Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

raul-zakon
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la raul-zakon » 27 feb 2012, 22:47

Ovu sam utakmicu gledao na B92 i kad se ovo desilo, komentator kaže:"Nije bilo namere". :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 feb 2012, 22:55

raul-zakon je napisao/la:Ovu sam utakmicu gledao na B92 i kad se ovo desilo, komentator kaže:"Nije bilo namere". :mrgreen:
zato je Pepea citavu utakmicu covjek prozivao,smucio mi se ono bas pravo.Najgori komentatori sto se tice fudbala su na B92.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 27 feb 2012, 23:03

L-Train je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Ovu sam utakmicu gledao na B92 i kad se ovo desilo, komentator kaže:"Nije bilo namere". :mrgreen:
zato je Pepea citavu utakmicu covjek prozivao,smucio mi se ono bas pravo.Najgori komentatori sto se tice fudbala su na B92.
Al' fakat, Pepea frajer izprozivao samo tako... u jednom momentu sam htio prebacit na C+Liga i slušat Španca...Mislim, Pepe jeste taKi od čovjeka al' onako ga napasti...pa k'o da je pobjegao iz zatvora jbt... :roll: :roll: :roll:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 28 feb 2012, 00:39

Mestar je napisao/la:Najhrabriji navijači na svijetu :mrgreen:
slika
slika
Prednosti civilizovanog svijeta :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 feb 2012, 14:26

Pepe i jeste pobjegao iz zatvora i to sa odeljenja za teske psihopate. Njega i treba napadati sve dok se ne promjeni ili napusti fudbal. Nekad bi Real ovakve igrace najurio iz kluba bez dvoumljenja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 28 feb 2012, 16:01

DANTES je napisao/la:Pepe i jeste pobjegao iz zatvora i to sa odeljenja za teske psihopate. Njega i treba napadati sve dok se ne promjeni ili napusti fudbal. Nekad bi Real ovakve igrace najurio iz kluba bez dvoumljenja
Aj što imaš komplekse u vezi trofejnijeg kluba Srbije,sad imaš i na strani Španskih divova. :twisted: :twisted:
$ ? $ ? ? " " ".

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 feb 2012, 19:26

@sigurdsson rijec kompleks je omiljena rijec kompleksasa. Nego je li to ti smatras Pepea sportistom i normalnim covjekom? E dijete, dijete...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 28 feb 2012, 19:30

xaviesta je napisao/la:
Mestar je napisao/la:Najhrabriji navijači na svijetu :mrgreen:
slika
slika
Prednosti civilizovanog svijeta :mrgreen:
Da mi je vidjet da se neko u Engleskoj ovako pojavi :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 feb 2012, 19:31

DANTES je napisao/la:@sigurdsson rijec kompleks je omiljena rijec kompleksasa. Nego je li to ti smatras Pepea sportistom i normalnim covjekom? E dijete, dijete...
Šta ima gorih od njega :roll: Pa i u Realu čak da ne govorim o drugim ekipama,Ramos voli udarit namjerno protivničkog igrača više neg' dat gol.Cesc Fabregas bolesnik itd.
slika
Veliki borac koji voli ovaj klub 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 feb 2012, 20:30

Cisto sumnjam da ima vecih bolesnika od Marija Balotelija i Pepea. Pepe pogotovo. Ma voli klub aha. Aj to al sto mrzi protivnicke igrace i ljude kao vrstu e to je za naucna istrazivanja.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 28 feb 2012, 22:18

jesi li ti dečko čuo za čika Montera iz Juventusa,kao navijači Barcelone previše vremena trošite na analizu igrača Madrida,mene lično boli k.ur.a.c za bilo kojim igračem Barcelone bio on humanista godine,š.upak od čovjeka il samo obični p.ederko
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 feb 2012, 22:39

Kao prvo po stoti put ja nisam navijac Barse. Kao drugo mene zabolje sto tebe nesto boli il ne boli. Ja gledam fudbal 20 godina i vecu bruku za taj sport nisam vidio bar ne na vrhunskom nivou
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 feb 2012, 23:00

@madridist, Pepe je izmislio udaranje za Montera, Pepe je psihicki slucaj.Montero je grub prgav igrac koji je svjesno dobijao crvene, dok Pepe dobije neki black out pa ni sam ne zna sta radi,najbolje to zna igrac Getafea.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 29 feb 2012, 00:22

JuveSissoko je napisao/la:@madridist, Pepe je izmislio udaranje za Montera, Pepe je psihicki slucaj.Montero je grub prgav igrac koji je svjesno dobijao crvene, dok Pepe dobije neki black out pa ni sam ne zna sta radi,najbolje to zna igrac Getafea.
Nebi se bas slozio stobom ,al nikako ,pepe mozda jeste grub igrac,sto je donekle i normalno za stopera,al sad da je ludjak ili psihopata,pretjera ga pajdo i ti .. glavni problem svega u vezi njega je NAVIKANOST i situacija koja ce ga pratit do kraja zivota ,znamo vec koja i skime ... tolko iz moje perspektive ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 feb 2012, 00:33

Da, siroce bas su ga izvikali. Gazenje igraca na zemlji, namjerno udaranje, sutiranje igraca dok leze plus jos grubost i krvnicki startovi a kad njega neko i malo udari glumatanje u stilu mu kolege i rivala iz Barse. Naravno to je sve izvikano. Cek nije! Za to ima nekih milijardicu svjedoka i ko zna koliko snimaka. Zanima me kako bi ga profajler profilisao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 29 feb 2012, 08:13

Pepe je legenda, ja bih mu jedino zamjerio sto ponekad ima i previse milosti prema protivnickim igracima. 8-)
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 29 feb 2012, 08:56

DANTES je napisao/la:Da, siroce bas su ga izvikali. Gazenje igraca na zemlji, namjerno udaranje, sutiranje igraca dok leze plus jos grubost i krvnicki startovi a kad njega neko i malo udari glumatanje u stilu mu kolege i rivala iz Barse. Naravno to je sve izvikano. Cek nije! Za to ima nekih milijardicu svjedoka i ko zna koliko snimaka. Zanima me kako bi ga profajler profilisao
I to je sastavni dio fudbala... Samo nemoj misliti da su igraci Barce cvjecke da i oni ne udaraju, samo sto su oni pice pa odmah idu sudiji da tuzakaju sta im rade igraci Reala.... To podsjeca na ono u skoli kad jedan ucenik tuzaka dr. uciteljici i tome sl....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mestar
Kontakt:

Post Postao/la Mestar » 29 feb 2012, 10:27

xaviesta je napisao/la:Prednosti civilizovanog svijeta :mrgreen:
Nekada imam osjećaj da ovdje ima većih Katalonaca i Španjolaca nego tamo kod njih. :mrgreen:
MElloo je napisao/la: Da mi je vidjet da se neko u Engleskoj ovako pojavi :lol: :lol:
Vidio sam lutalice i na engleskim stadionima.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 feb 2012, 10:45

DANTES je napisao/la:Da, siroce bas su ga izvikali. Gazenje igraca na zemlji, namjerno udaranje, sutiranje igraca dok leze plus jos grubost i krvnicki startovi a kad njega neko i malo udari glumatanje u stilu mu kolege i rivala iz Barse. Naravno to je sve izvikano. Cek nije! Za to ima nekih milijardicu svjedoka i ko zna koliko snimaka. Zanima me kako bi ga profajler profilisao
mislim da je Pepe trn u oku zato što je madridista-k.ur.ac bi vi barcelonisti pisali o njemu da je u bilo kojem drugom klubu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 29 feb 2012, 12:07

madridist je napisao/la:
mislim da je Pepe trn u oku zato što je madridista-k.ur.ac bi vi barcelonisti pisali o njemu da je u bilo kojem drugom klubu
I kad mi dođu pametovat o nekim kompleksima :lol: :lol: pepe,pepe,nek si im zado strahulje u kosti ,ziv ti nama bio ;)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.