A za Stevana, znaju ovi spanci pogrijesiti sa ovim spiskovima rezervi i slicno. I prije ga jednom prilikom nije bilo na spisku pa je usao u igru u drugom poluvremenu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
halalili a vodeteferič je napisao/la:Fakat me čudi što ga nema, oni su ovu utakmicu halalili unaprijed, konto sam da će rezervisti dobiti više šanse. Ustvari i dobili su, nego sam se nadao za njega specifično
više neSakuragi je napisao/la:halalili a vodeteferič je napisao/la:Fakat me čudi što ga nema, oni su ovu utakmicu halalili unaprijed, konto sam da će rezervisti dobiti više šanse. Ustvari i dobili su, nego sam se nadao za njega specifično
jbg znalo se da ce barsa dat gol kad nema spahebagrcavi je napisao/la: više ne
daj više ne se*i sa Misketom , dobro sam zapamtio da si ti oduvijek pisao kako Miske treba igrat . Čovjekova forma je trenutno u rangu sa Rahimićem , jer obojica igraju samo pripremne utakmice neke , a nisu igrali fudbal pola godine prije toga. Džaba Misketu njegovo iskustvo kad nema formu da može uopšte u Europi igrat fudbal , dovoljno ti je to ... U prvoj utakmici protiv Grčke kao playmaker nije mogao ništa uraditi ,(nije bilo Pjanića) , a Vedo se morao vraćati u defanzivu za njega.bosnas_ je napisao/la:steta sto Stevanovic nije ni na klupi,ako ovako nastavi nema on sta traziti protiv Grcke,cak ce biti zadovoljan ako uopste dobije poziv! Misimovic nam je prijeko potreban,on ce do utakmice protiv Grcke odigrati 5-6 utakmica,prvenstvo,azijsku ligu prvaka,odigrao je nekoliko prijateljskih,dovoljno da udje u formu,jer protiv Grcke nam trebaju spremni i iskusni igraci,nazalost Stevanovic trenutno to nije! ali mlad je,vrijeme radi za njega...
Yebiga nije mu 5 godina, neka dovede curu i nece mu bit dosadno.JTS je napisao/la:kako će Stevo naj*bat' ako prodaju i Rakitića na ljeto ..
Ja bas sad kontam da ce bit totalna rasprodaja igraca seville jer su haman buboko u ****. Znas kad je ovaj trener doso reko da ce posvetit mladim igracima , i spomeno i stevanovica. Ja opet kontam da ce Raketu ostavit mlad je i jako perspektivan igrac ( meni najdrazi hrvatski repz) ako ode on navas negredo ne pise se dobro ni stevanovicu ni sevilli. Mislim za stevanovica ce bit dobro jer ce sigurno igrat a sad dal ce bit dovoljno dobri da makar ne ispadnu iz lige to pojma nemam.Opet se nadam da ce prodat negreda navasa a da ostave raketu.EDIT a ako govorite o tome kako se nece moc snac medju igracima jer nema nikog svoga onda nidje veze. Mora naucit jezik ako hoce da igra u spaniji to je prvo i osnovno a jbg moze se sprijateljit i sa drugim ljudima.JTS je napisao/la:kako će Stevo naj*bat' ako prodaju i Rakitića na ljeto ..
ma on je krhak, povučen, stidljiv nekako .. sigurno da će morati nekog bližnjeg dovesti tamo, familiju ili djevojku ako je imaCartman je napisao/la:Yebiga nije mu 5 godina, neka dovede curu i nece mu bit dosadno.JTS je napisao/la:kako će Stevo naj*bat' ako prodaju i Rakitića na ljeto ..Ko je god studirao ili radio u drugom gradu zna da moze bit malo zayebano u pocetku, ali snadjes se. Tako ce i Steva nas.
grgr je napisao/la:Ja bas sad kontam da ce bit totalna rasprodaja igraca seville jer su haman buboko u ****. Znas kad je ovaj trener doso reko da ce posvetit mladim igracima , i spomeno i stevanovica. Ja opet kontam da ce Raketu ostavit mlad je i jako perspektivan igrac ( meni najdrazi hrvatski repz) ako ode on navas negredo ne pise se dobro ni stevanovicu ni sevilli. Mislim za stevanovica ce bit dobro jer ce sigurno igrat a sad dal ce bit dovoljno dobri da makar ne ispadnu iz lige to pojma nemam.Opet se nadam da ce prodat negreda navasa a da ostave raketu.EDIT a ako govorite o tome kako se nece moc snac medju igracima jer nema nikog svoga onda nidje veze. Mora naucit jezik ako hoce da igra u spaniji to je prvo i osnovno a jbg moze se sprijateljit i sa drugim ljudima.JTS je napisao/la:kako će Stevo naj*bat' ako prodaju i Rakitića na ljeto ..
Ma Steva voli domace.Goalgetter je napisao/la:Sto da dovodi tamo djevojku, kad moze sebi neku Spanjolku naci taamo