JHam je napisao/la:za ljetnu ligu, HOU vs PHIMickoSAS je napisao/la:kakav link?JHam je napisao/la:Ima li ko dobar link, da ne stopa...
ko jos to i gleda

salim se ali ja tu letnju ligu slabo pratim eto praticu neke timove i to je to
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
JHam je napisao/la:za ljetnu ligu, HOU vs PHIMickoSAS je napisao/la:kakav link?JHam je napisao/la:Ima li ko dobar link, da ne stopa...
Zaboravio si Harklessa i Tobijasa koji verovatno nece igrati danasNEZALAGANJE je napisao/la:Oladipo za sada fantastican protiv BOS...3 od 3.ORL sa poprilicno jakom ekipom,O'Quinn,Nicholson,Oladipo..
Ma Harris je 4,ne moze on igrati na 3, mnogo je trom, to mesto zauzima po meni jako veliki potencijal HarklessJHam je napisao/la:Imaju oni finu ekipu za istoka, fali im malo iskustva al ekipa Oladipo,Afflalo,Harris,Nicholson,Vucevic je puna talenta i za 1-2 godine eto njih u PO-u, cim prestanu pikove ganjati
Raul_64 je napisao/la:James Harden(Instagram): "New Orleans će me večeras upoznati!"
ajme apostola
Ja sad gledam jel ovo on i ne mogu da vjerujem...BernardBarnjak je napisao/la:Pocela je tekma miami vs utah.
Rasid Mahalbasic usao za Jazz...
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja sad gledam jel ovo on i ne mogu da vjerujem...BernardBarnjak je napisao/la:Pocela je tekma miami vs utah.
Rasid Mahalbasic usao za Jazz...![]()
Sve kao neki strucnjaci a niko da odgovori.Greivis je napisao/la:Jel neko pratio ovog Gigi Datomea? Valja li cemu?
Gledao sam ja DaTomea...Lijepa visina i dobra kontrola lopte za SF.Takodje vrlo brz za svoju visinu,te ima dobru atletiku za evropski nivo kosarke.Nije neki suter konstantan po meni...Greivis je napisao/la:Sve kao neki strucnjaci a niko da odgovori.Greivis je napisao/la:Jel neko pratio ovog Gigi Datomea? Valja li cemu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.