Ali ja se uopste ne opterecujem tim, znam da ce doci vrijeme. Bitno mi je da zadovoljim neke druge potrebe. Pare su samo nus pojava tih potreba

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Što više para to više potrebaBosniacum Lilium je napisao/la:Pare su samo nus pojava tih potreba
Tru dat. Mo money mo problems.rio_Ferdy88 je napisao/la:Što više para to više potrebaBosniacum Lilium je napisao/la:Pare su samo nus pojava tih potreba
Danas si postavio isto pitanjeFoSte95 je napisao/la:Je li vam se ispunila ijedna novogodisnja zelja do sada
hahaha slučajnost? ne bih rekaoMarsal je napisao/la:Danas si postavio isto pitanjeFoSte95 je napisao/la:Je li vam se ispunila ijedna novogodisnja zelja do sada
Nemos ništa unijet, alkohola nema unutra, samo.sok, caj kafatuzlak1987 je napisao/la:Jel neko bio prosle godine u Sarajevu na doceku nove godine kada je pjevao Dino Merlin? Kakva su pravila sto se tice pica, od kada do kada traje svirka, jel se smrzne covjek?
Meni jeste svaka. Sad nove zelje za narednu, i one ako se ispune ostvaren sam covjek.FoSte95 je napisao/la:Je li vam se ispunila ijedna novogodisnja zelja do sada
nema qrac, doduše bilo je pred kraj programa iza mene došla grupa nemih likova mortus pjani sve sa pivama u rukamaPenaltiky je napisao/la:Nemos ništa unijet, alkohola nema unutra, samo.sok, caj kafatuzlak1987 je napisao/la:Jel neko bio prosle godine u Sarajevu na doceku nove godine kada je pjevao Dino Merlin? Kakva su pravila sto se tice pica, od kada do kada traje svirka, jel se smrzne covjek?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.