Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Višća
Daj boze da se ostvari jedan od ovih transfera u Leicester, Stuttgart ili Hoffenheim, ali ja mislim da on nece nigdje, i da ce ostati u Istanbul BB.
vjerovatno ce reci kako IBB ima ozbiljne planove ove godine pa nije zelio da ideGoalgetter je napisao/la:Daj boze da se ostvari jedan od ovih transfera u Leicester, Stuttgart ili Hoffenheim, ali ja mislim da on nece nigdje, i da ce ostati u Istanbul BB.

Ma bitno je da on, Bešić i Hajrović promijene klubove. Ostali su ok.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako ne racunamo Vrsketa, Hadzica, Tinu, Sunjica...Virtu4l je napisao/la:Ma bitno je da on, Bešić i Hajrović promijene klubove. Ostali su ok.
Zukanovica si zaboravio, on je vec promijenio klub.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovaj momak mi je veoma veoma drag ... zelim mu srecu u ovom prelaznom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nebitni faktori u odnosu na trojicu na koje sam aludirao. Možda još Tino, i njemu bi valjalo da ode iz Hajduka.bhsport je napisao/la:Ako ne racunamo Vrsketa, Hadzica, Tinu, Sunjica...
Zukanovica si zaboravio, on je vec promijenio klub.
Zukan je već promijenio klub. Šunjić je isto tako ok.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ko će sve ovo pogledat? Vedo, Sejo, Seo, Lulić, Pjanić, Džeko, Begović, Bešić, Višća, Hajrović....
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jos da se je pobjedila **** Nigerija. I pruzila solidna partija protiv Francuza. Sada bi i Ibisevic i Visca i Hajrovic i Besic vec bili u jos boljim klubovima. A ovako je fifti-fifti.Beko je napisao/la:http://www.fussballtransfers.com/bundes ... eler_46075
Nešto se konkretno sprema. Stuttgart zvuči dobro.
-
- Kontakt:
Sjećaš se prije, gledaš Hoffenheim i Wolfsburg, i to je to što se tiče naših reprezentativaca.Unofficialpage je napisao/la:Ko će sve ovo pogledat? Vedo, Sejo, Seo, Lulić, Pjanić, Džeko, Begović, Bešić, Višća, Hajrović....

Ali nemoj da se žališ, lijepo je.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Valj'o im je Sušić, nije ni čudo što su za njegov ostanak.Amar Dzeko je napisao/la:Sjećaš se prije, gledaš Hoffenheim i Wolfsburg, i to je to što se tiče naših reprezentativaca.Unofficialpage je napisao/la:Ko će sve ovo pogledat? Vedo, Sejo, Seo, Lulić, Pjanić, Džeko, Begović, Bešić, Višća, Hajrović....![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Od gore nabrojanih valjao je samo Višći i Bešiću. I ne trolaj.Virtu4l je napisao/la:Valj'o im je Sušić, nije ni čudo što su za njegov ostanak.Amar Dzeko je napisao/la:Sjećaš se prije, gledaš Hoffenheim i Wolfsburg, i to je to što se tiče naših reprezentativaca.Unofficialpage je napisao/la:Ko će sve ovo pogledat? Vedo, Sejo, Seo, Lulić, Pjanić, Džeko, Begović, Bešić, Višća, Hajrović....![]()
Ronaldo - Isco - Bale
Plus Hajroviću i Luliću, malo li je.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hajrović je valjao njemu. 

Ronaldo - Isco - Bale
Gdje je zapelo 

- Goalgetter
- Kontakt:
Zapelo u tome da nikad nista konkretno nije bilo, osim jedne vijesti Daily Stara, pa se prica 10 puta prezvakala i formulisala drugacije u medijama.MB7 je napisao/la:Gdje je zapelo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čekaš duel Džeko & Miske vs Vedo & Sejo.Amar Dzeko je napisao/la:Sjećaš se prije, gledaš Hoffenheim i Wolfsburg, i to je to što se tiče naših reprezentativaca.Unofficialpage je napisao/la:Ko će sve ovo pogledat? Vedo, Sejo, Seo, Lulić, Pjanić, Džeko, Begović, Bešić, Višća, Hajrović....![]()

Nije da se žalim, ali ja neću imat vremena da učim

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I... Sta mai?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Nema ovdje hajra izgleda...steta drag mi momak...posten...ko jos ima dogovor sa menadzerom samo uz stisak ruke I data rijec...samo Visca I Zuban koji mu je menadzer...rijetkost
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Semper Fidelis
vala protiv Irana me razocaro totalno bio je solidan u prijateljskim al brate kad je poceo gonit loptu protiv Irana znoj me obli
Po meni Višča ni u prijateljskim utakmicama nije pokazao neki kvalitet. Jedino što sam vidio je ogromna želja, zalaganje i borbenost. Da ima kvalitet za prvu postavu, i nema baš.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT