Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ovu sam utakmicu gledao na B92 i kad se ovo desilo, komentator kaže:"Nije bilo namere". 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
zato je Pepea citavu utakmicu covjek prozivao,smucio mi se ono bas pravo.Najgori komentatori sto se tice fudbala su na B92.raul-zakon je napisao/la:Ovu sam utakmicu gledao na B92 i kad se ovo desilo, komentator kaže:"Nije bilo namere".
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- raul-zakon
- Kontakt:
Al' fakat, Pepea frajer izprozivao samo tako... u jednom momentu sam htio prebacit na C+Liga i slušat Španca...Mislim, Pepe jeste taKi od čovjeka al' onako ga napasti...pa k'o da je pobjegao iz zatvora jbt...L-Train je napisao/la:zato je Pepea citavu utakmicu covjek prozivao,smucio mi se ono bas pravo.Najgori komentatori sto se tice fudbala su na B92.raul-zakon je napisao/la:Ovu sam utakmicu gledao na B92 i kad se ovo desilo, komentator kaže:"Nije bilo namere".

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Prednosti civilizovanog svijetaMestar je napisao/la:Najhrabriji navijači na svijetu![]()

Don't hate what you don't understand.
Pepe i jeste pobjegao iz zatvora i to sa odeljenja za teske psihopate. Njega i treba napadati sve dok se ne promjeni ili napusti fudbal. Nekad bi Real ovakve igrace najurio iz kluba bez dvoumljenja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Aj što imaš komplekse u vezi trofejnijeg kluba Srbije,sad imaš i na strani Španskih divova.DANTES je napisao/la:Pepe i jeste pobjegao iz zatvora i to sa odeljenja za teske psihopate. Njega i treba napadati sve dok se ne promjeni ili napusti fudbal. Nekad bi Real ovakve igrace najurio iz kluba bez dvoumljenja

$ ? $ ? ? " " ".
@sigurdsson rijec kompleks je omiljena rijec kompleksasa. Nego je li to ti smatras Pepea sportistom i normalnim covjekom? E dijete, dijete...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da mi je vidjet da se neko u Engleskoj ovako pojavixaviesta je napisao/la:Prednosti civilizovanog svijetaMestar je napisao/la:Najhrabriji navijači na svijetu![]()

Šta ima gorih od njegaDANTES je napisao/la:@sigurdsson rijec kompleks je omiljena rijec kompleksasa. Nego je li to ti smatras Pepea sportistom i normalnim covjekom? E dijete, dijete...

Veliki borac koji voli ovaj klub

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cisto sumnjam da ima vecih bolesnika od Marija Balotelija i Pepea. Pepe pogotovo. Ma voli klub aha. Aj to al sto mrzi protivnicke igrace i ljude kao vrstu e to je za naucna istrazivanja.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
jesi li ti dečko čuo za čika Montera iz Juventusa,kao navijači Barcelone previše vremena trošite na analizu igrača Madrida,mene lično boli k.ur.a.c za bilo kojim igračem Barcelone bio on humanista godine,š.upak od čovjeka il samo obični p.ederko
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kao prvo po stoti put ja nisam navijac Barse. Kao drugo mene zabolje sto tebe nesto boli il ne boli. Ja gledam fudbal 20 godina i vecu bruku za taj sport nisam vidio bar ne na vrhunskom nivou
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- JuveSissoko
- Kontakt:
@madridist, Pepe je izmislio udaranje za Montera, Pepe je psihicki slucaj.Montero je grub prgav igrac koji je svjesno dobijao crvene, dok Pepe dobije neki black out pa ni sam ne zna sta radi,najbolje to zna igrac Getafea.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Nebi se bas slozio stobom ,al nikako ,pepe mozda jeste grub igrac,sto je donekle i normalno za stopera,al sad da je ludjak ili psihopata,pretjera ga pajdo i ti .. glavni problem svega u vezi njega je NAVIKANOST i situacija koja ce ga pratit do kraja zivota ,znamo vec koja i skime ... tolko iz moje perspektiveJuveSissoko je napisao/la:@madridist, Pepe je izmislio udaranje za Montera, Pepe je psihicki slucaj.Montero je grub prgav igrac koji je svjesno dobijao crvene, dok Pepe dobije neki black out pa ni sam ne zna sta radi,najbolje to zna igrac Getafea.

Da, siroce bas su ga izvikali. Gazenje igraca na zemlji, namjerno udaranje, sutiranje igraca dok leze plus jos grubost i krvnicki startovi a kad njega neko i malo udari glumatanje u stilu mu kolege i rivala iz Barse. Naravno to je sve izvikano. Cek nije! Za to ima nekih milijardicu svjedoka i ko zna koliko snimaka. Zanima me kako bi ga profajler profilisao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pepe je legenda, ja bih mu jedino zamjerio sto ponekad ima i previse milosti prema protivnickim igracima. 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
I to je sastavni dio fudbala... Samo nemoj misliti da su igraci Barce cvjecke da i oni ne udaraju, samo sto su oni pice pa odmah idu sudiji da tuzakaju sta im rade igraci Reala.... To podsjeca na ono u skoli kad jedan ucenik tuzaka dr. uciteljici i tome sl....DANTES je napisao/la:Da, siroce bas su ga izvikali. Gazenje igraca na zemlji, namjerno udaranje, sutiranje igraca dok leze plus jos grubost i krvnicki startovi a kad njega neko i malo udari glumatanje u stilu mu kolege i rivala iz Barse. Naravno to je sve izvikano. Cek nije! Za to ima nekih milijardicu svjedoka i ko zna koliko snimaka. Zanima me kako bi ga profajler profilisao
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nekada imam osjećaj da ovdje ima većih Katalonaca i Španjolaca nego tamo kod njih.xaviesta je napisao/la:Prednosti civilizovanog svijeta

Vidio sam lutalice i na engleskim stadionima.MElloo je napisao/la: Da mi je vidjet da se neko u Engleskoj ovako pojavi![]()
mislim da je Pepe trn u oku zato što je madridista-k.ur.ac bi vi barcelonisti pisali o njemu da je u bilo kojem drugom klubuDANTES je napisao/la:Da, siroce bas su ga izvikali. Gazenje igraca na zemlji, namjerno udaranje, sutiranje igraca dok leze plus jos grubost i krvnicki startovi a kad njega neko i malo udari glumatanje u stilu mu kolege i rivala iz Barse. Naravno to je sve izvikano. Cek nije! Za to ima nekih milijardicu svjedoka i ko zna koliko snimaka. Zanima me kako bi ga profajler profilisao
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
I kad mi dođu pametovat o nekim kompleksimamadridist je napisao/la:mislim da je Pepe trn u oku zato što je madridista-k.ur.ac bi vi barcelonisti pisali o njemu da je u bilo kojem drugom klubuDANTES je napisao/la:Da, siroce bas su ga izvikali. Gazenje igraca na zemlji, namjerno udaranje, sutiranje igraca dok leze plus jos grubost i krvnicki startovi a kad njega neko i malo udari glumatanje u stilu mu kolege i rivala iz Barse. Naravno to je sve izvikano. Cek nije! Za to ima nekih milijardicu svjedoka i ko zna koliko snimaka. Zanima me kako bi ga profajler profilisao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.