Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la calcio » 23 feb 2013, 22:11

Nisam siguran ali mi se cini da je Spaha iskljucen i u kupu.
A za Stevana, znaju ovi spanci pogrijesiti sa ovim spiskovima rezervi i slicno. I prije ga jednom prilikom nije bilo na spisku pa je usao u igru u drugom poluvremenu. :D

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 23 feb 2013, 22:20

Fakat me čudi što ga nema, oni su ovu utakmicu halalili unaprijed, konto sam da će rezervisti dobiti više šanse. Ustvari i dobili su, nego sam se nadao za njega specifično :)

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 23 feb 2013, 23:00

teferič je napisao/la:Fakat me čudi što ga nema, oni su ovu utakmicu halalili unaprijed, konto sam da će rezervisti dobiti više šanse. Ustvari i dobili su, nego sam se nadao za njega specifično :)
halalili a vode :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 feb 2013, 23:10

Sakuragi je napisao/la:
teferič je napisao/la:Fakat me čudi što ga nema, oni su ovu utakmicu halalili unaprijed, konto sam da će rezervisti dobiti više šanse. Ustvari i dobili su, nego sam se nadao za njega specifično :)
halalili a vode :mrgreen:
više ne :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 23 feb 2013, 23:16

bagrcavi je napisao/la: više ne :mrgreen:
jbg znalo se da ce barsa dat gol kad nema spahe :mrgreen:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 feb 2013, 23:20

steta sto Stevanovic nije ni na klupi,ako ovako nastavi nema on sta traziti protiv Grcke,cak ce biti zadovoljan ako uopste dobije poziv! Misimovic nam je prijeko potreban,on ce do utakmice protiv Grcke odigrati 5-6 utakmica,prvenstvo,azijsku ligu prvaka,odigrao je nekoliko prijateljskih,dovoljno da udje u formu,jer protiv Grcke nam trebaju spremni i iskusni igraci,nazalost Stevanovic trenutno to nije! ali mlad je,vrijeme radi za njega...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 feb 2013, 23:51

Ma steva mora pripreme odradit s Seviljom i tek onda ce on bit top...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 24 feb 2013, 08:42

bosnas_ je napisao/la:steta sto Stevanovic nije ni na klupi,ako ovako nastavi nema on sta traziti protiv Grcke,cak ce biti zadovoljan ako uopste dobije poziv! Misimovic nam je prijeko potreban,on ce do utakmice protiv Grcke odigrati 5-6 utakmica,prvenstvo,azijsku ligu prvaka,odigrao je nekoliko prijateljskih,dovoljno da udje u formu,jer protiv Grcke nam trebaju spremni i iskusni igraci,nazalost Stevanovic trenutno to nije! ali mlad je,vrijeme radi za njega...
daj više ne se*i sa Misketom , dobro sam zapamtio da si ti oduvijek pisao kako Miske treba igrat . Čovjekova forma je trenutno u rangu sa Rahimićem , jer obojica igraju samo pripremne utakmice neke , a nisu igrali fudbal pola godine prije toga. Džaba Misketu njegovo iskustvo kad nema formu da može uopšte u Europi igrat fudbal , dovoljno ti je to ... U prvoj utakmici protiv Grčke kao playmaker nije mogao ništa uraditi ,(nije bilo Pjanića) , a Vedo se morao vraćati u defanzivu za njega.
Miske može na klupi biti i možda ga ubaciti nekad 20 minuta pred kraj da isproba po koji put malo iznenadit Grke nekim šutom ...

Trenutno su Stevanovićevi treninzi teži od Misketovih utakmica . Nije to džaba Kineska liga bolan .

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 feb 2013, 20:00

Osta nam Stevke siroce :( :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 feb 2013, 20:04

A istina da je to jedan manji psihički hendikep ... Jedno je kad u ekipi imaš druga iz reprezentacije , koji te može upoznati sa svime , i pomagati ti , te barem ti pomagati oko jezika , a drugo je kad potpuno sam moraš doći u potpuno strani klub , gdje skoro nitko ne priča tvoj jezik , ne znaš nikoga a ne možeš se ni sporazumit sa njima :?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2013, 20:09

Ima tu Rakitica, a valjda pomalo i uci Spanski.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 feb 2013, 20:15

kako će Stevo naj*bat' ako prodaju i Rakitića na ljeto ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2013, 20:16

JTS je napisao/la:kako će Stevo naj*bat' ako prodaju i Rakitića na ljeto ..
Yebiga nije mu 5 godina, neka dovede curu i nece mu bit dosadno. ;) Ko je god studirao ili radio u drugom gradu zna da moze bit malo zayebano u pocetku, ali snadjes se. Tako ce i Steva nas.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 feb 2013, 20:17

Ja bas sad kontam da ce bit totalna rasprodaja igraca seville jer su haman buboko u ****. Znas kad je ovaj trener doso reko da ce posvetit mladim igracima , i spomeno i stevanovica. Ja opet kontam da ce Raketu ostavit mlad je i jako perspektivan igrac ( meni najdrazi hrvatski repz) ako ode on navas negredo ne pise se dobro ni stevanovicu ni sevilli. Mislim za stevanovica ce bit dobro jer ce sigurno igrat a sad dal ce bit dovoljno dobri da makar ne ispadnu iz lige to pojma nemam.Opet se nadam da ce prodat negreda navasa a da ostave raketu.EDIT a ako govorite o tome kako se nece moc snac medju igracima jer nema nikog svoga onda nidje veze. Mora naucit jezik ako hoce da igra u spaniji to je prvo i osnovno a jbg moze se sprijateljit i sa drugim ljudima.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 feb 2013, 20:22

Zašto stalno pričate o prodaji Navasa kad taj neće mrdnut iz Seville . Prije će završit karijeru nego otići u drugi klub.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 feb 2013, 20:23

Cartman je napisao/la:
Yebiga nije mu 5 godina, neka dovede curu i nece mu bit dosadno. ;) Ko je god studirao ili radio u drugom gradu zna da moze bit malo zayebano u pocetku, ali snadjes se. Tako ce i Steva nas.
ma on je krhak, povučen, stidljiv nekako .. sigurno da će morati nekog bližnjeg dovesti tamo, familiju ili djevojku ako je ima :mrgreen: ja znam da ja bih :D

grgr je napisao/la:
Ja bas sad kontam da ce bit totalna rasprodaja igraca seville jer su haman buboko u ****. Znas kad je ovaj trener doso reko da ce posvetit mladim igracima , i spomeno i stevanovica. Ja opet kontam da ce Raketu ostavit mlad je i jako perspektivan igrac ( meni najdrazi hrvatski repz) ako ode on navas negredo ne pise se dobro ni stevanovicu ni sevilli. Mislim za stevanovica ce bit dobro jer ce sigurno igrat a sad dal ce bit dovoljno dobri da makar ne ispadnu iz lige to pojma nemam.Opet se nadam da ce prodat negreda navasa a da ostave raketu.EDIT a ako govorite o tome kako se nece moc snac medju igracima jer nema nikog svoga onda nidje veze. Mora naucit jezik ako hoce da igra u spaniji to je prvo i osnovno a jbg moze se sprijateljit i sa drugim ljudima.

ne vjerujem da će prodat' Navasa jer ima onaj neki sindrom, a opet mu je 27 godina i pretpostavljam da će završiti karijeru u Sevilli .. ali kako ih dere kriza, možda bude pod moranjem da ode, tako je i moj Lazio Nestu prodao, a ovaj bi završio karijeru kod nas .. pa da, mora naučiti jezik, upoznati se, ali opet nije svejedno nemati nikog "svog", pogotovo za takve osobe (stidljive, povučene), a još je on sa Balkana otišao u Španiju, skroz drugi svijet čovječe .. a on mlad, nema on nikakvog iskustva u tim selidbama .. ove naše iz BiH u Srbiju ne računam, jer su tu isti ljudi, pa se može ..
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 26 feb 2013, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2013, 20:24

Sto da dovodi tamo djevojku, kad moze sebi neku Spanjolku naci taamo :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 feb 2013, 20:25

Goalgetter je napisao/la:Sto da dovodi tamo djevojku, kad moze sebi neku Spanjolku naci taamo :mrgreen:
Ma Steva voli domace. :D Znam da je govorio da ima neku curu iz Zvornika, cini mi se kad je bio kod Hadzifejzovica.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 feb 2013, 20:27

Nezz sta da ti kazem.Navas pati od anskioznosti i to mozda nekog tezeg oblika, ja to imam al meni je to tek neka tjeskobaa i nesigurnost kad sam pod nekim velikim stresom. Svaki oblik anksioznosti se rijesava uz dobrog psihijatra( a ja licno popijem onaj persen kad osjetim to i rijesim kroz 2 dana ) u to sam siguran a i puno je to do samog covjeka to nije nikakva bolest nego stanje uma ( nadji na netu sebi ako te zanima). U svakoj slucaju stevku ne mora bit to presudno mnogi igraci su stidljivi i sutljivi povuceni a opet dobri igraci nije nuzdno da mora bit vezan za nekog svog jbg onda su iz vojvodine u paketu trebali prodat jos nekog da hoda za njih ne moze i ne smije mu to bit al bas nikakva prepreka jer je glupost.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 feb 2013, 20:34

Navas nema sanse da ode iz Seville, sjecam se da zbog njega cak na gostojuce utakmice moraju voziti istim putem kao proslih puta kad su isli, i obavezno mora biti uz psihologa, da ne bi dobio taj psihicki napad. Isto tako, jedno vrijeme nije igrao ni za reprezentaciju (mlada repka tada cini mi se) jer nije mogao ici na gostujuce utakmice; prije 5 godina je Chelsea poslao bogatu ponudu sa njega, ali je morao odbiti bas iz tog razloga. Njegova karijera ce se zavrsiti u Sevilli.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dinhooo, HariTz i 19 gostiju.