FIFA 14

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: FIFA 14

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 25 jan 2014, 19:03

Unknown Genius je napisao/la:Je li iko skontao kako se brane penali na ovoj FIFI? Igram već dugo godina i nikad nisam to shvatio, zvuči glupo vjerovatno ali jbg. :mrgreen:
Kad mi šutaju penal ostavim džojstik i molim se da šutaju pravo u golmana ili da ode pored gola. :lol:
Desnim analogom.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 25 jan 2014, 19:13

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Je li iko skontao kako se brane penali na ovoj FIFI? Igram već dugo godina i nikad nisam to shvatio, zvuči glupo vjerovatno ali jbg. :mrgreen:
Kad mi šutaju penal ostavim džojstik i molim se da šutaju pravo u golmana ili da ode pored gola. :lol:
Desnim analogom.
Probavao sam, opet neće golman da se pomjera.
Unofficialpage je napisao/la:
Na brojeve sa strane :D tako se brani na tastaturi ana džojtiku ne znam :D
Hvala, probat ću. :D

Je li se može negdje uzeti da se vježbaju penali na igrici, ono kao na treningu što je prije bilo?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Otelo
Kontakt:

Re: FIFA 14

Post Postao/la Otelo » 25 jan 2014, 19:21

Penale izvodis tako sto cekas da ti se ona linija bude ondje na sredini i stines sut i nakon toga sa ,8,4,2,6 biras stranu.

A prije tekme cesto znaju biti penali.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 25 jan 2014, 19:28

Otelo je napisao/la:Penale izvodis tako sto cekas da ti se ona linija bude ondje na sredini i stines sut i nakon toga sa ,8,4,2,6 biras stranu.

A prije tekme cesto znaju biti penali.
Znam ih šutati, ali ne i braniti. :roll:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jan 2014, 19:29

Pa branis ih sa 8,4,2,6.

Ja uvijek koristim kombinaciju 8+4 jer tu nekako najvise sutaju ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 25 jan 2014, 19:44

Skontao sam, hvala puno. :)

Još jedno pitanje, ne znam sjećate li se toga, ali prije jedno godinu dana bio je neki forumaš koji je otvorio novu temu za FIFU i tu pisao o svojoj sezoni, o transferima postavljao slike tabele etc. Mislim da je uzeo Napoli i sa njima igrao par sezona. Međutim sada nikako ne mogu naći tu temu, ne znam da li se to i sad može raditi i na kojem pdf-u, pošto ima nas koji dugo igramo pa bi bilo zanimljivo da to možda opet oživimo...

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 25 jan 2014, 20:40

Unknown Genius je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Desnim analogom.
Probavao sam, opet neće golman da se pomjera.
Skini program x360ce i onda sebi konfiguriraj joystick. Na youtube ima nekoliko videa kako se preko tog programa nastima joystick.

I ja sam imao isti problem i s tim programom sam ga rijesio.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 26 jan 2014, 00:51

Zna li ko kako da riješim problem "Camera shake". Nakon 2 odigrane tekme pocne mi se kamera mrdati i ne prestaje. Skinuo sam igricu sa piratebay.se (FIFA14 nosteam^^^). Ponovo sam skidao krekove razne V4, V5, zalijepio ih, udjem u igricu, bude crna slika i izbaci me. Ne mogu nikako da rijesim problem.
At the end of the storm there's a golden sky..

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 26 jan 2014, 14:48

Unknown Genius je napisao/la:Skontao sam, hvala puno. :)

Još jedno pitanje, ne znam sjećate li se toga, ali prije jedno godinu dana bio je neki forumaš koji je otvorio novu temu za FIFU i tu pisao o svojoj sezoni, o transferima postavljao slike tabele etc. Mislim da je uzeo Napoli i sa njima igrao par sezona. Međutim sada nikako ne mogu naći tu temu, ne znam da li se to i sad može raditi i na kojem pdf-u, pošto ima nas koji dugo igramo pa bi bilo zanimljivo da to možda opet oživimo...
pa ajmo napraviti novu temu fifa 14 career mode tu da se prica o karijerama i tome a ovdje opcenito o igrici i svemu drugom ko i sad , imal ko da je raspolozen da to odradimo ? , evo ja cu prvi svoju karijeru tu zadavat, a igram dosta

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 26 jan 2014, 15:34

treci je napisao/la: pa ajmo napraviti novu temu fifa 14 career mode tu da se prica o karijerama i tome a ovdje opcenito o igrici i svemu drugom ko i sad , imal ko da je raspolozen da to odradimo ? , evo ja cu prvi svoju karijeru tu zadavat, a igram dosta
Ja sam za, samo treba provjeriti sa moderacijom da li će to smatrati duplom temom.
Tu dakle samo da se piše o svojoj sezoni, kao neki novinarski report, ovako kao što ste ti i @Otelo počeli na prethodnoj stranici, znači svakih 4-5 utakmica neki novi članak. Volio bih da mogu naći onu temu koja je već bila, bilo je jako zanimljivo čitati i lijepo je napisano, ali izgleda da je izbrisana.

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 26 jan 2014, 15:57

Unknown Genius je napisao/la:
treci je napisao/la: pa ajmo napraviti novu temu fifa 14 career mode tu da se prica o karijerama i tome a ovdje opcenito o igrici i svemu drugom ko i sad , imal ko da je raspolozen da to odradimo ? , evo ja cu prvi svoju karijeru tu zadavat, a igram dosta
Ja sam za, samo treba provjeriti sa moderacijom da li će to smatrati duplom temom.
Tu dakle samo da se piše o svojoj sezoni, kao neki novinarski report, ovako kao što ste ti i @Otelo počeli na prethodnoj stranici, znači svakih 4-5 utakmica neki novi članak. Volio bih da mogu naći onu temu koja je već bila, bilo je jako zanimljivo čitati i lijepo je napisano, ali izgleda da je izbrisana.
pa da, evo ja se javljam ako bude trebala kakva pomoc, dakle tako kako si rekao svako svoj report i neki sitni komentari o tim karijerama prijedlozi za igrace ( a to mozemo ostaviti i za ovdje, da ono bude fino uredno, to se treba dogovoriti) de nek neko to provjeri pa da pocnem da se kurcim kako dominiram poljskom (sa klupe :P )

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jan 2014, 16:02

I ja se slazem :D

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 26 jan 2014, 16:06

Čekamo odgovor moderatora onda, valjda nam dozvole. :D

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 26 jan 2014, 16:34

ajmo moderatori ja se grcevito borim za europa ligu, moram to podijeliti s nekim hahah

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 jan 2014, 16:44

Danas sam instalirao i pošto nemam puno vremena da igram career mod uzeo sam tim s parama (Liverpool) samo da vidim kako je urađen taj scouting i transfer sistem, pa ima potencijala definitivno, samo ja bi vam preporučio da uzimate lošije ekipe, iz druge lige ili engleske treće ako baš hoćete izazov :mrgreen: Dosadno sa ovim jačim, možeš svakog dovest i radit šta hoćeš, nikakvog izazova.

Ja sam na FIFA 13 sa Bristol Roversima do Lige Prvaka došo. :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jan 2014, 16:53

treci je napisao/la:ajmo moderatori ja se grcevito borim za europa ligu, moram to podijeliti s nekim hahah
Ja za prvaka.
Lech 51, Legia 50
6 kola do kraja :P

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 26 jan 2014, 17:17

Otelo je napisao/la:
treci je napisao/la:ajmo moderatori ja se grcevito borim za europa ligu, moram to podijeliti s nekim hahah
Ja za prvaka.
Lech 51, Legia 50
6 kola do kraja :P
kako prodjes pored widzewa? kakvi su inace?

ja sam jednu odigrao protiv lecha pobjedio 1:0 al to je iskreno na srecu bilo jer mi je to otpr bio jedini napad :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jan 2014, 17:23

Mislim da imam obe pobjede.
Protiv ekipa iz gornje dijela ljestvice nemam nekih problema ali se mucim sa onima od 12-16 mjesta.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 26 jan 2014, 17:26

Šta vam je toliko zanimljivo u poljskoj ligi? :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 jan 2014, 17:29

Unknown Genius je napisao/la:Šta vam je toliko zanimljivo u poljskoj ligi? :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ne znam ni ja
Ja uveo Muchen 1860 u Bundesligu i nakon polusezone sam na 8 mjestu i za mjesto koje vodi u europu zaostajem 5 bodova :)

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.