TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
R32 je napisao/la:Svaka mu cast, al kakve veze ima sa ovom temom
sve o tv,a ovaj kviz je na programu jedne tv stanice
Ma 25Mb će puštati samo ovima sto trenutno imaju VDSL modem, teško da će ostali moć dobit taj modem bez ovog dodatnog paketa od cenera, eventualno neka štela. 

ajmo drustvo oni koji se razumiju malo bolje, da li se isplati uzeti...

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zavisi po kojoj cijeni 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Povećan mi upload, a download nije 

Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 06 maj 2016, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ima li neko Telemach/HS kablovsku i da je prikljucio na led hd 40'' tv, kakva je kvaliteta slike? Kod mene je uzas, ne znam do cega je.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: TV-all about
Meni ko mlijeko 15+ HD kanala, sve otkljucano do kraja jula/augustamuamerc je napisao/la:Ima li neko Telemach/HS kablovsku i da je prikljucio na led hd 40'' tv, kakva je kvaliteta slike? Kod mene je uzas, ne znam do cega je.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:[youtube][/youtube]

Don't believe the hype.
muamerc je napisao/la:Ima li neko Telemach/HS kablovsku i da je prikljucio na led hd 40'' tv, kakva je kvaliteta slike? Kod mene je uzas, ne znam do cega je.
Ako je analogna kablovska, sasvim je logično da će kvalitet biti loš.
Jeste, ali ne da je los kvalitet vec je prelos. Shvatio bih lose ali ovako ne, ne raspoznajem face osobama.Baader je napisao/la:muamerc je napisao/la:Ima li neko Telemach/HS kablovsku i da je prikljucio na led hd 40'' tv, kakva je kvaliteta slike? Kod mene je uzas, ne znam do cega je.
muamerc je napisao/la:Jeste, ali ne da je los kvalitet vec je prelos. Shvatio bih lose ali ovako ne, ne raspoznajem face osobama.Baader je napisao/la:muamerc je napisao/la:Ima li neko Telemach/HS kablovsku i da je prikljucio na led hd 40'' tv, kakva je kvaliteta slike? Kod mene je uzas, ne znam do cega je.
Gledaj, zavisi i od kvalitete rezolucije televizije koju gledaš, tako da ti neće isti kvalitet biti na HRT1 i na TV Igman. Generalno govoreći, analogni signal na velikim ekranima je loša solucija.
kakvo je stanje sa povećanjem brzine interneta kod Bh Telecoma? Kod mene danas povećano na 10 Mbps, izgleda da ide postepeno.
Pustiću sunce da topi ljubav!
hoshafka je napisao/la:kakvo je stanje sa povećanjem brzine interneta kod Bh Telecoma? Kod mene danas povećano na 10 Mbps, izgleda da ide postepeno.

Kod mene jos nista

Mia San Mia
Samo povecavaju ovima sto imaju MojaTv 

Kod mene ubrzali prije prvog maja.
Download speed pokazuje 11.3 Mbps
Download speed pokazuje 11.3 Mbps
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.