BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
Veceras smo se nadali bar +1 bod u koeficijentu, a dobismo 0.25.
I ove tekme nem pokazuju na kakvom smo nivou - goli amaterizam.
I kad vidim da se neko podsmijava Zelji koji je igrao protiv 10x jece ekipe od svih danasnjih protivnika nasih ekipa zapitam se kakvi kompleksi pucaju te ljude.
Ovu nasu ligu pod hitno smanjiti na 10-12 klubova pa da se nadamo napretku.
I ove tekme nem pokazuju na kakvom smo nivou - goli amaterizam.
I kad vidim da se neko podsmijava Zelji koji je igrao protiv 10x jece ekipe od svih danasnjih protivnika nasih ekipa zapitam se kakvi kompleksi pucaju te ljude.
Ovu nasu ligu pod hitno smanjiti na 10-12 klubova pa da se nadamo napretku.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sarajevo i Široki bi trebali sigurno ići dalje.
Željezničar uz publiku i igranje Svrake mogu sigurno iznenaditi Plzen.
Zrinjskom dajem najmanje šanse. Ne radi rezultata, nego radi užasne igre.
Sarajevo zaradilo sadaku jer su ovi Kusaki ostvarili najveci uspjeh u istoriji kluba.Svaka cast pitari dobra vam dusa.
Sarajevo nije uzasno odigralo nego bajkovito, barem tako vide stvari pa skoro svi navijači Sarajeva.Neutral je napisao/la:Sarajevo i Široki bi trebali sigurno ići dalje.
Ali eto ti si neutralac pa vidis bolje

To su dokazali prošle godine kad su igrali protiv ZeteAlipasino je napisao/la:Sarajevo zaradilo sadaku jer su ovi Kusaki ostvarili najveci uspjeh u istoriji kluba.Svaka cast pitari dobra vam dusa.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sarajevo je odigrali dobrih 45 minuta i u 2 minute su preokrenuli rezultat. Uz to su imali još par lijepih šansi, prije svega prečka Melunovića.miki651 je napisao/la:Sarajevo nije uzasno odigralo nego bajkovito, barem tako vide stvari pa skoro svi navijači Sarajeva.Neutral je napisao/la:Sarajevo i Široki bi trebali sigurno ići dalje.
Ali eto ti si neutralac pa vidis bolje
Drugo poluvrijeme je bilo katastrofalno, nisu se sastavilih 25-30 minuta sa loptom kako treba. Mogli su i izgubiti 4:2 nakon sjajne kontre Albanaca.
No gledajući sve, očigledno je da je Sarajevo kvalitetniji tim, a zna se ko je sve padao na Koševu. Jest da neće biti Suljića, no opet očekujem pobijedu od 2 razlike.
Ne navijam za Sarajevo, govorim onako kako mislim.
Zrinjski uzasna igra
Pa mi smo protiv favorita odigrali jako dobro. Prvo poluvrijeme bili bolja momcad. Kasnije radi fizicke nepripremljenosti nismo se vise mogli nositi.
Ne mogu vjerovat da je Sarajevo spusilo od ovih

Pa mi smo protiv favorita odigrali jako dobro. Prvo poluvrijeme bili bolja momcad. Kasnije radi fizicke nepripremljenosti nismo se vise mogli nositi.

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Consigliere
- Kontakt:
U cetiri utakmice nasi klubovi ispusili 11 golova.
Skoro 3 po utakmici.
Skoro 3 po utakmici.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Četvrta ekipa iz Bugarske, koji trenutno imaju samo jedan ozbiljan tim a to je Ludogorets.
Izvini, vraćam sve nazad, oni su veliki favoriti bili.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 18 jul 2013, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Klub Zrinjski se ispričava svima onima koji su prognozirali debakl pod bijelim brijegom. Uzasno i ostale epitete ostavljamo onima koji su uzivali uz mastovitu , nadahnutu i srceparajuću igru divova, pa duplih prvaka nase zemlje.Damian je napisao/la:Zrinjski uzasna igra![]()
Sta ti stvarno mislis da su oni ekipa ranga Zrinjskog?Neutral je napisao/la:Četvrta ekipa iz Bugarske, koji trenutno imaju samo jedan ozbiljan tim a to je Ludogorets.
Covjece koliko mi imamo ozbiljnih timova? Nijedan, eto koliko.
Ne znam, sta smo trebali proci nositelje samo tako

Zadnju sezonu deveti u prvenstvu. Liga nam i jeste jadna jer je toliko uzdizemo. Ako ti ne shvacas da je Botev ovdje favorit, i to poprilican tvoj problem. Ja se kao navijac u uzvratu bojim par pogodaka.
RIP CITY!
@miki
kad izbacite vi ono što smo mi izbacili u zadnjih 5-6 god onda piši visoko nadahnute postove tj trijade. Do tada ..psss
kad izbacite vi ono što smo mi izbacili u zadnjih 5-6 god onda piši visoko nadahnute postove tj trijade. Do tada ..psss
Sarajevo je izbacilo ozbiljniji tim od njih, a to je Levski.
Kazahstanski velikan Pavlodar, naravno sarkastično mislim na velikan je izbacio Levskog koji je opet ponavljam bolji tim od Botev-a. Taj isti Pavlodar će ispasti od Širokog koji ima jako povoljan rezultat.
Jest nam liga jadna, no opet smo kvalitetniji od nekih. Željo je kvalitetan tim čim je odigrao 4:3 protiv Plzena koji je držao Schalke sve do produžetaka.
Sarajevo uvijek odigra loše na strani, ništa novo.
Široki je putovao par hiljada km i opet je zabio dva gola.
Zrinjski je imao, a ima još priliku da prođe Bugare, no teško nakon rezultata iz prvog susreta.
Mnogi omaložavaju našu ligu, no bez razloga. Čim prođu 2-3 naša tima, odmah će se ovdje pisati hvalospjevi.
Kazahstanski velikan Pavlodar, naravno sarkastično mislim na velikan je izbacio Levskog koji je opet ponavljam bolji tim od Botev-a. Taj isti Pavlodar će ispasti od Širokog koji ima jako povoljan rezultat.
Jest nam liga jadna, no opet smo kvalitetniji od nekih. Željo je kvalitetan tim čim je odigrao 4:3 protiv Plzena koji je držao Schalke sve do produžetaka.
Zrinjski je imao, a ima još priliku da prođe Bugare, no teško nakon rezultata iz prvog susreta.
Mnogi omaložavaju našu ligu, no bez razloga. Čim prođu 2-3 naša tima, odmah će se ovdje pisati hvalospjevi.
Ne pričaj gluposti, ko je očekivao debakl!? Ja prvi sam mislio da ćete ih pobjediti! Kakav njihov fudbal, osim prvaka, ostali su malo iznad nas. Imali ste šansu, niste je iskoristili tj. trebali ste bolje odigrati ali šta je tu je. Sad vam treba čudo do kojeg ćete teško.miki651 je napisao/la:Klub Zrinjski se ispričava svima onima koji su prognozirali debakl pod bijelim brijegom. Uzasno i ostale epitete ostavljamo onima koji su uzivali uz mastovitu , nadahnutu i srceparajuću igru divova, pa duplih prvaka nase zemlje.Damian je napisao/la:Zrinjski uzasna igra![]()
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
ne moze se tebi reci... 

RIP CITY!
BH klubovi
Viktoria Plzeň - Željezničar 4-3
Irtysh - Široki Brijeg 3-2
Zrinjski - Botev Plovdiv 1-1
Kukësi - FK Sarajevo 3-2
HR klubovi
Fola Esch - Dinamo Zagreb 0-5
Hajduk Split - Turnovo 2-1
Dinamo Minsk - Lokomotiva 1-2
Rijeka - Prestatyn Town 5-0
SR klubovi
Shirak - Partizan 1-1
Crvena Zvezda - ÍBV 2-0
Vojvodina - Honvéd 2-0
Jagodina - Rubin Kazan' 2-3
SL klubovi
Birkirkara - Maribor 0-0
Olimpija - Žilina 3-1

Užas smo, užas!
Kukësi - FK Sarajevo 3-2
HR klubovi
SR klubovi
Shirak - Partizan 1-1
Crvena Zvezda - ÍBV 2-0
Vojvodina - Honvéd 2-0
SL klubovi
Birkirkara - Maribor 0-0
Olimpija - Žilina 3-1

Užas smo, užas!
Neznam ali liga nam je dosla u rang Albanske i Makedonske. Podhitno zakon o sportu jer ako ovako nastavimo strahovacemo i od Bokelja ako ga izvuce neki tim. Dno
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Slazem se, uopste nismo toliko losi, koliko smo samo baksuzni ili zbog cinjenice da uvijek imamo neki niz nespretnih okolnosti koje nisu rezultat neznanja...Neutral je napisao/la:Sarajevo je izbacilo ozbiljniji tim od njih, a to je Levski.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sta ima veze dok je klubova koji nas ne obrukaju u evropi dobro je a ti znas koji su to klubovi!moRAja je napisao/la:Neznam ali liga nam je dosla u rang Albanske i Makedonske. Podhitno zakon o sportu jer ako ovako nastavimo strahovacemo i od Bokelja ako ga izvuce neki tim. Dno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jel se zajebavas il nisi znao da je 95% ovih nabrojanih susjednih timova bilo nosiociAlucard je napisao/la:BH klubovi
Kukësi - FK Sarajevo 3-2
HR klubovi
SR klubovi
Shirak - Partizan 1-1
Crvena Zvezda - ÍBV 2-0
Vojvodina - Honvéd 2-0
SL klubovi
Birkirkara - Maribor 0-0
Olimpija - Žilina 3-1
Užas smo, užas!
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.