AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
e jbg pato je ipak ozljeđen, u rimu neće igrati, a koliko je opasna povreda i o čemu se tačno radi znaće se vjerovatno tek sutra, neće igrati ni gatuzo zbog kartona kojeg je danas dobio sasvim nepotrebno 

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Aauu Pato propusta Romu i ManU, oooojj crno nam se pise mislim da smo s ovom povredom izgubili i scudetto i neke sanse protiv ManU,ccccc a jes mi ga zao isto ko da sam se ja povrijedio ocam jooooooooj **** !!!

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Udružili se ex-velikani protiv Interasarajlija89 je napisao/la:jbg ako se pato ozb povrijedio sanse za titulu su minimalne..joj kakav je to igrac..jes da je u milanu al ga volim...naredno kolo roma milan jel...bas u nezgodnom trenutku se sastaju..ovo kazem iz razloga zato sto zelim da neko od njih bude prvi...a sad medjusobni susret i nije bas na vrijeme..jer ako roma dobije inter ce imati veliku prednost nad oba tima,nerjeseno isto tako...tako da jedino pobjeda milana dolazi u obzir
![]()
nevalja sto je roma kiksala danas..al eto...

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- _forzamilan_
- Kontakt:
imali ista za pata ali oficijelno ne novinska naklapanja?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
OFICIJALNO: Pato se vraca za 7 dana, igrace protiv Manchestera. Konacno dobra vijest.
ovo sam cuo,ima i na goal.com..nadam se da nije suplja novinarska..A_d_0 je napisao/la:OFICIJALNO: Pato se vraca za 7 dana, igrace protiv Manchestera. Konacno dobra vijest.
..Siamo l'armata Rossonera..
veceras protiv Rome. pobijedimo li sa pravom se mozemo nadati Skudetu. Pozvani igraci:
GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Roma;
DEFENDERS: Abate, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta;
MIDFIELDERS: Ambrosini, Beckham, Flamini, Pirlo;
STRIKERS: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Ronaldinho.
nema Pata,Seedorfa,Mancinija,Onyewua.
Idemo momci po 3 boda ako Bog da.
GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Roma;
DEFENDERS: Abate, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta;
MIDFIELDERS: Ambrosini, Beckham, Flamini, Pirlo;
STRIKERS: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Ronaldinho.
nema Pata,Seedorfa,Mancinija,Onyewua.
Idemo momci po 3 boda ako Bog da.
-
- Kontakt:
veceras aBd tri boda na olimpicu,ocekujem dosta magije od carobnjaka
Milanezi,jestel spremni za poraz na prepunom Olimpicu!! I da se potvrdi prica od prije 5-6 dana koji je klub veci i bolji...i koji je klub trenutno no-1 u Itali

Samo mi je zao sto nece igrat Pato,jer cete se vadit posle kako vam Pato nije igrao i zato ste izgubili .D
FORZA ROMA,GRANDE ROMA!!!!
-------------------------------------------

Samo mi je zao sto nece igrat Pato,jer cete se vadit posle kako vam Pato nije igrao i zato ste izgubili .D

veci NIKAD necete bit vjeruj mi. mozda nas dobijete jer ste u formi al da ste veci klub od nas to je brate moj provala godine.Google je napisao/la:Milanezi,jestel spremni za poraz na prepunom Olimpicu!! I da se potvrdi prica od prije 5-6 dana koji je klub veci i bolji...i koji je klub trenutno no-1 u Itali![]()
Imate vise trofeja,za to imate postovanje...to veci je bilo samo odgovro da je Roma mali klub,kako vi izjavljujete...!!!!.....Prvi prozvali

niste vi mali al smo mi veci.Google je napisao/la:Imate vise trofeja,za to imate postovanje...to veci je bilo samo odgovro da je Roma mali klub,kako vi izjavljujete...!!!!.....Prvi prozvali![]()

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
pa naravno da je mali kad se poredi s milanom, kad se poredi sa livornom roma je gigant, al smješno zvuči kad kažeš u jednoj ćete utakmici pokazati koji je klub veći. Danas očekujem dobru utakmicu, nisam stigao da pregledam eventualne sastave, al svejedno ko bude igrao očekujem pobjedu milana, ja lično ni s nerješenim nebi bio nezadovoljan, mada bod ne znači ništa ni jednim ni drugima
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ljudi ima li gdje na TV-u utakmica?
- el_fenomeno
- Kontakt:
nema. imas na http://www.atdhe.net prenos ako te zanimaA_d_0 je napisao/la:Ljudi ima li gdje na TV-u utakmica?

znao sam za to al hvala u svakom slucaju. jao cigana nigdje nema prenosa hebli majku.el_fenomeno je napisao/la:nema. imas na http://www.atdhe.net prenos ako te zanimaA_d_0 je napisao/la:Ljudi ima li gdje na TV-u utakmica?
- el_fenomeno
- Kontakt:
sport klub ima ugovor ove slabije ekipe prenosi, tako npr kad igraju livorno milan mozemo pratiti... A ove ostale televizije niko i ne prenosi .. Ne znam mozda nekad hrt2
ma ima na onim arena sport kanalima al na mojoj HS kablovskoj jos nema tih programa pa moram limit trosit.el_fenomeno je napisao/la:sport klub ima ugovor ove slabije ekipe prenosi, tako npr kad igraju livorno milan mozemo pratiti... A ove ostale televizije niko i ne prenosi .. Ne znam mozda nekad hrt2
utakmica cvrsta bez ikakvih sansi igra se na sredini terena. to bi moglo biti presudno. ronaldinho ima flastera,borriello nula,huntellar isto tako. amborssini je najgori po meni nezna sta ce sa loptom. bgm tesko da cemo dobit.
- el_fenomeno
- Kontakt:
qme koliko je milan u bodovnom zaostaku za interom,neracunajuci ovaj mec?A_d_0 je napisao/la:utakmica cvrsta bez ikakvih sansi igra se na sredini terena. to bi moglo biti presudno. ronaldinho ima flastera,borriello nula,huntellar isto tako. amborssini je najgori po meni nezna sta ce sa loptom. bgm tesko da cemo dobit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.