Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

invincible1921
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la invincible1921 » 31 maj 2014, 01:17

ja se samo pitam kakv bi cirkuis bio da smo nekad prije sa onom generacijom i savezom otisli negdje. Recimo da smo dobili dansku.... ja vise nemam sta da kazem najjardije bi digoruke i presto pratiti, ali ne moze ni tako srce te vuce i jace je to od tebe, al ovakav bezobrazluk saveza i susica prije svega je za svaku osudu. Sto se samih igraca tice nemaju sta oni pricat, i dodatno zakuhavat, kako sada stvari stoje na Sp cemo proc tenski ko i srbija 2006. :oops: :oops: :oops:

SUSICU ODLAZI !!!!

Savez kao savez je u moru gresaka napravio mozda i najvecu sa kampom a ta se vrlo cesto zaboravi. Da li ste vi ljudi svjesni da ako nekim cudom npr moj zeljo ode u LP da bi moro igrat van drzave ili ocekivat milost uefe jer nijedan stadion ne ispunjava uslove za elitna takmicenja....a u kamp je.eni se skrsi 10+ miliona ili koliko vec . Sto je najtuznije tu niko ne trenira a i da trenira to bi bila rep koja bi se okupila tri puta godisnje. Samo me interesuje ko ce igrat za rep kada odu dzeko, pjanic i ostali ??? Ovakav nemar za ligu ne postoji nigdje...
=\_1921_/=

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 maj 2014, 01:21

Sušiću pe.deru!
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2014, 01:23

Sa druge strane, ovaj momak je pokazao sta znaci odgoj i vaspitanje te prava ljubav prema domovini te poziva na mir i da se ne narusava atmosfera a jos je bio skoro cijele kvale sa ekipom i odigrao najbitniju utakmicu fenomenalno. Sad uporedite momka koji je izvisio zbog nepravde i njegovo ponasanje sa ponasanjem onog balavca Prcica. Pandza je druga prica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 31 maj 2014, 01:26

slika
Ervin Zukanovic

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 31 maj 2014, 01:27

Rustem je napisao/la:slika
:thumbup:
FK Željezničar 1921

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 maj 2014, 01:28

tek sad se moze vidjeti da Pandža nije laprdao bezveze..
ajde izjave o nacionalnoj kvoti uzeti s rezervom (iako mu je i to rekao netko, nije izmislio sigurno) ali nista me ne cudi od ove bagre..

najjači su mi ovi što pišu nisu avdija, tin i hadžić pozicija kao zukanović..kao da ste debili, koga boli k...c koje su pozicije..žrtvuje se bilo koja da dotični odu..ta ne gleda se tu pozicija jebla vas ona i vađenje na to..

još će jače biti sad da se ozljedi tipa spahić ili neki drugi stoper, eto ti problema..

:facepalm:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 31 maj 2014, 01:29

Ovaj čovjek ako dođe da igra sljedeće kvalifikacije, noge ću mu izljubiti ;)

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 31 maj 2014, 01:29

Uz tebe smo Ervine :salut: :salut: :salut:
StarMo nije skutorija...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 31 maj 2014, 01:31

Zukanović Ervin !!!
:bih: :bih: :bih:

Sušić i savez :guz:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 maj 2014, 01:31

Ja jos ne mogu da se pomirim da su ga na ovaj nacin otpisali.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 31 maj 2014, 01:32

RobertoBaggio je napisao/la:
Sto nas ima mashallah :bih: :bih:
StarMo nije skutorija...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 31 maj 2014, 01:32

Sabinho je napisao/la:Sa druge strane, ovaj momak je pokazao sta znaci odgoj i vaspitanje te prava ljubav prema domovini te poziva na mir i da se ne narusava atmosfera a jos je bio skoro cijele kvale sa ekipom i odigrao najbitniju utakmicu fenomenalno. Sad uporedite momka koji je izvisio zbog nepravde i njegovo ponasanje sa ponasanjem onog balavca Prcica. Pandza je druga prica.

halo bolan za Pandzu se slazem al' za Prcica nikako jer za njeg jedino reko da ga sigurno nece voditi na SP a ja ti garantujem da je Prcic bolji i od Anela i od Tina i ono što je rekao svaka mu je na mjestu i isto u mladoj repki je bio osporavan protiv Španije u Španiji se zagrijavao 70 minuta i nije ušao u igru.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2014, 01:33

Ovo sa Zukanom je jako sumnjivo
dakle, svi dobili vize, samo Zukanović nije ;) ma nemoj...pa da nije malo ofirna ta prica

a i da jeste neki greška, kako to :?: niko da položi racun za to, a Safet se hinjski ušutio umjesto da prvi podvikne i da otvoreno stane iza svog igraca kao što to radi svi selektori i treneri svijeta (kojeg je btw. i pozvao u Brazil :!: )....a ne bi ovako hinjski šutio da je neki drugi igrac u pitanju , tipa Džeko ili Spaha....ono je smiješno objašnjenje Saveza :thumbdown:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 31 maj 2014, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 31 maj 2014, 01:34

RockyMaivia je napisao/la:
+1

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 31 maj 2014, 01:34

RockyMaivia je napisao/la:
Još je malo. Možemo mi i bolje!

:bih:
FK Željezničar 1921

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 31 maj 2014, 01:35

slika

Ervin Zukanovic nogometni rep. BIH :bih:
Ervin Zukanovic

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2014, 01:40

samirr je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Sa druge strane, ovaj momak je pokazao sta znaci odgoj i vaspitanje te prava ljubav prema domovini te poziva na mir i da se ne narusava atmosfera a jos je bio skoro cijele kvale sa ekipom i odigrao najbitniju utakmicu fenomenalno. Sad uporedite momka koji je izvisio zbog nepravde i njegovo ponasanje sa ponasanjem onog balavca Prcica. Pandza je druga prica.

halo bolan za Pandzu se slazem al' za Prcica nikako jer za njeg jedino reko da ga sigurno nece voditi na SP a ja ti garantujem da je Prcic bolji i od Anela i od Tina i ono što je rekao svaka mu je na mjestu i isto u mladoj repki je bio osporavan protiv Španije u Španiji se zagrijavao 70 minuta i nije ušao u igru.
Dobro medjutim Zuka ima nekoliko sezona izmedju sebe i to odlicnih, vec je iskusan, dokazao se u A.timu, bio dio momcadi i otpao je neposredno pred pocetak Mundijala a bio je pozvan i to zbog administrativnih problema i jedne recenice.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 31 maj 2014, 01:44

Jedan dan trcis sa ekipom, zivis san i pripremas se za najvece takmicenje.
Onda sutradan ne mozes da putujes s njima i čamis u kuci bespomocan, nije ti jasno .. ko , zasto , kako ?!?
Onda slag na tortu kretenluka, zabrane ti i da igras na najvecoj svjetskoj smotri. Uruši ti se svijet yebote, pa mozes misliti koliko je maštao o Marakani, Brazilu, makar da bude na klupi i to je vrhunac karijere mnogima.
Jednostavno si odsjecen od ekipe i drzavnog dresa za koji si uvijek ginuo kad je trebalo.

BRAVO MAJMUNI :clap: :facepalm:

Ovako momak ni kriv ni duzan, i kad ga je najveca huja drzala opet su mu izjave odmjerene bile, ali eto kakav je savez ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 31 maj 2014, 01:45

Ne mogu da vjerujem kakav smo mi narod, prvi put u historiji se kvalifikujemo na svjetsko prventsvo i cak smo i to uspjeli zayebati, nevjerovatno...

Steta za Ervina, ne znam sta moze biti gore od ovoga za jednog fudbalera, jedino neka teska povreda mozda..
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 31 maj 2014, 01:46

Sabinho je napisao/la:
samirr je napisao/la:

Dobro medjutim Zuka ima nekoliko sezona izmedju sebe i to odlicnih, vec je iskusan, dokazao se u A.timu, bio dio momcadi i otpao je neposredno pred pocetak Mundijala a bio je pozvan i to zbog administrativnih problema i jedne recenice.
Ima on al' ima li to Tino ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.