Sejo ne bi,jer nije bek nego vezni igrac..A poredjenje Lulica i Avdije je smijsno..Zar ti zaista zelis da kazes da je Avdija bolji igrac od Lulica?Kelner69 je napisao/la:Mene zivo zanima tvoj odgovor na ovo pitanje,kad vec nisi znao sta citirasRios je napisao/la:Nisam znao sta prije da citiram iz ovog tvog posta,al na kraju je pobjedio ipak ovaj tvoj zakljucak..Koje bolan najteze utakmice?? Amateri iz Lihtenstajna?? Protiv Litvanije je vec pokazao koliko je limitiran,pola centarsuteva su mu izblokirali,dva puta je 1 na 1 izgubio loptu,u odbrani je ispao par puta..Sta li si ti samo gledao..I da,taman ce ga kupiti sa 27 godina..PlavoZuti je napisao/la:Ne kontam kako jos uvjek imate obraza pricat najvece gluposti o Avdiji..posebno nakon ove dvije zadnje utakmice...
Cuj Weiss ga vozo...covjek cuva dvojicu sam na strani...tj Weissa i jos jednog...a tog istog Weissa cuvaju po dvojica Grka i opet ih voza...
A de mi reci koji jos igrac pretrca u repki onoliko koliko je Vrsajevic...
Na lijevoj strani Salihovic i Lulic i zadnjih 10 minuta nemogu da trce...covjek ih izvoza jer nisu imali kapi energije da potrce pa moradosmo pravit prekrsaj na 20 metara... a Vrsajevic sam pretrca ko njih obojica i to jos izaso prije kraja...
Covjek je uradio sve sto je trebo...
zatvorio svoju stranu...
probijo po strani...
dvojica na njemu...
nabacio par dobrih lopti...bez zamahaca...nego da se iznenadi odbrana prije nego sto se postave...
par sto su blokirali otislo je u korner ili u aut...znaci jos uvjek pritisak...
a sta su Lulic i Salihovic uradili...
tonu zamahaca i bezveznih bezopasnih centarsuta ..jer dok ti uradis zamahacu...ono sto Dzeko i Ibisevic pobjegnu odbrani izgubi se dok se Lulic i Salihovic ponovo nastimaju za centarsut....
Pogledaj kod gola...Dzeko na lijevoj strani se otvara jer nema ni Lulica ni Salihovica...
a kritikujete Vrsajevica...
De ovako...nek mi neko kaze ....bil salihovic mogo uradit sam po strani ono sto je Vrsajevic...ili eto Lulic...da zatvori stranu i da se ubaci jedno 20 puta i nabaci i izbori korner...
Pricate SUPLJE...
Vrsajevic je odigro odlicno...i nadam se da su to primjetili i skauti 5tice...nadam se da ce na proljece obuci dres neke od jacih evropskih ekipa...jer to i zasluzuje...pokazo je da uz kvalitetne igrace oko sebe moze da igra i u najtezim Evropskim utakmicama...De ovako...nek mi neko kaze ....bil salihovic mogo uradit sam po strani ono sto je Vrsajevic...ili eto Lulic...da zatvori stranu i da se ubaci jedno 20 puta i nabaci i izbori korner...
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- fudbalerXL
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ljudi Avdija kaže da je iz Čelika prešao u Spartu iz Praga kao ŠPIC !!!! ( 1.45 ). A u nas igra desnog bočnog.
Od početka mu je bila Bundesliga san ali neče to sad da forsira ?? ( 6.35 )
Ljudi Avdija kaže da je iz Čelika prešao u Spartu iz Praga kao ŠPIC !!!! ( 1.45 ). A u nas igra desnog bočnog.
Od početka mu je bila Bundesliga san ali neče to sad da forsira ?? ( 6.35 )
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 17 okt 2013, 17:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Halo Avdija Vršajević Hajduk, Salihović Hofenhajm (zaboravljaš da momak uopšte nije lijevi bek) Lulić (lijevo krilo) igra u Lazia, trči kao lud, dokazao se on protiv Francuske, Grčke, nema se on šta porediti sa Vršajevićem.PlavoZuti je napisao/la:Ne kontam kako jos uvjek imate obraza pricat najvece gluposti o Avdiji..posebno nakon ove dvije zadnje utakmice...
Cuj Weiss ga vozo...covjek cuva dvojicu sam na strani...tj Weissa i jos jednog...a tog istog Weissa cuvaju po dvojica Grka i opet ih voza...
A de mi reci koji jos igrac pretrca u repki onoliko koliko je Vrsajevic...
Na lijevoj strani Salihovic i Lulic i zadnjih 10 minuta nemogu da trce...covjek ih izvoza jer nisu imali kapi energije da potrce pa moradosmo pravit prekrsaj na 20 metara... a Vrsajevic sam pretrca ko njih obojica i to jos izaso prije kraja...
Covjek je uradio sve sto je trebo...
zatvorio svoju stranu...
probijo po strani...
dvojica na njemu...
nabacio par dobrih lopti...bez zamahaca...nego da se iznenadi odbrana prije nego sto se postave...
par sto su blokirali otislo je u korner ili u aut...znaci jos uvjek pritisak...
a sta su Lulic i Salihovic uradili...
tonu zamahaca i bezveznih bezopasnih centarsuta ..jer dok ti uradis zamahacu...ono sto Dzeko i Ibisevic pobjegnu odbrani izgubi se dok se Lulic i Salihovic ponovo nastimaju za centarsut....
Pogledaj kod gola...Dzeko na lijevoj strani se otvara jer nema ni Lulica ni Salihovica...
a kritikujete Vrsajevica...
De ovako...nek mi neko kaze ....bil salihovic mogo uradit sam po strani ono sto je Vrsajevic...ili eto Lulic...da zatvori stranu i da se ubaci jedno 20 puta i nabaci i izbori korner...
Pricate SUPLJE...
Vrsajevic je odigro odlicno...i nadam se da su to primjetili i skauti 5tice...nadam se da ce na proljece obuci dres neke od jacih evropskih ekipa...jer to i zasluzuje...pokazo je da uz kvalitetne igrace oko sebe moze da igra i u najtezim Evropskim utakmicama...
Šta je Vršajević to uradio. Par kornera protiv Litvanije uz par izgubljenih lopti ostavljenog prostora. Pa čovječe uz Avdiju kada protivnička ekipa ima loptu to je odmah gol šansa. Vidjeeli smo ga u Zenici protiv Slovaka, izvrto ga Weiss kao čarapu. Mujdža onako rovit ga haman uspije zaustavit i još stigne napraviti par odličnih centaršuteva za Džeku i Vedu. Kada je Zahirović ušao ja tog Weissa nisam vidio. Daj molim te.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samoposteno
- Kontakt:
vecina ovdje se prave slijepi vrsajevic drzi sam citavu desnu stranu i naravno da ce ga lakse prolazit a na drugoj strani igraju lulic i salihovic i u zadnjih pet utakmica hem sto su ih prolazili hem nisu ni jedan centar sut uputili u sesnesterac i opet je samo avdija los a ovi su dobri....samo nemojte gluposti oni imaju kredita imo sam i ja na mobilnom kredita pa kad sam ga potrosio mogo sam se #ebat
Lulic je par utakmica igrao sam na lijevoj strani pa nam je tu bio nevidjeni propuh,a ni Salihovic se nije puno bolje proveo u takvim okolnostima.Sad kada su ukompovani na toj strani,to djeluje dosta dobro osim sto salihovic ima katastrofalan centarsut iako eto igra toboze u Hoffenhaimu (igra 3 utakmice,pa je 4 povredjen pa 5 suspenzije itd itd)Rios je napisao/la:Sejo ne bi,jer nije bek nego vezni igrac..A poredjenje Lulica i Avdije je smijsno..Zar ti zaista zelis da kazes da je Avdija bolji igrac od Lulica?Kelner69 je napisao/la:Mene zivo zanima tvoj odgovor na ovo pitanje,kad vec nisi znao sta citirasRios je napisao/la: Nisam znao sta prije da citiram iz ovog tvog posta,al na kraju je pobjedio ipak ovaj tvoj zakljucak..Koje bolan najteze utakmice?? Amateri iz Lihtenstajna?? Protiv Litvanije je vec pokazao koliko je limitiran,pola centarsuteva su mu izblokirali,dva puta je 1 na 1 izgubio loptu,u odbrani je ispao par puta..Sta li si ti samo gledao..I da,taman ce ga kupiti sa 27 godina..De ovako...nek mi neko kaze ....bil salihovic mogo uradit sam po strani ono sto je Vrsajevic...ili eto Lulic...da zatvori stranu i da se ubaci jedno 20 puta i nabaci i izbori korner...
Senad mi je def. najdrazi igrac u reprezentaciji,i takav tip igraca bas volim rijetko kad zakaze,kako u klubu tako i u reprezentaciji,medjutim on nema ama bas nikakve veze sa Avdijomi ja bi volio da imamo desno makar Neduma Onuohu pa da se ne zajebavamo sa Avdijom,ali zasto poslije svake **** utakmice pojedinci moraju da kenjaju i izvode cirkuse sa njim?
Momak je prosao sito i rešeto od beton lige preko reprezentacije pa¸aBd do najveceg takmicenja na svijetu,i to sve svojim trudom,a svi znamo kako je tesko izaci iz ovi nasi liga,pogotovo opštinski i kantonalni.
Da sumiramo,Avdija je daleko od nekog kvalitetnog igraca,vrv nikada nece ni biti,ali nasao se tu umjesto Mujdze i sasvim korektno odradio svoj dio posla,nije bio najbolji,ali ni najgori ali je ocigledno nekima trn u oku

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma niko nikad s Avdijom

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Vidi Avdije, isti
Hocemo mi covjeka terorisati i evo promjenio je profesiju
http://www.****/globus/region/muske- ... biznismeni" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.****/globus/region/muske- ... biznismeni" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- fudbalerXL
- Kontakt:
Jel ovo šala ili je Spaho stvarno ovako skandirao raji ??HazardEden je napisao/la:Idemo svi, Avdija, Avdija, Avdija....
I nije mi jasno ako Pape baš toliko voli igrače Hajduka. PA kako to da mu Ibro ne igre malo više. Pa čovjek je legedna Hajduka. Da se sad vrati bio bi kapiten iste sekunde. Mislim ako je več igranje u Hajduku toliko bitno.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Avdija ima solidan centaršut i solidan prodor protiv sporih igrača i to je sve. Igra 1 na 1 slaba. Tehnika , koliko je jak na lopti loše. Jačina udarca loša, preciznost udarca osrednja. Kondicija u najboljem slučaju normalna, asistencije osrednje i rijetke, Odbrana jako jako loša a čovjek igra desnog BEKA ?? Najjači mi je onaj genijalac prije. Kao Avdija je sam čuvao cjelu stranu. Pa od koga je čuvao od konobara u Zenici i od Litve koja je igrala 4 : 6 : 0, bez ijednog brzog krila. Imo čovjek 4,5 prodora protiv Litvanaca i od 5 centaršuteva 1, 2 prošli, WOW !!
Vršajević: "Došao sam u Hajduk oživjeti karijeru i uspjelo je i više nego što sam zamišljao"
Avdija Vršajević proživljava najbolje trenutke svoje karijere. Najiskusniji Hajdukov nogometaš plasirao se sa svojom reprezentacijom na Svjetsko prvenstvo u Brazilu i nakon burne proslave vratio se klupskim obvezama. Hajduk u nedjelju očekuje okršaj s Hrvatskim dragovoljcem...
Avdija Vršajević vratio se u Split nakon što je u Kaunasu i Sarajevu proslavio plasman Bosne i Hercegovine na SP u Brazilu. Dojmovi nakon povijesnog prvog plasmana BiH na veliko natjecanje su još snažni:
"Još sam pod dojmom, to je velika stvar za Bosnu i Hercegovinu. Dvaput smo ispadali u dodatnim kvalifikacijama, sad nam se napokon sve poklopilo. Nadam se da neću biti jedini Hajdukovac u Brazilu i da će se i Hrvatska plasirati."
BiH je dugo držala nulu u Litvi, koja im nije bila dovoljna za plasman. No, pogodak Ibiševića ostvario je snove "ljiljana":
"Znali smo koliko nam znači ta utakmica i bili smo maksimalno koncentrirani. Logično je da je bilo i malo grča jer nam je to bila najvažnija utakmica u karijerama. Bilo je lakše kad smo zabili gol, ali zadnjih 20 minuta nam je trajalo kao vječnost."
Slavlje je počelo još Litvi, a nastavilo se u zrakoplovu, pa u Sarajevu:
"U cijeloj BiH je bilo nezaboravno, mislim da se tu noć nije ni spavalo."
Spomenuo je Vršajević kako se nada da neće biti jedini Hajdukovac u Brazilu. No, možda neće biti ni on, plasman na Svjetsko prvenstvo sigurno će mu podići cijenu, a Hajduk je još uvijek u procesu financijske konsolidacije:
"Može se dogoditi da odem u zimu, sve je moguće. Došao sam u Hajduk oživjeti nogometnu karijeru i to mi je uspjelo i više nego što sam zamišljao. Što će biti na zimu vidjet ćemo, ako dođe ponuda koja će zadovoljiti i mene i Hajduk ne bih imao ništa protiv toga."
Nakon reprezentativnog slavlja slijedi povratak klupskim obvezama. U nedjelju Hajduk gostuje u Zagrebu:
"Mislim da imamo dovoljno kvalitetnu momčad da u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Ako budemo maksimalno ozbiljni i damo sve od sebe možemo slaviti protiv Hrvatskog dragovoljca."
Splitska momčad puno je bolja u direktnim okršajima s glavnim suparnicima nego u "malim" utakmicama:
"Imamo mladu momčad i kad igrate protiv jačih uvijek motiv naraste. Protiv manjih ekipa nismo lošije igrali, ali rezultat nas nije baš pratio. Svjesni smo da moramo skupljati bodove u takozvanim manjim utakmicama i to ćemo pokušati već u nedjelju protiv Dragovoljca", zaključio je Vršajević.
Avdija Vršajević proživljava najbolje trenutke svoje karijere. Najiskusniji Hajdukov nogometaš plasirao se sa svojom reprezentacijom na Svjetsko prvenstvo u Brazilu i nakon burne proslave vratio se klupskim obvezama. Hajduk u nedjelju očekuje okršaj s Hrvatskim dragovoljcem...
Avdija Vršajević vratio se u Split nakon što je u Kaunasu i Sarajevu proslavio plasman Bosne i Hercegovine na SP u Brazilu. Dojmovi nakon povijesnog prvog plasmana BiH na veliko natjecanje su još snažni:
"Još sam pod dojmom, to je velika stvar za Bosnu i Hercegovinu. Dvaput smo ispadali u dodatnim kvalifikacijama, sad nam se napokon sve poklopilo. Nadam se da neću biti jedini Hajdukovac u Brazilu i da će se i Hrvatska plasirati."
BiH je dugo držala nulu u Litvi, koja im nije bila dovoljna za plasman. No, pogodak Ibiševića ostvario je snove "ljiljana":
"Znali smo koliko nam znači ta utakmica i bili smo maksimalno koncentrirani. Logično je da je bilo i malo grča jer nam je to bila najvažnija utakmica u karijerama. Bilo je lakše kad smo zabili gol, ali zadnjih 20 minuta nam je trajalo kao vječnost."
Slavlje je počelo još Litvi, a nastavilo se u zrakoplovu, pa u Sarajevu:
"U cijeloj BiH je bilo nezaboravno, mislim da se tu noć nije ni spavalo."
Spomenuo je Vršajević kako se nada da neće biti jedini Hajdukovac u Brazilu. No, možda neće biti ni on, plasman na Svjetsko prvenstvo sigurno će mu podići cijenu, a Hajduk je još uvijek u procesu financijske konsolidacije:
"Može se dogoditi da odem u zimu, sve je moguće. Došao sam u Hajduk oživjeti nogometnu karijeru i to mi je uspjelo i više nego što sam zamišljao. Što će biti na zimu vidjet ćemo, ako dođe ponuda koja će zadovoljiti i mene i Hajduk ne bih imao ništa protiv toga."
Nakon reprezentativnog slavlja slijedi povratak klupskim obvezama. U nedjelju Hajduk gostuje u Zagrebu:
"Mislim da imamo dovoljno kvalitetnu momčad da u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Ako budemo maksimalno ozbiljni i damo sve od sebe možemo slaviti protiv Hrvatskog dragovoljca."
Splitska momčad puno je bolja u direktnim okršajima s glavnim suparnicima nego u "malim" utakmicama:
"Imamo mladu momčad i kad igrate protiv jačih uvijek motiv naraste. Protiv manjih ekipa nismo lošije igrali, ali rezultat nas nije baš pratio. Svjesni smo da moramo skupljati bodove u takozvanim manjim utakmicama i to ćemo pokušati već u nedjelju protiv Dragovoljca", zaključio je Vršajević.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Malo sale..

Svaka cast nas Speed Demon.

Sejina tema je niže u pdf.-uvalterboy je napisao/la:Malo sale..
- fudbalerXL
- Kontakt:
Sejo kaj je u normalnoj formi i Avdija kad je u životnoj formi još uvjek je Sejo 5 x bolji. Sejo je došao poslje skoro mjesec dana neigranja i igranja na 2 poziciji. A može li Avdija ovo uradit . Mislim ako zatreba ljevonogi bombarder ?? Da ne poredim Igranje u Bundesligi i 1HNL.Claus je napisao/la:Sejina tema je niže u pdf.-uvalterboy je napisao/la:Malo sale..
[youtube][/youtube]
Izgleda da je potrebno crtati da se odnosi samo na centaršut...fudbalerXL je napisao/la:Sejo kaj je u normalnoj formi i Avdija kad je u životnoj formi još uvjek je Sejo 5 x bolji. Sejo je došao poslje skoro mjesec dana neigranja i igranja na 2 poziciji. A može li Avdija ovo uradit . Mislim ako zatreba ljevonogi bombarder ?? Da ne poredim Igranje u Bundesligi i 1HNL.Claus je napisao/la:Sejina tema je niže u pdf.-uvalterboy je napisao/la:Malo sale..
[youtube][/youtube]
Koja bi ironija bila da ne dobije od Papeta poziv za SP.Virtu4l je napisao/la:

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ironija neironija veca je sansa da Dzeku i Spahica ne pozove nego Avdiju.BIHfan je napisao/la:Koja bi ironija bila da ne dobije od Papeta poziv za SP.Virtu4l je napisao/la:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakva je ovo provokacija Hajduka. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- HazardEden
- Kontakt:
Hamdiju za kapitena u Brazilu
(tako ga moj dedo zove
)

JEl HAjduk dobija pare ako Vrsajevic bude putnik za Brazil ??
Da,svaki klub dobiva pare za svog reprezentativca na SPzgembo89 je napisao/la:JEl HAjduk dobija pare ako Vrsajevic bude putnik za Brazil ??

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net