarajeva iz lige.

Eh sad miden ne zelim da vrijedjam ali lutas. Puno si napisao a nista nisi konkretno rekao. Ispade da je bolje uzeti jednu titulu u 7 godina nego 3. Bas tako nekako zvuci to. I jos gore je to sto ti vas poredis sa nama. Nema smisla. Vi ste financijski stabilni, mi nismo. Vi imate Tana, mi nemamo. Vi imate generalnog sponzora, mi nemamo. Vi imate medijsku zastupljenost, mi nemamo. Vi imate skupe strance (Benko 25 milja mjesecno), mi nemamo. Vi nemate titule, mi imamo. Vi nemate talente, mi imamo. Vi nemate reprezentativce, mi imamo. Vi nemate stadion, mi imamo.

Koliko god da se pokusavate sa nama porediti radih nekih standarda nema smisla. Jer nismo isti klubovi. Vi nama ne mozete postavljati standarde. Jer sumnjam da nam je cilj isti. I obrnuto. Mi igramo za titule. Ne za standarde. Zna se ko je Zeljo. I kad je slab Sikori koji je ekstra jak ga respektuje u prvom nisu smijeli se otvoriti. I ona vidis ono pitanje novinara koji palce sto i on sam kaze odnijela mu institucija bod valjanjem.

Eh sad da se osvrnem na vase izvlakuse. Niko od nas iz cijele lige nije rekao niti je postavio za cilj Sarajevu da pobjedi svaku. Nego ste VI rekli da ste najjaci na ovim prostorima da ne vadim sad komentare iz naftalina i Ibrakoviceve izjave poslije Partizana. Vase price da ce te se prosetati ligom? Jesi li ti novi ovdje pa nisi citao te izjave? Da imate dva tima? Da ne vidite ko vam sem Sirokog moze bod uzeti? Cak se pisalo o grupnoj fazi necega a sezona jedva pocela. Ti si to zaboravio! Nisu to pisali manijaci, lesinari,fukare, robijasi itd. Nego vi. Vi postavljali standarde da ne mozete izgubiti. I normalno da ce vam se raja nasladjivati kad vas u 3 dana Borac nadmudri. Ne bih rekao nadigra.

Zato nemojte lagati. Cuj mi mislimo da ste vi toliko jaki da sve morate dobiti. To ste vi pricali opet ponavljam.

Mi, Zeljo sto se nas tice mi smo uvijek imali jakog, financijsko stabilnog i igracki najjaceg konkurenta Siroki Brijeg. I pored njih smo uzimali titule jer vi ste u 7 godina 70 trenera i 30 uprava smijenili. I za nas imati jakog konkurenta nije nista novo. Bolje da Borac, Drina, Olimpik zapinju sve znage protiv vas i Sirokog a da su opuseniji protiv Zelje.

Izmedju ostalog Zeljo ne ide na titulu ukoliko mu se taj put sam ne otvori. Opet cu reci Siroki je godinama i danas ima to sto vi imate. Wagner je za Benku pele ali necemo nikoga podcjenivati. Vi sami sebe dignete pa vas raja ismijava kad vas bilo ko spusti. To nije standard nego sprdnja. Mogao je Bevanda svake godine kao vi pompezne najave bacati ali covjek je uspjesan sportski radnik za razliku od Ibrakovica.

Jos nesto. Kokot, Varea, Djelmic to su trenutni igrac koje Zeljo moze dovesti. Sad ti pogledaj imena u vasem sastavu mongo kvalitetnija pa pogledaj razliku u bodovima pa kontaj ko je bolji posao napravio. Usput Zeba je otjeran iz Zeje, nudio se, odbili ga svi u Zelji. Znaci hvatate se za klipice.

Pokusavam na fin nacin nacin da ti kazem da je vas problem upravo vasa prica. Evo ovaj iz doboja hordas jeb.it.e me svi ako zna dvije ulice u Sarajevu sem Strosmajerove i Ferhadije a on prica da je sjedio na kafi sa Kusturicom i jos ubaci Ibrakovica i njegovu izjavu iako Ibrakovic nije bio na kafi.

I onda nko pita gdje nestadose cari derbija, gdje nestade Sarajevski duh. Sljego se sve go seljak u grad eto gdje.

Ti da si imalo pametan sigurno bi skontao,da je doboj hordas to ironicno napisao,kao repliku jednom vasem forumasu,koji svakodevno pijucka kafu sa Kusturicom. :urnebes:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 17 mar 2015, 15:37

Pokusacu biti realan a nadam se da ces i ti realno ovo procitati. Od trenutnih konkurenata zbog raje sa kojom sam odrastao volio bih da Sarajevo uzme titulu. A zbog debila na ovome forumu tipa lafomamone, Gojkara, amy, obiteljskicovjek (papagaja ima), hilme, sekca i ostalih obradovalo bih me ispadanje Sarajeva iz lige.

Eh sad miden ne zelim da vrijedjam ali lutas. Puno si napisao a nista nisi konkretno rekao. Ispade da je bolje uzeti jednu titulu u 7 godina nego 3. Bas tako nekako zvuci to. I jos gore je to sto ti vas poredis sa nama. Nema smisla. Vi ste financijski stabilni, mi nismo. Vi imate Tana, mi nemamo. Vi imate generalnog sponzora, mi nemamo. Vi imate medijsku zastupljenost, mi nemamo. Vi imate skupe strance (Benko 25 milja mjesecno), mi nemamo. Vi nemate titule, mi imamo. Vi nemate talente, mi imamo. Vi nemate reprezentativce, mi imamo. Vi nemate stadion, mi imamo.

Koliko god da se pokusavate sa nama porediti radih nekih standarda nema smisla. Jer nismo isti klubovi. Vi nama ne mozete postavljati standarde. Jer sumnjam da nam je cilj isti. I obrnuto. Mi igramo za titule. Ne za standarde. Zna se ko je Zeljo. I kad je slab Sikori koji je ekstra jak ga respektuje u prvom nisu smijeli se otvoriti. I ona vidis ono pitanje novinara koji palce sto i on sam kaze odnijela mu institucija bod valjanjem.

Eh sad da se osvrnem na vase izvlakuse. Niko od nas iz cijele lige nije rekao niti je postavio za cilj Sarajevu da pobjedi svaku. Nego ste VI rekli da ste najjaci na ovim prostorima da ne vadim sad komentare iz naftalina i Ibrakoviceve izjave poslije Partizana. Vase price da ce te se prosetati ligom? Jesi li ti novi ovdje pa nisi citao te izjave? Da imate dva tima? Da ne vidite ko vam sem Sirokog moze bod uzeti? Cak se pisalo o grupnoj fazi necega a sezona jedva pocela. Ti si to zaboravio! Nisu to pisali manijaci, lesinari,fukare, robijasi itd. Nego vi. Vi postavljali standarde da ne mozete izgubiti. I normalno da ce vam se raja nasladjivati kad vas u 3 dana Borac nadmudri. Ne bih rekao nadigra.

Zato nemojte lagati. Cuj mi mislimo da ste vi toliko jaki da sve morate dobiti. To ste vi pricali opet ponavljam.

Mi, Zeljo sto se nas tice mi smo uvijek imali jakog, financijsko stabilnog i igracki najjaceg konkurenta Siroki Brijeg. I pored njih smo uzimali titule jer vi ste u 7 godina 70 trenera i 30 uprava smijenili. I za nas imati jakog konkurenta nije nista novo. Bolje da Borac, Drina, Olimpik zapinju sve znage protiv vas i Sirokog a da su opuseniji protiv Zelje.

Izmedju ostalog Zeljo ne ide na titulu ukoliko mu se taj put sam ne otvori. Opet cu reci Siroki je godinama i danas ima to sto vi imate. Wagner je za Benku pele ali necemo nikoga podcjenivati. Vi sami sebe dignete pa vas raja ismijava kad vas bilo ko spusti. To nije standard nego sprdnja. Mogao je Bevanda svake godine kao vi pompezne najave bacati ali covjek je uspjesan sportski radnik za razliku od Ibrakovica.

Jos nesto. Kokot, Varea, Djelmic to su trenutni igrac koje Zeljo moze dovesti. Sad ti pogledaj imena u vasem sastavu mongo kvalitetnija pa pogledaj razliku u bodovima pa kontaj ko je bolji posao napravio. Usput Zeba je otjeran iz Zeje, nudio se, odbili ga svi u Zelji. Znaci hvatate se za klipice.

Pokusavam na fin nacin nacin da ti kazem da je vas problem upravo vasa prica. Evo ovaj iz doboja hordas jeb.it.e me svi ako zna dvije ulice u Sarajevu sem Strosmajerove i Ferhadije a on prica da je sjedio na kafi sa Kusturicom i jos ubaci Ibrakovica i njegovu izjavu iako Ibrakovic nije bio na kafi.

I onda nko pita gdje nestadose cari derbija, gdje nestade Sarajevski duh. Sljego se sve go seljak u grad eto gdje.
Nemoj više pokušavati biti realan, jer ti ne ide. Vjeruj mi da me ne vrijeđaš, niti me možeš uvrijediti. Naravno da je bolje uzeti 3 titule, nego 1. Samo je problem gdje je ko danas nakon tih titula. Mi smo danas financijski stabilni i iskljucivo su navijaci zaslužni za to, tacnije Bordo Prijatelji. To su oni navijaci, koji 7 godina nisu vidjeli titulu. To su oni navijaci, koji su u velikom broju bili vjerni klubu i u periodu ''viršle'', a da ne pricam danas. Kako je moguce da vi danas niste tako financiski jaki i stabilni, a osvojili ste tolike titule. To pitanje postavi Amaru, Gredicu ili koga smatraš da je odgovoran za to. Nema potrebe da toliko lažeš, jer Benko nema 25 mila mjesecno, nego onoliko koliko je imao Zeba, dok je bio najbolji igrac u želji.

''Vi nemate talente, mi imamo. Vi nemate reprezentativce, mi imamo. Vi nemate stadion, a mi imam.'' Mi nemamo talente, a Radovac, Cimirot, Duljevic, Rustemovic i Mihojevic igraju za Slaven Belupo. Pa drug dozovi se, vidiš li koliko lažeš? Vec sam jednom napisao, ali opet cu. Prosjek godina fudbalera koji su nastupili na derbiju je Željezničara 24,2. S druge strane, prosjek godina gostujućih fudbalera je 25,6. Koja mladost ba, šta smo onda mi? Mi u našim redovima imamo 3 A reprezentativca (Velkoski, Kallasi, Cimirot), koga to vi imate? E nema šta ovo za stadion si pogodi i bilo mi je jasno s kim se raspravljam, kada sam ovo procitao. Nadam se da si bar punoljeta, iako i u to sumljam.

Naravno da vam možemo postavljati standarde, što u zadnjih godinu i više i radimo. Sutra kad i ako neki vaš igrac bude koštao milion, to nece biti prvi igrac u našoj ligi koji toliko košta, jer je to neko vec prešišao. Da si ti živ i zdrav, ali ono što je bilo u nedelju nije željo, jer ja ne pamtim da su se prije onako valjali po terenu. Široki svakog protivnika respektuje, a ne samo želju, tako da ne znam o cemu pricaš. Što se tice Zebe. Da odbili ste Zebu, a doveli Đelmica, pa jel ti sebe cuješ? Wagner za Benku Pele, pa ti stvarno nisi normalan. Jesil svjestan koliko imaš animoziteta prema Sarajevu?

Što se tice tog pisanja prije sezone, tu se donekle slažem s tobom. Ponovit cu nešto što sam sinoc napisao. Ne može mi niti jedan navijac željeznicara reci da i ove sezone ne ocekuje tituli, baš kao što je i prošle. Možete vi pisati o Europi, ali se svi nadate tituli.

Shvatam ja šta ti hoceš da kažeš, ali ti ne shvataš koliko griješiš. Ne znam šta da ti više kažem, osim da se nastaviš nadati kiksu Sarajeva. Nastavi vjerovati u podmlađivanje ekipe i pricama iz Tuborga.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 17 mar 2015, 15:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 mar 2015, 15:39

Hordas Doboj je napisao/la:
Zao mi je sto ti kao konkretan i zreo forumas nisi skontao da je sve ovo sto sam napisao cista ironija. Prica argumentovana poput tvoje koju prosipas ovdje. U prevodu bez po' argumenta.
Tebi toplo preporucujem se vise bavis svojim poslom, a manje guras nos gdje mu nije mjesto. Manje ces se sekirati a i nama ce biti ljepse jer cemo biti posteđeni gluposti i nebuloza kojim se rasipas po ovoj temi misleci da si "konkretan i zreo" za neku ozbiljniju diskusiju.

Kodro ce ostati na klupi, Sarajevo ce biti prvak.
Vidi ironicni, lazove. Ja za razliku od tebe imam na stotine prijatelja koji navijaju za Sarajevo, desetak nih je cak usko vezano za klub. Odrastao u Sarajevu, vec vise od 3 decenije se druzim sa svojim drugovima, pricamo, zajebajemo se, razmjenjujemo informacije. Dosao sam ovdje, normalan post napisao, ono sto znam. To sto je tebi ili nekima tesko prithvatljivo je vasa stvar, a uglavnom te price pusti nas mozes u svom selu prosipati, a ne meni. Ima vas par, ne bih vas volio u putu sresti, nista ne postujete, ni svoje, a kamoli tudje...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 17 mar 2015, 15:56

@miden

Opet lazima pokusavas. Cimirot nije vas igrac. Drugo u reprezentaciji igra 6 igraca koji su prosli Zeljinu skolu. Nijedan iz Sarajeva. Mi imamo talente vi ih nemate. Nece se Radovac naigrati ove sezone. A ako se ne proda ostace vjecni talenat.

Trece pare me ne interesuju. Nemam ja sta pitati Amra. On je meni titule donio. Tebi Fedza Tana donio. Fincijski jaki... Tim stvarima neka se bavi uprava ja sam navijac ja se bavim titulama. Mene klub ne placa.

Cetvrto nigdje ja nisam spomenuo podmladjivanje. Opet lazes. Ali da ti kazem da u Zelji igraju djeca iz njegovog pogona. Bajic, Memija, Hadizahmetovic, Sadikovic, Hasanovic, nije to malo. Nema toga u svijetu puno. To je nesto cime sa ja ponosim a ne podmladjivanjem. To ko zna fudbal, zna da se to postepeno radi, niko nije izveo 11 juniora odjednom.

Peto Zeba je imao 8 hiljada maraka platu Benko ima 12,500 eura platu. Uz to Zeba je bio igrac lige a ispred Beka je sad 5 igraca.

Opet ti kazem nema potrebe da se poredimo. Nemamo nista zajednicko osim glavnog grada. Ama baš nista. A ja te standarde ne vidim jer se ne sjecam kad je Sarajevo prodalo igraca za vise od 100.000 maraka. Gotovo pa se ne sjecam kad ste prvaci bili, kad se igrali kvalifikacije za LP, kad ste prepunili Kosevo itd.

Zivio.

amorovski
Kontakt:

FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la amorovski » 17 mar 2015, 15:57

Amer Dupovac

Btw. Naravno da se ne sjecas kad imas 13 godina

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 17 mar 2015, 16:00

amorovski je napisao/la:Amer Dupovac

Hajmo postaviti licne da se demantujemo :cool:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 17 mar 2015, 16:01

Western je napisao/la:
amorovski je napisao/la:Amer Dupovac

Hajmo postaviti licne da se demantujemo :cool:
Ti sebe demantujea takvim razmisljanjem.

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 17 mar 2015, 16:04

:lol:

Prpa ha?

:lol:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 17 mar 2015, 16:09

Inače se ne javljam na ovoj temi, ali je nekad prelistam.. @simon ukloni ovaj citat iz potpisa : " Ne mogu brate ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati, ja mogu samo u Sarajevu igrati "... Ovo je nekad bilo, i toga više nema kod vas :)
Željezničar živimo !

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 17 mar 2015, 16:15

Opet lazima pokusavas. Cimirot nije vas igrac. Drugo u reprezentaciji igra 6 igraca koji su prosli Zeljinu skolu. Nijedan iz Sarajeva. Mi imamo talente vi ih nemate. Nece se Radovac naigrati ove sezone. A ako se ne proda ostace vjecni talenat.

Trece pare me ne interesuju. Nemam ja sta pitati Amra. On je meni titule donio. Tebi Fedza Tana donio. Fincijski jaki... Tim stvarima neka se bavi uprava ja sam navijac ja se bavim titulama. Mene klub ne placa.

Cetvrto nigdje ja nisam spomenuo podmladjivanje. Opet lazes. Ali da ti kazem da u Zelji igraju djeca iz njegovog pogona. Bajic, Memija, Hadizahmetovic, Sadikovic, Hasanovic, nije to malo. Nema toga u svijetu puno. To je nesto cime sa ja ponosim a ne podmladjivanjem. To ko zna fudbal, zna da se to postepeno radi, niko nije izveo 11 juniora odjednom.

Peto Zeba je imao 8 hiljada maraka platu Benko ima 12,500 eura platu. Uz to Zeba je bio igrac lige a ispred Beka je sad 5 igraca.

Opet ti kazem nema potrebe da se poredimo. Nemamo nista zajednicko osim glavnog grada. Ama baš nista. A ja te standarde ne vidim jer se ne sjecam kad je Sarajevo prodalo igraca za vise od 100.000 maraka. Gotovo pa se ne sjecam kad ste prvaci bili, kad se igrali kvalifikacije za LP, kad ste prepunili Kosevo itd.

Zivio.
Onda ne znam šta je problem i zašto ovdje dolaziš?

Kao što sam vec rekao, Cimirot je igrac Donjeg Srema ili sam ono rekao Slaven Belupo, ma nije bitno on uglavnom nije igrac Sarajeva. Nek igraju, ako su zaslužili. Žao mi je nekih momaka, koji su morali oprostiti dug, da bi ih zeljo pustio dalje, a danas se isti ti ljudi dice njima. Isto ste probali i sa Tomicem, ali nije prošlo.
To koliko ce se Radovac naigrati ove sezone ne znam ni ja, a bogami ni ti, baš kao što ne znam šta ce biti od njega. To je kao kad bi ja sad rekao, da od Memije nece biti, a to sam rekao samo što bi volio da tako bude. To je tvoje razmišljanje.
Tu je razlika između vas i nas. Mi Sarajevo volimo i kad ima i kada nema titula, što smo dosta puta to dokazali. Dok vama ta titula ne izlazi iz usta, ispade sada da generalizujem, ali to je tako.

Zašto onda pokušavaš da slažeš, da je Benki plata 25 milja?
To što u želji igraju djeca iz njegovog pogona, to i treba da bude tako. Nažalost oni danas igraju, samo zato što se nema para i vi to dobro znate, samo necete sebi da priznate.
Aca je vec opomenuo i nemoj u ovo miješati želju.
Das Ist Walter

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 17 mar 2015, 16:29

lazar je napisao/la: Koliko je vasih (bivsih)omladinaca u repci ?
Izvinite sto vas ometa, ali nisam dobio još odgovor, a zanima me.
Unaprijed hvala

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 mar 2015, 16:48

lazar je napisao/la:
Unaprijed hvala

Ja sam upratio da imamo recimo tri A reprezentivca(Cimirot,Velkoski,Kallasi)
Za ove niže omladinske selekcije repke,više zanimanja pokazuju ovi manji klubovi,tako da nisam u toku ;)

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 17 mar 2015, 16:56

Neandertalac je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:
Zao mi je sto ti kao konkretan i zreo forumas nisi skontao da je sve ovo sto sam napisao cista ironija. Prica argumentovana poput tvoje koju prosipas ovdje. U prevodu bez po' argumenta.
Tebi toplo preporucujem se vise bavis svojim poslom, a manje guras nos gdje mu nije mjesto. Manje ces se sekirati a i nama ce biti ljepse jer cemo biti posteđeni gluposti i nebuloza kojim se rasipas po ovoj temi misleci da si "konkretan i zreo" za neku ozbiljniju diskusiju.

Kodro ce ostati na klupi, Sarajevo ce biti prvak.
Vidi ironicni, lazove. Ja za razliku od tebe imam na stotine prijatelja koji navijaju za Sarajevo, desetak nih je cak usko vezano za klub. Odrastao u Sarajevu, vec vise od 3 decenije se druzim sa svojim drugovima, pricamo, zajebajemo se, razmjenjujemo informacije. Dosao sam ovdje, normalan post napisao, ono sto znam. To sto je tebi ili nekima tesko prithvatljivo je vasa stvar, a uglavnom te price pusti nas mozes u svom selu prosipati, a ne meni. Ima vas par, ne bih vas volio u putu sresti, nista ne postujete, ni svoje, a kamoli tudje...
To sto ti kazes da si cuo od Kusturice da je zvao Kodru i rekao mu da ne rotira mozes macku o rep okaciti. To sto kazes da ce dobiti nogu ako ne prođe Borca i ne pobjedi Veleza takođe okaci macku o rep. To sto ti zivis u Sarajevu takođe. Ja nemam na stotine prijatelja vec preko 100.000 prijatelja koji navijaju za Sarajevo. Nijedan od njih nece dozvoliti da im pametuje neko poput tebe! Tebe koji lupi neku info i samim tim sto SE TI smatras nekom karikom na ovom forumu, sto si ti ozbiljan i konkretan, ta info treba odmah da dobije na vaznosti.
Rekao sam ti samo, kada vec trazis argumente, molim te da ih napises ovdje i pokrijes nekim dokazom. Do tad ti tvoji razgovori koje cujes, te informacije itd meni, a vjerujem nijednom drugom navijacu Sarajeva ne znace nista tj smatram ih cistim glupostima i nebulozama, kao sto sam ti vec napisao gore iznad.

I btw ja sutra sa svojom BRACOM idem za BL, a vidi Bozijeg cuda, nisam iz Sarajeva!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 mar 2015, 16:56

amypitar je napisao/la:
lazar je napisao/la:
Unaprijed hvala
Ja sam upratio da imamo recimo tri A reprezentivca(Cimirot,Velkoski,Kallasi)
Za ove niže omladinske selekcije repke,više zanimanja pokazuju ovi manji klubovi,tako da nisam u toku ;)
Pitao je koliko bivsih igrca i omladinaca FK Sarajevo nastupa za reprezentaciju BiH, a ne koje reprezentativce drugih drzava imate u timu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 17 mar 2015, 16:59

Smiješan pokušaj provokacije, nema potrebe da se odgovori na to pitanje. Ako nije pokušaj provokacije, onda je glup.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 mar 2015, 17:03

Čovjek je postavio pitanje -Koliko je vasih (bivsih)omladinaca u repci ?
Ja ovde ne vidim da je napisao BiH.

Ma kakvi oni i provokacije. :urnebes: Pa oni su tako postali mali i jadni,da ni provokacije sa njihove strane vise nikog ne pogađaju.Kako im statut brzo pade u zaborav,malo vise su se aktivirali na našoj temi.Neka komsija bar nije dosadno. ;)
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 17 mar 2015, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 mar 2015, 17:06

amypitar je napisao/la:Čovje je postavio pitanje -Koliko je vasih (bivsih)omladinaca u repci ?
Pa predpostavljam da misli na reprezentaciju BiH, ne mogu valjda omladinic FK Sarajevo igrati za reprezentaciju Makedonije i Sirije ? Jeste li to imali strance u omladincima ili djecu uglavnom iz grada Sarajeva i okoline, tj. nacionalnosti sa ovih prostora.

:damn:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 mar 2015, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 17 mar 2015, 17:08

Da još jednom ponovim
UltraSA je napisao/la:Smiješan pokušaj provokacije, nema potrebe da se odgovori na to pitanje. Ako nije pokušaj provokacije, onda je glup.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 mar 2015, 17:10

Elegant je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Čovje je postavio pitanje -Koliko je vasih (bivsih)omladinaca u repci ?
Pa predpostavljam da misli na reprezentaciju BiH, ne mogu valjda omladinic FK Sarajevo igrati za reprezentaciju Makedonije i Sirije ? Jeste li to imali strance u omladincima ili djecu uglavnom iz grada Sarajeva i okoline, tj. nacionalnosti sa ovih prostora.

:damn:

Naravno da jesmo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 mar 2015, 17:14

Hordas Doboj je napisao/la: To sto ti kazes da si cuo od Kusturice da je zvao Kodru i rekao mu da ne rotira mozes macku o rep okaciti. To sto kazes da ce dobiti nogu ako ne prođe Borca i ne pobjedi Veleza takođe okaci macku o rep. To sto ti zivis u Sarajevu takođe. Ja nemam na stotine prijatelja vec preko 100.000 prijatelja koji navijaju za Sarajevo. Nijedan od njih nece dozvoliti da im pametuje neko poput tebe! Tebe koji lupi neku info i samim tim sto SE TI smatras nekom karikom na ovom forumu, sto si ti ozbiljan i konkretan, ta info treba odmah da dobije na vaznosti.
Rekao sam ti samo, kada vec trazis argumente, molim te da ih napises ovdje i pokrijes nekim dokazom. Do tad ti tvoji razgovori koje cujes, te informacije itd meni, a vjerujem nijednom drugom navijacu Sarajeva ne znace nista tj smatram ih cistim glupostima i nebulozama, kao sto sam ti vec napisao gore iznad.

I btw ja sutra sa svojom BRACOM idem za BL, a vidi Bozijeg cuda, nisam iz Sarajeva!
Naravno da je bitno, covjece sa 100 milja prijatelja. Vidis ja znam njih desetak koji imaju pristup informacijama, ti 100 milja imaginarnih. Inace, ne bih ulazio u ovakve rasprave, jer ispada da se pravdam, ali smisljeno provociras i omalovazas. Kao i svi seljacici i ti mislis da ces biti prihvacen ako se identifikujes u neku veliku popularnu grupu, ili uz ideju, i ako konstantno budes pljuvao i omalovazavo one koji su drugom taboru ili drugacije razmisljaju, bit ces primjecen . Klasicni malogradjanin.
Pa nije to bas tako, bar ne Sarajevu. Navrati ponekad, valjda imas gdje nociti, nije 100 milja dusa malo. Ah, a mozda si opet samo htio biti ironican...

tema. Ima vas upucenih forumasa, koji sigurno znaju o cemu pricam, vezano za Kodru. Neka potvrde ( ili demantuju) jeli bilo, i kakvi su razgovori bili sa trenerom, i o cemu se sve razgovaralo sto se imperativa tice.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Combattente87, feniksptica, Mana i 46 gostiju.